| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Bře 2010 18:59
- Nahlásit
Gerda
šak dem taky jinam, v pindělí.
už jsem si to stihla přečíst
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:26
- Nahlásit
ahoj lidi ani jsem vás nedočítala opět si stěžoval notorický stěžovatel dejme tomu pan X že moji psi štěkají celý den, stěžuje si celá ulice, dost hnusně vystupoval proti dědovi i když jsem mu 3krát řekla, že pokud se jedná o štěkání psů, tak at´ jedná se mnou, já jsem majitelka, nic absolutně mě ignoroval, ani neodpověděl na pozdrav, pak se do toho vložil strýc, co si s ním tyká, tak se mnou začal mluvit, já se ptala kdo konkrétně si z ulice stěžuje, neodpověděl, řekl, že napíše petici a obejde lidi, já ho předběhla, lidi z ulice mi řekli, že bud´ je neslyší, nebo občas štěkají a co jsou to psi, ale rozhodně neštěkají celodenně jak pan X tvrdí, mám jejich tvrzení a podpisy. pan X dál tvrdil, že pod náma byl obchod, vlastně 2 a jak tam jezdili auta, tak si lidi stěžovali na hluk a obchody zavřeli-to mě rozsekalo naprosto, zachovala jsem vážnou tvář dost stěží, jeho žena pracuje na obecním úřadě.nevím jak mám dále postupovat, porad´ te prosím.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:30 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
Ahoj všem tady vespolek,
nevíte někdo o štěnátku šeltie nebo choďáčka k odběru co nejdříve? Ideálně k odběru na Moravě nebo Vysočině.
Dnes jsme museli nechat uspat naší milovanou Bessy (měla rakovinu, šlo to hrozně rychle, celé to trvalo celé 3 týdny)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
zavrelka
nevíte někdo o štěnátku šeltie
Víme . Naše Nýný čeká, termín porodu je 26.3. Budou zlatí. Matka Qwinky Winky Moravia Classic, otec Flippie ze Skalní vyhlídky. Předpoklad vynikajících povah (matka agility, coursing, canisterapie) a velikosti small. Jsme ze severní Moravy.
O choďácích teda nevím
Bessynky je mi líto, upřímnou soustrast
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:14
- Nahlásit
zavrelka
choďáky k odběru na Moravě mají v ch.s. Krosandra
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:24 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
Dasha
dík za info - jejich stránky jsem našla, ale stávající štěnátka jsou již všechny zadána.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Biluška
Dík za nabídku - jelikož sem nakukuju často, o Winky vím - jen nevím zda se do té doby bez psa nezblázním.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
zavrelka
tohle si asi viděla,že jo?
http://www.kpchp.org/inzerce.php
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:35
- Nahlásit
zavrelka
i ty mladší? tak škoda
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:37
- Nahlásit
zavrelka
a volný šeltičky mají v Koryfej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:44
- Nahlásit
ALEKSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2880-q-Ztraceni-pe jsci
Bud vostražitá!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:52
- Nahlásit
něco úsměvnýho z veteriny, dnes jsem asistovala při operaci a měla roušku na hubě, a jak mám brejle, tak když dejchám pžes roušku, tak jde vzduch ňák nahoru nebo co a mlžej se mi brejle, což je trochu problém.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:08
- Nahlásit
zavrelka
Volného pejska měla ještě nedávno Shelticka - www.agbeconta.ic.cz - ale fakt netuším jestli ho ještě má. Zkus to
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
Biluška
dík, Arnie je krásnej ale já chci fenku to je jediná podmínka...... i když uvažuju i o "záchraně" něčeho podobného z množírny ... i když nevím jestli mi to doma projde........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:27
- Nahlásit
zavrelka
Tak fenku momentálně v nabídce nemám . Jenom Athose, Porthose a Aramise. A budoucí kindervajíčka,ale na ty se fakt musí počkat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:30
- Nahlásit
Gerda
kdo ti řekl tuhle kravinu ohledně mařky,abych se vyvarovala....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 22:20
- Nahlásit
pawLINka
Jméno pro kozenku určitě najdeš tady: http://www.burskekozy.cz/?stranka=jmena_fem&pismen o=A
Zdenka by taky nebyla špatná,proč ne, znám podsvinčátko Líbušku...stříhám pudla Zuzku,jorky Helenku,Matěje,Jožana,Máňu, tak proč ne, moje vlkoška je Ančí.
Gerda
Držím palce tobě i Majce při výběru lepšího doktora.
Fifi
Sádýlkový i tobě a zbytku smečky,krásný klidný spánek..
a na krásné ráno..teplý ráno..no nevim,už zase tu mrdne na hodnotu -7.... http://www.youtube.com/watch?v=S0h5UT73nGk&feature =related
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 22:25
- Nahlásit
Volání jara
Vážení, vyhlašujeme bojkot zimy! Po krátkém zamyšlení nad efektivní realizací navrhuji následující:
- ti z vás, kteří mají "ptačí" příjmení, popř. jména (např. Špačková,
Stehlík, Slavík, Vrabec, Holub, Jiříček a Jiřička...) vylezou na
nejbližší strom a začnou šveholit, švitořit a štěbetat, a jelikož
simulujeme jaro, tak se samozřejmě za účelem rozmnožování u toho musí tvářit vilně, dámy poodhalí výstřihy, pánové načechrají chocholy, je povoleno stavět hnízda...přirozeně:
Vrána,Vránová, Havránek, Havránková, Vraný a podobná havěť zavřou zobáky a odtáhnou na sever, třeba lyžovat, to je mi jedno),
- kolegové Suchý, Suchánek, Sušák, Vysušil a jim podobní poberou lopaty, smetáky, vysavače, hadry a fény a začnou odstraňovat sníh a vlhkost, pomůže jim např. Teplý, Teplá,
- ti z vás, kteří disponují příjmením typu - Louka, Fiala, Zelený, či jmény typu Květa, Jiřina, a ojedinělí jedinci jak Petr Klíč apod. se výrazně oblečou a nalíčí a na místech již ošetřených pány Suchým a spol.
zahrabou své bosé nohy po kotníky do země, vztyčí paže směrem k nebi a budou se nadále tvářit blaženě, hulení se povoluje...,
- Ježek, Kuře, Zajíc, Liška, Králík - vylézt z brlohů, odblešit a
rozmnožovat (Ježek teda radši ne), - ostatní, s nepoužitelnými jmény jako Nykodýmová, Joura, Šilhavá,..., se
lehce oblečou a za tance Volání jara, začnou zpívat píseň s jarní nebo letní tématikou (Léto - I.Bartošová, Léto je léto, sun of Jamaica -Helena Vondráčková, atp.), choreografie je individuální, zakázány jsou pohyby připomínající sníh, sněžení, vánoční stromek, lyžování, let na lyžích, Ježíška, soba a podobné symboly zimy, počet opakování nejméně 5x denně,
- pány a dámy Mrázek, Mrázková, Studený, Studená, Zima, Zíma, Zímová a jim podobné je bohužel nutné obětovat.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 22:43
- Nahlásit
Ahoj Lolo1 a všechny, zdravím letem světem a posílám čumákupolíbení slečně Sádlo a Mařence
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 22:56
- Nahlásit
davidkova renata
Bud vostražitá!
rozeslal jsem emajly a zítra to vytisknu a lípnu ve škole děcka jsou všímavý
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 23:15
- Nahlásit
Lola1
To je bombaaaaaa!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 01:32
- Nahlásit
hezky se vyspinkejte je mi moc smutno, uz nemam praci pripravila me o ni "kamoska" ach jo jsem naivka blba nu coz zivot jde dal, ale mrzi me to o to vic, ze to byl clovek, kteremu jsem verila, protoze jsem buba a duveruju lidem, kterym bych nemela asik na ni poslu Honzika
je smutne, ze nekterym lidem zalezi vic na penezich nez na vztazich
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 05:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak to je mi líto paní,ale lidi jsou svině, někdy to právě udělají lidi, od kterých by to člověk nečekal. Bude líp.
Jinak dobré ráno všem, tady je mráz a budu muset škrábat auto
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Bře 2010 06:10
- Nahlásit
Brýýý den! Celý den! Komínů již netřeba
makrel
tady je mráz a budu muset škrábat auto
ano, to jsme dneska ráno dělali taky a byla to námraza pěkně agresivní ale nevadííí, páááč huš Je tady jaroooooo ale vopravdický jako! Ne jen nějakej ubohej náznak, ale vopravdický echtgoldjaro http://www.youtube.com/watch?v=nWWuIgTq1Kg
lucYnka XIII
No tak to je teda prekérka ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 06:26
- Nahlásit
Fstávat a makat, dělejte
Tinta76
huš Je tady jaroooooo
Gde jako?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Bře 2010 06:31
- Nahlásit
Biluška
Gde jako?
u mě v práci na stole, voe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:07
- Nahlásit
Tinta76
u mě v práci na stole, voe
No tam je nám platný jak hadovi noha Hned ho pusť ven
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:13
- Nahlásit
Biluška
Hned ho pusť ven
Prosím ... jak je velectěná libost ... co taky s těma hajzlama tady
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:26
- Nahlásit
Dobré ráno kamarádi.
Spala jsem v úplně cizím bytě s chlapem kterého znám chvilku, jde to se mnou z kopce.
A sotva se člověk začne cítit šťastný jako už léta ne, tak mu chlap řekne že pojede na 4 měsíce na stáž do Německa, člověk by do toho kopnul.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je blbý, u bývalý kámošky jsem taky za svini, žze jsem si dovololi říct o prachy co mi dluží už několik měsíců protože jdu k veteřináři a nechci tam být opět zadlužená a mezitím si koupila štěně za 9000kč z toho vyplývá nepůjčuj peníze ani kamarádkám a věř pouze sama sobě, z druhé chyby jsem se poučila, chybymy se člověk učí.
|