Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:02 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

leila
Ahoj, prosím - je na tebe třá nějaký skype nebo icq? Chci se zeptat něco ohledně linií u foxlů a nechci to probírat veřejně...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:03
- Nahlásit

Eire
tady odvážej od raních hodin sníh,na každým rohu kolem 3 aut odvezou

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:03
- Nahlásit

Brýtro skupino! Sem měla ultraechtgoldftipný ráno. Nejdříf du kolem pána, co se hrabal f autě a něco si brblal, dyš sem přišla blíš, slyšela sem ho, jak si nadával, že něco zapomněl, jak viděl, že vokolo něj du, kouk na mě a řekl - sem debil, na co sem myslel???!!!! A já mu řikám - no to nevim, ale určitě ne na to, an co ste měl. A von se votočil, zamračil a řiká - supr, manželka by mi to řekla stejně -. A fakt byl nasranej. Tak sem se tak smála ))) Potom mě cestou z Jiřáku přepat malinkatej krysařík, nějaký štěňátko, přiběh a strašně řval, tak mu řikám - prosíííím nezabíjej mě velký psí bojovníku, slibuju, že už nikdy tím chodníkem nepůjdu, jen mě nech žít - no a pán vod toho psa šel smíchy do kolen. Jinak nic, mamce rači nevolam, je strašně mrtvá.

Lucie od Arta
Hele dyš pojedeš ty, budou všichni psi na stopkách a eletrikách, aby žádný zviřátka ani koutkem voka nehonili )))

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:06
- Nahlásit

Eire
Koukám,že Bajkonůr byl exelentně vypáděn.
Jo to byl. A taky konečně tu energii naplun nějakým užitečným směrem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:06
- Nahlásit

Gerda
a měl ho na flefině? myslím že ho znám,řve na celé kolo

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:10
- Nahlásit

Baico

Já taky ne

no bať, proč taky, je zima tak zimuju, když je léto tak letnim se všim co k tomu patří, ne? Jen ty záda by mi mohli vyměnit.

brezen2008
a kde a v kolik hodin? mi tam byli od 11 do14,30

no u vchodu z Gothardský to bylo nejdřív tak kolem půl jedný asi?? když jsme vyložili věci ve sběrným dvoře, takže asi tak v půl jedný a pak tak kolem třetí zas když jsme se vraceli zpátky

Eire

Ne a asik jen tak rychle nevyleze:

ajíí jaííííí, to nevypadá vůbec dobře, to nevypadá vůbec dobře. Musíme na ni pustit aspoń teda horský sluničko!! Má někdo horský sluníčko??

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:12
- Nahlásit

PetraK
Musíme na ni pustit aspoń teda horský sluničko!! Má někdo horský sluníčko??
Mám teplofuk, stačí to? . Nebo bych mohla sehnat ze špitálu takový to modrý světlo jak dezinfikuje a nesmí se do něho dívat . Ale zase aby to doživotní mrtvici nezdesinfikovalo úplně ze světa

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:14
- Nahlásit

Biluška
Mám teplofuk,

stačí, vono je to v podstatě fuck co na ní pustíme. Můžem na ni klidně pustit i almaru v podstatě. Jde vo to aby to s ní votřáslo a probrala se.

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:38
- Nahlásit

kejtlin

kdyby to ten kretén nezahamtnul mě před čumákem,

slecno kejtlin, proto je treba dodrzovat bezpecnou vzdalenost.

Biluska

pane argosku, slečna Gabifi má velkou pravdu v tom, že ženské za volantem neválčí se svým egem.

muzi take ne, to je takovy mytus. proste nekteri maji radi rychlost a vzruseni - s egem to souvisi asi tak jako laska k vareni a zehleni u zen.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:39
- Nahlásit

PetraK

Teda nevím,ale cítím,že má nebožka depku skoro jak tahle kočka. http://www.youtube.com/watch?v=O3B5L70cQDQ

a na to peplofuk, nebo tortura nábytkem stačit nebude,myslím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:47
- Nahlásit

argosek
je třeba dodržovat bezpečnou vzdálenost
což ve městě jde za plného provozu dost těžko, protože bezpečná vzdálenost na ledu je asi 10m.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:48
- Nahlásit

Biluška
ahoj paní, máš sovu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 10:57
- Nahlásit

argosek
muzi take ne, to je takovy mytus. proste nekteri maji radi rychlost a vzruseni
O tom nemluvím. Mluvím o uražené mužské ješitnosti ve chvíli kdy ho předjede "horší" auto. Jediný chlap, u kterého jsem toto nezažila je můj trenér agi a tomu je přes šedesát . Jinak všichni včetně Mášenka. Na něm je to pěkně vidět - normálně jede, někdo nás předjede, jemu ztvrdne pohled, škubne řadící pákou, motor zařve a chlap je ochoten předjíždět v zatáčce,na horizontu, kdekoliv, protože přece "neřvi, to stihnu" Zabila bych ho v tu chvíli. Zažila jsem to u x kamarádů i expartnerů, zažívám to dnes a denně coby řidička. Jakmile se opovážím předjet nějakého samečka mám ho okamžitě za zadkem a předjede mě i kdyby ho to mělo stát život, debil. Vyjímkou jsou teda ti co tu jezdí v trabantech, embéčkách a stopětkách - ti by rádi, ale prostě mě nedojedou
Ženskou, která by tohle dělala neznám.

laska k vareni a zehleni u zen
Žádám vás, abyste tady, na veřejné fóře, nepoužíval taková sprostá slova, chodí sem i děti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:24
- Nahlásit

ted´ koukám na jednu moji jezevčici, psi si přinesli z kuchyně syrový brambory, každý kousek-asi jim je dal děda, mají je rádi a žerou je u mě, amálce spadnul kousek do misky s vodou, miska s vodou má 1 a půl litru, amálka asi 4kg, miska je skoro plná, takže řeší jak ten kousek vyndat, aniž by musela vypít tu misku celou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:50
- Nahlásit

kejtlin
takže řeší jak ten kousek vyndat
atsi pujci od tveho bratra udici a vylovi ji

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
atsi pujci od tveho bratra udici a vylovi ji
to by mohla, labe je zamrzlý, takže udice zahálejí, ale nemá ruce, nakonec to vzdala a po velkém úsilí padla na gauč a chrápe

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:57
- Nahlásit

Lidi, potřebovala bych trochu poradit. Jak byste zkusili navést diskuzi o tom, kdo je odpovědný za antikoncepci (jako že jsou prostě za to odpovědní oba a že se mají před sexem na tom domluvit).
Tvořím diplomku. Si představte, že se s 15 letýma puboškama bavíte o antikoncepci a teď chcete otevřít tohle téma. Nenapadá vás jak začít?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:58 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

kejtlin
ale nemá ruce
nevadi muze ji drzet v tlame

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:59
- Nahlásit

pawLINka
Nenapadá vás jak začít?
Normálně - Děcka, už jebete? A haranti chcete? Ajc chcete? HP virus chcete? Ne? A jak to řešíte? Kdo z vás je normální slušnej člověk a zařídí si ochranu? ...jak bys jinak chtěla začít?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:06
- Nahlásit

pawLINka
Ty máš teda téma . Essi by ta kanysterapije nebyla lepší . Asi bych začala tak nějak jak Gerda. Rovnýma nohama do toho. Na rovinu se zeptat "hele holky a jak to řešíte s ochranou?"

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:20
- Nahlásit

Biluška

O tom nemluvím. Mluvím o uražené mužské ješitnosti ve chvíli kdy ho předjede "horší" auto. Jediný chlap, u kterého jsem toto nezažila je můj trenér agi a tomu je přes šedesát . Jinak všichni včetně Mášenka. Na něm je to pěkně vidět - normálně jede, někdo nás předjede, jemu ztvrdne pohled, škubne řadící pákou, motor zařve a chlap je ochoten předjíždět v zatáčce,na horizontu, kdekoliv, protože přece "neřvi, to stihnu"

ted pausalizujete mnohem vic nez ja s zenami ridickami . ja zase neznam zadneho (alespon z tech, se kterymi jsem jel) ridice, ktery by se takhle choval.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:21
- Nahlásit

Nevíte někdo o někom, kdo by v okolí Městce Králové postrádal asi půl ročního bígla? Je to asi pes, má na krku černej koženej obojek, ale bez známky. Šel za mnou do práce, ale když jsem se otočila, že bych ho přilákala, tak se bál a couval. Byl dost vyděšenej, asi se stratil, nevypadal na zkušeného tuláka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:28
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ho zkus odchytnout, jestli ho jeste potkas a nech ho vyhlasit rozhlasem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:36
- Nahlásit

argosek
ja zase neznam zadneho (alespon z tech, se kterymi jsem jel) ridice, ktery by se takhle choval.
To je zvláštní, protože já jich znám fakt hodně . Samečků, kteří prostě neovládají svoje ego.
Ale až přijedete na trek tak vám je předvedu. Třá to zařídím tak, abyste nás předjel a uvidíte, že vzápětí vás Mášenek předjede, klidně třá v zatáčce a pak spokojeně pojede před vámi tou samou rychlostí, ale bude PRVNÍ. Tuhle chlapskou logiku prostě nechápu,ale potkávám se s ní pořád.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:37
- Nahlásit

Fifi
To jsem zkoušela, i jsem mu nabízela piškot, ale neustále si držel odstup min. 5 metrů.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:39
- Nahlásit

Tak mi doslo vyucto elektriky. Doplacim 5404,- Kc.

A ode dneska zerou psi syrovy.

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:44
- Nahlásit

Biluška

ja take neovladam svoje ego, ale neprojevuje se to pri rizeni.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:46
- Nahlásit

Paw otazka je, proc s nima takovou diskuzi vedes. Jestli proto, ze to mas nejakej tematickej blok, tak na to ty decka prichazi pripraveny a znaly minimalne nazvu toho bloku. Pak bych sla taky na primo. A pokud to mas volnou debatu, chce to vyckat na spravny moment, kdy treba listuji Bravickem nebo se bavi, kdo s kym chodi a tak a do toho jim nenapadka vstoupit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:47
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=DOgfd89UG-Q&feature =related
impact
kdes to nahrabala?
já platím každej měsíc zálohu okolo 700 a každý unor,neplatím ,bo mám přeplatek

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:50
- Nahlásit

impact
Nejhorší je, že s nima se nedomluvíš na splátkovým kalendáři Chtěj to všechno hned a okamžitě Zmetci.

argosek
ja take neovladam svoje ego, ale neprojevuje se to pri rizeni.
Buďte rád, máte menší šanci že někoho zabijete až se zase neovládnete .

<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání