Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:18
- Nahlásit

davidkova renata
mám rači ty svině
takhle dělal Standa bekap mařce na chalupě na zahradě, bo von vypadal hrůzostrašně, ale mílijus jak blázen, ale mařka je sviňa kousavá, ta by vlezce kousla hned, takže stanouš jistil vizáží mařenu, která vypadajíce jako bumbrdlíček vraždila příchozí )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:20
- Nahlásit

Biluška
Možná bude chyba f tom, že jí na poště říkám "čekej a nedělej bordel", gdežto na cvičáku "zůstaň".
možná že dybys jí na cvičáku řekla Tysvinějaxepohnešnebocekneštaktěvodvezuzasnatensmetáknaslovencko
kejtlin
tak mi došlo, že před krámem.
a to tě nesralo,že ten nákup táhneš v ruce??!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:21
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/194584-manzelka-prej ela-sveho-chote-autem-hned-dvakrat.html

Hele to je šikovná baba . Obzvlášť oceňuju, že dokázala policajty přesvědčit, že je to nehoda .
Kdybych na ni měla mail tak jí poradím ať příště strčí chlapa z okna a hodí za ním kýbl a okenu . Gdyž to s tím autem neklaplo

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:26
- Nahlásit

Gerda
takhle dělal Standa bekap mařce na chalupě na zahradě, bo von vypadal hrůzostrašně, ale mílijus jak blázen, ale mařka je sviňa kousavá

S.W.A.T. jak sviňa...

davidkova renata
todlencto mateřství je úpa k hovnu,čék úpa zblbne při tom
a vodnesou to zase jenom ti psi...

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:43
- Nahlásit

Biluška
Rozkopla jsem dveře od koupelny, zaječela jsem "Mikino do vany", mrskla jsem nákup na zem a šla jsem kojit, aby to děcko konečně ztichlo. Za těch dvacet minut než se Lálice nakrmila jsem na psa ve vaně totálně zapoměla, šla vybalit ten nákup, uvařit večeři, vyžehlit plínky, zapnout pračku s dalšíma...dojdu do koupelny k té pračce a najednou mi to cvaklo "chuděrka Kryska je pořád v té vaně". Otočím se a pes nigde To mě teda nasral,jsem si myslela, že je zabahněná něgde v bytě. Proběhnu byt (28 metrů čtverečních máš prohledaných hned ), pes nigde. No tak jsem se vrátila k té Delvitě... .
no myslím, že jsi bezkonkurenční vítěz
a tady máte motto na dnešní den:

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:55
- Nahlásit

Alexa
a tady máte motto na dnešní den:

Děkuji paní
Moc ráda bych se začala rozpouštět, ale ještě budu dneska řídit, musím eště vyderžať

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
sem netáhla nákup, ten zůstal v autě, sem koupila snad sejra

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:59
- Nahlásit

Biluška
tak zkus dát škrt´ák bo ostnáč jestli se ti nerozsype pes, vem někoho řekni zůstaň vyjdi a ten co půjde s tebou at´ ti ji přišlápne a hned jak bude klidná tak se vrat´ a odměň, na moji čubu to zafungovalo.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:10
- Nahlásit

Alexa
to je ale nemravné motto...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:15
- Nahlásit

Tak jo, řídím se mottem a jdu si nálít dvojku bílýho.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:18
- Nahlásit

Cha cháá, alkoholik si dycky důvod najde. Na zdraví.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:19
- Nahlásit

kejtlin
tak zkus dát škrt´ák bo ostnáč
Děkuji, ale s takovýma věcma já nepracuju.

pawLINka
Nemluvím s tebou, gdyž nemůžeš počkat do večera než si budu moc dát taky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:21 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Počkala bych na tebe, ale já alkuhůlik mám slinu huž od rána a dýl už to nevydržím. Bože, jak já si užívám dny, kdy nemusím sednout do auta.

Za můj alkoholismus vlastně může škola. Musím do ní jezdit autem, a tak nemůžu pít o volných hodinách a tak podobně. No, a pak si to musím vynahrazovat ve dnech, kdy za volant nesedám. A piju klidně sama. Chro chro

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:23
- Nahlásit

cau vsichni,
mam hroznej den, tak jsem ocenila ty vase zapominaci prihody.
Mne se to jednou stalo jeste v byvalem baraku, kde jsme meli elektricky ovladanou branu (paaac ten muj je proste linej i vylizt z auta a votevrit si), ja jela na nakup, psa odlozila, aby nevybehl na ulici, chudinek tam lezel jeste pri mem navratu,
cca 2h pozdeji, na slunicku, parne leto, no nebyla jsem na sebe pysna... ofsem nic proti tomu, jak muj manzel neni schopnej spocitat nase 3 deti a vzdycky naky nekde necha

ste moc sikovny a hodny, co delate pro ty psy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

http://www.dfscrufts.tv/

Agi

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:31
- Nahlásit

pawLINka
Mám absťák. Ne, mám dva absťáky. Jeden na činzáno a druhý na agi . Vypadá to, že dneska nestihnu ani jedno . Jdu dřít

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:35
- Nahlásit

Biluška
Agi si pusť na kraftovi a činzáno si dej k pracování. Jak jednoduché.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:42
- Nahlásit

Zdravim zumpu.
pawLINka
Mr Pudding. skvely jmeno pro psa, ale teda dobrmana s kniracem bych v nem nehledala.

Kelpie byly prdacky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:46
- Nahlásit

Fifi
jak se dari pacientce?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:53
- Nahlásit

Fifi
Teď se mi to strááášně seká. Prakticky to nejede...

Neumím englicky, tak to mám na houno. Ten s těma fósama byl kříženej knír s dodrbanem? Bych ho tipla spíš na křížence kníra (toho jsem poznala) s dogou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

pawLINka
To vysoky tmavy,ale fousy to moc nemelo. Mi se to neseka.A hrozne se mi libi, kolik tam beha chlapu agi, a vubec, i starsich lidi - ja tomu prd rozumim, ale v cr to jsou vetsinou zensky, ne?
leyenda
Copa ste mela pani za spatnej den?
Pacosku sem zrovna merila, vypada docela slusne, ale klepy klep este nerikam hop.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:02
- Nahlásit

Sakra, měla jsem hezký příspěvek pro vlčákovou, ale pozdě. Téma uzamčeno.

Fifi
Kníry byly vidět na konci když se otočil u pánečka z boku. Do té doby jsem ho tipovala na křížence dogy.

Mi to teď vůbec nejede. Nechce se to načíst. Buď mám zase vira a nebo nevim. Možná je připojeno už hodně lidí. Všichni přišli z práce tak to sledují.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/194589-v-pribrami-leze l-opusteny-novorozenec-ve-snehu-a-bez-obleceni.htm l Kurva!

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:07
- Nahlásit

pawLINka no teda ..tak ale to muzes napsat nam co hezkeho si ji vymyslela

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:08
- Nahlásit

ketty
No nic moc. Ve zkratce, že jakmile nejde někdo se stádem tak je hned špatnej. Nechce se mi to vypisovat všechno znovu. Jsem se do toho konečně vložila, vypsala jsem se do příspěvku a už se mi to znova fakt psát nechce.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:15
- Nahlásit

pawLINka
Ve zkratce, že jakmile nejde někdo se stádem tak je hned špatnej
hele to neřeš, myslím že tady holky dělaj co můžou a fakt nevidím důvod proč přispívat přes někoho koho odtad nikdo nezná, to to radši pošlu rovnou p. Synkové protože co jsem tak nějak zmonitorovala krmení se jí docela vozí, ale prachy na ošetřování taky potřebuje.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:19
- Nahlásit

pawLINkaahaa si to mas ukladat jak jaaa treba pro pozdejsi potrebu chapu ze se ti to nechce psat znova bylo li to dlouhy ..taky mi pride urazena ze jako nechcem od ni brat krmeni atd ale takovemu cloveku neco psat vysvetlovat nema cenu ma svou pravdu a....jeste bude delat blbce znas ze chytracime ,a ja nevim co

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:26
- Nahlásit

Fifi

znate to, takovy ty dny, ze se se.e vsechno? mam v baraku v noci 8 st, jak zapnu topeni, vylitnou pojistky. zacal tat snih na strese a kam myslite, ze to tece? Do baraku samozrejme. Steny promaceny, to asi taky zkratuje tu elektrinu, odbornik pravil "nedotykejte se zdi", snazim se to vysvetlit psu, ale je nakej natvrdlej.
Oprava ted nepripada v uvahu, penize na to proste nemam, privezla jsem si klisnu po operaci koliky, (+ peknou fakturu taky),
strasne vyvadi, nedivim se ji, je to tu pro ni nezname, ale dupla mi 2x na nohu a fest, k dovrseni vseho mala holka spadla pri telocviku, hnula si kolenem, musela jsem pro ni do skoly, pak bajecny zazitky v mistni nemocnici, nakonec musime v pondeli znovu na rtg, zatim ortezu, zitra dela jeji starsi sestra zkousku z angliny v meste cca 80km odsud, musi tam bejt v 7.30 nastoupena, bude to trvat do 15.30, v poledne 2hod volno, taky ji tam nemuzu nechat samotnou, asi budu jezdit sem tam, nevim. Jeste mi praskla guma u auta, ale to uz je vyreseny
tak ted jedu vyzvednout ze skoly tu prostredni a v 6 jeste tu nejstarsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:30
- Nahlásit

leyenda
hoolka, to máš teda príma den! A co chlap? Ten nemůže jet s mladou na zkoušku?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:36
- Nahlásit

Biluška
tak ji dej normál obojek a postup dříve psaný.

<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání