Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:23
- Nahlásit

kachna_
se zbavit do dvou dnů rýmičky
někde jsem četla, že laserem, bez legrace.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:41 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

vystavaci jak vysity chaaa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:48
- Nahlásit

kachna_
jinak vyměním pásový opar, který mám opět už po x-tý za rýmičku.

hankah
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:50
- Nahlásit

ketty
jsou boží, tato fotka se teda povedla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:56
- Nahlásit

Víííínééééčkooo bíííííííííléééééé...

Jsem se právě vrátila ze čtyřhodinové procházky s hafama, miláčkem a hlavně vííínem a je mi strašně fajn. Proč to tak nemůže být pořád????

ympakt
Hele, hoď mi na sebe fejsbůůůka. Chci se kamarádit. Konečně jsem se tam taky přihlásila a chci nějaký kamarády

Jooo, a to platí pro fšechny.
Já jsem slečna Nikdo

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:14
- Nahlásit

pawLINka
vínečko bílé teď zase nechci aspoň týden vidět

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:16
- Nahlásit

makrel
To nesmíš vychlastat sud.

Já lupla jednoho krabičáka a je mi tááááák fajn. Vzpomínám na staré časy, kdy byl krabičák můj denní chléb. Dnes už néé, už jen flaškové, ale na procházce bych to neměla jak otevřít.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:20
- Nahlásit

leyenda

jsou to černý hajzlové a my abychom je ještě upřednostňovali, aby se necítili omezovaní...

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:21
- Nahlásit

pawLINka
No sud to nebyl, ale pár flašek padlo. Si každý víkend říkám, že nebudu tolik pít a nikdy to nedodržím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:24
- Nahlásit

makrel
A tak to já zase jooo. Už nepiju moc. Dřív to bylo mnohem horší...

Je zajímavý, že já se neumím opít ňák třá do němoty nebo do zvracení. Já jen do té fajn nálady. Ale je pravda, že dřív mi k tomu stačily 2 deci...

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:25
- Nahlásit

pawLINka
Do němoty a zvracení taky ne, ale jak se začnu bavit, tak nevím kdy přestat, hlavně v dobré společnosti.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:25
- Nahlásit

PetraK
|Jo, bylo to celkem fajn, pak jsem ani neměla náladu na nějaké telefonáty, byla jsem mírně pod obraz. Chtěla jsem ti ukázat mojeho nového chlapa

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka
no jo neklaplo to tak jako úplně, ale já se fakt nemohla utrhnout, už by je nikdy nenašla , přijeli jsme akorát _ když teda pominu tu organizační smyčku, co tam někdo vymyslel a stálo se v mikinách na tom sněhu, sem pak volala, aby nemyslela, že s tebou nemluvim - což je skorem pravda, páč fakt moc nemluvim. Nemám čím.

Hele heleeeee - celkem slušně natočený! což mě se teda nepovedlo ani kapek, ani fotky, ani vídejo.

http://www.youtube.com/watch?v=gkSr4Y1mbnY

CHCU OKAMŽITĚ ZPÁTKY!! nevydržim do května, nevydržim.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:37
- Nahlásit

LISTICKY VECERNI ZPRAVY ...
tak tu druhou mi opravdu znami odvezl ale jen cca pet km odeme takze ji budu vidat stejne sem malem brecela kdyz sem ji predavala neb to sou stvoreni ale uz dopoledne sem rikala ze bude jaa vuuuuuuuuuuuuuul ........ jinak foxiik mi tady lezi na kline a pise vam semnou a smecka lezi okolo a tak nak ho bere vpoho , foxik je moc vpoho nebere ikdyz uz po nich nevrci atak ,ale boji se jich stale .takze ho zbytecne nenutim aby se snima kamosil asi ma blbi zazitek naky ,neb se boji a ma vykousleho kus boku co sem si vsimla ,asi je to starsi rana teda hodne stara neb uz je zarostla ale cca 1cm velka a i ted je to dost hluboky a jeste se boji jednoho urciteho naprahu ruky nevim proc a uz i tak nak pribehne na zavolani...jinak sem mu zmizela z dohledu tak chudak honem bezel a hledal mee takove stesti kdyz me nasel a to sem se hla o kousinek a byla jen za stromem kde me nevidel ze sveho uhlu ....

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

hankah me se taky mooc liibii lezej tam uplne uzasne a to sem je nearanzovala to sami dobrovolnee

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:42
- Nahlásit

PetraK
Něco málo natočeno mám, seděli jsme nahoře na tribuně, mluvit už nemůžu, dneska ještě na obraně a přetahování, takže jsem úplně mutvá co se týče hlasu; když jsme stáli v řadě na koncert, chalstala jsem s nějakýma týpka slivku a vyřvávala jsem Katowice pičooo....radši bych se dneska neznala.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:45
- Nahlásit

Mucholabka

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:48
- Nahlásit

Mucholabka

my dojeli dom v půl čtvrtý, ve čtyři jsem ležela a nemohla naprosto usnout. Vůbec. V osm už jsem byla auf ale jediný na co jsem se zmohla bylo jít s Ešátorem do Obory. V hlavě nic krom R+. Já si chlast dala až při cestě zpátky, na koncerty chci mít makovici čistou. Dala jsem si whísky a bylo mi moc hásky. ALE KUWA JÁ CHCU EŠČE, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHR!!

To mi teda taky mohli zahrát, když už jsem u toho , ale byl povídavější než v Prahé, a Doktor to s tou vlajkou dost vychytal

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:56
- Nahlásit

Včera jsem měla úplně šíleně nabitý program, mimo to u mě byla kámoška, nechala si trochu spravit fazonu na feně, zakázala jsem jí na ty chlupy sahat. Nafotila si fenu s mými poháry

Vyfotila Fifinku

Ä nafotila Bucku

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:04
- Nahlásit

Mucholabka

Buckaaaa špriiiing!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:07
- Nahlásit

PetraK
Dneska jsme byli přetahovat, kousat a blbnout, tak sem hodím fotky ještě z téhle akce. Taky mě ta kámoška vyfotila s Danielem.

Jo, a na koncertě bylo učiněno velmi závažné rozhodnutí a dneska se pro jistotu zeptal znova, jestli to nebylo jen tím pitím

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:08
- Nahlásit

čus žumpo, jsme doma, jsem mrtvá, to zas teda byla cesta.
Největší pražskou atrakcí byli jezdící schody, přesně jak jsem předpokládala .
Jdu venčit, krmit a pak vás dočtu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:10
- Nahlásit

Až se z toho chudákovi spustila krev...Bucka se přetahovala postupně se dvěma psama a oba vyřídila

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:10
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, a na koncertě bylo učiněno velmi závažné rozhodnutí a dneska se pro jistotu zeptal znova, jestli to nebylo jen tím pitím
ty tam, nebo von tady?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

eh, chtěla jsem dělat čínu. Původně. Bude to ešče čína, dyš sem to podlila pivem??

Mám fakt v tý hlavě vymetýnoooooooooooooooo čína na pívu- to bude kulinářskej hit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:12
- Nahlásit

PetraK
??
on tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:18
- Nahlásit

Mucholabka
??

sem myslela jako na ty přesuny nach Ausland

on tam

na todle sem se neptala, to se rozumí samo s sebou

bráchus našla? My si dali okruh kolem Ostravy, páč jsme kecali a neviděli odbočku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:21 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

PetraK

hm, dojčland mi ani nepřipomínej...

jo, bráchu jsme pak našli.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:22
- Nahlásit

PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=xG44s2ANFo0&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:24
- Nahlásit

Mucholabka

taky gůt ale..... hošíčci jsou lepčejší

<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání