Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4077 . 4078 . 4079 . 4080 . 4081 . 4082 . 4083 . 4084 . 4085 . 4086 . 4087 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
gratulieren!!!

jeste zitra jizdy a konstrukci to
vy to máte ve dvou dnech? To se máte
Konstrukce se neboj, ta je v poho....

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
testy maaaaaaaaaaaam na 100% jsem sprt
jupííííí seš velikej šprt! Gratuluju, už si skoro papírová! A jezdíš zítra kdy a kde? Je blbý, že je to pátek, to bdueš akorát stát všude v koloně...ale to vlastně vůůůbec neva.

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:50
- Nahlásit

Gerda
to bdueš akorát stát všude v koloně..
to je dobře, ne? Páč jediný, co bude muset zvládnout, bude rozjezd na jedničku

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:08
- Nahlásit

inu
Konstrukce se neboj, ta je v poho...
neprovokuj . O údržbě auta vím jen to, že jí dělá Michal
Lucynka
gratuluju

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:09
- Nahlásit

kachna_
neprovokuj
pani, vzhledem k tomu, že moje otázka z konstrukce zněla: Povinná výbava, tak můžu provokovat jak chcu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak to gratuluji

všicky psi jsou v mé posteli

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:25
- Nahlásit

Predjedou nakladaky, osobaky, mne, a nasledne zacnou vsechny, kery predjeli, brzdit, pac odbocujou na krizovace vlevo a v protismeru jede snura nakladaku.
Ještě lepší jsou ti, co na výpadovce ve městě takhle všechny předjedou, jedou stopadesát tam kde je padesátka, jsou úplní kingové, pak dojedou někam na úzkou okresku plnou zatáček a plíží se tam čtyřicet, protože rychlejc to projet neumí

lucYnka XIII
Gratuluju paní, tu nejtěžší část máte za sebou

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:27
- Nahlásit

lucYnka XIII

to jste sikovna, zitra uz to bude hracka

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:39
- Nahlásit

inu
Noooo, měla jsem najít něco v motoru, už nevim co. Skončila jsem u toho, že sem si nebyla schopná vybavit, jak se otevírá haubna motoru. Když nad tím přemýšlím, nevím to ani u galaxie

inu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:43
- Nahlásit

kachna_
měla jsem najít něco v motoru
že by nádržky na kapaliny?

si nebyla schopná vybavit, jak se otevírá haubna motoru.
to máš těžký, každý auto to má úúúplně jinak

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:43
- Nahlásit

Biluška
[i]Taková ta dálnice ve městě, se svodidlama na obou stranách.
Tak s těma dírama co jsou po zimě se tam teď dá jezdit tak max.70

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
super gratuluju

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 16:59
- Nahlásit

kachna_
Noooo, měla jsem najít něco v motoru, už nevim co. Skončila jsem u toho, že sem si nebyla schopná vybavit, jak se otevírá haubna motoru
Pche! To vim naprosto přesně, knedlik to má s takovym udělátkem, že to fakt nejde otevřít, když to neznáš, bez kouknutí, takže sem hrdě přijela na benzínku, koupila sem si vodu do chladiče, řekla pánovi, jestli by mi nedolil vodu, on vyšel jakože škleby škleby - blbka, co si neumí dolejt vodu (měl pravdu, chtěla sem odhalit, kde je nádržka, pro další používání) - jenže se mu nepovedlo haubnu otevřít, tak sem přišla zase s výrazem já, otevřela mu to, řekla, že akorát nemám sílu na povolení závitu, on to dolil, a od tý doby vim, kam leju vodu ))

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
gratulejšn, slečno Šumachrová

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:39
- Nahlásit

lucYnka XIII

testy maaaaaaaaaaaam na 100% jsem sprt

dyť jsme to řikali že to zvládneš šprtko

Gerda
A jezdíš zítra kdy a kde?
jako aby ses tamtudy nepohybovala

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:05
- Nahlásit

Alexa
jako aby ses tamtudy nepohybovala
ale prd, jen proto, jeslti bude mít páteční prudu, nebo nebude Stejnak bude mít všude zácpu, bude se akorát rozjíždět, což je dobré, může pomaličku Ale zejtra jedu autem taky, maryje pojede vydělávat.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:11
- Nahlásit

Tak nevím,vy sralbotky,co tu děláte z autoškoly takový drámo!
Pravda,že v době,kdy jsem dělala řidičák ( ještě mi nebylo 18 a tak mi papíry dali až k narozkám) nebyl takový provoz na silnicích a jezdilo míň debilů. Ale auto je furt stejný,pravidla taky.Možná jsme měli víc hodin jízd a víc hodin údržby.Dělala jsem si zároveň motorku a auto.Po testech se šlo rovnou jezdit,takže jsem svezla pana policajta na motorce -20 km okruh.Moc se netvářil,když viděl jedinou holku na zkoušce a ani nedutal.Jen mi poklepal na rameno když jsem zastavila.Pak jsme přesedli do škodovky,profrčeli trasu a zase ani nedutal -jen příkazy kudy mám jet.Když jsme přistáli ,tak pravil: "Slečno,tohle jste se nemohla naučit za ty 3 měsíce v autoškole.Netroufnete si na náklaďák?" Řekla jsem,že klidně.Na parkovišti stála autoškolácká V3S a on mě fakt nechal jet.Projela jsem s tím krámem město a pak zacouvala do průjezdu -na každou stranu volno 50 cm Čuměl,jak puk,ale papíry jsem dostala jen na tu motorku a osobák,škoda.
Je fakt,že jsem od 15 jezdila načerno vším možným a taky si uměla motorku i auto opravit,takže autoškola byla jen formalita na kterou jsem čekala,abych mohla řídit legálně,takže jsem se na to těšila a neměla z toho žádný štréz!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:28
- Nahlásit

Neessi
hele to je jak s pejskařinou, někdo to v sobě má, někdo ne. U nás nikdy žádnej dopravní prostředek nebyl, nebylo na čem trénovat, to přišlo až s chlapcema a jejich prvníma vozama, o který se ale báli tak, že to moc do jinejch ruk nesvěřovali )) Motorky to byly akorát ty vesnický pionýry a emzety a javičky (ty vado, si vzpomínám, že javě 350 s nějakýma domácíma úpravama karosérie se řikalo tri pade v županu!!!! )))) jooooo lejtka spálený vo vejfuky, nájezdy ke splavu na hromadnou koupačku, úplný vesnický komando sme byli celý léto ))) a vopřený vo pionýra sme kouřili první cigarety (nebo, když sme byli kreténi, zkoušeli sme doutníky - takový ty vod vody, ty rostliny)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:48
- Nahlásit

šiš tak vono nestačí,že má řidíčák biluše,eště ted lucynkačijaxetopíše,čék aby rači nevycházel!!!
tak gratujuju,no...
Neessi
a ani nedutal
a zase ani nedutal
no tak to ten můj taky,takže se nevytahuj,ale spíš to zřejmě bylo šokem,že něco takovýho je vůbec možný a asi se cejtil krapet vohroženej na životě,tssssssssssssss

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to ten můj taky,takže se nevytahuj

tsssssss,asi přemejšlel,jak ti má říct,že ti to nedá a esli ho potom zmlátíš nebo uřveš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:48
- Nahlásit

Neessi
tssssss.byl tak vochromenej,že nemoch přemejlet vůbec
máš ale smolíka,samo sem ho dostala napoprvý a to sem nebyla ani na jedný hodině teorie,prostě fšecko de dyš se chce a ví se jak na to
ofšem zas je fakt,že jsem tak špatný řidič,že mne táta nenechá f pátek řídit ani na přijezdové cestě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:51
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,co noveho?jsem si to dnes s coklama uzila,bylo krasne.vse mam vyrizene a zitra uz podepisuju smlouvu,tak na me mysli v jedenact hodin zitra dopoledne,jo?a kdo dnes udelal ridicak???komu mam gratulovat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:52
- Nahlásit

Gerda
Motorky to byly akorát ty vesnický pionýry a emzety a javičky (ty vado, si vzpomínám, že javě 350 s nějakýma domácíma úpravama karosérie se řikalo tri pade v županu!!!! )))) jooooo lejtka spálený vo vejfuky, nájezdy ke splavu na hromadnou koupačku, úplný vesnický komando sme byli celý léto

Tak tyhle vesnický komanda sice pamatuju,ale já měla 250tku načinčanou a jako řidič jsem se o vejfuk nepálila ,občas mi máma půjčila svýho "baworáka 750",ale se zákazem někoho brát na tandem,bo to bylo žihadlo Stejnak jsem nejraději jezdila solo,aby mě nikdo nevošmakával zezadu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:53
- Nahlásit

nemethova5
tady bylo tak jaroooooooooooooo))))))))))
tak sláva ani to tak dlouho netrvalo,sem vám to řikala)))))
gratuluj lucyncenebojaxetopíše a nás ostatní ochranuj bůch..

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
sem ho dostala napoprvý

že ty máš ještě ten růžovej řidičák?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:56
- Nahlásit

Neessi
uš ne,mušela sem si ho před lety vyměnit a ted prej snat zas,nějak do konce roku..přeci to nenechám propadnout dyš mě stál takový prachy!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:58
- Nahlásit

davidkova renatano konecne jaro bylo vsude,pry ale se ma o vikendu pocasi zkazit a pristi tyden se ma zas ochladit,jo a s tou praci jsem nadsena,aspon neco mi vyslo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

lucYnka XIIIpani velkosprtko hooooodne gratulirujem!!!!!!jste sikovna i s tou porafanou rukou a co micka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:02
- Nahlásit

nemethova5
ale se ma o vikendu pocasi zkazit a pristi tyden se ma zas ochladit,
http://www.pocasi.cz/#rt=listResult@tt=longdistanc e@mt=cr_all@ct=@x=135549861@y=134989697@z=5
snad ne

du se svalit,kreténi,nepište!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
uš ne,

škoda,mohla jsi mít historickej dokument

<< 1 ... 4077 . 4078 . 4079 . 4080 . 4081 . 4082 . 4083 . 4084 . 4085 . 4086 . 4087 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání