Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:27
- Nahlásit

ketty
Ty woe, ti kreténi furt řvou, ale fakt furt Tě teda lituju, já bych tohle nechtěla ani gdyby mi k tomu někdo přihodil Arcelormital

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:28
- Nahlásit

miishaeee,nefuci,akorat furt pada ten snehovy sajrajt,oba byli mokri jak hrom,takze bylo suseni,je hnusne venku,uz aby bylo teplo,ti dva magori se tesi,i kdyby padali bobky s hackama!

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

Biluškanoooo bude veselooooooooo se jim asi stejska po velke smecce DD no sem zvedava teda
ale jinak ja potrebuju tichyyyyyyyyyyyyyy pejskyyyyyyy ja je dam k ralfovi to se budou bat pipnout jestli nebudu moct spat do utery sem si vzala volno i kvuli nim na brigosce a neb se potrebuju vyspat jestli me nenechaj zabijuuuuuu DDtady budou urco hodnyyy oni jen nechtej aby si je nechal nekdo jiny to oni naschval jako ralf vsechny kouse me ne u me je hodnej on totiz nechce jinam jinak teda uz mi hledejte ty dva hektary na samote chiii 26brezna je schuze to me vystehujou jestli budou jecet no ja asi reknu ze to sou kanata co litaj okolo baraku DD ze ja zadny pistici psi nemam DD

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:41
- Nahlásit

ketty
Nebo to můžeš svést na potkany kolem baráku

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:52
- Nahlásit

Lidi až mi zasebude zítra blbě, tak mi přopmeňte, že jsem chtěla přestat chlastat

Atika
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

Biluška

Béďa neřve, Béďa je hodňák, že jo?

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:59
- Nahlásit

makreljooo taky dobrej napad reknu novi druhDDD tak ja jim verim ze budou hodny ......zatiiiim uvidime co budu tvrdit zacas DD sou to mimi nunankovi a tolik toho maj za sebou a ted zmena a dalsi je cekaa tak treba je to fakt prejde casm za rok dva deset letDDD

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:04
- Nahlásit

Atikapockej mi vrestej ted tvuj zacne u tebe chaaa Biluškaa tam jeceli taky???no sem zvedava na to to bude neco chii ty voe to bude mit hlava zahul vymyslet jak je to odnaucit uz du sepsat seznam metod co mi kdy kde zabraliDDDsem tu mela takle ujecenou labici v lete no a a kdyz sem myslela jak vse ok a jak je krasne hodna a tichaa dojdu dolu a hodna a ticha byla neb vyrvala pulku dveri ja myslela ze ji roztrhnu cuuzu ja rvala ale evidentne to zabralo chaa ten rev uz nenicila ani nevyla

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:06
- Nahlásit

Biluškaasi zjistila jak jeceni atd je neprijemneee

Atika
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:10
- Nahlásit

ketty
Ne, ne, ne , Béďa bude určitě tichej jak myška, stačí ten muj "mírně nebo teda spíš víc ukecanej" knírač. Kdybych tu měla dalšího diskutéra, tak nevim

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

Atika
jj, Béďa je zlatíčko. Ten neštěká, neřve a už po mě skoro ani neskáče. Taky chodí na přivolání, na vodítku a tak hodně lajt umí zůstaň. Tuší co se po něm chce když se to slovo řekne .

ketty
Biluškaasi zjistila jak jeceni atd je neprijemneee
To ví Biluška odjakživa, nemá ráda hlučné psy. Fakt nemá .
Mášenek prosazuje myšlenku, že nahážem psy do auta a vyrazíme hned, že nemá smysl čekat do rána a poslouchat ji

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:14
- Nahlásit

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:18
- Nahlásit

AtikachaaaaaaaaaaaaaaaD dobre nooo tak me tu nic nepiska jen obcas bad kdyz protestiuje na neco...Biluškanee to bylo mysleno dovetek k tyy labikovii fene no ja myslim ze i vic lidi zjistilo uz davno jak je neprijemne jeceni no ja taky nesnasim upystence tak snad to je fakt jen naky momentalni stav nebo mentalniDD sou treba momentalne zaostaliD

Atika
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:19
- Nahlásit

Biluška
Miňonka je zdravá? Co mám koupit za baštu, aby neměl moc velký změny?

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:21 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Biluška
Blahopřejeme ke zkoušce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

]To ví Biluška odjakživa, nemá ráda hlučné psy. Fakt nemá
Tak to přijď k nám, bydlíme tady od 1. listopadu a dnes jsme si po zazvonění návštěvy poprvé štěkli. Jednou a dost a doufám, že zase na dlouho.

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:22 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Biluškaráda hlučné psy. Fakt nemá .

Mášenek prosazuje myšlenku, že nahážem psy do auta a vyrazíme hned, že nemá smysl čekat do rána a poslouchat ji

jinak souhlasim s masenkem ja se stejne na ne tesim ze ani nedospim mozna ani neusnu chii

Atika
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:24
- Nahlásit

ketty
Radši se honem jdi ještě naposled vyspat

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:28
- Nahlásit

Atikavoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nestraaaas

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:31
- Nahlásit

Atika
Miňonka je zdravá?
Ne, něco tam svítí, ale nepoznalo se od čeho to je. Ale prý do Prahy v pohodě dojede. Doufám, že zpátky taky

Co mám koupit za baštu, aby neměl moc velký změny?
My barfujem, tak nevím. Jinak žerou naprosto všechno, evidentně byli zvyklí spokojit se s málem. Dneska šlohli koze šlupky z brambor

Lola1
bydlíme tady od 1. listopadu a dnes jsme si po zazvonění návštěvy poprvé štěkli. Jednou a dost a doufám, že zase na dlouho.
To je můj sen, takovýhle psi . S uřvanýma šeltiema a ještě uřvanější Pumou toho asi nikdy nedosáhnu

ketty
Radši se honem jdi ještě naposled vyspat
Jo jdi se radši vyspat, bude to nadlouho poslední klidná noc .
I když musím uznat, že už ji neslyším. Buď konečně ztichla, nebo už se mi otupili sluchové buňky a nevnímám ji

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:37 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

čusík fšici....

Biluška

ahoj pani....sem už přišla na to, proč se Clarke bojí dětí. Dyž sedí na balkoně a pozoruje okolí, to on hrozně rád, tak na něj ty parchanti zas.aný střílej kuličkovkou....
Poradíš nějakou terapi?, mám je zmlátit do modra nebo do fialova?....

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:38
- Nahlásit

Jdu se svalit, ráno brzo vyjíždíme. Když všechno klapne tak jak má tak budem u Ketty plus mínus mezi jedenáctou a polednem. Pokud teda bude normálně průjezdná dálnice, nebude nějak hustě sněžit, nebo tak něco.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:39
- Nahlásit

Pumpa
Poradíš nějakou terapi?
Jo, střílej po nich taky

mám je zmlátit do modra nebo do fialova?....
Essi jsou to kluci tak do růžova . To je nakrká nejvíc .

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:41
- Nahlásit

Biluška

ty woe, zabiju mrzáka a pudu si sednout, jak za celýho, fšici jsou opálený.... hajzlové, nevíš, jak sem nasratá....

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:47
- Nahlásit

Biluškachaaaaa no treba to bude ok brzyy..jinak dobrou noc a zitra se tesim na osobni setkani a listicky atd dobrou noc a cesta at je ok ..Atika no a pro tebe i ostatni a cerny caj hlavne diky ktere zas muzu radit tady fotaaaaaaaaaaaaaa silencuu zitra pribudou liskyyy mozna dodam to pistici video chaa http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/raaalf_smecka_ konecne_fotak_13brezna2010/

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 20:52
- Nahlásit

Zdravím všechny
Právě jsem se vrátila ze školení posuzovatelů králíků. Může mi někdo vysvětlit, co je tak strašného na tom, že se nemůžu zúčastnit nedělních, výrazně méně důležitých, přednášek, majíc osmiměsíční dítě? Když jsem se omlouvala, předseda sboru posuzovatelů se na mě podíval jako škaredej pavouk, něco mi odsek a zkazil mi den.

Lola1
Gdo ještě?
Má drahá polovička

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 20:59
- Nahlásit

Biluška
s krizkem po funuse, dys us spite, ale stejne vam moc gratuluju ke zkousce
a zitra stastnou cestu, snad vas pistici listicky nechaj vyspat

Pumpa
sem nasratá....

chapu, pani
ja pred vanocema skoro zmlatila parchanta vopalenyho, co mi
rovnou pod psa hodil rachejtli, opodal stal policajt, kontrolujici parkovaci listky (na to je uzije nejvic), tak jsem se teda ovladla,
ovsem jsem, kde jsem byla, pes je nemusel uz odjakziva, jakztakz jsme to zvladli, ze je ignoroval a pak tohle...

ketty

mate pekny pejsky a pekny stranky, preju hodne stesti s dalsima prirustkama, tra se vyjecej v Oryjentu a u vas us budou hodny a vochraptely

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 21:53
- Nahlásit

leyendadiky sem rada ze se libi pejsankove .....no dalsi prirustky nevim teda jako chii ja uz mela stop stav ted no ale ty listicky krasny noo ze sou ujeceny mi rekli az ted to tajili chaaa jo to bude chtit podporu a stesti aby to bylo to momentalni pomateni abych prezila neb ja ujeceny hafiky nemusim no ale treba je ohromi obyvacek muj ktery bouzel musi obyvat neb v kuchyni dole sidli ty mi silenci a koupelnu a zachod s pred pokojem osidluje rafael jojjo to je fakt sem prijedou uz hodny se vyrvou u bilusky chaa

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 22:15 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Biluška
To je můj sen, takovýhle psi
Tak si kup medvídka mývala, e.. co to kecám - německého pinče. Toho stejně ve sbírce ještě nemáš.

kachna
Má drahá polovička
že zdravím...

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 22:23
- Nahlásit

ketty

ujeceny hafiky nemusim

ja taky ne, mivala jsem sousedy, co meli priiiiserne ujecenyho psa, ten snad fakt ani nespal, jak mne normalne zadny zvirata nevadi, tak z tohoto jsem byla dost depri

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 22:32
- Nahlásit

kachna_

neni na tom nic divnyho, muzou bejt radi, ze vubec mate cas na kraliky, pri osmimesicnim miminu

<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání