Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 13:55
- Nahlásit

Kachnicko ze by prvni vlastovka, ze se s nima da domluvit?

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 13:57
- Nahlásit

Jo Paw, presne takhle to myslim. A zdurazni tam klidne, ze pokud si na to decka prijdou aktivne samy, bude to mit pro ne mnohem vyssi hodnotu a spis jim to v makovickach zustane, nez kdyz to tam ty odhrkas.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 13:59
- Nahlásit

Nazdar trumpety

impact
Kachnicko ze by prvni vlastovka, ze se s nima da domluvit?

a tak loni kvůli krizi dost dělali poplulární kroky, třá konkurence, tak to zkus

Gerda
No asi jo, je to za celej rok, to může naskáknout hned,
no my třá platíme zálohu 3000,- a na konci roku vycházíme tektek. Na elektriku jede klasika pračka, bojler, sporák, ňáký mrazáky, světlo, atd. topíme plynem. Tagže doplatek 5000 mě vážně vůbec, ale vůbec nepřekvapuje

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:01
- Nahlásit

impact
Jj, to je jasný. Právě tímhle stylem by to mělo být celý dělaný.
Hmmm, díík. Huž mám nit, tak s tím něco udělám.

A až nebudu vědět jak dál, tak se zase ozvu.

Todle je pro tebe, žes mi pomohla:

A ešče tady máš pár nudlí, abys jich neměla doma málo:

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:02
- Nahlásit

Paw takhle presne to myslim. Pokud si na to decka aktivne prijdou samy, bude to pro ne mit vyssi hodnotu, ptz oni najednou neco VEDI, a VEDI TO SPRAVNE. Akorat bych zkusila vymyslet nejakej nestandart pribeh. Jako ze kluk mel kondom, ale rupnul, mela i holka povinnost se chranit? Nebo holka brala prasky, kluk nechtel kondom a necim se od ni nakazil. Nebo tak neco.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:03
- Nahlásit

Alexa
Tagže doplatek 5000 mě vážně vůbec, ale vůbec nepřekvapuje
No máma právě měla loni nedoplatek za vodu 7 tisíc a málem jí z toho kleplo, protože na to vůbec neni zvyklá, ale bylo to v době, kdy sem eště bydlela doma, takže sem to asi nadělala já, přičemž mi vůbec nepřišlo, že bych nějak víc než obvykle prala nebo plejtvala vodu. Od tý doby si furt hlídám, abych neměla nikde vodu puštěnou zbytečně, nesvítila zbytečně, atd atd, takovej nedoplatek by mě fakt zabil do strašlivýho mínusu. No, ženy, to vás upřímně lituju - lity lity lity.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:05
- Nahlásit

Ten mobil je debil. Napisu to, odeslu, neni to tady, napisu to znova jinak a je to tady dvakrat.

Paw mas pocit, ze mam nudli malo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:05
- Nahlásit

impact
Tak kdyby jim kondom praskl, tak by byli domluvení. Spíš víš jak - zaměřit to na to, že se spolíhá jeden na druhýho a ve výsledku nemají nic. To je takový ze života a dá se na to navázat... O pohl. chorobách mám jiný téma.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:06
- Nahlásit

impact
Teď už ne. Pač máš ty ode mě.
A kdy budou malý nudličky?

Já jsem se tak nadchla pro toho foxla (kterýho jsem původně vůbec nechtěla a byla jsem přinucena), že už se nemůžu normálně dočkat.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:08
- Nahlásit

Paw tak kluk moh mit ten kondom taky pul roku v penezence, jak maj ve zvyku, ze. Nebo holka klukovi muze lhat, ze bere prasky. To je vsechno u tech nahodnych sexu. U stalych partneru by pak mela byt domluva jina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:10
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem se tak nadchla pro toho foxla (kterýho jsem původně vůbec nechtěla a byla jsem přinucena), že už se nemůžu normálně dočkat.
Vem si drsňáka. Jednak jsou hezčí a jednak jsou víc foxlovatější

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:10
- Nahlásit

Paw nudlicky budou asi za 10 dni. Skoda, ze je neprodavam aspon za pet litru. Mohlo bejt na elektriku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:12
- Nahlásit

impact
To už je ale jiná věc. Jenže taky důležitá. Mi šlo původně o to, aby si ty holky uvědomily, že je potřeba o tom prostě mluvit. Zeptat se, jestli ten kluk má kondom a nebo se prostě nějak domluvit jak to udělají. A ne hup na to a pak řešit důsledky. Dovést je k tomu, že za to zodpovídají oba, ale že prostě ta holka si ty následky pak ponese...

Ale s tím kondomem půl roku v peněžence to není špatný. Jenže co s tím? Jako přivést je na to, aby braly prášky? Copak na to mají? A jsou schopný si zajít k doktorovi? To je lepší jim doporučovat ten kondom... (který se mimochodem bude navlíkat)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:13
- Nahlásit

Biluška
Necu, cu hladkýho. Jednak ho chce Lukáš a druhak chci s foxlem zkusit výstavu a hlaďák je na úpravu v poho a třeťak ( ) bude žít na dvoře, lozit v seně, ve stodole, v chlívkách atd. a lovit ty zasraný myši a potkany, tak je hlaďák praktičtější...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:15
- Nahlásit

impact
Skoda, ze je neprodavam aspon za pet litru. Mohlo bejt na elektriku.
Tož je prodávej aspoň za 6 litrů a máš vystaraný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:15
- Nahlásit

pawLINka
Spíš víš jak - zaměřit to na to, že se spolíhá jeden na druhýho a ve výsledku nemají nic
Hele tohle se podařilo nám.
Bavili jsme se s Michalem o tom, že si zajdu na gyndu pro prášky, jenže já jsem se na to jaksi vykašlala, on se ale nezeptal jestli jsem tam byla. Já jsem prostě předpokládala, že ví, že jsem tam nebyla a proto praktikuje přerušovanou soulož.
No, zjistili jsme to u kamaráda v hospodě, když jsme se o rok později bavili o tom, že plánujeme dítě .
Jen teda podotýkám, že jsem to neřešila víc, protože mi v té době bylo 27 a to, že bych přišla do jiného stavu mi nijak extra nevadilo, věděla jsem, že bych dítě uživila i sama.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:19
- Nahlásit

kachna_
Tak to je mazec.

impact
Huž to mám. Tak to udělám tak, že spolu nějakou dobu chodí, holka bude slavit třá 16 narozeniny a rozhodne se, že se s ním tam vyspí. Bude spolíhat na to, že ochranu bude mít on. Když budou přichystaní jít na věc, tak se ho ona zeptá a on si vzpomene, že má v peněžence kondom. Pak zjistí, že praskl, protože ho tam měl dlouho a ona se bojí jestli není naštěkaná...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:22
- Nahlásit

pawLINka
chci s foxlem zkusit výstavu a hlaďák je na úpravu v poho a třeťak ( ) bude žít na dvoře, lozit v seně, ve stodole, v chlívkách atd. a lovit ty zasraný myši a potkany, tak je hlaďák praktičtější...
Právě proto by mi přišel praktičtější drsňák. A) při rvačce s potkanem ho potkyš nepodrápe, schytnou to chlupy.
B) při rvačce s jiným psem ho pes nepodrápe, schytnou to chlupy a za C) při rvačce s kočkou....
Na hlaďákovi budou děsně vidět jizvy a budeš mít po výstavách.To vidím na Lilátku, to furt s něčím válčí a je zjizvené jak starý veterán. Jizvy od auta a z té nemoci nepočítám, beru jenom ty novější od psů, koček a tak podobně.

A navíc drsňákovi nebude taková zima jak hlaďákovi. A je mnohem hezčí a foxlovatější. I v povaze

kachna_
pani, ale to ste přece musela zjistit hned když on tó

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:27 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
No a kdo mi jako foxla upraví na výstavu? Nehledě na to, že Lukášovi se prostě líbí hlaďáci (a mi se taky líbí víc). A se psama a kočkama se rvát nebude a tečka.
Hej prostě je rozhodnuto o hlaďákovi. Jen tam moc nepobírám ty línyje...

pani, ale to ste přece musela zjistit hned když on tó
Haha, todle je pravda.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:28
- Nahlásit

Biluška
no tebe by napadlo, že někdo praktikuje přerušovanou soulož (tedy tó někam jinam ), když myslí, že ona bere prášky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:34
- Nahlásit

tady máte děfčata návod jak se zbavit domácích prací
http://www.youtube.com/watch?v=Rums2zMvVn0

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:36
- Nahlásit

kachna_
no tebe by napadlo, že někdo praktikuje přerušovanou soulož (tedy tó někam jinam ), když myslí, že ona bere prášky?
No to nenapadne. Posud to chápu. Ale přece když on tó tam tak jsi musela vědět, že on tó tam. Jaks to teda mohla zjistit až po roce v hospodě u kámoše?

pawLINka
Drsňáci sou stejně lepší a hezčí

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:47
- Nahlásit

Alexa
jak se zbavit domácích prací
Ty jsou uuuuuuuuuzasny!!! Esuska jiste nacerpa spoustu inspirace pro zrzavohupce!

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Biluška
já jsem si myslela, že, stejně jako já, počítá s tím, že je určitá pravděpodobnost, že přijdu do jinýho stavu dřív.
Edit: ale v těch -nácti jsem byla opatrnější
Pawlinka
a co taková ta expost antikkoncepce?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:48
- Nahlásit

Kua, zase mi cz-pes blbne.

Biluška
Jsem ti odepsala, ale pak mi cz-pes spadl a tak se to tady neuložilo a už se mi to nechce znova psát.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:53
- Nahlásit

Alexa
To videjo je boží - kdo to naučí moje psy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 14:54
- Nahlásit

pawLINka
cz-pes blbne furt, což je ovšem nic oproti tomu jak dneska blbne seznam No moje nervy. Jdu radši venčit, mám zase plný hotel tak budu venku až do tmy než to prostřídám V tom pitomým sněhu se nedá venčit jinde než na silnici, to znamená všechno na vodítka a chodit po dvojicích, abysme se na tu cestu vešli i s potencionálním autem Nenávidím sníh

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 15:01
- Nahlásit

Biluška
se tady vykecáváte paní, ale abys mi odepsala na mail,který tam máš od rána to né

impact
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 15:02
- Nahlásit

Dali mi 3 splaaaaatkyyyyyy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 15:07
- Nahlásit

impact
tak super

<< 1 ... 3807 . 3808 . 3809 . 3810 . 3811 . 3812 . 3813 . 3814 . 3815 . 3816 . 3817 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání