Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:48
- Nahlásit

jbat
Děcka, musím do obchodu, je tam kosa nebo jo?

nebo.

nakonec by jsme my krávy uřvaný měly spíš brečet štěstím

ono to je fuk, řvu stejně furt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:49
- Nahlásit

Děcka, pokud používáte roboran a chcete si ho objednávat z jejich stránek, doporučuju, je to strašně rychlý, v pondělí sem objednala, dnes ráno už ho tu mám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
Děcka, pokud používáte roboran a chcete si ho objednávat z jejich stránek, doporučuju, je to strašně rychlý, v pondělí sem objednala, dnes ráno už ho tu mám.

odkázek by nebyl? Už mi dochází.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:56
- Nahlásit

PetraK
normálně stránky roboran.cz. Vzala sem mařce roboran gel a rozince roboran klasik pro štěnda. Jelikož se platí doprava, možná bychom příště mohli objednat spolu, co myslíš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:03
- Nahlásit

Gerda

huž sem číhla. Hele já se sválně kouknu doma na pytlik od Roboranu co mám ze zveráku, páč mi přijde, že jsem ho kupovala asi snad člověče za míň - kupovala jsem ten obyč, práškovej. a myslím, že byl levnější než 55,- kč . Dám pak vědít.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:16
- Nahlásit

PetraK
jo, to mamka řiká taky, má ho asi za 50. Ale u nás ho ve zveráči nikde nemajijou, když se kůli tomu budu vláčet někde po praze, utratitza benzín to, co za dopravu až do práce. Notabene nemám čas jezdit po městě a shánět roboran. Takže pro mě sou ty intronétový šopy bezvadňácká věc.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:19
- Nahlásit

ach jo lidi to je hnusnej den, jeste mi je moc smutno moc moc, ta "kamoska" mi sama rikala, ze dostala padaka, ale ze dostala hodne stedre odstupne plus premie za lonsky rok v plne vysi, a chlubila se, ze bude na tom s prachama lip nez kdyz makala. Ale tu infolinku za 500 tydne mi musela vzit, protoze je nezamestnana, ch jo, no asef je jeji manzel, takze mam smulu, on je podle me dost ferovej, ale ukecala ho, ja uz to parkrat zazila, ze ho takhle ukecala k necemu co nebylo uplne rovny, ale stejne jsem ji verila byla to kamaradka. Je to nahovno prijit o kamosku i praci. Navic pro me tech par slupek k invaůidaku bylo fakt zasadnich, vsechno slo do kocek, ale ty prachy dost potrebuju.
Jo a jeste umrel Speedy, tak jsem bulela jak zluva a tata se se mnou nebavi, bo je nejakej urazenej ze jsem mu nedonesla polivku, no proste nahovno.

Uz si nebudu stezovat, sorac, jen jsem to musela dostat ven mocinky to boli.

Odpoledne jdu sdvema kocoury na kastraci s tim nalezenym Patrikem a jeho brachou Bartem. Bart je prakticky nepolapitelny tak mi drzte palce budu lovit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:21
- Nahlásit

Jbat
ja se nehroutim,uz jsem byla slamena vdova asi rok a kazdy vikend jsme za sebou jezdili,ale docela me to sokovalo. I jak to vzal,jinak naprosto otevreny clovek nebyl schopny mi to rict vetou rozvitou a asi ho dost boli ze bude odjizdet. Kdyz to zacina mit nejake obratky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:26
- Nahlásit

Gerda
Takže pro mě sou ty intronétový šopy bezvadňácká věc.

no jasný, to chápu. No podívám se doma, nebo ve zveráči a třebas by se to dalo nějako domluvit pak na předávce, kdybych ti to koupila, nebo tak nějak.

Mucholabka
I jak to vzal,jinak naprosto otevreny clovek nebyl schopny mi to rict vetou rozvitou a asi ho dost boli ze bude odjizdet. Kdyz to zacina mit nejake obratky..

na jak dlouho a kam?

našlas tu mou ramštajní odpověď? My jedem autem s takovou grupou, na otočku. To je jediný co vim, nevim v kolik, nevim kam, nevim čím autem. Tetkon se musim navíc , abych se vyzdravila, páč jsem to koupila zas zpátky po včerejšku . Toho chlapa najdu a zabiju ho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
poptam se ti po něčem, co se dá dělat z domku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:37
- Nahlásit

PetraK
třebas by se to dalo nějako domluvit pak na předávce, kdybych ti to koupila
no to je přesně vono, za cestu na petřiny a z petřin dam to samý, co za dopravu až do práce ))))))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:38
- Nahlásit

Petrak,nenasla,tesila jsem se ze te budu cekat na nadru a ukazu ti cokly,posedime apod. Neva,muzeme jit solo. Koho chces najit a zabit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:45
- Nahlásit

šiš tady sou samý katastrofy
krom muchoše teda páč to je spíš komyks,že se vychrápe s někým koho ani moc nezná..se mi to taky kdysi stávalo,ale už ne,su líné a unavené

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:08
- Nahlásit

davidkova renata,ale katastrofy se deji i tady,napr.seznameni mojeho otce ve stavu znacne spolecensky unavenem s mojim krycem a navic velmi akcni stehovani psu na zahradu,protoze Aga skocila na stul.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

Mucholabka
.seznameni mojeho otce ve stavu znacne spolecensky unavenem s mojim krycem

blbko)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:12
- Nahlásit

Mucholabka
katastrofy se deji i tady
nejstrašnější katastrofa se stala jednomu známýmu na svatbě kamarádky, kdy byl tak chudák unaven, že líbal její velmi starou babičku nevěda, že je to velmi stará babička. To se mi trošku zved kufr, abych pravdu řekla.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:13
- Nahlásit

tak tam není moc kosa teda. slyšela jsem, že česnek je přírodní ATB, tak jsem si koupila česnekovou pomatlánku, česnekový chipsy, česnekový salám s česnekovým chlebem, česnekovou polívku v pytlíku (tady o obsahu česneku docela pochybuju) a tři paličky česneku.
na večeři budou česnekový brambory.
essi mě toto nevyléčí, tak už nic.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:17
- Nahlásit

Gerda
Ble, to už je extrém, já jsem sice taky někdy ráno přemýšlela, co jsem to vyváděla,ale většinou teda jsem dotyčného znala . To se tak prostě někdy stane, zvlášť s vínem

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar paka

Gerda
nejstrašnější katastrofa se stala jednomu známýmu na svatbě kamarádky, kdy byl tak chudák unaven, že líbal její velmi starou babičku
a tak já myslím že na svadbách se stávaj i horší věci, teda jak pro koho horší ........
lucYnka XIII
hele starý dobrý rčení je že když potřebuješ pomocnou ruku, musíš se podívat na své rameno
Mucholabka
teda to je lepčí jak červená knihovna
PetraK
tak piliny ruším

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
paní, lity lity lity, bohužel netušim jak pomoci, o žádné práci z domova nevím

Slíbila jsem Michalovi, že mu zítra obvolám potenciální zákazníky, tak jsem zvědavá, jestli se mi zadaří aspoň jednoho ukecat k prezentaci

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

Gerda
poptam se ti po něčem, co se dá dělat z domku
moc dekuju a

vsem dekuju za ucast

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

čus žumpizny, jenom probíhám, nic nestíhám, nic nečtu, ale musím vám říct dvě věci

1. Právě došli výsledky z histolky a Hesinčin nádor JE BENIGNÍ

2. V důsledku tohoto uděluju fšem hodinu národního volna, něco jako státní svátek, prostě hodinu nemusíte makat

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:31
- Nahlásit

Biluška
Hesinčin nádor JE BENIGNÍ
Gratulujuuuu!! parada! Sadlo posila poradny blemcanec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:34
- Nahlásit

Biluška
Hesinčin nádor JE BENIGNÍ
super! Gratuluju též, to je moc dobře!

Fifi
Sádlo je velmi...sympatické )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:39
- Nahlásit

Biluška
JE BENIGNÍ
jupííííííííííííííííííííííí
uděluju fšem hodinu národního volna
ses posrala ne??????? proč hodinu???????????????? dej jim 15 minut,voni to stejně nestihnou!
Fifi
to nevíš,že proušky rosšiřujou????!!!!!!! já bejt Sádlem,kousnu tě!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:44
- Nahlásit

Biluška
JE BENIGNÍ
paráda
Fifi

vidíš hned se tváří líp, gdyž má něco veselejšího na sobě
davidkova renata
o nevíš,že proušky rosšiřujou?
no ale furt je to lepčí jak ta vytahaná mikina jak na ní narvala tudle

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
Dalsi takova. Na vas prdim, uz zadny fotky Sadla nebudou, stejne se nezavdecim. (Sem se jako urazila, jo, aby to bylo jasny i tem mene bystrym!!).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:50
- Nahlásit

Alexa
to lepčí jak ta vytahaná mikina
sim tě to se nosí!!!!!!!!!!!!!!!! si úpa out!!!!!!!!! prostě mykyna mynymálně vo pjet čísel vječí a musíš mít naraženou kapucu!!! bohužel tady takhle choděj úpa fšicííí týnejdří,násletkem čehoš se mi pravidelně stává,že nepoznám vlastní děcko na 10 metrů..ne že by to nebylo fuk,ale Nána ví taky kulový,jak vidí podobný monstrum,tak zbystří bo co dyby to byl Ríša,oryjentuje se aš čuchem.
k tomu úúúpa vobrofský džíny co maj ale roskrok aš u kolen,ydeálně u kotníkůch,tagže týnejdří vypadaj,že si nasrali do gatí a to dost
k tomu samo skejtácký boty,jiný nelze!!! bo seš ve společnosti vyřízenej..obvykle bejvaj tak hnusný jako sou drahý,Ríša má bílý s nějakejm ahnusnejma zelenkavejma vornamentama,vypadaj jak do MŠ,ale je mu skoro 20
tagže tak!

hankah
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:52
- Nahlásit

ahojtě, venku nádherně, sem se vyprdla na práci a jela s psíkama na hory

http://picasaweb.google.cz/hankah/Zima20092010#

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:54
- Nahlásit

hankah
sem se vyprdla na práci a jela s psíkama na hory
tak to rači budu f tý práci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
úpa se mi zved kufr

<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání