| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:41
- Nahlásit
brezen2008
pak jsme potkali slečnu s psí slečnou vižlou a normálně jsem jezdili spolu
paní taky říkala že chodí až je tma a jezdí taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:44
- Nahlásit
brezen2008
)) tak to je roztomilý. Jak se setmí, živlové lezou z brlohů a klouzejijou se )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:49
- Nahlásit
argosek
a vite o tom, ze to je tim,ze ridicu je nesrovnatelne vice nez ridicek?
Si troufám nesouhlasit pane argosku. Máte toto tvrzení něčím podloženo?
pousta zen proste nema pro auto vubec cit. tak se soustredi na to, aby spravne drzely volant a radici paku, ze uz jim nezbyvaji kapacity na sledovani okolniho provozu .
S tím si taky troufám nesouhlasit . Uznávám, že některé řidičky jsou opravdu nechápavé, ale to jsou spíše vyjímky.
Máte pravdu v tom, že ženy mají problémy s parkováním, couváním a technickými věcmi okolo auta (třá když jsem měla dolít olej tak se bavila celá benzínka ). Ovšem muži taky mají své zástupce v této disciplíně, nechte si někdy od kolegy Isdpcha vyprávět jak dofoukával pneumatiky
uz jim nezbyvaji kapacity na sledovani okolniho provozu .
Nechci se chlubit, ale zcela běžně zvládám řídit,sledovat okolní provoz, nadávat ostatním řidičům,hádat se se Zuzanou (džípíeskou),jíst a vyhrožovat dětem. Mášenek, ač mnohem lépe parkuje, zvládá maximálně tak řídit. Potřebuje-li zmlátit děcka musí zastavit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:49
- Nahlásit
Hele jinak s tim moříčkem je to vážná věc, fakt už promejšlejte, kdo chce jet, ať se pak nevymlouváte a nejedeme s Bajkonurkou a Waldíkama sami, jo? I když asi by nám to nevadilo, vy suchaři!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:54
- Nahlásit
brezen2008
jezdila po igelitu jak mimino
pak jsme potkali slečnu s psí slečnou vižlou a normálně jsem jezdili spolu
to zní dobře čéče
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
no,to žádný dítě tam není a vod sněhu je krásně vidět
psi lítaj se mnou a elis jezdí se mnou,jí držím a jedéééém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:58
- Nahlásit
brezen2008
však ste taky blázni všichni čtyři ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:00
- Nahlásit
Gerda
Hele jinak s tim moříčkem je to vážná věc, fakt už promejšlejte, kdo chce jet, ať se pak nevymlouváte a nejedeme s Bajkonurkou a Waldíkama sami, jo? I když asi by nám to nevadilo, vy suchaři!
naval podrobnosti a ve stanu NESPIM!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:02
- Nahlásit
Gerda
k moři já nejedu
jdu koukat na polární výpravy,to je lepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:08
- Nahlásit
Alexa
Nemám eště žádný podrobnostě, prostě se jede do svinobrodu, určo tu bude nějakej kemp, chatičky kempy mívaj, jesi do nich vemou psy, to nevim, to zjistim. A mělo by to bejt na přelomu května a června, hlavně před sezonou, abysme tam byli sami a na pláži nebyli čéci. A to je takvšecko, co ti k tomu můžu říct )) Vidim to na cca štyry dny - dva dny na cestu a dva dny na plavení psůch. Můžem si tam udělat i nějaké soutěže a dyš vemem aji fižiranta, tak aji bránění přes kus vodní plochy. A dyš pojede ešuska, může nám dát základy klikr tréninku. A dyš pojede walda, tak tam dorazíme i my s bajkonurkou.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:18
- Nahlásit
Biluška
Si troufám nesouhlasit pane argosku. Máte toto tvrzení něčím podloženo?
nemam,prosim, takze jinak:
Ženy-řidičky mají na triku většinou jen škrábance, bouchance, odřené popelnice a tak podobně
vidite, zeny nejenze neumi poradne ridit, neumi ani poradne bourat.
S tím si taky troufám nesouhlasit . Uznávám, že některé řidičky jsou opravdu nechápavé, ale to jsou spíše vyjímky.
nemyslim,ze jsou ridicy nechapave, ale mnoho zen (zdaleka ne jen vyjimky) "zapasi" se samotnym rizenim,coz jim ubira kapacitu,kterou by mohly venovat, divani se kolem sebe a predvidani. moje osobni zkusenost je ta, ze ac,zeny tvori male procento ridicu, tvori velke procento neohleduplnych ridicu - asi to neni proto,ze by byly zle - souvisi to zase s tim,ze je pro ne auto souperem,ne partnerem.
ale abych byl spravedlivy, neni to problem jen zen - neco podobneho je videt, kdyz clovek ridi treba v praze - prazsti ridici, te nechaji v zacpe najet z vedlejsi, jsou oleduplnejsi pri pousteni z pruhu do pruhu, atd.,kdyz prijede mimoprazsky, chova se uplne jinak - neni ze sve vesnicky zvykly na to, ze v hustem provozu to bez ohleduplnosti a gentlmanstvi nejde.
Nechci se chlubit, ale zcela běžně zvládám řídit,sledovat okolní provoz, nadávat ostatním řidičům,hádat se se Zuzanou (džípíeskou),jíst a vyhrožovat dětem
protoze casto ridite,slecno - jiz nejste zenou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:31
- Nahlásit
argosek
jiz nejste zenou!
Ježišmarja a čím sem? Nějaký mutant?
kdyz prijede mimoprazsky, chova se uplne jinak - neni ze sve vesnicky zvykly na to, ze v hustem provozu to bez ohleduplnosti a gentlmanstvi nejde.
To máte pravdu pane. Tady je taky spousta míst kde se těžko vyjíždí - z vedlejší uličky do hustého provozu a nepustí mě nikdy nikdo . V Praze jsou na to zvyklejší a ohleduplnější, páč vědí, že zítra v té uličce můžou stát oni.
ale mnoho zen (zdaleka ne jen vyjimky) "zapasi" se samotnym rizenim,
Možná máte pravdu pane. Je fakt, že když mi kloužou kola na sněhu, nebo něco podobného tak panikařím, ječím, šlapu po brzdách a prožívám infarktový stav. Kdežto Mášenek hladce projede ani se u toho nerozčílí. Osobně to považuju za velmi nespravedlivé. Ač jezdím hodně tak si na to pořád nemůžu zvyknout. Vím jak se mám zachovat, abych nenabourala, umím to, ale stejně mě to rozhodí. Chlapa ne. Uklidňuje mě, že já vyjedu ze sněhu a za jízdy vyzkouším děcka z vyjmenovaných slov, on ne
vidite, zeny nejenze neumi poradne ridit, neumi ani poradne bourat.
Tento fakt ovšem stojí za zvážení, na tom něco je
Mimochodem, přijedete k nám na jaře na trek?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:35
- Nahlásit
Leila
paní, kde se flákáte? Sem vám poslala hrozně moc práce, tak makejte a roztáčejte kola kapitalyzmu bez lidské tváře
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, přijedete k nám na jaře na trek?
pokud mne opet neskolinejaka choroba,tak urcite .
Ježišmarja a čím sem? Nějaký mutant?
jsi to,co jis
Tady je taky spousta míst kde se těžko vyjíždí - z vedlejší uličky do hustého provozu a nepustí mě nikdy nikdo
tak ja nekdy prijedu a pustim vas, slecno bilusko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 20:59
- Nahlásit
argosek
jsi to,co jis
Tak to jsem teda stříbrňák a dva rohlíky
tak ja nekdy prijedu a pustim vas, slecno bilusko.
Páni, z toho budu tak v šoku, že mi určitě zdechne auto a nebudu moc nastartovat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:04
- Nahlásit
argosek
ale mnoho zen (zdaleka ne jen vyjimky) "zapasi" se samotnym rizenim
pane, s řízením zápasí nejenom ženský. Je to o pohotovosti, inteligenci a taky vyježděnosti. Baba, co má najeto stejně jako chlap, řídí stejně (no, dle mého lépe, páč necítí potřebu to někomu na silnici natřít, ale nebudu vás dráždit)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:08
- Nahlásit
gabifi
slecno gabifi, jako zena to nemuzete objektivne zhodnotit :-P.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:14
- Nahlásit
argosek
, jako zena to nemuzete objektivne zhodnotit
já sem kreatura a chlapy za volantem hodnotím ráda.....zejména ty hesčí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:31
- Nahlásit
davídková tohle kup nyný
http://www.natriko.cz/index.php?main_page=product_ info&products_id=446&zenid=e3c619d88384eb983d6adc6 60cd8df0f
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 22:14
- Nahlásit
Biluška
paní, kde se flákáte?
ehmmm nečekané události ale huž tam máte všechny přihlášky ať to tedychápe každej, dneska hodím eštěvá pumí pravidla a nad lidi si sednu zitra - kouknu na to jak by se to dalo zpracovat atd. atd..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 22:30
- Nahlásit
Tak sme si dali sněžnou hodinku, mařena pluje závějí jako rydlo tunelové ))) a dělá nosorožca. Musí míti koš, protože opravdu už jen hledá, co by snědla, je smrtelně hladová a v týhle míře jí nedokážu uhlídat. Takže si nabírá do košíčku a zavrtává se a tak ))) Stran řízení bych řekla, že já sem ten špatná ridička a ještě horší spolujezdec, bo se bojim s každym, v představě, že je stejnej řidič jako já. A vůbec, mám hlat, jdu si dát něco dyjetního. A rači víc, abych víc zhubla.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 23:45 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
uz mi funga muj komp
prisel kamos vyndal z naprosto ucpaneho vetraku v notasu centimetrovou tuhou vrstvu prachu achlupu a uz to bezi ani to nedrnci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 00:20
- Nahlásit
argosek
Biluška
kdyby to ten kretén nezahamtnul mě před čumákem, tak bych dobrzdila, zahamtnul to protože nedal přednost v jízdě, byl na vedlejší a viděl na poslední chvíli, že mu po hlavní jede auto, mě jely auta v protisměru ani zastávka ani chodník tam nebyl, kam jsem to mohla zatočit, takže bohužel.
jinak má asi 20let starý auto, oprava nevím kolik bude, jen mě sere moje auto, jezdí to je důležitý, ale prachy bude stát oprava asi dost, koukal na to brácha je od fochu-automechanik, sice to nedělá, ale říkal že kolem 20ti by to viděl.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 07:56
- Nahlásit
čau všem
lucYnka XIII
heled já to každej tejden beru vysavačem,votevřu tu bednu na zemi,vymotám vrtulky a vysávám .-)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 08:07
- Nahlásit
Gerda
a dyš pojedu já, naučíme vás lovit zviřátka a Němci nás za to jistě budou milovat . Bych jela, jen nevim, jak mám výcvikáče, jezdím jako instruktorka...ale zjistím. a nemám auto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 08:16
- Nahlásit
Fstávat a makat, to že tu nejsem neznamená, že nezačnete dřít, jasný?
kejtlin
F klidu, nikdy to není tak drahý jak to automechanici vidějí Nechápu proč to dělají, asi mají nějakou zvrácenou radost z toho, že člověka vynerví,nebo co Mě pokaždé řeknou, že to bude oprava za desítky tisíc a že to možná ani spravit nepůjde, pak tam dají nějakou novou gumičku a plíšek, zaplatím dvě stovky a jezdí to . Ale napřed mě prostě musí vynervit, šmejdi
argosek
pane argosku, slečna Gabifi má velkou pravdu v tom, že ženské za volantem neválčí se svým egem. Sice válčí s technickou stránkou věci a neví kam se leje olej, válčí s pochopením fyzikálních pravidel a nepřidávají ve smyku plyn, aby z toho vyjely a tak podobně, ale určitě nemají touhu "to někomu natřít" a neříkají "no tak to teda ne hajzle, to teda uvidíš" když je někdo předjede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:28
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAÁÁÁÁÁJN!
DEPEÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŠ MÓÓÓD!
Hele lidi už vylezla Davídkojc?
brezen2008
tak jsme byli venku na kopečku,já se pořádně voblíkla a vzala si igelit a vyrazili jsme
dobře děláš osobo! Je to velmi zdravý sport. Jen teda bacha na záda , ty moje v neděli dost protestovaly
Gerda
tak to je roztomilý. Jak se setmí, živlové lezou z brlohů a klouzejijou se
tss, já nečekám na tmu! V sobotu jsme jezdili s Brtnikem a Ešusem VE STROMOFCE ZA SVĚTLA
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:45
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
PetraK
tss, já nečekám na tmu!
Já taky ne. Taky jsme v sobotu jezdili, abychom oprubovali naše nové sáně. A taky jsme vynalezli rychlovlek. Neb jsme tři a máme jedny sáně. Tak jeden sjel, Bajkonůr běžel s nim a dole mu sáně připnul k postroji a další člověk ho volal nahoru. Pak to bylo tak, že jeden člověk byl vždycky dole, druhej v půli kopce a 3. nahoře. Mezi tim běhal pes buď dólu vedle sáněk, nebo nahoru se šáňkama ve vleku. A nebyly žádný prostoje, furt se jezdilo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:56
- Nahlásit
PetraK
a kde a v kolik hodin? mi tam byli od 11 do14,30
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 10:01
- Nahlásit
Blbej den,blbý bílý vločky nekonečný
PetraK
Hele lidi už vylezla Davídkojc?
Ne a asik jen tak rychle nevyleze:
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/cesko-v-sevreni-zi my-zustane-bude-snezit-cely-tyden.html
Baico
Koukám,že Bajkonůr byl exelentně vypáděn.
Všem
Už to vážně začíná překračovat všecky meze:chci jaro,okamžitě,včera bylo pozdě
|