| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:41
- Nahlásit
Mucholabka
smarja, to jsou zase veci, ja myslela, ze uz vybirate domecek...
S nim asi nemuzete, ze? Bude aspon jezdit na vikendy dom?
Jinak, pani, 4 mesice utece jak voda, nezoufejte
lucYnka XIII
to je mi lito, jak by rekl muj tatinek "nebyla to kamaradka, ale svine prevlecena za kamaradku", doufam, ze co nejdriv najdete jinou praci
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:42
- Nahlásit
zdar, dnes je streda a jeho tam treba, z cehoz plyne ze......a ted me nic chytryho nenapada
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:44
- Nahlásit
miisha
z cehoz plyne ze je mráz jako prdel
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:46
- Nahlásit
leyenda
No on to je furt ten stejný chlap, co ho znám už 6 dnů, to je v klidu. Ale čí to byl byt opravdu nevím a netuším, komu jsme vychlastali víno kupovat zatím ne, my nevíme jestli se sneseme, ale spíš nájem něčeho hledáme.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:47
- Nahlásit
kejtlin
na tom neco bude, tzn. ze zitra bude zarucene lepe!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:51
- Nahlásit
kejtlin
mráz jako prdel
tady taky, fcera jsem jeste sama sobe predstirala, ze je to fajn, i kdyz jsem byla zmrzla jako viteco, ale ted jsem sebou 2x svihla na ledove cesticce , tak us sup sup honem zpatky jaro
Mimochodem, jezdite v zime na konich? Ty moje hajtry se v 1kuse chtely valet ve snehu, byla drina je udrzet v pohybu a nohy sem mela zmrzly na kost, o naky romantice projizdky po zasnezene louce nemohlo byt ani reci
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:56
- Nahlásit
Mucholabka
jo, najem to je lepsi, nejdriv vyzkouset jak spolu budete snaset kazdodenni realitu
drzim vam palce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:58
- Nahlásit
leyenda
Hm, uvidíme. Je to člověk co si prožil svoje zlé a vypadá to že dobrého si umí vážit, moje zahrada se mu líbí (včera neplánovaně stěhování psů), chce mi s tím pomáhat...vypadá to zatím dobře.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:58
- Nahlásit
leyenda
Ty moje hajtry se v 1kuse chtely valet ve snehu
to sou blbky Ja jezdila celorocne za kazdeho pocasi i bez Taftu. Akorat zalezi pak na lokalite, nekde v lesich je treba vic vody na rozjezdenych polnackach od traktoru a pak to zamrza.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:12
- Nahlásit
miisha
no, ja jsem je vzala na louku, rovny teren, trava, na tom
do pul lytek mekkeho snehu, sem to rano prosla se psem, pripadalo mi bejt bezpecny, ovsem nenapadlo me, ze se budou chtit vyvalet i se mnou, dneska uz to nepujde, vcera natalo a pres noc zmrzlo, tak holt jizdarna, tam jsem snih uklidila
jdu na to
Mucholabka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:13
- Nahlásit
leyenda
Mimochodem, jezdíte v zimě na koních
málo, s mojí artrózou 3. stupně v obou kolenách je to dost problém.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:15
- Nahlásit
Mucholabka
držím palce a pozorně sleduju kauzu nový objev
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:18
- Nahlásit
leyenda
sou taky kone, ktery do terenu moc nechodi a sou schopni si zlamat hnaty na trochu nerovnym povrchu. Ja kone brala vsude, at se nauci chodit a cumet pod nohy. To je pak zodpovednost kazdeho majitele. A jednou sem jela na koni, kterej se mnou hodil tlamu ve cvlau na rovnym (!) povrchu a z vybehu vzdycky chodil s odrenyma nohama. Byl udajne zdravy. No asi ne v hlave
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:26
- Nahlásit
chtěla jsem vám napsat, že Adolf buldok se má dobře...teda mooooc dobře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:02
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Lidi sem nasraté ešče dneska, kvůli jednomu debilovi jsem asi zase zpátky nemocná!! Včera jsem v polích odchytávala osamocenou afghánku. Pes plachej jako sviňa , pak se mi to podařilo odchytit jí na jednu fenku. Dobrý, dokonce mi to seplo v makovici a aby se mi nevyvlíkla, přepla jsem jí pro jistotu na stahovák Předtím jsem jí tam viděla lítat s fenou pointra, ale pak už tam byla sama, jakou dobu Lozím tam po polích , hledám, volám, vyptávám se těch pár lidí co jsem potkala. Ničí nebyla. Pak jsem potkala chlápka kterej tu pointřici taky viděl, říkal, že zrovna štvala srnu že jejímu majiteli vynadal, on na to odpověděl, že ona jí nic neudělá, jen jí prožene. Ke psovi se furt nikdo nehlásil, pak jsem viděla v dálce toho chlapa s pointřicí, tak jsem šla k nim, že se zeptám, jestli neví ke komu pes patří. A VON PATŘIL JEMU!!! VON JÍ TAKHLE NECHÁVÁ LÍTAT ANIŽ BY VĚDĚL KDE JE. A ŽE TO BYLA DOBA. PREJ:"ONA BY SI MĚ NAŠLA"! Bouchly ve mě saze. Moc ve mě bouchly saze, řvala jsem jak hladová jordánská kráva, jestli si ten člověk uvědomuje, že jsem mu mohla psa, , odvést domů, nebo ukrást, nebo sežrat..... v lepším případě odvézt do útulku!!! Mohl mu jí napadnout cizí pes, prostě cokoliv. Reakce opět: Ona by si mě našla... to je kretén, kretén. Jako přídavek jsem na něj řvala, že se chová jako hovado, když nechává psy navíc štvát zvěř, že se nemusí bát, že bych byla zfanatizovanej myslivec, ale zvěř toho má v zimě sama se sebou dost co dělat a každý takovýhle proběhnutí je pro ni námaha navíc, řekla jsem mu že je hnusnej sobec, že to, že máme psy, neznamená, že na to musí doplácet příroda. No řev ukrutnej. Jenže zbytečnej, ten retard,krom toho, že nepoděkoval ani (i když to se ani nedivim, když jsem na něj celou dobu ječela ), tak mu to prostě bylo fuk a čokly zase vypustil!!!!!!!!!!!!! Lidi jsou naprostý kreténi. No a já jsem zase nemocná. Já musím MUSÍM BEJT ZDRAVÁ, JÁ MUSIM VIDĚT HOŠÍČKY ŠTAJNÍ!!
A co jest nového- krom toho, že Gerda má verináře kreténa taky těžkýho kalibru. Jak tohle může někdo v bílým plášti proboha říct??
radkah
musíte často škytat vy i Dolfi. páč vedle ve vchodu mají todle hovádko taky, je to děěěsnej vůl a jmenuje se Cairo. Ešus se ho bojí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:13
- Nahlásit
Dobrý den, celý den...
Dneska nejdu zase do školy. Nechce se mi... Ale musím dnes zamakat na té debilní diplomce.
Včera jsem se taky ulívala, ale neudělala jsem nakonec nic. Tak to dopadne, když je Lukáš doma...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:14
- Nahlásit
Mucholabka
Pani, nehroutila bych se, já jsem takhle v Olomouci potkala jednoho sympaťáka, byly nějaký techtle mechtle a pak mi řek, že odjíždí do Prahy, bo tam má job.
No a uteklo pár měsíců a jsem tu taky. Jde to vydržet.
PetraK
Rozkopat koule a ukradnout psy.
Co místní marodi, Sádélko a Marry?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:23
- Nahlásit
jbat
Rozkopat koule a ukradnout psy
já jsem fakt - bez nadsázky -vytočená ještě teď. A dvojitě, páč když jsem viděla jak ta pointřite tam lítá- ohařoidní mají hodně velký rozptyl, když se jim nechá. A pročesává to tam.... včera večer neměl na poli klid ani jeden jedinej zajíc, bažant, nic
Mrzí mě, že jsem mu neřekla, že kvůli takovejmhle kreténům jako je on, nám slušnejm pak střílej psy. Do hajzlu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:35
- Nahlásit
Nevíte někdo kolik stojí normálně chlazené kuřecí čtvrtky? V Hrušce je maj za 39 jako ve slevě,ale nevím, jestli je to moc nebo málo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:00
- Nahlásit
Alexa
- Speedy umřel ,
zjistím u Báry, jak s pilinama teď.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:01
- Nahlásit
Nazdar žvástíííí, uš je středa, to je půlka tejdenku, uš se to skoro zlomí a zas bude víkend. Hlavně ať uš neni taková zima! Jak se máte bumbrdlící? Mám radost s Dolfiho, určitě žije s tou strašně vošklivou buldočí slečnou v harmónii (rači ať jí nevodí do společnostě, fakt je chuděra vošklivá, ale na té kupce koňského hnoje se to snese), možná už umí všechny ty buldočí umění - jako házet slinama tři metry daleko, tvářit se...a tak
Radhah - jdeš ve středu k Anně?????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:02
- Nahlásit
PetraK
Speedy umřel
kdo je Speedy??????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:09
- Nahlásit
Gerda
kdo je Speedy??????????
Byl u Báry Kolmanový tady:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10316_0.html
sháněla jsem mimo jiné pro něj piliny, domlouvalo se to před časem předběžně s Aleksou, že bys byla převozník, až sleze sníh. pamatuješ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
PetraK
pamatuješ?
Ajo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:21
- Nahlásit
Gerda
hele jak jsem tu nebyla, co je vlastně Marůšce? Mám vtom zmatek. Záda a teď ešče střevní potíže?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:26
- Nahlásit
PetraK
Speedy umřel
už jsem to četla, brečím tu jak nána...
ale nakonec ten kousek štěstí měl a myslím, že odcházel moc šťastnej...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:29
- Nahlásit
makrel
za 56(9 teď nevim) v Tescu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
jbat
ale nakonec ten kousek štěstí měl a myslím, že odcházel moc šťastnej...
jo měl, měl. U Báry určitě, kdyby každej čokl v životním průšvihu, měl štěstí na podobný Báry, útulky jako Dášenka, Skřivany.....
taky jsem to ořvala. Musela jsem se zavřít v kanclu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:33
- Nahlásit
PetraK
nakonec by jsme my krávy uřvaný měly spíš brečet štěstím... po takovejchhle zprávách vždycky v noci mačkám Ňuňu o něco víc...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 10:42
- Nahlásit
Děcka, musím do obchodu, je tam kosa nebo jo?
|