Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:53
- Nahlásit

davidkova renata

ave

snad RÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAAAJN!! ne?

SASRAK, MRTVÁ VSTALA Z MRTVEJCH nebo jak se to řiká?

čůs Zombie

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:13
- Nahlásit

Decka jsem objevila Mambici na pravym boku nejakou bulku. Docela se i hejbe, ma tak 1cm a ma ji mezi kuzi a zebrama. Neboli ji to. Nevite, co to muze byt?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:23
- Nahlásit

impact
Docela se i hejbe, ma tak 1cm a ma ji mezi kuzi a zebrama. Neboli ji to. Nevite, co to muze byt?
Kdy si s ní byla na vočkování? Mařena tohle měla v létě, kolem posledního žebra se jí cca po 3 týdnech po očkování objevila boulička, nic jí nebolelo, mezi žebrama a kůží, docela hejbací. Zmizela do dalších 3-4 týdnů.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:26
- Nahlásit

Gerda prave po ockovani to neni. Byla naposled ockovana v cervnu. A ani to neni jak bulka po ockovani. Ta je spis tvrda a na jednom miste. Todle je mekky, obly a jezdi to sem a tam. Na jednom miste sice, ale hejbe se. Ach jo.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:27
- Nahlásit

Jo a ma to na zebrech pod pravym loktem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:31
- Nahlásit

Nazdař magořííííí
davidkova renata
ave,kreténi

konečně si fstala z mrtvejch!!!!!
impact
na pravym boku nejakou bulku.
tukofka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:33
- Nahlásit

vstala z mrtvých!!

no moc se neradujte,mám to podmínečně..
jak je to s tim vobjetem????????já jako co si mám vzít na sebe..essi to bé spíš alce společenská

nebo kinologická

nebo něco stýýlovýho

nebo ..nedejbože... pracovního??!!..

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:34
- Nahlásit

impact
měkký jezdící je lepší než tvrdý nejezdící, vypadá to jako tukofka....neni tam někde stroupek, ktrej když sloupneš, vyletí hnis?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:34
- Nahlásit

Alexa to me taky napadlo. Ta je takova mekkci a pohybliva. Za 10 dni ma rodit a takle me bude desit. To asi jedine vyriznout, ze? Doufam, ze to neporoste moc rychle bo ted asi operace nehrozi.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:36
- Nahlásit

Gerda ranka tam taky neni, to jsem hned zkoumala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:36
- Nahlásit

impact
pokud by to byla tukofka, tu ani řezat nemusíš, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:37
- Nahlásit

impact
počki aš příde březen,dasty měl na boku bouli jak kráva,furt se chystala mu to nechat vyndat a najdnou to po čase zmizlo samo vod sebe..

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:40
- Nahlásit

Gerda a Davitkova
Nerezat? A neporoste to? Ja mela coby pubertak jednu v koze a sla jsem ted pod kudlu hned. A je fakt, ze se mi tam pak jeste ruzne objevovaly a mizely, az zmizely uplne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:41
- Nahlásit

impact
To asi jedine vyriznout, ze?
není to nezbytné. Alexa má tukovou bulku na zádech a je pořád stejná, žáden problém nečiní, tak jí jen monitoruju.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:45
- Nahlásit

Alexa tak zbytecne uspavat se mi ji nechce, to je jasny. I kdyz to ma na tak dobrym miste, ze by to treba slo u lokalniho umrtveni. Newim, musim se zeptat vetky. Vecer to jeste prozkoumam a kdyztak ji cinknu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:47
- Nahlásit

impact
mě se dělala jedna na zápěstí, jak se ohejbá ruka, bolela mě z toho pazoura až do ramene, šla sem k lékařu, ať to fikne, von vzal prkýnko, jebnul do toho, a vono to zmizlo. Když to neporoste, asi se to fikat nemusí. A dasty měl fakt boulu jak blbec velikou na straně, na boku na žebrech, zmizlo mu to samo.

Děcka, právě u nás byli dlší staticííííí, my s mámou máme balgony velice špatný, jediný dva byty v domě, budou nám je vystužovat nějakýma vzpěrama.

davidkova renata
zdrávas matko!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 12:51
- Nahlásit

Gerda
sem k lékařu, ať to fikne, von vzal prkýnko, jebnul do toho
hm a na to študujou takovejch let
máme balgony velice špatný, jediný dva byty v domě
proč mi to nepřekvapuje

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:12
- Nahlásit

Gerda
Děcka, právě u nás byli dlší staticííííí, my s mámou máme balgony velice špatný, jediný dva byty v domě, budou nám je vystužovat nějakýma vzpěrama.
proč sis koupila byt s blbym balgonem, sis měla vybrat lepčí

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
hm a na to študujou takovejch let
šak to neni prča do něčeho dobře bouchnout...

proč mi to nepřekvapuje
hele mě už taky ne, fakticky jediný dva byty v domě měly ve statickym posutku červený rámečky a vykřičníky. Vostatní byly žlutý, jakože sice nic extra, ale žádná sláva, jediný dva byly zelený jakože OK. No, ale my dvě prostě s vykřičníkem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:14
- Nahlásit

Alexa
proč sis koupila byt s blbym balgonem, sis měla vybrat lepčí
ste normální??????? Na výběr už žádnej nebyl, navíc ve stejnym domě, za tydle penísky, a nemusim si ani měnit doklady stran adresy a hlavně sem vůbec nevěděla, že má blbej balgon, statici chodili až pak.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:19
- Nahlásit

ahoj, i semka vám to napíšu, dezoláti - Hidouš už je konečně doma... byly vzájemné sympatie, především jeden z těch velkozrzavých krasavců se z ní radostí málem posral, fakt. obě holky vypadaly spokojeně (paninka i Hildička) a já jsem přestala brečet až 15 km za Brnem, když jsem si z oka vybrečela čočku a byla jsem nasraná, že ji musím hledat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:20
- Nahlásit

jbat
no tak jupííí, teď už bude Hildice čubice spokojená psice, je dobře, že má další čokly na řádění, mohly by společně nacvičit ten domácí uklid, co sem dávala aleksa....

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
to je dobře, že tu zas ste, pani, začínala tu bejt anarchyje.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:23
- Nahlásit

Gerda
teď už bude Hildice čubice spokojená psice, je
určitě bude, večer by mohly být nějaké fotky, já mám jen v mobilu a nemám u sebe ten drátek takovej...
hele a ti psi jsou fakt perfektní, vůbec nikdy jsem to plemeno neviděla, ale jsou prostě k sežrání.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:24
- Nahlásit

jbat
vůbec nikdy jsem to plemeno neviděla
a co je to za plemeno?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:26
- Nahlásit

impact
to bude tuková, moje stará jezevčice ji má už 5 let, taky na žebrech.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:38
- Nahlásit

Gerda
Tolleři. http://www.toller.wgz.cz/
Jsou boží.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
paniiiiiii uz jste tu me se desne styskalo plakala jsem za vama a vyhlizela vas

tady mate teplicko a obidek, ale uz nas neopoustejte

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

byly vzájemné sympatie, především jeden z těch velkozrzavých krasavců se z ní radostí málem posral, fakt. obě holky vypadaly spokojeně (paninka i Hildička) a já jsem přestala brečet až 15 km za Brnem, když jsem si z oka vybrečela čočku a byla jsem nasraná, že ji musím hledat.

Yooodleyyydýýýýýýý!!!!

No a lepčí bejt nasraná, než uřvaná! Já sem si tagle uřvala rýmu do hlavy jednou, dyš sem brečela usilovně v zimě venku. Pak mi v hlavě dunělo. A DŮRAZNĚ ŽÁDÁM DAVÍDKOVOU, ABY SI NECHALA PŘÍPADNÝ POZNÁMKY STRAN MÝ HLAVY!!

vůbec nikdy jsem to plemeno neviděla, ale jsou prostě k sežrání.

voni to jsou taky pěkný trotlíci!! To nejni péf, to je blázen

impact

Taky si myslim na tukofku a pokud by to byla, tak to fakt řezat neni nutný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 14:08
- Nahlásit

Čus žumpizny. Tady je zase kalamita,silničáři chrápou až do oběda, jezdit se nedá, chodit nikam nebudu
Zdravím matku doživotní mrtvici a vítám ji mezi zombijema. Postěžuju si vám jaké kretény jsem potkala dneska za volantem, hlavně panu argoskovi to určitě udělá radost .
Tak hned ráno, jo. Hnedle u baráku máme děsnej kopec. Fakt prudkej, dycky když nasněží tak nejde vyjet. A navíc ho co chvíli ucpe nějaký náklaďák co to vyjet chce. Samozřejmě to tak bylo i dneska, nejspíš proto, že jsem děsně spěchala. Jsem dojela tak do poloviny kopce, najednou přede mnou stojící osobák a před ním stojící náklaďák co mu došli síly. Než jsme se vzájemně dohodli, že teda couváme všichni dolů tak za mnou stálo další auto. Toš sme zasejc všichni nastartovali a pomalinku se sunem vzad. Najednou se objevilo modré autíčko a jede nahoru. Jsem teda nechápala co nacvičuje, ale pomalinku jsme se sunuli pořád dolů. Dáma v modrém autíčku jela nahoru. Až dojela k naší koloně co jela pozadu dolů a začala na nás troubit . První autíčko za mnou ji objelo a couvalo zase dolů. Mě teda tenhle manévr dělal trošku problém, páč jsem ještě neměla odmlžené okýnka a zrcátka, tak jsem se máváním paní snažila naznačit, že má vypadnout a couvat. Bába nic a troubila jak vzteklá. No tak jsem teda zamanévrovala a objela ji. Když jsem byla vedle ní tak jsem stáhla okýnko a volám na ni, že je to neprůjezdný ať couvá. A baba na mě "jak neprůjezdný?" Já: "no normálně, zase tam visí náklaďák, jeďte po staré kolem školky". Baba udělala šílený ksicht, stáhla okýnko a začala troubit Nevím čeho tím chtěla dosáhnout, essi si myslela, že to uvolní ten zaseklý náklaďák, nebo si vybíjela vztek Až půjdu ven s pejskama tak tam mrknu, ten náklaďák eště nevytáhli, tak tam možná troubí ještě teď
Druhého debyla jsem potkala v Albrechticích. Na takové poměrně dost frekventované křižovatce. Hlavní rovně, vedlejší se napojuje kolmo na hlavní. Klasika. Přijíždím po vedlejší a přede mnou v křižovatce stojí auto. Normoš, určitě dává přednost, že jo. Stoupnu si za něho a čekám. Po hlavní projede bagr a pak je prázdno. Auto přede mnou furt stojí a zaplo si nouzovky. Bliká jak na prvního máje. A vesele blokuje výjezd na hlavní. Najednou z něho vylezl řidič a mává na mě ať ho objedu. Toš jsem si říkala, že se mu asi něco pokazilo, to se zásadně stává na těch nejnevhodnějších místech, že jo. Objíždím ho a po cestě křičím z okýnka co se děje a jestli chce nějak pomoc. Prý ne, prý tady čeká na manželku co je naproti v obchodě. To se mi teda zatmělo před očima, dupla jsem na brzdu, vystartovala jsem z auta a nasraně se ho ptám essi by teda laskavě nemohl čekat někde jinde než přímo v křižovatce. Přímo u obchodu je parkoviště Chlap mi arogantně odpověděl, ať se neposeru, že je tu jen na pár minutek
Neposrala jsem se, mám ho doma v mražáku, vetamiks je drahej

<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání