Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:46 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

davidkova renata
jak se ti líbí ofčoun?

pawLINka
kam se na to hrabe ípo?

jasně!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

Lola1
Tak todle se mi celkově moc nelíbilo, ale ten konec byl skvělej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:15
- Nahlásit

Alexa
tim líp, aspoň nezapadnem a budem bloudit po normálních silnicích )) Od tebe to zavezem do maršovek, až ty hnusy zmiznou, takže začínáme sbírat zase znova pro maršovky. Eště zkusim zajistit slámu z okolí, protože až když holky psaly o těch navlhlých hadrech v kotcích, mi došlo, že je to fakt, že jako vystýlka pro kotcový psy je to na prd. Jo a potřebuju pro Nánu sehnat zlatej řetízkovej obojek, bude závodit celá ve zlatě. Dělaj se? Drápky uděláme zlatym lakem, to už neni problém. ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:16
- Nahlásit

Lola1
hele jak to mám spustit????? sem klíkla vpravo dole na toho vlkošeda a vono to po mě něco chce,neumim englicky,tagže hééélp nebo mi někdo přihlašte!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:17
- Nahlásit

Gerda
bude závodit celá ve zlatě
nejedu nikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemám natrénováno ani Sedni a nějak to nevypadá,že bych to stihla do termínu!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:22
- Nahlásit

ahoj lidi, dneska jsem si přečetla v novinách že u nás-neratovice a libiš opět řádí travič psů, předloni jsem takhle přišla o 3 psy já už to nechci

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
nemám natrénováno ani Sedni a nějak to nevypadá,že bych to stihla do termínu!!!!
Toš to makej, páč Bageta pilně trénuje a sedni uš umí . Uš umí aj lehni . Ale sekli jsme se na odložení, to je prostě pasé Ona má furt strach, že ji zapomenu jako ti na tom smeťáku takže se prostě furt zvedá a chodí za mnou Nedostanu se od ní ani na dva metry . Metr ještě jo, ale musím k ní mít nataženou ruku a prakticky se jí dotýkat Na tomhle bodě jsme už měsíc, začínám ztrácet naději . Buď donutím Aleksu, aby škrtla odložení, nebo pojedu závodit s Pumou a to teprvá něco uvidíte

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
nejedu nikam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teď už musíš )))))))) Budeš naše zlatíčko.

kejtlin
předloni jsem takhle přišla o 3 psy já už to nechci
Na zahradě ti je otrávili????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:26
- Nahlásit

Gerda
Na zahradě ti je otrávili
jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

kejtlin
To je příšerný!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:37
- Nahlásit

Gerda
kdybych nebyla debil, tak jsem tomu možná mohla předejít, první byla KAO krvavý průjem, zvracela, během týdne jí slezly skoro všechny chlupy, samo jsem jela k vetovi, ten jí dal na kapačky, říkal, že neví čím to je ale že by tipnul otravu-z krve už nic nepoznal, bylo to až druhý den co měla průjem a zvracení, naštěstí přežila bez následků, pak nejstarší bábinka čivina, ležela mrtvá na zahradě, bylo to v létě, tak jsem ji pohřbila, myslela jsem, že umřela ve spánku třeba byla už stařičká, ale v kondici, nenapadlo mě, že by mohla být otrávená, nikde nic nepsali, pak další 2 čivy 5ti letý tak to mi divný bylo a otrávili je, neví se čím, jed byl už rozložený.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:40
- Nahlásit

kejtlin
no u nás začátkem ledna vlkošeda,11 let,sice byla nemocná,ale...takže essi dobře počítám,je to už 10.pes v týdle lokalitě ,kurvy zasraný pojebaný
Biluška
Ale sekli jsme se na odložení
tak to sme ve výhodě,bo to máme ekscelentní,je totiš líná a je ráda,že leží,bejvalou fenu sem několikrát zapomněla odloženou u krámu a přišla na to aš u baráku

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:41
- Nahlásit

kejtlin
fakt bezva představa, že ti někdo na zahradu hází jed. Hele řikam, kdybych měla zahradu (když sme v domku bydleli, zahrada byla), čokla bych tam samotnýho nenechala ani omylem. Ale je fakt, ež pokud ti to tam někdo hodí, vůbec na to nemusíš přijít. No hnus velebnosti, my lidé sme pěkné kurvy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:50
- Nahlásit

Gerda
Si vzpomeň jak mi ten blbeček s postřikovačem otrávil půl smečky Taky na zahradě

davidkova renata
Kotek takhle jednou nechal psa na nádraží . Páč tam byl nával - pátek odpoledne, milion lidí - tak aby mu ji neušlapali tak ji položil na takový kamenný sokl co se na něj měli dávat kufry . Koupil jízdenky, nastoupili jsme do vlaku, vlak se rozjel, jde průvodčí, já mu podávám jízdenku za dva psy, on se kouká a prý "kde máte toho druhého pejska"? Teda řeknu ti, byli to docela nervy . Nejbližším spojem jsme valili zpátky a Krysa pořád seděla na tom soklíku, klepala se jak drahej pes, ale ani se nehla

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
d tebe to zavezem do maršovek,
hele klidně to pošli p. Synkový, já na Maršovkách netrvám
Biluška
Kotek takhle jednou nechal psa na nádraží
no to my jednou tagle krafem v létě na cvičáku a jeden čék že už jede dom a vodjel a my krafem vesele dál a von asi za hoďku přijel zpátky, že zapomněl v kotci čokla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
Biluškacaute decka,no ja predevcirem,jsem videla a slysela v televizy,ale nereknu vam na kterem programu!v havirove,kousek ode me vlastne,pokladaji lidi zeleza,slysite dobre zeleza do parku,do lesa,bo pry jsou tak hladovy,ze nemaji na maso,jak pry prisli o praci,tak na maso nemaji,tak kdyz na maso nemam,tak ho ku.va nezeru,toto me pekne nadzvedlo ze zidle,nejlepsi je az se tam chyti decko a precvakne mu to nohu,tak se palk mozna bude neco dit,mozna a nemluve o psech a lidech,parada a to jsem se chystala na cvicak do havirova,nikam nejedu!jinak vam preji krasny pos.any zasnezeny den!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:02
- Nahlásit

Biluška
a Krysa
Krysa von Bahnhof
hele víš jak já začínala s vodložením, sem jí prostě uvázala ke klandru v baráku ,pravila zůstan bez určení polohy a šla chytat kocoura pod vokno,nemohla udělat chybu,dostala pak dycky pochvalu a postupně se vodítko odbouralo,začla sem už ve 2 měsících.V práci to samý,prostě sem jí uvázala za kliku vod kabinetu tělocviku(může bejt i jiná) a šla uklízet...viděla na mne,byla jsem kousek od ní,asi 5 minut řvala jako tur a předváděla tanec sv. Víta,paxi lehla tim svým klasickým způsobem s hlavou na zemi mezi packama a čučela..akorát v hudebce nastal malej rononc bo sem jí tam zavřela v kanclu a vona spustila řef sloního stáda..bohužel fidlalové měli zrovínka koncert,toš sem tam zase vlítla,zmlátila jí a zas vypadla

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
bejvalou fenu sem několikrát zapomněla odloženou u krámu a přišla na to aš u baráku
Biluška
Koupil jízdenky, nastoupili jsme do vlaku, vlak se rozjel, jde průvodčí, já mu podávám jízdenku za dva psy, on se kouká a prý "kde máte toho druhého pejska"? Teda řeknu ti, byli to docela nervy . Nejbližším spojem jsme valili zpátky a Krysa pořád seděla na tom soklíku, klepala se jak drahej pes, ale ani se nehla

Vy ste nány, škoda, že to nemůžete napsat na blůčko, to by byl řev panečku!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:04
- Nahlásit

Alexa
no to my jednou tagle krafem v létě na cvičáku a jedn čék že už jede dom avodjel a myy krafem vesele dál a von asi za hoďku přijel, že zapomněl v kotci čokla
V Bruntále měl jeden veterinář svého času ohaře - nalezence. Měl auto s normoš kufrem, ne kombíka a tam toho psa vozíval. Jednou přijel na cvičák, prý se mu pes zaběhl v lese a nemůže ho najít. Zrušili jsme trénink a všichni šli hledat psa. Hledal se dva dny. Pak jsem jednou potkala jeho manželku a ptám se essi se už pes našel. Paní mi nasraně povídá "ani mi to nepřipomínejte, ten deb..l ho měl celou dobu v kufru"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:06
- Nahlásit

jbat
to by byl řev panečku
leda závistivej.. mi řekni gdo tam má takový vodložení.. uprostřed frekventovanýho sídliště,před krámem a samosebou úúúpa na volno a to ani nepíšu,že kdyby se k tý bejvalý někdo jako přiblížil s úmyslem jí kontatkovat,to bys viděla ten drajf,bože to byla svině,ani holky kámošky se k ní neodvážily,když byla sama odložená..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:08
- Nahlásit

Biluška
ten deb..l ho měl celou dobu v kufru"

no taxi vyhrála

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
leda závistivej..
leč nepřiznaně závistivej...

bože to byla svině,
jak ses, proboha, dopracovala k Nyný?

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Taky ji uvazuju. Nepomáhá to. Ona prostě nevěří, že se vrátím. Ječí jak blbá, poskakuje tam a dokonce se snaží to vodítko překousat
Zvláštní je, že gdyž ji uvážu třá před poštou tak normoš čeká, ani moc neblbne. Ale na cvičáku prostě ne a ne a ne

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:11
- Nahlásit

Biluška
tak přesuňte cvičák k poště...

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:13
- Nahlásit

jbat
má jí za trest, to je jasný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

sem taky zapomněla psy na pískovně a zjistila to až doma, a jednou auto u krámu, jela jsem z nera z krámu, zapomněla jsem nějakou drobnost, tak jsem se stavila u nás v sámošce a došla domů pěšky až děda se mě zeptal kde mám auto, tak mi došlo, že před krámem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

davidkova renata
Krysu jsem tak taky jednou nechala před Delvitou. Blbý bylo, že ta naše Delvita měla dva vchody. Před jedním jsem nechala sedět psa (cestou z práce), s miminem v kočáru jsem zajela dovnitř, nakoupila, vylezla ven druhým vchodem a zjistila jsem, že začala bouřka jak prase Mimino mělo hlad a ječelo jak protržený, tak jsem v té bouřce dosprintovala domů, vytáhla do osmýho patra kojence, dvě narvaný igelitky s nákupem, balík plínek v akci a asi milion miminovských nezbytností. Rozkopla jsem dveře od koupelny, zaječela jsem "Mikino do vany", mrskla jsem nákup na zem a šla jsem kojit, aby to děcko konečně ztichlo. Za těch dvacet minut než se Lálice nakrmila jsem na psa ve vaně totálně zapoměla, šla vybalit ten nákup, uvařit večeři, vyžehlit plínky, zapnout pračku s dalšíma...dojdu do koupelny k té pračce a najednou mi to cvaklo "chuděrka Kryska je pořád v té vaně". Otočím se a pes nigde To mě teda nasral,jsem si myslela, že je zabahněná něgde v bytě. Proběhnu byt (28 metrů čtverečních máš prohledaných hned ), pes nigde. No tak jsem se vrátila k té Delvitě... .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:15
- Nahlásit

jbat
měla sem smůlu,mám rači ty svině,popravdě je mylákuju,tydle vyrovnaný povahy sou dobrý akorát k tomu,že s nima můžeš srát ty vedle na blů
tak přesuňte cvičák k poště...
anebo cvič na poště místo na cvičáku.
Biluška
vrátím. Ječí jak blbá, poskakuje tam a dokonce se snaží to vodítko překousat
šiš tak jsi třá jen 2 metry! kousek! a postupně asi hodně pomalu přidávat.ale je to divný dyš to na počtě nedělá,asik bé chyba f tobě nebo v metriksu

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
šiš tak jsi třá jen 2 metry! kousek!
Dyk ti řikám, že max metr a to k ní musím mít nataženou haksnu

anebo cvič na poště místo na cvičáku.
Možná bude chyba f tom, že jí na poště říkám "čekej a nedělej bordel", gdežto na cvičáku "zůstaň". Možná jí něgdy něgdo řekl "ostaň" gdyž odjížděl od toho smeťáku...co já vím. Zprubnu co to udělá když se vykašlu na povel a budu říkat něco jiného.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:17
- Nahlásit

Biluška
Rozkopla jsem dveře od koupelny, zaječela jsem "Mikino do vany", mrskla jsem nákup na zem a šla jsem kojit, aby to děcko konečně ztichlo. Za těch dvacet minut než se Lálice nakrmila jsem na psa ve vaně totálně zapoměla, šla vybalit ten nákup, uvařit večeři, vyžehlit plínky, zapnout pračku s dalšíma...dojdu do koupelny k té pračce a najednou mi to cvaklo "chuděrka Kryska je pořád v té vaně". Otočím se a pes nigde To mě teda nasral,jsem si myslela, že je zabahněná něgde v bytě. Proběhnu byt (28 metrů čtverečních máš prohledaných hned ), pes nigde. No tak jsem se vrátila k té Delvitě... .

todlencto mateřství je úpa k hovnu,čék úpa zblbne při tom

<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání