| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:50
- Nahlásit
Fifi
Tak teď se tu u mě v práci byl ptát pán, jestli jsme tu neviděli bígla, tak jsem mu ukázala, kterým směrem šel a tak se ho zas vydal hledat. Aspoň, že ho někdo hledá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:52
- Nahlásit
Bilusko jako fakt? Ja jim to proste nedam. Nezajem. Budu posilat po litru a fuck off.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:55
- Nahlásit
impact
Doplacim 5404,- Kc
topíš přímotopem?????????????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:56
- Nahlásit
impact
no na to bacha,splátky voni nedělaj,kdysi jsem to zkoušela a ani omylem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:57
- Nahlásit
jdu na veterinu a příští tejden zas a 3000 v háji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Biluška
máš sůvu paní
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:02
- Nahlásit
Gerda a brezen, ja fakt newim. Nizka zaloha asi. Je to v prdeli. Ale ja jim na placeni hned prdim. Pujdu se slusne domluvit. Pokud nebudou chtit, napisu oficialni zadost, odeslu a budu proste splacet po litru. Neprokazou mi u soudu neplaceni, tze to maj marny..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:04
- Nahlásit
impact
známí platili plyn a dlužili kolem 20000 a normálně jim to dali na splátky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:04
- Nahlásit
impact
Vypnou tě. Mě se takhle stalo první rok co jsme tu bydleli, že jsme dopláceli 14 litrů Splátkový kalendář nám nedali. Tak jsem to udělala jak ty, každý měsíc jsem poslala tak 3-5 tisíc, jak mi to vyšlo. V únoru přišel chlap, cvaknul drát a bylo vymalováno. Paradoxně právě v den, kdy jsem zaplatila poslední splátku. Byla jsem doma, říkala jsem mu ať jde se mnou k počítači, že mu ukážu výpis, že to mám zaplacené, nebo ať mi dá čas ať to vytisknu. On prohlásil, že ho to vůbec nezajímá, že má prostě příkaz nás vypnout a nějaký doklad je mu u... . Prý si to mám vyřídit na elektrárně. Cvakl drát a byl pryč. V tomhle baráku jede na elektřinu všechno - bojler, sporák,čerpadlo...všechno Zůstali jsme bez vody, bez tepla (čerpadlo od kotle), bez možnosti uvařit. Děcka byli v té době obě nemocné, měli horečku...Bomba Jela jsem hned na ČEZ, tam mi protivná baba nařídila zaplatit něco kolem dvou tisíc za opětovné připojení a dodat doklad o tom, že mám všechno zaplacené + zálohu na ten měsíc, přesto, že nebyla splatná. Takže jsem musela zacálovat zálohu dva litry, další dva za připojení a pak mi velkoryse sdělili, že na zapojení mají dva pracovní dny (byl čtvrtek) takže nejspíš přijedou v pondělí. Byla jsem zoufalá, brečela jsem, řvala jsem po té ženské, chtěla jsem volat sociálku ať teda odvezou děcka do děcáku, protože co já s nima v únoru v promrzlém baráku ve kterém neteče voda, nesvítí světlo a neuvařím jim ani čaj. Pak jsem se nasrala, přestřihla jejich slavnou plombu a řekla Mášenkovi, že jestli to nezapojí on tak to zapojím já a vyhoříme, páč to neumím a nejspíš ty dráty slepím žvýkačkou.
Chlap přišel V ÚTERÝ, mrknul na to, řekl "aha", dal tam novou plombu a byl klid.
Radím ti dobře, někde si půjč a zaplať to, jinak jsi taky bez proudu. Oni se s tím neserou, musí udělat své tři miliardy zisku a je jim naprosto jedno jak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:05
- Nahlásit
otevřela jsem cz-psa a vpravo je tam moje miminko NO, jsem byla docela překvapená
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:07
- Nahlásit
Kejtlin ja si prave taky myslim. Snad to neni, ze bych nechtela. Ja chci, ale nemam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:07
- Nahlásit
impact
ja fakt newim. Nizka zaloha asi.
Hele to je nesmysl, porovnej si na vyúčtování čísla a spotřebu, nech si to přepočítat, prostě na elektrice nemůžeš mít nedoplatek pět a půl litru, to je fakt jako nesmysl. Pošli reklamaci tý částky, nech si udělat nějakou tu revizi elektoměru - mě jí taky budou dělat (ale z opačnýho důvodu), protože mě se to zas netočí vůbec a mám spotřebu vody za loňský rok NULA )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:09
- Nahlásit
Bilusko tak prejdu k EONu. Fuck off. Hele nedes me, ja na to fakt nemam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:12
- Nahlásit
Gerda
na elektrice nemůžeš mít nedoplatek pět a půl litru
můžeš, sousedka měla 10000 a druhá sousedka 8000, neodebírali jsme na ně , nechali vše proměřit, přepočítat a vyšlo to stejně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:13
- Nahlásit
kejtlin
impact
Biluška má pravdu.Všude,vodárny,plynárny,se v klidu domluvíš na splátkovém kalendáři,ale kurvy elektrárenský ti splátkáč nedaj.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda tim bych to mohla teoreticky natahnout, ze? Hej me jebne jako.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:15
- Nahlásit
impact
Gerda tim bych to mohla teoreticky natahnout, ze?
Ne e,budou to chtít nejdřív zaplatit a pak až teprve vyřizujou reklamaci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:18
- Nahlásit
hele já viděla teď vyúčtování těhlech věcí podruhý v životě, vůbec se v tom nevyznám a tudíž nedoplatkům vůbec nerozumim, proto mi to přijde strašně moc takovej nedoplatek 5,5 litru a spíš mi to přijde jako chyba, no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:20
- Nahlásit
impact
Bilusko tak prejdu k EONu. Fuck off. Hele nedes me, ja na to fakt nemam.
Půjč si u mámy, nebo v práci, nebo třá i v bance, ale tohle musíš zaplatit fakt naráz,nebo máš průser.
K EONu se chystám taky, už rok. Mají dražší sazby. Ale pokud se s nimi dá lidsky mluvit tak půjdu tam.
Ne e,budou to chtít nejdřív zaplatit a pak až teprve vyřizujou reklamaci.
Jabloň má pravdu. Neoddálíš nic. Max. po první upomínku - tu posílají asi dva týdny po splatnosti. Po ní jde druhá upomínka (zase po dvou týdnech) a dva dny po ní tě klidně střihnou.
Gerda
Já takové částky doplácím každý rok. První rok to bylo těch 14, pak 7, teď něco kolem 6. A to platíme zálohy skoro 3000,- měsíčně Šetříme co to dá, nikde zbytečně nesvítíme. Ale jede tu el. bojler, dva mražáky, lednička, počítač.... + světlo, el. čerpadlo od kotle, na vodu...všude samá elektřina Kdyby přišel konec světa tak jsme v loji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:24
- Nahlásit
Biluška
ty vado, to je šílený! Já platim zálohu 500 měsíčně, už mi přišel 2x dopis, že mám moc přeplaceno, že tenhle rok už nemám platit nic a na ten příští mi snižujou zálohy na 200 kč. Ale je fakt, že na elektriku mám jen lampičky, telku a rádyjo. A doma skoro vůbec nejsem, sem furt v práci. Hele to je ale vopravdu děs běs, tak vysoký zálohy a k tomu eště tisícový nedoplatky....nemáš možnost někde odebírat načerno?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:27
- Nahlásit
Biluška
my taky máme všechno na elektriku, kromě topení, topíme plynem, ale kotel je stejně na elektriku, mrazák mám vypnutý, mám starý a když byl plnej a jel, tak jsme dopláceli 4000kč, loni jsme dobírali 7000kč, zálohu máme 3500kč
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:28
- Nahlásit
A toz mam ten job!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:36
- Nahlásit
Vy ste teda dobrý.. Prý normálně do toho... Hm.
Mám to v bloku o ochraně. Prostě nejrpve proberem různý druhy ochrany a pak chci navést diskuzi na téma o té ochraně - jako jestli za ochranu odpovídá chlap nebo baba. Ale musí to být metodicky. Prostě buď to zpracovat v rámci nějaké aktivity a nebo prostě nějak v rámci diskuze na to dojít. Nemůžu do manuálu napsat, že až bude vhodná situace, tak se zeptám. Tu situaci musím navodit já.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:38
- Nahlásit
impact
Nečetla jsem tady všechno, ale u jaké jsi elektrárny? Máme taky docela problémy s elektrikou tak jestli nejsi u stejné. Dělaj totiž bordel s vyúčtováním a posílají třá upomínky jen tak...
A když nezaplatíš něco, co vlastně ani platit nemáš, tak tě odpojí. Nám to udělali vloni.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:45
- Nahlásit
Paw neboj se toho. Bud se je zeptej rovnou a nebo vymysli pribeh a pak ho s nima rozeber. Kdo, jak, co, proc ano a proc ne.. Jo a jsem u CEZ, vy jste EON, ne?
Jinak jsem tam volala a pozadavek na splatkac odeslan. Ted se budu dva dny modlit, aby mi zavolali, ze v pohode.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:48
- Nahlásit
impact
Né, tak my jsme u jiné...
Jenže jde o to, že já tu diplomku musím mít zpracovanou jako metodický manuál, to znamená, že to musí mít nějakou návaznost, musí to být zajímavý a nemůže to být jen povídání. Jako nebojím se zeptat, ale nevím jak to uvést v tom tématu...
Navíc ještě tak, aby se to líbilo vedoucímu práce. Když jsem to tam měla jen jako otázku v diskuzi, tak mi napsal, že by to chtělo více rozvést, protože vzhledem k cílové skupině je to klíčová otázka...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:50
- Nahlásit
Paw tak ten pribeh, ne? Nebo vis co? Jestli chces, napisu kolegyni, co dela primarku, jestli by ti mejlem neporadila, jo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:51
- Nahlásit
impact
Já jsem tam volala (ČEZ) a dali mi odklad splátek. Bohužel se mi to teda nepodařilo zaplatit, tak to budu muset zkusit ještě na kousek. Část už mám zaplacenou, kus mi ještě chybí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:52
- Nahlásit
impact
Jak to myslíš s tím příběhem? Jako něco v tom smyslu, že holka a kluk spolu chodí, rozhodnou se souložit, ale neproberou spolu antikoncepci - jeden spolíhá na druhýho a pak se holka bojí, že je naštěkaná?
To by šlo. Počky, zatím nepiš, todle by asi šlo použít. Po tom příběhu je nechat se k tomu vyjádřit. Jako jestli to takhle má být nebo ne...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 13:53
- Nahlásit
janika
pak když přibyl elektrický sporák, jeden přímotop, trouba
jak to mluvíš vo dědovi??????!!!!!!!!! )))))
No asi jo, je to za celej rok, to může naskáknout hned, ale je to teda fakt děsný, radši budu šetřit, co to jde.
|