| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:07
- Nahlásit
kejtlin
takže pojistku si platím na píču?
Až tak drsně bych to neřekla . Tu si platíš na ty velké věci, když někomu zrušíš auto úplně.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
to je tak kdyz zenska sedne za volant. hlave, ze nas, co nemame ridicak chytaji, pokutuji a zaviraji, ale zenske ridit klidnenechaji!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:22
- Nahlásit
Biluška
to jim tam řeknu, a hned ji zruším, budu jezdit bez pojistky nemám na to abych peníze zbytečně vyhazovala oknem.
argosek
ty to vůbec neřeš, víš o tom kundu, až budu stát o tvůj názor, dám vědět!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:30
- Nahlásit
Našla jsem foťák, hurá hurá.
Tak jsem vyfotila Agu u zubaře
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:34
- Nahlásit
A Bucka má taky zlou fotku.
Ještě Fredova zlá fotka.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:35
- Nahlásit
kejtlin
a uz vis, na co mas pojistku?
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:36
- Nahlásit
Mucholabka
A kde má druhý žub žahnutý nahoru ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:39
- Nahlásit
archie
Ona měla jako malinká úraz, žub není.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:42
- Nahlásit
Biluška kejtlin
Zámek na kufru bude odhadem za pár stovek, možná tisíc - čili ve výši tvoji spoluúčasti. Když to zaplatíš rovnou tak si ušetříš cestu na pojišťovnu a nervy tam
nechci vám děfčata brát iluze, ale u mého červeného broučka vyšlo ťuknutí kdy viditelně byl pouze rozbitý držák na značku a nešel (lépe řečeno šel hodně špatně) zavírat kufr na 32tisíc
kejtlin
to jim tam řeknu, a hned ji zruším, budu jezdit bez pojistky nemám na to abych peníze zbytečně vyhazovala oknem.
povinný ručení musíš mít ze zákona
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:43
- Nahlásit
Mucholabka
No jde z ní hrůza i s jedním zubem
Kdybych se jich nebála, tak bysem si je půjčila a šla bych je vyvenčit před jednoho pána, který má stafbula, a schválně ho štve na mé psíky mopsíky A aspoň jednou bych se smála já, a chtěla bych vidět, jak rychle by si toho svýho nevychovance připínal na vodítko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:45
- Nahlásit
A ještě Frizovo zlá fotka
archie
Ona je jinak hodná. Já jsem jí vzala prasečí hlavu a postavila ji naproti Frizovi, abych ji mohla fotit.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:47
- Nahlásit
Mucholabka
Já vím, čtu si tady často, takže vím, že nemáš zlý psy, ale to bych tomu chlapovi samože nevykládala, a prasečí hlavu bych klidně strčila před něj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:51
- Nahlásit
archie
Ale jo, jednoho zlého psa mám on je teda hodný, ale jenom ke mně.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:53
- Nahlásit
Mucholabka
a ke mne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:54
- Nahlásit
argosek
nééé, ke mně
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:55
- Nahlásit
Mucholabka
Fredáska?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:56
- Nahlásit
archie
jj, přesně tak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 18:57
- Nahlásit
Podobnost určitě ne náhodná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:02
- Nahlásit
kejtlin
a hned ji zruším, budu jezdit bez pojistky
Pamatuješ scénku Šimka a Grosmanna jak šli na poštu zrušit inkaso? Tak pojistka je stejně tak nezrušitelná . Ze zákona ji mít musíš a když nemáš tak platíš něco kolem 300,- na den za trest, že ji nemáš. Radši si ji nech.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:04
- Nahlásit
Alexa
nechci vám děfčata brát iluze, ale u mého červeného broučka vyšlo ťuknutí kdy viditelně byl pouze rozbitý držák na značku a nešel (lépe řečeno šel hodně špatně) zavírat kufr na 32tisíc
To se taky může stát, díte pravdu paní.
Mucholabka
Nefoť ty psy tak hnusně, eště se to donese někam na kanysku a bude průser
argosek
Pane argosku, víte o tom, že je statisticky dokázáno, že většinu vážných nehod způsobí muži? Ženy-řidičky mají na triku většinou jen škrábance, bouchance, odřené popelnice a tak podobně
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:11
- Nahlásit
Tak teď mě Biluška veeelmi inspirativně ba přímo konspirativně navedla na báječnou myšlenku Já pánovi uspořádám canisterapeutické sezení s Fredáčkem, on má stejnak papíry na hlavu, jemu se prý nemůže nic stát, tak ho trošku okanyskuju Teda spíš Flederiček...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:12
- Nahlásit
archie
No....oká, pučim, ale nějdřív mu vyřizni čip, ať to není na mě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:17
- Nahlásit
Jo, inak, Buca je zespod celá takoá růžová..vet říkal že to nic není a nechal to být, ale mi se to nelíbí-nemůže to být nějaká kvasinka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:18
- Nahlásit
archie
pučim i Pumu, ona je poslední dobou nějaká podrážděná, potřebuje si do někoho kousnout, aby se zklidnila
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:18
- Nahlásit
Mucholabka
Nene, nic vyřezávat nebudeme, ani na Tebe nic nebude, neboooj Já budu pak tvrdit, že pána pokousal jeho psíček, neboť já přeci vlastním jen dva mopesy, a ti teda spíš užužlají než sežerou a nechám ho zavřít do blázince,no co, papíry od nich má, tak ať si ho tam taky užijou, nééé
|
archie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:21
- Nahlásit
Biluška
Supeer, aspoň počty budou souhlasit To mu přeju hezký zážitek a klidné sny
Teda teď jdu venčit, a budu si u toho představovat pána na kanysce s Fredáčkem a Pumičkou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:21
- Nahlásit
Mucholabka
k mucholabce zady, kemne celem!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:24
- Nahlásit
Biluška
Pane argosku, víte o tom, že je statisticky dokázáno, že většinu vážných nehod způsobí muži? Ženy-řidičky mají na triku většinou jen škrábance, bouchance, odřené popelnice a tak podobně
a vite o tom, ze to je tim,ze ridicu je nesrovnatelne vice nez ridicek? spousta zen proste nema pro auto vubec cit. tak se soustredi na to, aby spravne drzely volant a radici paku, ze uz jim nezbyvaji kapacity na sledovani okolniho provozu .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:27
- Nahlásit
Máme novou kámošku. Akorát Babu z ní není nějaká nadšená.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 19:39
- Nahlásit
tak jsme byli venku na kopečku,já se pořádně voblíkla a vzala si igelit a vyrazili jsme
psiska lítali jak střelený,nejvíc dasty se sindy,elis měla vobleček a furt se voklepávala
na kopci nikde nikdo a tak jsem vzala igelit a jezdila po kopcích jak malá ,psi mi asistovali
prostě jsem se vrátila do dětských let a jezdila po igelitu jak mimino
prostě bomba
pak jsme potkali slečnu s psí slečnou vižlou a normálně jsem jezdili spolu
paní taky říkala že chodí až je tma a jezdí taky
večer dávaj smrt černého krále,tak budem koukat s postýlky
|