Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 06:18
- Nahlásit

Tak fstávejte a padejte dřít

Lišky buď spali a neječeli, nebo jsem je neslyšela, páč jsem stejně byla úplně grogy. Essi ječeli tak mi to stejně zítra poví sousedi
Jdu to všechno naskládat do Miňonky a vyjíždíme

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

Čus lidi, Rammsteini za mnou, užila jsem si to ohromně, dneska nemůžu mluvit, bolí mě hlava a krční páteř.

PetraK mě nasrala převelice.

Včera jsem si koupila netbook, až tu věcičku synchronizuju s mobilem, budu sem zase chodit.

Dneska jdeme kousat, tak pak hodím fotky, pokud to půjde.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

leyenda no nas prvni york byl ujeceny neb sem na nej ve svich peti letech ja moc nepusobila ale moji rodice a to dostal co chtel hned jak chtel a jeste byl zvykli ze je porad snim nekdo doma a jak se nekdo vzdalil nonstop jecel dees hruza a rekla sem ze nic takoviho uz necii ukvikanyho a jeciciho ze ani z baraku nemuzes kachna_mam tu pro tebe ten el.ohradniik snad ho nezabudnu predat je jinde nez zbytek veci aby nenavlhnul ....Biluškano honem honem uz se tesim dnes sem se musela premlouvat abych v posteli zustala ze je brzo ze prijezd neuspisim tim ze driv vstanu ale spis naopak idealni spat tak do deseni jeste lepe kdybyste me probuduli telefonatem ze mam jit pro ty moncicaky

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:45
- Nahlásit

Já to říkala, že nemám chlastat.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:45
- Nahlásit

Mucholabkaahoooj to je fajn ze sis to uzila a nake ty nasledky po akci jako ochraplany hlas musi byt jinak by to nebylo ono chiii tak si uzijte kousani to ja ani vycvik nemam ja budu socializovat listicky a ucit zpivat jen na povel

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:47
- Nahlásit

kachna_to je anky pabl ve funkci nooo ......kazdy normalni clovek by pochopil

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:53 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

První Bilušin (Murphyho) liščí zákon:
Liška zavřená do klece velmi roztomile piští.

Druhý Bilušin liščí zákon:
Liška zavřená do klece po dvou hodinách stále ještě piští a přestává to být roztomilé

Třetí Bilušin liščí zákon:
Liška zavřená do klece piští i přes zcela jasný povel "držužkonečnětenpysktydebilníkreténe"

Dodatek k Bilušinu liščímu zákonu:
Liška vyhozená na zahradu konečně přestala pištět, ale není k nalezení

.................ted me k tomu neco napadlo si tu zpivam na zkraceni chvilky listicky listicky kdopak vam dal hlas santa klaus nebo deda mraz maj hymnu vlastni jeste naky pokracovani to chce ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:03
- Nahlásit

dobre rano

ketty
uz se dockas

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:08
- Nahlásit

leyendajojojo ted jeste aby mi ty tri hodiny a neco utekli nez Biluška dojede chii s listickama

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:33
- Nahlásit

ketty

simte, s tou tvou smeckou ti musi utikat cas jako voda
jsem si ted cetla u tebe na strankach o vycvikove metode napodobovanim, az mam slzy v ocich, jak pritom myslim na svyho psa , ten jako ucitel fungoval naprosto bajecne

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:54
- Nahlásit

leyenda no hele nekdy nee oni lezej a chrapou ted a ralfik je jinde v jine casti domecku ,a venku hnusneezatim vlhko snezi nesnezi a zima .jejdaa zeby to mohlo i nekoho rozplakat to snad nee ..ale joo nekteri psi sou super ucitele me se tu zas ve smecce laura uci ood bada chii. jak snim du cvicit tak se zaradi a dela taky no ono to maso ci jina namka dela svee kdyz je du trenovat vsechny ctyri teda jen zaklady opakovat vemu pytlik tak to oni makaj jak akvabelky odmena v ruce dela hodne ale panicka nekdy sidi a makaj zadarmo cha

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:55
- Nahlásit

ketty
mam tu pro tebe ten el.ohradniik snad ho nezabudnu predat
Ode mě pro Biluši, neeee pro mě

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 09:00
- Nahlásit

kachna_ahaaa tyy voee ja vtom mam bordel ja uz sem zmatena ztech presunu kdo kde kdy skym a jak

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:53
- Nahlásit

RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Mucholabka
Mucholabka
PetraK mě nasrala převelice
Grrrrrrrrrrrr

Sem Ti volala asi tak 5x , když už jste museli bejt taky vevnitř, řikala jsem sí, že třeba tam to klapne, když to nevyšlo venku /páč já fakt nemám šanci vidět cokoliv, co není těsně u mě Dostat se dovnitř byl na naší straně dost problém, málem jsem přišla o střeva.

pak jsem alel přišla o hlas. A mám modřiny na ruce, jak jsem bušila do zábradlí

impact
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 11:00
- Nahlásit

Nezodpovědní mladí kreténi. Co k tomu dodat...

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:13
- Nahlásit

ketty

tak jak, pani? Pistej listicky, pistej?

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

uzasnyyyyyyyyyyyyy nunununuňu ňu leyendanepistej jen kdyz dojdes k nim a odejdes ona cuba v kleci prej noo pistela kdyz byla zavrena tady maj pokoj a hend se mi tam vykadili do postele hajzlii DD nez sem jim dala vodu DD jinak skveli souu no a chteli by ke smecce ale to musim pomalu postupne aby ej neprevalcovali...jak asi sem nemohla vybrat liip sem maximalne spokojena ikdyz venku se bojej teda noo ..joo a dostali hned kure teda nabastit se na to vrhli chaaaa to bylo ticho hned se cpali jak o zivot

aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:54
- Nahlásit

ketty
Robin taky kaká do postele
Smečky bych se nebála, jsou na smečku přece zvyklí. Robin taky neměl problém s mojí smečkou.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:20
- Nahlásit

arennoo ja vim ze oni neee ale ta moje to sou pakaaa mam cubu co nekdy vyvola konflikt tak musim pomalu seznamit a pak budou normalne spolu a snad je nezaslapnou to i ja musim davat pozor neb sem zvykla ze spis o psi zakopavam ci se zarazim ale tydle blechy sem mela vzit tak 4DD listicky sou skveli faak a opravdu nejecej se nacpaly a mordovali plysaka a ted asi chrnej uz neb klid nahore ...

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:22
- Nahlásit

aren joooo houby ted koukam me smirujou na schodech jo a hraje jim tam televize aby se nenudili maj formule a jeste kdyz se budou nudit muzou pozorovat andulky uz cihaly co to tam liitaa v kleci

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:36
- Nahlásit

ketty

jsou roztomili, zda se, ze ani nevypadaji nejak zbedovane, se venku bat prestanou, je to vsechno nezvyk, asi .
Kakani do postele je slabsi, no, ale na druhou stranu se to lip uklidi
nez curani

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:46
- Nahlásit

leyenda jojo to joo tak ja pocitala jako ze navyk curaci kakaci venku bude horsi ale tak mela sem je nechat vycurat atd jak dojeli a bylo by pak by nic neudelali si myslim sou to zlaz¨ticka co brzy pochopili ze kdyz je ticho prileti kus masa nejdriv neprijemny ton ticho teda a pak po delsi dobe masoo ted uz si bud hrajou nebo vykukujou a pozorujou na schodech a cumej c zas prilitne za zradlo kdyby to slo se vsema takle jednoduse teda doufam ze to vydrzi na stalo a uz bez piskani to budezatim je klid uz mozna jen ta zmena prostredi dalsi to emla na svedomi a ten strach ze zas tam zustanou samii

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:01
- Nahlásit

ketty

no, dyt jo, jestli to spravne chapu, tak vlastne sli od te puvodni zenske k pani Synkove, pak k Bilusce a ted k tobe, na psiky, co se narodili a vyrostli v buhvijakych podminkach, je to az dost
Spis klobouk dolu, ze to tak zvladaj a nezanevrou na svet, a to
venceni asi bude taky ok, jak budou vedet co a jak, drzim palce, aby probehlo seznamovani s ostatnimi psy hladce, ty mas CSV?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:02
- Nahlásit

ahojky vsici, listicky jsou kouzelny

Heledte sem se chtela zeptat bo do toho nevidim, k cemu mela Siblova ty psy, kdyz to jsou vorisci (teda podle fotek)? To je prodavala jako bezpapiraky?

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
To by mě taky zajímalo, ale asi proto, že je psycho

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:38
- Nahlásit

leyendanene NO 3 jednu krizenku ffoxe s necim a rafaela a ted tydle dvaa jojo tak nak cestovali noo tak jasne ze prvni den jeci ..ale ted fakt kliid spokojene hajaj jako sou to uzasny hafi ouplny zlaticka k sezranii bych no umazlila a oni sou amzlici jak k nim sednes tak uz se dou mazlit a lipnout hubanka a na zahrade pejs se boji celkem ale cubis ta beha a dokonce zamnou no casem asi bude litat chii takova zvedava.lucYnka XIIIdiky sou to ňuňánci nooo

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

lidi jak se zbavit do dvou dnu rýmičky? Bez požití alkoholu?

miisha
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:26
- Nahlásit

kachna_
heřmánkem ne přeci

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:03
- Nahlásit

kachna_
jak se zbavit do dvou dnu rýmičky

vykoupat pred spanim v co nejteplejsi vode, jist med s citronem a koupit si v apotece Coryzalia, kazdou hodinu 1 tabletku, vetsinou to zabere do druheho dne

aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
k cemu mela Siblova ty psy, kdyz to jsou vorisci (teda podle fotek)? To je prodavala jako bezpapiraky?
Taky by mě zajímala odpověď

<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání