| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
se*ou me ty prachy opakovana zkouska z jizd stoji 900
Ty jo. To jsem nevěděla. U nás jsi měla jednu možnou opravu v ceně. Ale je pravda, že řidičák jsem dělala před víc jak 10 lety.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:57 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
PRO FŠECHNY CO JE ZAJIMA LIŠÁK MŮJ HÁZIM FOTA JEHO OBLÍBENÝCH MÍST D JAKO DOMA ODMÍTÁ CHODIT PO ZEMI .ASI NEJJAKÁ FÓBIE Z DOB BÝVALÍCH VYŽIVÁ SE VTOM ŽE LEZE A SKÁČE KAM BY NEMĚL PRŮSKUMNÍK A JEŠTĚ K TOMU NAVÁDÍ OSTATNÍ
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
co si měla za úkol v údržbě? Já umím jenom načerpat benzín a votřít vokna hadrem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:27
- Nahlásit
gabifi
vyjmenovat povinou vybavu a vysvetlit kontrolky na palubce, co znamenaj atd..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
to nejhorší máš za sebou (teorii). Jízdu dáš příště.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
jsem se zapomnela kouknout doprava na prednosti a jak jsem odbocovala tak jsem tak trochu stala v protismeru
A to se nesmí? No to sou novinky Ten komisař byl beztak nějaký ťukan, posílám na něho Pumu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:40
- Nahlásit
gabifi
teorie byla lehka to byla pohodicka jizd jsem se bala vic, ale mam pul roku na to abych to udelala, kdyby zkousky byli co dva tydny tak to je 12 pokusu to musim dat
instruktor byl strasne hodnej napovidal, aby komisar nevidel, ukazoval na prstech co zaradit a kdyz jsme zapomneli na blinkr i tu prednost z prava mi naznacoval ze si placnul po prave noze, ale to jsem si nevsimla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
to jako že ty testy platěj půl roku a do půl roku se musí udělat jízda?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:53
- Nahlásit
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mááááááááááááááááááááááám doma interneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
lidi, radujte se, venku je kraaasne....ja vam to budu pripominat
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
impact
tak je to spravne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:00
- Nahlásit
miisha
lidi, radujte se, venku je kraaasne....ja vam to budu pripominat
Ano,ano, venku je jaro a víš jak se to pozná? To se pozná podle toho, že Biluše ostříhá foxteriéra
impact
Třikrát sláva
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:05
- Nahlásit
Biluška
Biluše ostříhá foxteriéra
ja si rikala, ze bych si mela umyt auto...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:07
- Nahlásit
Biluška
že Biluše ostříhá foxteriéra
Jaaak, ostriha?? pekne pilne trimovat, terminatorovat, hrabat!
Taky se na vikend chystam na perdelice, to bude bajecnost.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:09
- Nahlásit
miisha
Jsem nadšená.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:09
- Nahlásit
Fifi
Jaaak, ostriha?? pekne pilne trimovat, terminatorovat, hrabat!
Ty woe, Arise musíme napřed nafetovat nějakým oblbovákem, pak se vybavit koženýma rukavicema, kroužkovou košilí, brněním půjčeným z místního muzea, pozvat sbor dobrovolných hasičů a jdeme na to
On je úplně hysterický sotva vidí hřeben. Doslova hysterický, vždycky mám strach, že to stříhání ani nepřežije, že ho přitom klepne. Takže ho jednou za rok vezmu co nejvíc na krátko, ať to má šanci vydržet alespoň do podzimu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:10
- Nahlásit
Alexa
vypadá to že ringo bude
jupíííííííííí,ty voe,jaro a eště ringo...aby to se mnou nefláklo takový radosti najednou
Baico
hele polituj mě!!!!!!! vedle byl sousedům pořízen rýžbejk...fena:mad roblém bé f tom,že voni nejsou štonc vychovat ani 3nohou artritickou čivavu Předtim měli kokřici,která se nervala jen proto,že dosáhla poměrně rychle jateční váhy kol 30kg,tagže to technicky nešlo!Byla neuvěřitelně zpovykaná,dyš dřepěla f křesle,museli si jít sednout jinam bo by je na férofku rafla dyby jako něco Totéž žraní humusů venku(oblíbený sport čupky)..nešlo sebrat,pokousala by..viděla sem na vlastní bulvy.Jim to nějak nevadilo,tak to neřešili.Ted sou úúpa f prdeli,nevědí ani co to je rýžbejk ani jak to bé velký,valej jí na flexe a sou děsně udivený..vona by ka každýmu šla,vona by na něj hopkala,vona chce jít ke psům(nepouštěj jí tam!) atd atd...okamžitě sem jim dala číslo na waldu,ale lepčí bé,dyš náně pořídim nějaký brnění a sobě kalašnikova!! Se tu poserem fšicííí ti řikám!
ketty
ODMÍTÁ CHODIT PO ZEMI
je dominantní,sbal se a jed na vlčáry!!!
lucYnka XIII
to dáte příště,pani!
impact
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mááááááááááááááááááááááám doma interneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.
si tam hnet nainstaluj 5 samýc!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:14 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Jako konečně. Konečně můžu něco pořádně dělat.
davidkova renata
Čeho?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:23
- Nahlásit
impact
Čeho?
pjet samýc přece!!! ty snat neznáš slunce seno a pár facek??? jak jeli do němec pro písí? A to byl gold eště nějakej gold:echtgold!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
holt to dáš příště, já teda neplatila nic jen kolek, dělali jsme řidičák v rámci školy, ale kdo neudělal nešel k maturitě, kdyby si vytáhnul při maturitě třeba orbu tak by to nemohl provést, protože by neměl řidičák.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:31
- Nahlásit
leyenda
kdyby sisi přijela tak ti nějaký maso věnuju jestli chceš.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:37
- Nahlásit
kejtlin
neeechci, ty si muzes privezt naky k manzovi do mrazaku,
ptal se jak vypadas, tak sem mu ukazala LucYnku s botama (stejne neumi cesky) a rikal, ze jo, ze mas celej jeho mrazak k dispozici
tady je kraaasny jaro, manzel sel pracovat na zahradu, zaplatpambu plamenomet se mu nepodarilo zprovoznit, zkusil sekacky - ty taky ne, tak ted maci zdi vysokotlakou strikackou, prej je cisti, budeme mit do vysky kolen cisty (nebo mokry) zdi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:39
- Nahlásit
leyenda
jo a pro maso budu jezdit 50km ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:40
- Nahlásit
makrel
o zní jak Čekání na Godota
jj, presne - neexistuje
lucYnka XIII
nebrecte, pani, priste to bude lepsi, vsimejte si poradne instruktora
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:40
- Nahlásit
Biluška
Arise musíme napřed nafetovat nějakým oblbovákem, pak se vybavit koženýma rukavicema, kroužkovou košilí, brněním půjčeným z místního muzea, pozvat sbor dobrovolných hasičů a jdeme na to
Ja myslela, ze ta panika uz ho presla. To potom jo..
davidkova renata
hele polituj mě!!!!!!! vedle byl sousedům pořízen rýžbejk...fena
Muzu te politovat ja? Lity lity, ale musis si na tom najit neco pozitivniho Tra ze si mohli poridit rtw nebo KO..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:47
- Nahlásit
Fifi
Tra ze si mohli poridit rtw nebo KO..
vole ..no třá jim uteče..
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:47
- Nahlásit
leyenda
o zní jak Čekání na Godota
jaky cekani na kokota?
venku je tepliiicko a krasne a jaro a je to bombaaaa, abyste to nezapomneli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:51
- Nahlásit
Fifi
Tra ze si mohli poridit rtw nebo KO..
anebo pumu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:53
- Nahlásit
miisha
venku je tepliiicko a krasne a jaro a je to bombaaaa, abyste to nezapomneli
Jen dockej casu, az se tu zacne nadavat na mouchy, komary, klistata, kloše, PAVOUKY atd.. A bude se vzpominat na pani zimu s kroupou u oka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
Aháááááááááá.
|