| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:42
- Nahlásit
Alexa
to byla legrace..bych ho nedala, ale je to fakt náročný. Musíme přečkat těch 14dnů, pak se stěhujeme a bude dle libosti na zahradě. Já ho vzala do Prahy, aby si na nás zvyknul a na psy hlavně. On si zvyknul bez problémů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:52 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
radkah
Hele doporučuju každýmu-jedno bude volný tak do 24hodin((((
Děkuji za nabídku,ale tohle asi nějak nutně nepotřebuju . Bohatě mi stačí koza Žaneta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
Alexa
potřebuju číslo tvý stranický legitky, nemůžu to bez toho poslat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
tak to ti dám večer, nemám tady zrovna legitku u sebe, normálně visí na čestném místě na zdi vedle fotky lenina s vlastnoručním podpisem.
radkah
ty máš prase v Praze.
nikdy v životě sme se neviděli, neznáme se, nevim, kerá seš, rozhodně tě nepoznám na ulici ani za denního světla. Ve tři buď na petřinách, převezme ho kamarádka...renátka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 13:22
- Nahlásit
Tak vcerejsek je za nama a hura na novo.. Rano jsem byla se psama, pak jsem ve zveraci lovila jezevcika, abysme mu mohli vyzkouset postroj, z toho se vyvinula prosba o pomoc s vycvikem, tze zavadim vycvikovy hodiny a ve finale jeste mestaci, ze maj v zachytnym kotci agresivniho pitbulla, jestli s tim muzu neco udelat. Makakr jako.. Takze si dam na okno pokladnicku, budu poradat vychovne hodiny a vybirat dobrovolne poplatky.. Herdek. To musim promyslet...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:05
- Nahlásit
impact
Hlavně si nedej moc nízké ceny, inspirace je někde ve vedlejší tématu, pod 900 za venčení nechoď
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:18
- Nahlásit
Mám depku. Fšichni mají diplomky hotový a nebo skoro hotový. Proč to nemůžu mít taky tak?
Kdo tady má göttingenský miniprasátko? My jsme měli 3. Oldu, Boženu a Růženu. Byli super a měli moooc miminek. Už je ale nemáme.
No nic, zase jdu, jenom procházím (utekla jsem z hodiny, mám 4 hodiny práva, fuj).
Jooo, a chci se kamarádit ještě s víc lidma na fejsbůku, takže Slečna Nikdo, ju?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:27
- Nahlásit
Biluška no ja bych dosla pomoct se drevem ale mam to trosku daleko jinak hlasim ze sme byli v sirem svete za vratkama tak se nam tam libilo na poli a podobne jen zacal litat bilej bordel z oblohy tak sme sli domu s lisakem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:34
- Nahlásit
makrel
900 za venčení? To je co?
Já budu vychovávat pejsky, to budou pánečci platit 50kč/hod a pak pánečky a to budou pejsci platit 500kč/hod. Páč to bude dřina mnohem vječí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:35
- Nahlásit
pawLINka
Nedepkař a otevři si vajno.
A přidej si mě, čekám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:44
- Nahlásit
impact
Téma Petra Kuncová Dejvice
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:49
- Nahlásit
makrel
Šiš, to radši ani ne-e.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:33
- Nahlásit
Gerda
radkah
ty máš v praze prase?
http://www.jirkasvoboda.com/downloads/povidky/jjco v.htm
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:36
- Nahlásit
se pos*** doktorka dědovi recept na antivirotika nedala, že to musí vidět, tak mám přijít kolem 17.30hod až tam bude málo lidí abych neseděla mezi nemocnejma, takže mám dilema mám si nechat napsat neschopenku nebo ne? měla jsem ted´ 3 týdny dovolenou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:40
- Nahlásit
kejtlin
mám si nechat napsat neschopenku nebo ne? měla jsem ted´ 3 týdny dovolenou.
to vis, ze jo, aspon se toho driv zbavis
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:42
- Nahlásit
Walda
mělo vadu. U prasete dosti podstatnou )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:42
- Nahlásit
leyenda
jenže je nás v práci málo a když mi třeba veterina nevyjde, tak mi taky nemusí kolegové a šéf vyjít vstříc s dovolenou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:44
- Nahlásit
Walda
super, taky jsem si na to hned vzpomnela, kdyz jsem to cetla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:45
- Nahlásit
kejtlin
měla jsem ted´ 3 týdny dovolenou
tyyyy jo, to sem neměla ještě nikdy! Se obávám, že po třech týdnech dovolený bych se do práce nikdy nevrátila. Bych se rači zabila.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:46
- Nahlásit
kejtlin
proc by veterina nevychazela?
Byli s tebou spokojeni???
Rekni v praci, ze je to desne nakazlivy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
bry den.
Gerda
Drzim palce dneska Maryji, pisni pak, co pan dochtor zjistil.
Sadlo ma stehy venku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:53
- Nahlásit
Fifi
tak uz prestanu drzet ty palce, ne? Se mi s tim blbe dre
Gerda
budu je teda ted drzet Maryji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:59
- Nahlásit
leyenda
Se mi s tim blbe dre
Takže se jako flákáš jo? Toš to si teda nezvykej, posílám tam Lucynkustimdivnymčislem a jejího Honzíka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:07
- Nahlásit
Biluška
neflakam, dru, ale jde to blbe
bych spis mela dostat pochvalu za dreni ve ztizenych podminkach
sem dneska skoncila s tridenim votpadu, davaj nam ruznobarevny pytliky, teda davali, ted si je musim dojet vyzvednout sama, silena fronta, navic sou tenoucky a vetru neodolny, sem sbirala po silnici svuj recyklovatelny votpad a us me to nebavi , navic se mi tam motaj naky cizi votpady, co teda ani nevim vodkud privaly, takze koncim s ekologyji a hazu fsechno do pytle od konskyho krmeni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:09
- Nahlásit
leyenda
neflakam, dru, ale jde to blbe
Nesmysl, flákáš se, jsou na to svědci Počkej až přijde Davídková, ta mi dá určitě za pravdu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:10 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
tak sem vam neco chtela povedet a nevim co za dalsi se mi po klavesnici vali liska takze nemuzu psat tak vam sem hodim videjko jen a dalsi bude az toto takle pri nejmensim naucim lisku
http://www.youtube.com/watch?v=1osnmGNbf7I
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:17
- Nahlásit
Biluška
Nesmysl, flákáš se
dobre no, tak Honzika poslete, tra umi tahat stromy a nemusim si
vosoupavat Kretena (traktorovo novy jmeno), mne totiz drevo nevozej, mne se tady fsude vali nasledkem vichrice nechcete naky?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:23
- Nahlásit
Gerda
jde o to, že já dělám 4 dny vlna a 4 dny práce, takže stačí, když si vezmu dovolenou na ty dny co jsem v práci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:38
- Nahlásit
leyenda
nechcete naky?
Chci. Já ho totiž za drahý prachy kupuju Poněkud nelogicky se tady fšude po lese válí taky, hnije a množí se na tom kůrovec Ale to si rozebrat nesmíme, obec s tím má nejspíš nějaké plány či co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:38
- Nahlásit
Fifi
leyenda
holky mě to dneska nevyšlo, objednání jsem zrušila s tim, že se přeobjednám, zítra jdem na novou konzultačku k nám na lhotku, zdá se mi to čim dál víc jako problém v břiše a ne v zádech - o víkendě zas pobíhala, lítala za klackem, musela prostě jít po schodech, protože nejel ani výtah vedle v domě, a já jí 7 pater neunesu, žrala normálně, co žere, a nebylo jí vůbec nic. Možná to mohla být nějaká virkóza, nebo nevim, prostě zítra to ještě proberu u nás, necham si poradit, jestli neudělat odběry na slinovku, to sono břicha, teprv když vyloučí vnitřní problémy břišní, přeobjednám se ke Skalovi. Oblek bude vymakanej, v sobotu sme byli na zkoušce, bude pěkně zádově hřejivej, jinak nikde nezavazivej v pohybu, pěkně omyvatelnej a lehounkej s odepínacíma záhřevkama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:50
- Nahlásit
Gerda
virkóza,
na slinovku
odepínacíma záhřevkama.
Paninka popijela asi, zeee? No tak dej vedit a vyfot Maryji v novym vohozu!
|