Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:47
- Nahlásit

čus kreténi
lucYnka XIII
Ja dneska vubec nespala, cicule celou noc brecela, jsem ji chovala nebo mela vedle sebe v postilce. Jeste dam vetovi 2 hodky na vstavani, protoze vcerase kvuli nam pred jednou do postele urcite nedostal a volam mu o nejaky silnejsi leky od bolesti.
ježišmarjá,chudák!!:crykamžitě mažte pro nějaký fety,dyk todle neni možný,ty vetové sou na palici asi myslej,že to zvířata nebolí bo co!!
nemethova5
čus pani,písněte pak emila co a jak,já ani nemohla volat bo sem vo víkendu měla lepčí kratochvíli
brezen2008
máš kliku,ušetřilas mi maila!

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:51
- Nahlásit

brezen2008
jo to je fajn kdyz budes pracovat a mit psiky u sebe kdyby bylo nejhur taky treba muzu nejak pomoct kdyztak pisni meil co jak proc....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

Neessi
+jinak aby to nebylo chudé:
dasty už má 42 kg a musím to zarazit,jsme fakt štastější bez cvičáku a máme se i více rádi
včera jsem tu narafičila 2 tousty,na stole schválně jestli si veme,šli jsme na 2 hodky pryč a mi přišli a oni tam byli )
sindy ta je tlustá a ta musí taky hubnout
na vejlety chodíme,ale už to tu moc nerozepisu,nechci tím zbytěčně tady votravovat
za chvilku jdem zas asi na 2 hodky lítat
dasty už bere jinej preparát na klouby,no to víš je mu skoro 9 let,takže žádnej mladoch už taky není,ale lítá a tape s míčkama v hubě jak mladoch
včera jsem mu zakoupila 27 ks tenisáku za 150,- kč,tos měla vidět tu děsnou radost,každej míček vzal do huby a zkoumal,kterej je lepší )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:10
- Nahlásit

davidkova renatamas emila,jinak vsem,prace vysla,v pondeli uz jdu pracovat!huraaaa,konecne,muzu z te smradlave fabriky jit do pr.ele!!!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
uz jsem ji dala pigarko na bolest, mela ho brat az vecer, ale volala jsem vetovi a rek at dam hned, on ji daval od bolesti, ale bylo to asi malo, memuze toho moc protoze urcite moc dlouho nejedla a kocky kdyz nekolik dni neji odchazeji jim jatra a moc leku by ji mohlo jatra odpalit, asi je i nervni z toho, ze nevi jak se postavit ta bandaz ji kazi rovnovahu, ale uz to zkousi adela pokroky. Mela ted kapacku a jak se zavodnila, tak uz i byla na zachudku, teda s mou dopomoci jsem ji pridrzovala, ale zvladla to

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:22
- Nahlásit

Fotecky Mišky
http://www.kocicinadeje.cz/fotoalbum/kocicky-k-bud oucimu-osvojeni/miskamt/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:26
- Nahlásit

lucYnka XIIIsikovna cica,chudak mala,tak doufam a preju ji,at je ji lip.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

nemethova5
pani dekuju a jak se ma vas hajan? nejak jsem nestihala sledovat, uz mastehy fuc?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

lucYnka XIIIhajan nastesti zadny stehy nema,ale trucuje,protoze jsem drela jak ten kun a on usel doma zustat s mamou a amin ma stehy uz davno venku,uz byl podruhy na cvicaku a moc se mu tam libi,jinak je to pekne divoky hajzlik,matka ho absolutne nezvlada.co ta cica melas tou nohou,ze se ji to muselo amputovat?pani nebojte,zvirata jsou chytry,ona se nauci rychle,koukam,ze mate zlate srdce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:40
- Nahlásit

nemethova5
no ona ji nemela, mela ji utrzenou, jen ji ze stehna trcela asi 10cm kost a uz to bylo citit takze se to rozkladalo, muselo se to fiknout, aby se odstranilo mrtve maso a ta trcici kost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:45
- Nahlásit

lucYnka XIIIjezismarja,doufam,ze ji uz fakt bude lip,no lepsi to fiknout,nez aby odesla na otravu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
chuděra číčulka
nemethova5
gratuluju k nový robotě, já mám opět pásovce, v pondělí jdu s malou gošou na kýlu.

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
sousedouvic kocour se asi taky chytil do nějakých želez, ale noha mu zůstala celá, jen na ní trochu napadá. A nehoní už vřeštící kočky.

malinka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:15
- Nahlásit

nemethova5
taky gratuluju, hlavně aby to bylo na dlouho a v pohodě.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:21
- Nahlásit

Gerda
Pekny den, paninko.
konečně po pěti letech máme na sídlu zas perdely,
Konecne clovek, co ma vkus na psa!

lucYnka XIII
Ta je krasna, chuditko prtavy, si musela vytrpet. Uz ma meno? Kdyz Babeta byla Frakurova, tak todle musi bejt Anezka Amputovana.

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:22
- Nahlásit

nemethova5

jsem rada, ze ti to vyslo, doufam, ze tam budes spokojena a dlouho

Tady najednou prestal foukat vitr a zacalo byt skoro leto, tak jdu
zase ven, at si to uziju, buhvi, co bude zitra

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:23
- Nahlásit

kejtlinpani,pasovce nebrat,ani nahodou,pani nebojte,amin to prezil tu operaci a je uz super v pohode,jinak majitel firmy solidni,ptal se i na psi a na zkousky.
malinkadiky moc,budu ted to stesti potrebovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:40
- Nahlásit

nemethova5
já bych ho nebrala se mě chyt sám
to je fajn, že se ptal, ale třeba se ptal jen z osobního zájmu jestli je to peskař.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:51
- Nahlásit

Fifi
tak todle musi bejt Anezka Amputovana.
Anebo Beznohej Frantík, nebo Rychlonožka....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:55
- Nahlásit

Gerda
Rychlonožka....
Ty si debilka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
Gerda
Fifi
mě by se na ní líbila bělka

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:06
- Nahlásit

Fifi
Ty si debilka.
někdo to dělat musí, mě si vybral osud. nebo bůch. nebo sem se prostě jen nepovedla. A co jako?!!!!!!!!!!!
Sem řikala mathee, ať vybere hezčí pyžamo, aby neměla tak nevzhlednýho psa jako ty.... ))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:08
- Nahlásit

Gerda
Sem řikala mathee, ať vybere hezčí pyžamo, aby neměla tak nevzhlednýho psa jako ty...
JO!!! Sem uz slysela, sis jako hodne dovolila!
Ale naaahodou sme vybraly presne dle tvyho prani, jen pockej, to te ohromi!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:14
- Nahlásit

čus žumpice, co je novýho? Dělá něgdo výcuc, nebo to musím dočítat?
Sem dneska fyzicky inzultovala jednu paní, asi mě brzo zavřou. Si tak ráno valím do práce a na úplně nejfrekventovanější silnici v Krnově, gde valí jedno auto za druhým kříženec josefčíka. Taková hodně tělnatá fenečka, nejspíš vysokobřezí (nebo fakt hodně tlustá). Metla to po silnici co jí nožičky stačili za dvěma ženskýma na kole. Ženský jely tak třicet metrů před ní, neohlížely se na ni, vůbec se o psa nezajímaly. Ale čuba cíleně hleděla na ně a běžela za nima. Zablokovala jsem dva jízdní pruhy a pokusila se o odchyt. Naprd, čubina mě oběhla a metla dál za těma cyklistkama. Tak jsem to vzdala. Pak jsem dojela do Kaufu pro rohlíky a před Kauflandem zaparkovaný dvě kola a u nich sedí tahle čubina a zírá výlohou dovnitř. Znova jsem ji zkusila nalákat k sobě, zdvořile mi dala najevo, že jako nezájem, že čeká na paničku. Tak jsem počkala taky. Zbytek nejspíš bude ve zprávách na Nově

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:20
- Nahlásit

Fifi
to te ohromi!!
jojo, mathea už psala, že to bdue překvápko )) Se těšim! Hlavně že je pacientek už domki a v pořádku!

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:45
- Nahlásit

Taaak, holcicka moje sama tapala od vetky k autu a od auta do pelisku, ted uz konecne pospava a je relativne v klidu (jen dycky kdyz todle napisu, tak mrukne a zvedne palici), byla uz sama curkat. Je este velmi opitomela z narkozy, ale jinak snad vse v poradku a taj par fotek z mobilu ,nechci na ni zatim prskat velkym bleskem. To az bude mit epesni model na sobe, tudiz az ji bude prece jen o neco lip

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:46
- Nahlásit

Neessi
Mila pani Muuudr, moc dekujeme za ten kvapek energije, cos onehdy poslala Sadylku - pomohlo . Snad pomuze i ten drobek, co posilam zpet, baflo na me cosik na icq, toz VSECKOOOOOOO NEJLEPCEJSIIIII K NAROZKAAAAAAAM!! Zdravicko, pohodu a proste vsecko, co ted nejvic potrebujete!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:47
- Nahlásit

Biluška
jo to mi připomíná dnešek, byla u mě chovatelka co od ní mám gošu vzala její ségru-tu si nechala a ještě nějaké jedince ze své smečky a šly jsme ven, potkaly jsme nějakýho chlapa s ženskou, nebo spíš nejdřív slyšely nářek štěněte, šly jsme za zvukem a tam chlap kopal a řezal do štěněte NO, zuzka šla k němu, a v klidu nejdřív říkala co jako že dělá, a ten debil že si nechtěl sednout a ted´ ani nechce jít dál, na to já už cákla a řekla jsem bodejd´ by chtěl ty ****** a několik nepublikovatelných slov, zuzka ta si taky do úst nevidí se do něj taky pustila a ženská tam začala do toho ječet tak jsem jen řekla ty hysterická k**** uklidni se, zhádali jsme se tam, já a zuzka jsme teda mluvili klidně abysme nepobláznily čokly, ty dva ječeli co se nelíbilo mojí KAO a NO zuzčinýmu bulíkovi a NO, měly jsme co držet, radši jsme šly dál, nybízely jsme jim, že štěně odkoupíme a nechtěli, lidi neznám, ještě jsem je nepotkala venku ani bez psa ani se psem, a to ještě řekl chlap, že podá trestní oznámení, ženská do něj drcla a pošeptala mu něco-měla jsem polic. kombinézu, tak chlap tam něco koktal, ale to už jsme šly dál.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:51
- Nahlásit

Mathea
Co se stalo Bublině?

Neessi
Ty máš narozky paní můdro? Tak teda taky přejem fšechno nejlepší

kejtlin
Gde se dá sehnat policejní uniforma? Taky jednu nutně potřebuju. Nebo rači dvě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:55
- Nahlásit

Biluška
Gde se dá sehnat policejní uniforma
nemám uniformu jen kombinézu a mám ji od známýho policajta, co už policajta nedělá-ale ne kvůli tomu, že dal civilovi kombinézu

<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání