Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:56
- Nahlásit

kejtlin
už potřetí tě zvu na neděli na kafe, přijedeš??????
Asi ne . Budu mít s sebou děcka a celá saň zůstane doma, takže budu spěchat hodně moc. Plán je takový, že vysadíme psy, na chvilinku vezmem děcka do Prahy, páč tam ještě nebyli. Ukážem jim Karlův most, nebo nějakou jinou význačnou památku, povozíme je metrem (všichni moji psi umí jezdit v metru, ale děcka tam ještě nebyli , tak musím vyrovnat skore) a povalíme zase fofrem domů. Nechceš se za náma stavit na chvíli do toho metra? Toto pozvání platí pro fšechny kamarády Bysem vás moc ráda fšechny viděla, ale hospůdku fakt nestihnem

kachna_
Tak přes celou Prahu je to blbý, to je zase hrozný zdržení . Nemohla bys to hodit ke Ketty?
drát zakopej,
Ty bláho, to dřív borderka zdechne stářím než budu mít zakopané ty tři kilometry drátu

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:02
- Nahlásit

Biluškachaa tak to je dobry chudaci takova atrakce a psi tam vemes deti neeeDDkachna_sem ti psala v druhe diskuzi kdo mi sme veze veci at se zkusis domluvit s tou osubkou kdyztak nevim z kterych koncin ke me pojede

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:06
- Nahlásit

Biluška
já zas nemůžu do metra tolik času asi mít nebudu, poprvé jedem s malou kousat a chovatelka domluvila sčučku, takže to bude mít úrověň, děcka mi nevadí když mi nepobijou psy-jsou zv yklí takže ne a o smečku se ti postará tomáš, to zvládne.my tady taky máme památky-2 zvony petr a pavel se jmenují, 2 hřbitovy katolický a evangelický, kostel evangelický a spolanu tu jste taky neviděli

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:07
- Nahlásit

ketty
tak to je dobry chudaci takova atrakce a psi tam vemes deti neee
No právě. To musím napravit . Nerada bych skončila jako jedna paní od nás z vesnice. Té se před lety ztratil kluk (strašně dávno, asi tak před deseti-patnácti lety). Prostě nepřišel ze školy domů. Tři dny ho hledali. Policie, armáda, prtulníky s termovizí, vysílalo se to v televizi...děsná akce. Po třech dnech našli policajti kluka sedět v metru na lavičce . Rodiče pro něho přijeli do Prahy a matka se ho ptá proč utekl. A on prý "víš mami, VŠICHNI kluci ze třídy už byli v Praze. A vy jste pořád neměli čas mě sem vzít tak jsem jel sám" .
Poučila jsem se z cizích chyb a ukážu děckám metro

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:30
- Nahlásit

Dobré deň. Jsem tady včera vůbec nebyla. Nějak toho bylo moc. Včera byl totiž jeden z takových těch zkurvených dnů... Snad jste měli lepčí.

Teď jsem se vzbudila (nezáviďte, celou noc se mi zdálo o vedoucím diplomky) a podívala jsem se ven. To jsem neměla dělat. Sníh mám ráda. Ale na Vánoce!

ketty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:35
- Nahlásit

Biluškatyy voee to je mazeeec chaaa DDD

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:40
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁM RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Mucholabka

SE NEMŮŽU DOČKAT, FČER BYLA DOMA PŘEDKONCERTNÍ PŘÍPRAVIČKA

hele my máme ještě zastávku v Brně a pak někde jídlo taky ešče. Su děsně nasraté, páč to vypadá, že tam přijedeme těsně na fest!!!!!!! Zkusíme se sehnat aspoň mobilama? Třeba chvilka bude. Já nevim vůbec nic a pekelně mě to štve. Původně jsem tam chtěla zvostat přes noc (mohli jsme spát v Bohumíně u ohařích známejch), ale to ne, páč teda jedeme ve čtyřech. Dobrá. No ale tohle už mě fakt štve - stavujem se v Brně, protože si tam ten známej potřebuje něco koupit

Máš ten vobojek? Já ne, jak sem byla scíplá, tak sem na to zapomněla . A hele víš to von má fakt Till díru do kušny, aby tam mohli prostrčit ten kabel . Magor.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 08:57
- Nahlásit

Nazdar

Gerda Renatadavítková
hele nechcete v sobotu přijet, že bych vám něco vnutila pro ty čokli?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:09
- Nahlásit

Zpičenej den!!!!! Ta stará koza do rána byla mrtvá!!! Co to kůzlátko????!!!???!!!???!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:13
- Nahlásit

pawLINka
Kůzlátko podstrč pod jinou kozu, nějaká samaritánka se ho určitě ujme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:24
- Nahlásit

Biluška
Neujme, jsou to kurvy.

Máme tady i dva bezprizorní kozlíky a ty čůzy je akorát tak trkají!

Museli jsme ji dát k nim do ohrady a budeme ji přikrmovat od Matyldy (ale to se musí násilím). Máme pro ni takovou ohrádku, do které Matyldu strčíme a ona jí nemůže zdrhnout... Snad to bude OK. Nemůžeme ji totiž krmit z flašky, když ji chceme do chovu. Vždyť jí není ještě ani týden, kurva.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:32
- Nahlásit

pawLINka
Nemůžeme ji totiž krmit z flašky, když ji chceme do chovu
Proč ne?

ale to se musí násilím
I to je někdy řešení. Akorát tím ztratíte děsnýho času

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:36
- Nahlásit

Biluška
No přikrmovali jsme ji od Matyldy i doteď, protože ta koza neměla skoro žádný mlíko, tak to snad nějak zvládneme i dál. Hlavně se bojím, aby jí neublížili, když musí teď být s nima v ohradě...

Proč ne?
No říká se to... Ze zkušeností chovatelů pak nemusí ta koza být dobrá matka. Některé pak nechtějí kojit. Koza z flašky by neměla jít do chovu...

Nevím, nechci to riskovat. Je to buď a nebo... Už jsme zažili příliš velký počet neodchovaných kůzlat než abych tohle riskovala.
Zkusíme to přes tu Matyldu a když to nepůjde, tak přinejhorším z flašky. To je ale ještě časově horší, protože to mlíko musíš nejprve nadojit....

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:40
- Nahlásit

pawLINka
No říká se to... Ze zkušeností chovatelů pak nemusí ta koza být dobrá matka. Některé pak nechtějí kojit. Koza z flašky by neměla jít do chovu...
To je podle mě kec. Nějaký sociální vazby matka-kůzle tam určitě jsou, ale pokud je krmená násilím tak je to stejně v háji. To už můžeš klidně krmit z flašky.
Jsem kdysi měla vrh králíků odchovaný na flašce, všechny samice (tuším čtyři) jsme si pak nechávali do chovu a všechny byli úplně normální matky. Když jim zemřela matka a šli na flašku tak jim byli dva týdny.

Jdu dřít, nepište, nebo vyfásnete pokutu a HOnzíka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

Biluška
Malá krmená násilím není. Násilím krmí ta koza, protože ji krmit nechce. Tu buď uvážeme a nebo dáme do ohrádky a malá si hned přiskotačí a cucá a cucá.

No uvidím. Hlavně, aby to malá vydržela, když její brácha ani mamina ne.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

Biluška
jedes do Praglu? Masm pro tebe ten furmik, tak muzem nejak udelat predani.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:35
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila od koz. Asi 10 minut jsem chytala Matyldu, která jak vidí vodítko, tak zdrhá, protože ví co přijde. Pak jsem ji uvázala v ohradě, což nebylo zrovna šťastné řešení, protože všechna kůzlata se na ni okamžitě vrhla a začala ji ceckat. TAk jsem ji uvázala před ohradou a násilím ji držela, aby se malá napila. Pořád střídala cecky, tak jsem zkusila a zjistila jsem, že má Matylda vemeno prázdné. Druhá - zakrslá - koza se nenechá vůbec přemluvit, aby jí dala a nedá se ani podojit (má mini vemínko).

Tak jsou dvě varianty - buď odstavit spratečky (už všichni žerou sami, ale pořád si chodí cucnout) a nebo malou odkojit na jehněsanu, což nechci...
Tak nevím jestli dát prioritu kozám, které od nás půjdou pryč a nebo té, která tady zůstane...

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:02
- Nahlásit

CO TO TAM ZAS JE??? JAK MÁM VENČIT, KDYŽ NEVIDIM PSA!
!??'

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:04
- Nahlásit

už je to tady proto se fšecko tak sere
http://www.novinky.cz/koktejl/194517-staricke-cina nce-rostou-na-hlave-rohy.html
pawLINka
buď odstavit spratečky (už všichni žerou sami, ale pořád si chodí cucnout) a
tak je odstav a nebo je dej zvlášť a pusť je až potom co se malá napije, to by nešlo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:06
- Nahlásit

Alexa
No oni jsou s ní normálně v ohradě, takže pijí celý den a ona má vemeno pořád vypitý. Tak jsme to dělali doteď - malá pila od ní od začátku, ale už mlíko nestačí... Asi bude nejlepší je odstavit. A nebo spíš dát do samoty Matyldu...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:11
- Nahlásit

A ještě vám napíšu jakého mám "úžasného" muže (asi ho zabiju).

Furt machroval s navigací v telefonu (kdosi mu řekl, že je to zadarmo), tak to furt zkoušel. Podotýkám, že máme normální navigaci, tak nepochopím mužskou logiku proč musel zkoušet tu v telefonu.

Včera mu přišel účet za telefon. 5000.

Netuším kde na to vezmeme, když jsme rádi, že si na večeřu koupíme chleba a někdy sýr. Nemáme ani kačku totiž.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:19
- Nahlásit

pawLINka
tak ať šupem požádá o spl- kalendář, jinak vám to moc pěkně naroste...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:44
- Nahlásit

su příííšerně nasraná,tagže fakt nedráždit!

jedu vymítnout tu starou rohatou svini essi za to teda může,gdo jede se mnou??
P.S. klidně jedu sama
pawLINka
koza sa ti objesila...
aleka
hele já nevim,essi bysme přijeli,možná aji jo,trénink zlatovláska zrušila,eště sem psala alešoj,ale zatim nic,leda by tam byl honza a dal mi kousnout na ringo,jinak nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
aleksa
Cele plán na zejtra je takovej, že dopo vemu z práce ty pytle, odpo dojedu k davítkový pro zbytek, potom to můžem vzít přes aleksu ke ketty, mezitim si něgde vyvenčíme psy.

Fčéra sem jela večer ke kámošce podepsat další papíry k ouvěru, koupila sem od ní luksusní vodítka na koně, ale pro psy. SOU ZLATÝ se zlatou karabinou, davítková s nim vyhraje závot! Mám foťák, kámoš mi ho prodal za litránek. Nátáčí aji pěkný výdeja. Takže mam fše a už žádné peníze.

FYFY
komínek v pořádku, za dvě minuty 38,2 ))) V pipce žádnej humáč, šťourla sem jí tam uchošťourkem.

Je mocinky oškivě, ach bože bože.

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:16
- Nahlásit

čus, sledujete taky crufts online?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:25
- Nahlásit

Lola1
ne,hod sem votkaz at můžou sledovat i ti tupí..

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:29
- Nahlásit

Je to pěkný.
http://www.dfscrufts.tv/

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
agi skončilo, začíná tanec se psem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:39
- Nahlásit

Lola1
To jsem si měla co pustit, dycky u tance s čoklem bečím jak kráva, pač je to úžasný. Už jsem psala xkrát - kam se na to hrabe ípo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

Gerda
potom to můžem vzít přes aleksu ke ketty,
hele protože : http://www.novinky.cz/domaci/194580-vikend-bude-ve trny-a-opet-nasnezi.html tak ti nechci komplikovat cestu páč k nám těma hnusnejma lesamakopcemazatáčkama v tomdle s eblbě jezdí, tak nic neřeš, pošlu ňáký prachy na konto, až bude zveřejněný nebo už je?????

<< 1 ... 4050 . 4051 . 4052 . 4053 . 4054 . 4055 . 4056 . 4057 . 4058 . 4059 . 4060 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání