| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:18
- Nahlásit
každé město a obec to má jinak některé obce třeba nemají ani noční proud.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:29
- Nahlásit
Atika me to prave rikala ta operatorka. Mam na to boiler a budu potrebovat el. kamna do jedne mistnosti.
Alexa rikal elektrikar, co mi dela elektriku. Zatim mam na honem udelanou jen v jednom pokoji. Zbytek bude snad letos. Tahne se to, ty opravy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
impact
rikal elektrikar, co mi dela elektriku. Zatim mam na honem udelanou jen v jednom pokoji. Zbytek bude snad letos. Tahne se to, ty opravy.
jo jako že nemáš revizi??? Tak to jo, mě stačil bojler a sporák aby mi dali noční proud proto se divim, protože mě jeden čas tvrdili, že musím mít budník venku, což se nám nechtělo předělávat a za pár let bylo fšechno jinak. A teda úspora docela dost velká
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:37
- Nahlásit
Alexa newim, jestli nemam revizi nebo neco jinyho, ale proste to nejde.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:42
- Nahlásit
Jsem se na večer nasrala...
Švagrová (nesnáším ji, je to kráááva) má štěndo jezevčíka. Před týdnem (!!!!!) opařila sobě nohu a psové záda vodou z rychlovarné konvice (v druhé ruce držela půlroční mimino, tak štěstí, že ne ho). Týden na to psovi dávala aloe vera a různý pičovinky. My jsme nevěděli, že se to stalo... Až dnes volala, jestli nemáme alžbětinský límec, že si to drápe a má to čím dál větší. Jsem jí řekla, ať valí na veterinu, že je to potřeba kolem vystříhat a nasadit atb, pač to není prdel, že do toho může dostat infekci.
Lukáš jí řekl, že s ní na veterinu zajede.
Veterinář ji prý brutálně seřval hned mezi dveřma, že není normální, že toho psa nechala týden trpět. Z celkem malé opařeniny má psová rozdrbaný na zádech strup o velikosti cca 3 x 5 cm. Po vystříhání je vidět, že to má ještě větší. Švagrová se prý rozbrečela, pač vet byl fakt mega naštvanej a řval po ní prý fakt dost. Jenže já se mu nedivím, taky jsem jí měla chuť říct něco hezky od plic...
Feňule má atb, vodičku na mazání a límec a prý to bude v pohodě a bez následků. Má prý ale štěstí, že jsme ji tam dotáhli.
Nechápu to. Já bych na veterinu letěla okamžitě.
Kdyby nedej bože opařila malýho, tak by ho jako taky léčila doma...? Prostě pinda.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:47
- Nahlásit
byla jsem na poslední velké vychajdě s dvěma psama... jdu se opít a spát.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:49
- Nahlásit
impact
Tak to pak jo, ono je docela rozdíl jestli se ti boiler (žere docela dost) natápí za 4,50 nebo za 1,60. Potřebuješ na to předělat rozvaděč na dvoutarifní sazbu a udělat na něj revizi (jen na ten rozvaděč - ne na celou elektroinstalaci), ale ten vnitřek musíš mít aspoň v takovým stavu, abys nevyhořela
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:53
- Nahlásit
impact
Revizi.
Jinak na tarif bojler (já nevím, jak se jmenují, ale mají celkem dobrou zák. linku) ti stačí jen revize, nemusíš žádat předem.
Na tarif - topení elektrikou (20 h tepla denně) musíš podat žádost + dodat revizi.
Vše můžeš zaslat mailem naskenované, nebo poštou.
(jsme to dělali v r. 2007 a vloni a letos)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 21:55
- Nahlásit
pawLINka
Nechápu to. Já bych na veterinu letěla okamžitě.
Jsou veci mezi nebem a zemi, ktery nikdy nepochopis.. jako nechat umrit v bolestech staryho NO, neb "to bych mu prece neudelal, ho nechat utratit" ... nechat psa vyhladovet temer k smrti, pichat do nej vidlema, hazet ho z mostu, upalit kocku, mnozit v chlivkach atd atd..
jbat
jdu se opít a spát.
Pij primerene, at pak muzes spat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 22:00
- Nahlásit
Je to tak jak rika Atika. Napred se musej dodela draty ve zdi, aby to utahly a pak predelat cifernik a pak to poresit u CEZu. Hele kdybyste se me zeptaly, jak si bezpecne aplikovat drogu do zily, tak vam vypisu z hlavy celej manual. Ale elektrika a ja to fakt nejde do kupy.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 22:52
- Nahlásit
impact
nejlepší je založit si u CEZu virtuální kancelář. Všechno řešime tam, je to pohodlný a hlavně rychlý.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 06:14
- Nahlásit
čau všem
http://www.novinky.cz/domaci/189525-skoro-tisic-li di-letos-v-cesku-oslavi-sto-let.html
to je divný,naše matinka už má 4029 let a ještě vo ní nikdo nenapsal,nedal jí medajli
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:46
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Jsem nasratá neskutečným zbůsobem, že jsem dnaska jela radši o dvě hodiny pozdějc. V sobotu jsem půjčila ségře a jejímu přítulovi auto. Včera přijdu z práce a zjistim, že je od soboty na dvoře(nemáme volnou garáž) odemčený!!! Jako jsou dospělí, tak když si beru zamčený auto, tak ho snad i potom zase zamknu, když ho vrátím. Když jsem to zkonstatovala před našima, tak mi bylo řečeno, abych se neposrala. Návíc jsem včera zbytečně trčela hodinu navíc na nádraží, protože prostě ten rychlík, co s ním jezdím, nejel. Jel až ten za hodinu. Nesnáším pondělky!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:07
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAÁÁAAÁÁAAÁÁÁÁJN!!
DEPEEEEEÉÉÉÉÉŠ MOOOOOOOOOÓÓÓD!!!!!!
Sem se včera zničila doma v posilovně. HODINU sem se tejrala!! A pak další hodinu jsme měli germánštinu. Motá se mi dohromady v gramatice anglina s germánštinou, to je BORDEL!!! . A míísto Zí čtu zásadně Ší. To nepude, to nepude
impact
Gratulace ke SPK.
Fifi
nakryto
co to je za prasárny tadyk??
jbat
elké vychajdě s dvěma psama.
jak je dneska??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:08
- Nahlásit
Baico
odemčený!!!
sou normální?? Kdyby bylo jejich,t aky ho nechají odemčený??
no commento!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:12
- Nahlásit
Baico
Proč zamykáš auto na dvoře? Ze zvyku nebo z nějakýho důvodu?
Já fakt zamykám minimum věcí, proto se ptám
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:20
- Nahlásit
PetraK dik. Hele huz mam doma ty piliny ci co to je. Je to peknej balik. Doufam, ze az odjedu do prace, budou psi koumat, co v nem je..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:22
- Nahlásit
kachna_
Proč zamykáš auto na dvoře?
Protože by nebyl problém se na ten dvůr dostat a celý dopoledne nebývá nikdo doma. Táta si taky druhý auto nechává odemčený, ale to je bez problémů, protže je v garáži, před kterou stojí to moje, takže logicky když nido neodjede mým autem, tak s jeho taky ne.
PetraK
Kdyby bylo jejich,t aky ho nechají odemčený??
Možná jsem na to teď trošku citlivější, když je to doopravdy moje. Se na ně asi příště vykvajznu, ať si jedou plavat vlakem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
impact
Hele huz mam doma ty piliny ci co to je
paráda!! Takže to vypadá spíš na ten příští týden, chápu to dobře?? Paní se teď odmlčela, tak huvidíme, pak se nějak s ní domluvím.
budou psi koumat, co v nem je.
jestli jo, tak pak už nemáme logistickej problém, ale ty budeš mít plnej dvůr pilin
Hele ešče k tý elektrice, až Ti to budou nově revidovat a tak, tak je taky důležitý si ohlídat jak silnej jistič-nebo jak se ten ksindl menuje - si tam necháš dát. My máme na chalupě zbytečně silnej, a kvůli tomu taky pak platíme víc. Jenže předělání tohodle stojí slušnej peníz, tak to zatím necháváme.
Baico
jedou plavat vlakem.
to je velmi zajímavej sport
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:32
- Nahlásit
PetraK no bohuzel az pristi tyden. Coz me stve hlavne krz jezevce, ze. Panicka neni schopna ji sem dopravit. Jinak plnej dvur pilin by mi nevadil, ale ja mam ten balik v kuchyni. A elektriku necham na chlapovi od mati. To je jeho dzob.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:33
- Nahlásit
PetraK
to je velmi zajímavej sport
|Co by jsi chtěla, když ségra studuje tělocvik. Tam dělají samý takovýhle kraviny. Třeba máme do ma oštěp, protože, když trénovala na zápočet z hodu oštěpem, tak trénovla před barákem na silnici. Ještě že to u nás v Prďálovicích neni moc frekventovaný, ikdyž před naši barákem vede jediná asfaltka ve vsi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:45
- Nahlásit
impact
Coz me stve hlavne krz jezevce, ze.
to je mi jasný
Panicka neni schopna ji sem dopravit.
komentáře netřeba, což.
ale ja mam ten balik v kuchyni
AUUUU!
Baico
Tam dělají samý takovýhle kraviny. T
no ale plavat vlakem?? To je jako jet na kole vzducholodí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:53
- Nahlásit
PetraK
no ale plavat vlakem??
Ty už jsi dlouho nejela vlakem, co? Zrovna v tomhle počasí je na podlahách ve vlacích tolik vody, že by se vní dalo i palvat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:56
- Nahlásit
Baico
Ty už jsi dlouho nejela vlakem, co?
to je fakt, naposledy tak v roce 2004. Ty jo to je let!! Huf.
Zrovna v tomhle počasí je na podlahách ve vlacích tolik vody
hm pravda, ono stačí když se podívám do auta a to si člověk ty nohy otluče, než tam naleze.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:47
- Nahlásit
isdpch
čus pane moderátore
blůů mondej
předsevzetí si zásadně nedávám, dluhy nedělám, takže su v pohodě. Navíc akrtický počasí mi hraje do karet, končert mě vyladil, na další se těšim, takže králíkové mi dupou dobře. Jen nevim kde, páč je nemám. Doma mi nechtěj povolit druhýho psa, natož králíci
a teď z toho mám deprézi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:16
- Nahlásit
isdpch
až večer na netu jsem našel vysvětlení, to sou vjeci, to sou vjeci,
no vida, k čemu všemu je net dobrej, čék si rozšíří obzory
a málem mám i blůtjůrzdej
dyk řikám, čék si rozšíří obzory
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:20
- Nahlásit
Ahoj žumpo, miluju pondělky , a úterky frajer do kterého jsem v neděli drcla asi nemá pojištěný polovrak bo se mi neozval, odvčera mi všechno vzchází podle mých představ, dneska mi volala ex-zaúkolovala jsem ho k sehnání levného a dobrého autoklempíře, že to mám dohodnuté na sobotu na 10hod a oprava bude do 500kč.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:40
- Nahlásit
Brej den truchlencíííííí a turbulencííííííí! Nemam na vás čas.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ave,kreténi.
hlásim se krátkým fstupem bo přet chvíli trochu pršelo a ted dokonce trochu rumplovala zolcna,násletkem čehoš se ta bílá mr*ka mění v rostmilou břečku ,možná ani nebudem muset aš do Hamburku..
isdpch
dyš je ten blůů mondej
sim tě,zy nadělaj,vedle ho maj každej tejden
jo kam se de na vobjet? prej něgde dobře vařej sem zaslechla..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
ave,kreténi
Nazdáár pani! To jsem uplně ráda, že ste po 156. vstala z mrtvých!!
|