| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:48
- Nahlásit
Atika
Je dokonalej a každýho si omotá kolem prstu
ketty
Našla jsem jenom něco o tom, že nepištěli. To mě teda pěkně nakrkali, co mají co u cizích nepištět když tady ječeli na celý barák
leyenda
vypada to ze rozsirujes svuj podnikatelsky repertoar o friiicka
To je normoš gulak, to pořádám už několik let
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:55
- Nahlásit
Biluška
mám pásovce , nemůžu dřít, proto jsem poprosila dědu, šel k doktorce pro léky at´ mi od ní vezme recept na antivirotika v tabletách-mastička už mi moc nezabírá, kdybych tam šla já, tak mě bude chtít nechat na neschopence a to by se šéf pos*al, ted´ jsem měla dlouhou dovolenou a ještě nemoc i když je pravda, že když jsem s tím byla doma, tak se to zahojilo rychleji.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:55
- Nahlásit
Biluška
normoš gulak, to pořádám už několik let
zacinam premyslet o tom, jestli bych se po tobe nemela vopicit,
pomalu mi dochazi, ze to tu sama nemuzu zvladat, mas na ten gulag naky ty patentovy prava, nebo je to volny? Abys me pak nehonila negde po mezinarodnich soudech
du zatim gulagovat sama, to se mi nechce, venku je fakt dost silne povetri
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:57
- Nahlásit
kejtlin
by se šéf pos*al
tak at se po..., vzdyt stejne budes asi chtit pryc, ne? Aspon bude rad, ze se te zbavi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:09
- Nahlásit
leyenda
mas na ten gulag naky ty patentovy prava, nebo je to volny? Abys me pak nehonila negde po mezinarodnich soudech
Ne, klidně si taky gulakuj
kejtlin
mám pásovce, nemůžu dřít
Nevymlouvej se Můžeš dělat aspoň hlavou. Třá zainzerovat Porthose a Aramise
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:12
- Nahlásit
Biluška tady niic tady zabrala metoda ticho misto a kdyz byli delle ticho prilitlo maso a pak uz jen sedeli na schodech a smirovali me a cekali kdy zas neco doleti a stale je ticho kdyby to takle fungovalo i stema co mi sem daj lidi kvuli vyti tak parada prevychova do hodiny to bych byla v baliku jinak nake info je v jejich tematu jeste no a ja zkouknu mi prispevky a specielne tobe to jeste poslu v prispevku najednou at nezaplacavam misto ostatniim no jinak tady fota z rana http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/hafii/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:20
- Nahlásit
Biluška a meli tam kde byli postel a medvidka?? to maj taky radi a kost listicka se chopila kosti tady a hlodala a hlodala :ze vcera
LISTICKY VECERNI ZPRAVY ...
tak tu druhou mi opravdu znami odvezl ale jen cca pet km odeme takze ji budu vidat stejne sem malem brecela kdyz sem ji predavala neb to sou stvoreni ale uz dopoledne sem rikala ze bude jaa vuuuuuuuuuuuuuul ........ jinak foxiik mi tady lezi na kline a pise vam semnou a smecka lezi okolo a tak nak ho bere vpoho , foxik je moc vpoho nebere ikdyz uz po nich nevrci atak ,ale boji se jich stale .takze ho zbytecne nenutim aby se snima kamosil asi ma blbi zazitek naky ,neb se boji a ma vykousleho kus boku co sem si vsimla ,asi je to starsi rana teda hodne stara neb uz je zarostla ale cca 1cm velka a i ted je to dost hluboky a jeste se boji jednoho urciteho naprahu ruky nevim proc a uz i tak nak pribehne na zavolani...jinak sem mu zmizela z dohledu tak chudak honem bezel a hledal mee takove stesti kdyz me nasel a to sem se hla o kousinek a byla jen za stromem kde me nevidel ze sveho uhlu ....
uzasnyyyyyyyyyyyyy nunununuňu ňu leyendanepistej jen kdyz dojdes k nim a odejdes ona cuba v kleci prej noo pistela kdyz byla zavrena tady maj pokoj a hend se mi tam vykadili do postele hajzlii DD nez sem jim dala vodu DD jinak skveli souu no a chteli by ke smecce ale to musim pomalu postupne aby ej neprevalcovali...jak asi sem nemohla vybrat liip sem maximalne spokojena ikdyz venku se bojej teda noo ..joo a dostali hned kure teda nabastit se na to vrhli chaaaa to bylo ticho hned se cpali jak o zivot arennoo ja vim ze oni neee ale ta moje to sou pakaaa mam cubu co nekdy vyvola konflikt tak musim pomalu seznamit a pak budou normalne spolu a snad je nezaslapnou to i ja musim davat pozor neb sem zvykla ze spis o psi zakopavam ci se zarazim ale tydle blechy sem mela vzit tak 4DD listicky sou skveli faak a opravdu nejecej se nacpaly a mordovali plysaka a ted asi chrnej uz neb klid nahore ... joooo houby ted koukam me smirujou na schodech jo a hraje jim tam televize aby se nenudili maj formule a jeste kdyz se budou nudit muzou pozorovat andulky uz cihaly co to tam liitaa v kleci
MNO A AT TO TU NEZAPLACAVAM TAK STRANA 4281 TAM SOU PRISPEVKY K NIM A OSTATNI V TE DRUHE DISKUZI TAM TOHO NENI TOLIK PSANO TO NAJDES
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:32
- Nahlásit
tak tu foto pro ty co se jim nece prolezatrajce konecne uz to zaclo pracovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:40
- Nahlásit
leyenda
vždyt stejne budes chtit pryc
to jo, ale co když mi to na tý veterině nevyjde, tak se tam budu muset vrátit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:43
- Nahlásit
čau,já to zaspala tu bouři,jsem se nadoppovala práškama a vitamínama a probudila skoro až k ránu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:51
- Nahlásit
RRRRAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!
Guten morgen plašivci!
Nezlobili jste tu??
kejtlin
pásovec je sviňa, má ho moje ségra občas, je mi vás líto pani. Proč si místo pásofce nepořídíte radši lišku, jako ketty?
LIDI PROSIM VÁS JÁ NUTNĚ POTŘEBUJU, NUTNĚ POTŘEBUJU EŠČE DNESKA ZNOVU NA KONCERT. MÁM ÚPLNĚ HROZNEJ ABSŤÁK, DO BERLÍNA DALEKO, CO MÁM DĚLAT???
Aspoň tu nemám vedení, tak jsem si tu udělala koncert malej takovej. Právě jsem si vohulila BENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:53
- Nahlásit
Tady v Č.B. bouře asi nebyla, ale sněhu je 5 cm a krásně svítí sluníčko, sníh taje. Na těch 18° věřím. Zatím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
ty vado s tou kočičkou je to průser. Proč proboha jí tam nechali?? ach jo,d ržim palce. Jedině spoléhat na devět kočičích životů, ale....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:56
- Nahlásit
Lola1
Tady v Č.B. bouře asi nebyla, ale sněhu je 5 cm a krásně svítí sluníčko, sníh taje. Na těch 18° věřím. Zatím.
já byla v bezvědomí, takže o žádný bouři tady v Prahé taky nevim, ale to neni směroplatný, přijeli jsme zpátky v neděli v půl čtvrtý, takže jsem v deset odpadla a nevěděla o světě.
Těch 18° bude, přijde zlom, přijde to najednou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:49
- Nahlásit
PetraK
ty vado s tou kočičkou je to průser. Proč proboha jí tam nechali?? ach jo,d ržim palce
to jo je to blby a muzu jen cekat jestlise mi pani ozve
pani kdo spravuje nove zviretnikovske stranky? chtela jsem poprosit jestli by nam tam nedali ikonku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
Když se jí paní podaří chytit, mám přepravku, jsem ochotná pro ní přijet a Michal by jí přivezl do Prahy.
Bohužel na to, abych vzala dítě a někde hledala kočku fakt není počasí
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
kachna_
moc dekuju, nekam ji jit hledat nema smysl, kdyz nemame tucha kde je a navic ji tam pani videla 12.3. takze muze byt buhvi kde. Pokud se ozve a chytne ji budu za dovezeni moc vdecna. diky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:09
- Nahlásit
Šiš marjá co se tady děje?????????
jsem musela foru lovit až něgde skoro na konci stránky
Koukám bezdomovci už mají domof a pjekně se zabydlují
lucYnka XIII
kočičky je mi líto, ale nic s tím neneaděláš
Renata by se mohla přestat hroutit páč se blíží co???????
no přece JAROOOOOOOO http://www.novinky.cz/domaci/194671-do-ceska-prile taji-z-jihu-prvni-ptaci.html
PetraK
tady je něco spešl pro tebe
http://www.youtube.com/watch?v=xdKbQwSubdU&feature =related
tady máte motto na dnešní den:
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
Alexa jojo zabydluji zabydluji a libi se jim too http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/fox/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:23
- Nahlásit
Přivezli dřevo. Vyhlašuju brigádu na jeho úklid, řezání, rovnání a tak podobně. Gde je Muchoš s tím svým šamstrem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:23
- Nahlásit
[b]Alexaáááááááááááááb]
tady je něco spešl pro tebe
tsss, to nepřebiješ, nepřebiješ, mám fakt místo mozku z Ramštajn kostku
RRRRAM ŠTAJN
http://www.youtube.com/watch?v=vp9z-9RdwwM
P.s. právě jsem rozvrátila usedlou spisovnu našeho úřadu
Nejsou zvyknutý ešče, že by někdo vyvrátil dveře, naběhnul dovnitř a zahulákal RRRRRRRaaam štááááááááááájn! Pošta byla hnedle na stole, kolegyně pod nim
A to už nemám koncertní úpravu na gezichtu
Heeeslo dobrýýýý!!!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:27
- Nahlásit
ahoj lidi, peru 7pračku prochcanýho oblečení od našeho nového prasete!!!!To mě někdo nemohl varovat, ať ho nejdříve neberu do bytu...počkám až na barák...že se to ty tři tejdny neposere a tak. Prase je v pohodě, až na to, že při nandavání kšírů má záchvat, tak už nám v baráku nikdo nevěří, že sme vegetariáni. Venku kvičí nasraně a vyvenčí se spolehlivě až když ho vezmu do ruky, aby nespadl ze schodů. Pepka ho zatím sleduje z bezpečné vzdálenosti, Ajda se ho bojí, protože na něj vystartovala hned při prvním setkání, tak jí to prase voplatilo....teď k ní v noci leze na pelech a dyž se ajda moc roztahuje, tak jí rypákem krapet vodstrčí, aby mohl mít hlavu na polštáři...pak jí vokusuje drápy, což dovádí dogu k šílenství. Dneska ráno ho našel roman v posteli, tak si ztěžoval, že to rozkládací křeslo, na kterým tráví pár hodin spánku denně, je pro dva psy, prase a jeho značně velikostně nevyhovující-podle mě je jenom moc upjatej, klidně by se tam vešlo eště ňáký zvířátko. Ve středu dorazíme do hospody, pokud nás prase nesežere a těšíme se na trochu toho voptimismu, kterej nám vlijete do žil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
radkah
ty máš v praze prase?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
radkah
Máš jako vopravdický prase? Nebo tak říkáš některému psovi? Je to velký prase, nebo takový to vjetnamský prťavý?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerdaaaaaaaa
potřebuju číslo tvý stranický legitky, nemůžu to bez toho poslat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:33
- Nahlásit
no v Praze mám prase...to miniprase-ne velký.....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:34
- Nahlásit
radkah
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:37
- Nahlásit
Biluška
není to vietnamský , ale "gotyngentský"-nevím jak se to píše.Bch nikdy nevěřila, jak je prase tvrdohlavý, ale už má přivolání...skoro 100%-veme se pytlík piškotů, řádně se zaščustí, zamlaská a zašišlá:"..de je kuk, no posem ty pjase nase..malééééj, táááák no to je hodný chošík"-no a máte ho u nohy.Hele doporučuju každýmu-jedno bude volný tak do 24hodin ((((
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:38
- Nahlásit
Gerda
ne Gerdo, ty máš prase v Praze. )) V kolik ti ho dneska máme hodit?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
radkah
jedno bude volný tak do 24hodin
jako to tvoje????
|