Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:01
- Nahlásit

leyenda
zkoušela jsem všechno kromě injekcí!!!!
mám špatnou imunitu-nepracuje mi jedna ledvina respektive má jen zbytkovou funkci a nedá se s tím nic dělat, takže když jsem třeba hodně unavená a nedpočinu si včas, tak opar.

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:02
- Nahlásit

kejtlin
Biluška

vy s vasima zarofkama, ja byla uplne v soku, kdyz jsem chtela koupit zarofky a zjistila, ze normalni uz vubec neprodavaj (se to prej podle evropsky unije nesmi) a maj naky hnusny dlouhozivotny s hnusnym bilym svetlem a navic priiiiserne drahy,
proste svitit nebudem a je to tohlr ja nebudu podporovat

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:07
- Nahlásit

kejtlin
aha, tak magnesium v terapeutickych davkach ne, to by sis tu ledvinu odepsala uplne
moje nejmensi holka ma (mela) problemy s imunitou (ekzem, astma), ale celkem se nam dari to drzet pod kontrolou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:14
- Nahlásit

leyenda
to je dobře, že to máš pod kontrolou měla jsem přítele a ten má astma a dost mazec, když si zapomněl v práci třeba oba spreje a šéf byl někde pryč a začal se v noci dusit, to ti nezávidím.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:20
- Nahlásit

Lidi neznate nekoho z Melnika?
http://www.kocky-online.cz/forum/viewtopic.php?t=8 138&highlight=

ja bych kocku vzala jen nevim jak z dovozem, jezdit na blind do Melnika nema smysl, kdyz ani nevim kde to je

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
bydlím 8km od mělníka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
mělnické vtelno je ale jinde než mělník

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:29
- Nahlásit

kejtlin

je to hrozny, ale nastesti - klepu na vsechno- uz 2 roky nemela zachvat, tak se jen modlim, aby to tak zustalo
nastesti je moc rozumna a od malinka disciplinovana v tom, co vsechno musi a naopak nesmi

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin
a kde to je to vtelno?

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:32
- Nahlásit

lucYnka XIII

chudinka kocicka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
25 km od nás je to směr jako na mladou boleslav, kdybys jela po starý, od mělníka je to asi 20km, zkus kouknout na www.mapy.cz tam si to zadáš doprava do plánovače trasy-odkud jedeš a kam a ukáže ti to samo, kde to je.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:42
- Nahlásit

kejtlin
uz jsem to nasla diky.
Uvidime jestli pani odpovi, ale jestli je kocka s otevrenou zlomeninou venku od 12.3. tak uz je asi po ni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
číči mi je líto, protože kočky miluju, ale u těch venku žijících se to někdy prostě stane, kočku nezavřeš na dvorek nebo zahradu jako psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:11
- Nahlásit

ted´ u nás doslova zuřila sněhová bouře, hromy blesky takový že osvítili celej venek, do toho vichr a padal hustě sníh, já chvíli předtím pustila ven psy, tak jsem je letěla rychle zase zavřít, starou jezevčici jsem nemohla najít, lítám po zahradě, řvu tam v noci jako kráva, šílená strachy že jí třeba zabil blesk, tak jsem hledala i zasněžený tělo, byla v kůlně, vítr otevřel dveře, tak se tam asi schovala a zase je zabouchnul, já viděla všechny kůlny zavřený, tak jsem tam ani nehledala, je nehluchlá takže se ani neprojevovala a nedávala najevo, že tam je, tak jsem teda začala otvírat všechny budovy venku, ale nečekala jsem, že tam bude a naštěstí byla.jsem úplně promočená pak přestal padat sníh a začalo lejt, sem si až doma uvědomila, že jsem vyletěla naboso v pantoflích a teplákách v tričku s krátkým rukávam zavřít rychle psy a pak hledala tessu v tom samém oblečení, fuj to bylo hrozný.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:14
- Nahlásit

kejtlin
tady uz taky hrmi, letim se psem

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:22
- Nahlásit

tady je strasny vichr, jdu jeste zkontrolovat kone

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:48
- Nahlásit

silena chumelenice venku

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 00:39
- Nahlásit

Už ne, teď sme se vrátili z návštěvy, vše pod sněhem, podařilo se mi trošičku se napojit, stojím na jedné noze, s kompíkem v ruce, takže dobrou s kobrou.

miisha
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 05:23
- Nahlásit

bre rano, ja tu snehovou bouri musela nak zaspat, kazdopadne rano pri pohledu ven se mi chtelo brecet uz pristi vikend prej 18 stupnu, by me zajimalo kde - v Recku?

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 05:52
- Nahlásit

miisha
kde - v Recku

ne, doufam, ze ve Francii

dobre rano

hankah
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:25
- Nahlásit

dobre ranko, jdu hledat auto

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:38
- Nahlásit

Ráno není vůbec dobré. Debilní pondělí. Debilní sníh!!!!!!!!!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:39
- Nahlásit

krasne rano vseeem

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:46
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít Jsem viděla ten hnus venku a jdu blejt velebnosti
Lilátko bylo absolutně v šoku, nevylezlo ani ven, zase zacouvalo zpátky do křesla a vyhlásilo protestní stávku. Nejradši bych ji následovala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:14
- Nahlásit

ketty
paní, jak to u vás vypadá se sněhem? Se mi tam flákají zaměstnanci a vymlouvají se na sníh. Kecají, nebo ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:32
- Nahlásit

Biluška
OK, Dan je nadšen,o víkendu přijedeme. Jsi ráda?

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:32
- Nahlásit

Biluška ahoooooooooooooj ..prosimte je tady asi 1cm, za chvili uvidis na fotkach neb sem fotila foxika se smeckou venku jinak ted neco houka a leti na D1 takze mozna na tom mokru je maximalne bouraccka ..nasla si to mi povidani tady o piskani spis nepiskani a vecerni zpravy o listickach??

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:41
- Nahlásit

Mucholabka
OK, Dan je nadšen,o víkendu přijedeme. Jsi ráda?
Samozřejmě . Umí Dan řezat dřevo a kácet stromy? A pokládat podlahu? A zaizolovat vanu? Essi jo tak můžete jezdit mooooc často

Atika
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

Biluška
A večerní zprávy o Béďovi máš vedle. Ranní stav : přes noc jenom jedna louže (opět v předsíni u dveří), pak ho Bůfa vyzvala ke hře a řádí spolu jak černá ruka, malej Bondy nestačí uhejbat. Přestali jen na žrádlo, pak Bedy hodil na dvoře kabel a jedou nanovo. Snad ho Bufie utahá a na chvilku usne. Večer usnul na matraci, ale v noci se nasáčkoval k nám do postele. A už smí i do Bufky pelíšku

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:45
- Nahlásit

Biluška
Umí Dan řezat dřevo a kácet stromy? A pokládat podlahu? A zaizolovat vanu? Essi jo tak můžete jezdit mooooc často

vypada to ze rozsirujes svuj podnikatelsky repertoar o friiicka

<< 1 ... 4059 . 4060 . 4061 . 4062 . 4063 . 4064 . 4065 . 4066 . 4067 . 4068 . 4069 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání