Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:41 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

kachna_
poohlédni se po bazarech. Ty skládací ti někdy udělají uprostřed takový volný oblouk, pod kterým se může asi kočka prosmeknout.
ahaaa to jsem netusila, ja chtela se skladaci rukojeti, tak asi ne kdyz to dela oblouky, a myslis, ze v bazarech by meli primo ten od maria vetu?

edit - ted koukam na aukro, tam by mozna slo taky neco vybrat, je nekterej z nich ten prokluzovaci?

http://aukro.cz/item873384961_podberak_trojuhelnik _kovovy_kriz_3_dilny_teleskop.html

http://aukro.cz/item873421087_skladaci_3hran_teles kop_podberak_hlinik_1_9m_717.html

http://aukro.cz/item881019157_podberak_teleskopick y.html

http://aukro.cz/item875413560_nejprodavanejsi_podb erak_mivardi.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
hele já měla obyčejnej rybářskej za 150 a stačil. Když si ho složíš, tak to podle mýho poznáš.
a myslis, ze v bazarech by meli primo ten od maria vetu?
myslim, že je to dost nepravděpodobný

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:53
- Nahlásit

kachna_
hele já měla obyčejnej rybářskej za 150 a stačil.
jj ja bych chtela taky neco takovyho?
jen netucham podkle ceho vybirat.

Když si ho složíš, tak to podle mýho poznáš.
aha tak to radsi na aukru ne to radsi zajdu do normalnich ryb. potreb

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
http://sportovni-potreby-hobby.megainzerce.cz/ryba rstvi/prodam-podberak-na-ryby-219591.htm
no třeba tenhle je pražskej, tak by tě nechal to omrknout. Já to měla prohlý i na pohled, je to už pár let zpátky, třeba od tý doby technika lovu ryb pokročila

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:16
- Nahlásit

kachna_
ok dekuju moc, budu se poohlizet a neco vyberu

koncem ledna jdu na kurz tak treba tam poradej. Bude se tam prej flusat na terc (jako flusackou) se bojim, ze to polknu a uspim se

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
Bude se tam prej flusat na terc (jako flusackou) se bojim, ze to polknu a uspim se
Si pako. Trenuj uz ted, pekne z verzatilky, uzmoulat kousky papirku a flus! Oblibena zabava na ZS. Kdyz nespolknes papirek, tak uspavacku pak snad taky ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
nebude mít ten megaultradrahej třeba i nějakou tkanici na stažení, aby kočka nezdrhla?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:28
- Nahlásit

kachna_
nebude mít ten megaultradrahej třeba i nějakou tkanici na stažení, aby kočka nezdrhla?
jj to ma, ale 6000 ted za podberak fakt nedam
to je von

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:30
- Nahlásit

ja jednou videla jednu pani odchytavat kocku (zrovna tohodle Patrika co se ztratil) a ona to na ni jenom priklopila, pak dosla k ni a prendala do prepravky. Je fakt, ze to bylo kote, ale snurku nepotrebovala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Aha. Hele zajdi do rybářskejch potřeb a pokud bude prodavač vypadat, že má íkvé nad 30, vysvětli mu, co potřebuješ, protože třá ten můj podběrák má větší oka a někdy se tam králíkům zasekly tlapičky (lepší foto bohužel nemám). Mamča má podběrák z penny a ten má síť hustší. tkanici na zadrhnutí bych si tam našila, protože mi je jasný, že kočka je mrštná.
Proč je lepší ovál než trojhran netušim, možná kvůlivá váze? Kejtlinin brácha rybaří, třeba by ti něco poradil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:40
- Nahlásit

kachna_
rybaří brácha ne já, já jen někdy a chytnu maximálně plevelný ryby, můžu se ho optat, ale jsem 80km od něj, po telefonu to nemá cenu, protože řešit něco s chlapem po telefonu, mám své zkušenosti

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:40
- Nahlásit

kachna_
Proč je lepší ovál než trojhran netušim
je lepsi oval? pani mela taky oval

tohle me tam na kurzu ceka
Praktická zkouška – použití odchytové techniky a praktické procvičení zacházení s odchytovou technikou (střelba do terče). Praktická zkouška - manipulace se psem při použití fixačních odchytových prostředků.

Ale jsem se ptala holky co uz to delala a ze pejsani jsou dva hodni labradori, ty snad zvladnu odchytit, kdyz budou sedet a nehejbat se jen nevim jak snima budu manipulovat labradori jsou tezky, mohli dat cicavy

Desim se ty strelby do terce, to se urco netrefim

leila
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška
Paí tož mám pro vás ten trik - tady se ho učí pomocí klikru http://www.youtube.com/watch?v=sXWTFfV_T38&feature =channel , ale jelikož klikr nepoužíváš tož jak ti saň šlápne na nohy odměň až se dostaneš do fáze kdy ti na nich bude stát můžeš začít pochodovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
poslala jsem ten dotaz ovál x trojhran známý, jejíž muž je porybnej
odpověď:
tak na to ať si koupí s pevnou obroučkou. trojúhelníkový sou skládací, maj 2 ramena a mezi nima je silon, to by asi nebylo dobrý. Ty oválný nebo kulatý většinou mívaj pevnej rám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
Desim se ty strelby do terce, to se urco netrefim
Sem ti uz psala navoda vejs! A nedes se predem
Trenuj uz ted, pekne z verzatilky, uzmoulat kousky papirku a flus!
Udelej si terc a flusej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:24
- Nahlásit

Tož tak děcka, nějak nám tam přituhuje, není-li pravda? Se zabiju cestou k metru, mám děsně klouzavé škorně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:27
- Nahlásit

Gerda
mám děsně klouzavé škorně.
Vem si hulku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:31
- Nahlásit

Fifi
Vem si hulku.
a kde? Ze stromu? Zeptám se našeho vrátného, ten nosí berličky, jesi mi jednu půjčí.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:32
- Nahlásit

Fifi
Vem si hulku.
Ten je dneska taky zapadanej v Jevanech a kromě toho už se zase okolo něj ovíjí ta pipka Vaňková

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:33
- Nahlásit

Gerda
a kde? Ze stromu?
Tak se pridrzuj spoluobcanu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:34
- Nahlásit

Baico
Ten je dneska taky zapadanej v Jevanech a kromě toho už se zase okolo něj ovíjí ta pipka Vaňková
mohli by mě podepřít z obou stran...ale asi bych se bortila stran rozdílu tý jejich vejšky....

Fifi
Tak se pridrzuj spoluobcanu.
těch movitějších rači...

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:39
- Nahlásit

Gerda
mohli by mě podepřít z obou stran
Dan je silák, tebe by vládnul udržet sám . kromě toho vim, že je to gentleman, tak by se o tebe postaral, aby jsi se v pořádku dostala dom

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:39
- Nahlásit

Gerda
těch movitějších rači...
Pochopitelně, že těch movitějších, to je snad jasný Kdyby vypadali hodně movitě tak to vem k metru oklikou a cestou z nich vytáhni jejich vkladní knížku a začni proces nákupu drahých dárků

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:41
- Nahlásit

Biluška
z nich vytáhni jejich vkladní knížku a začni proces nákupu drahých dárků
A zeptej se, jestli nemá stejně movitýho bráchu nebo tak něco

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:51
- Nahlásit

Uz jste nekdy nekdo zkousel topit azbestem? Ja toho brachu zabiju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:55
- Nahlásit

Baico
Dan je silák, tebe by vládnul udržet sám
to by musel bejt echtgoldultrasilák.

Biluška
Kdyby vypadali hodně movitě tak to vem k metru oklikou a cestou z nich vytáhni jejich vkladní knížku a začni proces nákupu drahých dárků
a co kdybych jim začala předčítat z tý knihy, co sem dala janika? Z lejdy fakingham? Když už máme i tu automatickou pračku, měli bychom na to čas....

Baico
A zeptej se, jestli nemá stejně movitýho bráchu nebo tak něco
kdyby měl, stanu se bigamistkou, dva hodně bohatý muži by mi nevadili.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:06
- Nahlásit

Gerda
a co kdybych jim začala předčítat z tý knihy, co sem dala janika? Z lejdy fakingham? Když už máme i tu automatickou pračku, měli bychom na to čas....
Já ti nevím, abys ho nevyplašila . Na boháče se musí opatrně, bývají podezřívaví

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:07
- Nahlásit

Biluška
Na boháče se musí opatrně
mohla bych jim to tedy slabikovat....

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Gerda
mohla bych jim to tedy slabikovat....
Radši to hláskuj, jeden nikdy neví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Biluška
na to nepotřebuju knihu, to můžu řikat pomalu abecedu několikrát dokola.

<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání