Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:46
- Nahlásit

kejtlin

nebyly tam prasatka? nekteri mi psi z nich maji hroznej respekt.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:51
- Nahlásit

argosek
u nás nejsou vůbec prasátka, jen srnky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:01
- Nahlásit

kejtlin
Asi měl Květoš vycházky

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:11 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Biluškatak me vsici jak do me huceli nalomili a asi mi vemes obe no listicky ja se poseeeeru do soboty daleko se mi zacne libit jeste neco a bude mazecDDD to prestehujes ke me a me vystehujou sousediDDono teda jednu si veme bud soused co ma asi 4 psi ale sami takovi mrnavi a vse uz pres deset let mu to aspon ozije a ja to budu mit u sebe chaaa pod dohledem ja uz mu takle dala ovcaka 9let co ho chteli utratit mel jit dal ale me se libil tak sem mu ho vnutila a spokojeny sou oba dva DD a nebo kamoska snad to zas neuvizne u meDD

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:14
- Nahlásit

ketty
OK, tak teda beru obě lišky, alespoň nebudu muset řešit kterou jsi to chtěla

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:15
- Nahlásit

kejtlin

tra je tam na dovoleny Kvetos

mne taky jednou takhle behal mraz po zadech, chodim vecer po 11 jeste do staje, to je tak 200 kroku od baraku cestickou zarostlou zivym plotem, byla jsem v boxu, cechrala piliny, konici uz takovi polospici, relax, najednou se napruzili, znervozneli, rozevrene nozdry, vsichni koukali smerem k zavrenym vratum (ja prisla postrannimi dvirky), psi zkoprneli, zacali knucet, taky koukali tim smerem, vrata se pomalinku pootevrela...
Nevedela jsem co delat, chvilku jsem zustala prikrcena u kone, poslouchala, pak jsem pomalinku dosla k vratum a rychle je zavrela. Pozavirala boxy, vzala psy a padila domu, protoze barak otevreny a deti uz spaly. Jsem se taky bala, nevim, co to bylo, bylo mi hlavne divny, ze se bali psi. Predpokladam, ze jsem nezavrela na zavoru a nejaky pruvan, ale moc se mi to nezda, ja jsem na tyhle veci dost pecliva
Fakt je, ze nedlouho pote byl rozlomeny zamek na brane na pozemek, otevrena staj a dokonce jeden box, ale klisna byla vevnitr a vporadku
Jsem pak nejaky cas spala s 1 psem v pokojiku nad stajema,
bydleni na samote ma sva pro i proti

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:18
- Nahlásit

Biluška

napadlo nas to obe s Kvetosem, ale bylas rychlejsi

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:38
- Nahlásit

Biluškaja psa sem chtela ikdyz holcicka hezci ale pani synkova rikala ze pejsky nikdo nechce tak ..ja nelpim jako ze musim mit fenku nebo psa me uz v tom poctu je to jedno )co to je neni akorat kdyz to hara me to zajima neci zadny stenatka...

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

Biluškateda takle presneji jde mi spis o povahu a tu tady zas resit nemusim vyplaseny je to vsechno poznam co je to za kvitka chaaa DD

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 19:28
- Nahlásit

tě bůch kreténi,apsolutně nestíhám,tudíš nepište

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:57
- Nahlásit

davidkova renata

je toto normalni?
http://www.youtube.com/watch?v=5oJG2va5yYk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:00
- Nahlásit

argosek
je toto normalni
definuj normální..

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:02
- Nahlásit

davidkova renata

zpivam rad a to je prave bajecne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:04
- Nahlásit

argosek
zpivam rad a to je prave bajecne
no jak pro koho,to je relatývní,pane,bo essi zpíváte jako já,tak to báječný pro nikoho krom vás rozhodně nejni!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 22:47
- Nahlásit

Květoš měl vycházky, mě strašil v lese a sousedovi ukradl boty přímo ode dveří, mají barák a nezamykají branku nemají od ní klíč, nechal si nový boty večer venku u dveří a ráno tam nebyly.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 06:46
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít, konečně už je pátek

kejtlin
Květoš měl vycházky, mě strašil v lese a sousedovi ukradl boty přímo ode dveří, mají barák a nezamykají branku nemají od ní klíč, nechal si nový boty večer venku u dveří a ráno tam nebyly.
Slibuju, že si to s ním vyřídím

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 06:55
- Nahlásit

kejtlin
Biluška
Květoš měl vycházky
Kdo je Květoš?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 06:58
- Nahlásit

Strejda
Duch mrtvého partyzána co bydlí u nás na půdě. Jedeš dneska k nám do Orijentu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:03
- Nahlásit

Biluška
čau, hele našla jsem obojek bez baterky elektrod (ty jsem vyhodila, protože byly olezlé), ten samotnej přístroj, nemám drát, elektrody, a konektor pro vstup. Konektor a elektrody jdou podle mě doobjednat, bude to pár korun. Drát říkal Michal, že je u nich předražený. Trafo ti pošlu, jestli ho nemáš, ale teda nerada. Je to úplně klasická univezální nabíječka, musí to v ní být po celou dobu, co je to zapnuté.
Můžu přidat cca 2,5 l šamponu na psy, jestli víš o někom, komu by se hodil

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:05
- Nahlásit

bré ráno...jo kdo je Květoš. Tak jsem vážení byla včera na obědě v jedné fajnové restauraci, pochutnala si na dobrém jídle a dnes co? Mám průjem! Takže brňáci, do této fajnové restaurace rači nelezte. Je to španělská restaurace Paladeo v Krpoli, joooo?!

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:06
- Nahlásit

ahoooj lidiiii

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:10
- Nahlásit

Bré ráno a už je páááááááááááááteeeeeeeeek!! (což pro mě zas tak moc neznamená, bo mám práci i na víkend :mad

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:22
- Nahlásit

kachna_
Můžem se pro to stavit v neděli jak pojedem do Práglu? Kdysi mi někdo říkal, že místo toho jejich předraženého drátu se tam dá dát obyč telefonní, prý to funguje stejně.

Šampon vezmu k paní Synkové, tam se bude určo hodit, protože ti psi jsou doslova obalení v guwnech Já už je koupu po třetí a pořád smrdí

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:22
- Nahlásit

Biluška
Jedeš dneska k nám do Orijentu?
Jedu. Ještě se musím stavit v pojišťovně a zvýšit životní pojistku.

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:27
- Nahlásit

makrelnoo teprv jooo kurnaaa ja uz chci nedeli neb to dojede Biluška s liskama a nejak u me taky nehraje roli moc vikend ja jedu nonstop

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:28
- Nahlásit

Biluška
a ty moje taky smrdej???DDD tyy voe parada du pro psi parfemyDD tyy voee listicky urcite vonej po konvalinkach DD

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

Biluška
Hele já jsem 40 km od Prahy opačným směrem . To leda kdybys jela ke Kejtlin.
Hele zkusím něco vymyslet, v sobotu jedu na Žižkov.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:47
- Nahlásit

Biluška
drát zakopej, jestli ti můžu poradit. líp funguje. Na stránkách dogtrace jde stáhnout návod a v e-obchodu můžeš objednat všechno vč. baterky.
Já jdu ještě hledat, ale najít něco víc po stěhování je na pytel.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:47
- Nahlásit

kachna_
ještě mi neodpověděla jestli jako přijede, klidně můžeš přiject taky.
Biluška
už potřetí tě zvu na neděli na kafe, přijedeš??????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:50
- Nahlásit

Už zíííííítraaaaa, RAAAAMŠTááááááááááJJJJJNNN!!!!

<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání