| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:13
- Nahlásit
jablunka
brezen2008
a už jste někdy milé dámy jely z kopce sedíc na flašce s vodou??? Kupříkladu z Řípy?? Docela hukot
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:24
- Nahlásit
proč mi nejdou citace ani nic,??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:26
- Nahlásit
PetraK
a už jste někdy milé dámy jely z kopce sedíc na flašce s vodou??? Kupříkladu z Řípy?? Docela hukot
Ne, páč při rozměrech mé zadele by ta flaška musela být velká spíš jako barel
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:27
- Nahlásit
PetraK
né a jelas někdy na sánkách,je ti tak 5 let,řídit neumíš a vlastní babička tě pustí z kopce a ty si narazíš rameno a musíš do špitálu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:33
- Nahlásit
Dobré ráno, to je nám ale nadělení, co? Mamka už určo zdechla, chudera.
pawLINka
Pani, máte kráááásný kozeny, aji fretku a kočku a vůbec!
Furt píšete jako blázni starý, to se nedá, jdu rači makat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:34
- Nahlásit
brezen2008
né a jelas někdy na sánkách,je ti tak 5 let,řídit neumíš a vlastní babička tě pustí z kopce a ty si narazíš rameno a musíš do špitálu?
Nedramatizuj to. Sem si na sáňkách zlomila dva obratle (a to mi, prosím, bylo tak 27 ) a furt sáňkuju ráda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:35
- Nahlásit
Biluška
já taky,ale myslím si do dneška,že babička to udělala schválně
já bych si taky ráda zasánkovala,ale mezi dětmi by to vypadalo divně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:39
- Nahlásit
já bych taky chtěla sáňkovat, ale nemám sáně a jsou strašně drahý, viděli jste ty ceny?? boby jsou naprd, to není ono, navíc se z toho blbě vylejzá.
zkusím tu flašku, zkusím jich radši svázat víc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:39
- Nahlásit
Biluška
zadele by ta flaška musela být velká spíš jako bare
si blbá. Ale ona ta flaška je malá i pro malou zadel. Je to kumšt se na tom udržet. ale NEDÁ SE TO VŮBEC ŘÍDIT, žije si to vlastním životem a ty při tom cestování málem vo svůj přijdeš
brezen2008
vlastní babička tě pustí z kopce
tvoje babička je tak hodná babička, jako já teta. Kdysi mi takhle ujel prostřední synovec. Já ho teda nepustila, ujel, ale doteď si pamatuju tu hrůzu, jak se řítil na ten bagr a já letěla jak šílená v těch závějích za ním. Tehdy jsem přežila svůj první žinfárkt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:40
- Nahlásit
jbat
zkusím tu flašku, zkusím jich radši svázat víc..
důležitý upozornění pro alkoholiky - jedná se o PET flašky vod vody, ne od skleněný vod chlastu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:41
- Nahlásit
Gerda
Mamka už určo zdechla, chudera.
zrovna mě napadlo essi není zapadlá v závěji gdyž vůbec nepíše, essi bysme neměli poslat nějaký lavináře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:43
- Nahlásit
PetraK
edná se o PET flašky vod vody, ne od skleněný vod chlastu.
teda né že bych to něgdy chtěla zkusit, ale jen pro informaci má být plná nebo prázdná???? I gdyž přectava že z plný flašky ti většina skončí v kalhotách......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:45
- Nahlásit
brezen2008
já bych si taky ráda zasánkovala,ale mezi dětmi by to vypadalo divně
Musíš jít někam, kde budeš sama. Nebo jdi pozdě večer, až je tam prázdno. Anebo - a to je nejlepší řešení - půjč si dítě od nějaké kámošky. Ona bude ráda, že jí ho chvilku pohlídáš a ty si můžeš zajezdit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:46
- Nahlásit
PetraKá má velký štěstí, že mi nejdou citace ani nic a že jí můžu ukázat fakáče jenom takhle
rouro. )))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:46
- Nahlásit
Děcka, uš je tu strana štyrytisíce!
Alexa
zrovna mě napadlo essi není zapadlá v závěji gdyž vůbec nepíše, essi bysme neměli poslat nějaký lavináře
Možná se předáfkovala neurolama, aby to zvládla vůbec...lavinářůch nemaje, pošlem jí lahváče, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 10:56
- Nahlásit
Gerda
pošlem jí lahváče, ne?
no ale s těma se moc nezahřeje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:06
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, znáte nějaké děcko (reálné děcko, ne létajícího Čestmíra), které matku oslovuje maminečko?
moje děti.... i když teď ve dvaceti mi holka říká maminko a mladej mamčíí
Z mé zkušenosti bych to viděla tak, že matka B neuzná, že její dcera se chová jak blbka, takže bych svojí holce vysvětlila a na tomhle příkladu ukázala jak se lidi dokážou přetvařovat a chovat ( dobré poučení do budoucna)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:09
- Nahlásit
PetraK
důležitý upozornění pro alkoholiky - jedná se o PET flašky vod vody, ne od skleněný vod chlastu.
No tak to je vo ničem..........ale jinak sem na tom jako Biluška,petku bych zasedla a bylo by to vo ničom na druhou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:12
- Nahlásit
PetraK
no nevím jak babička,le já si pamatuji,že jsem vrazila do stromu,nic víc až ve špitále ,vod tý doby mám blbej mozek
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:12
- Nahlásit
Jablunka
Sice na mě lidi čučeli jako na debílka,ale mě to bylo fuk.
Hele Růženo,to je ta nová.Františka poudala,že je diuná a maj čokla co leze cizím do baráku skrz střechu
Jsem jela vyřídit pochůzky a zakoupit dvě skleněné dózy,že tam frknu ořechy do medu.Mají je tady v Orionu.Jenže měli tam zrovna výprodej skladových zásob.Takže jeden geront mě násadou vod smetáku vrazil do břicha a když se omlouval ,tak druhým koncem mi skoro vydloubl oka.Jeho paní zazmatkovala,chtěla mu pomoct a praštila mě nerezovým kýblem do holeně.Další babka na mě spustila,že ty misky viděla dřív,ať ne ně nesahám.
Navíc Kačour od včerejška furt pi*uje a navíc, jak Žany včera pořád chodil z okna kontrolovat jestli ještě sype a komentoval to tý vole...tak pták řve: týý vole týý vole kurváá pi*a pi*ááá kurváá dobrou šéfe.
To je den,to je den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:19
- Nahlásit
Gerda
takže mamce je už 4000 lét
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:49
- Nahlásit
Alexa
Mamka už určo zdechla, chudera.
zrovna mě napadlo essi není zapadlá v závěji gdyž vůbec nepíše
neni zapadlá, ranila ji mrtvice, dyš ráno vstala a viděla co je venku
brezen2008
můůmije!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:51
- Nahlásit
brezen2008
Ale to vypadá dobře, čék by jí tipoval o nějakejch 1000 let míň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:51
- Nahlásit
Alexa
eda né že bych to něgdy chtěla zkusit, ale jen pro informaci má být plná nebo prázdná?
ta naše byla lehce upitá. Jako ne že by byla pod vlivem,a le bylo z ní kapek upito. Jela jako blesk, skončila sem pod srázem
jbat
rouro
jak rouro?? Jak fakáč?? Sem Ti chtěla poradit, páč dybys to pojala po svym a jela na flašce von whísky, tak by to mohlo skončit tragicky. pak už by se neřikalo vosina v zadeli, ale střepiny f prdeli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eire
že tam frknu ořechy do medu
frkni je radši do mě, než do dózy.
Kosťa má něco s nožičkou . Viditelnýho nic, snad si ji jen narazil?? Lítá, řve, mluví, žere,jen při doskoku a při chůzi jí nadlehčuje. Nechci ho v týhle zimě někam tahat a taky. nevím, jestli by si veterinář vůbec s andulkou poradil??? když jsme byli tehdy s Kosťou II. tak nám nepomohli
.Takže jeden geront mě násadou vod smetáku vrazil do břicha a když se omlouval ,tak druhým koncem mi skoro vydloubl oka.Jeho paní zazmatkovala,chtěla mu pomoct a praštila mě nerezovým kýblem do holeně.Další babka na mě spustila,že ty misky viděla dřív,ať ne ně nesahám
ať žije výlet do civilizace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:55
- Nahlásit
Davídkojc
To si s Nánou dejte do nosu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:55
- Nahlásit
kachna_
jsem zvědavá jak bude vypadat až jí bude těch 5000 let nebo 10 000 let
heled,já myslím že žije,bo nyný má tu žlutou dečku a zahřívá jí ted,chudinku malinkou nekde v závěji
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:56
- Nahlásit
Eire
Hele Růženo,to je ta nová.Františka poudala,že je diuná a maj čokla co leze cizím do baráku skrz střechu
asi tak nějak.Ale musím se přiznat,že sem tady ze všech lidí zatím velmi nadšená.Jsou milí,komunikativní,zatím žádnej negativní. Hospodskej je taky fajn,zatím nejvíc,páč gdyš viděl,že si špiním o úzkej půllitr brejle,dostávám do pucláku a už kvůli mě koupil Myslifce.A dokonce se sám nabídl,že má dřevo navíc a velkej vozejk,tak za slušnou cenu dovalí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:56
- Nahlásit
tak a jsem vytočená úplně maximálně!!!!!!!!!
spolubydly kamarádka, která je ofiko majitelem Hildy, ji chce vrátit do útulku!!!!!!!!!!!!!!!
prosím vás, kdo byste o někom věděli, kde by byla šťastná... je strašně hodná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 11:58
- Nahlásit
jbat
a co je to za plemeno?
jablunka
a bydlíte v centru,nebo někde dál od lidí?
|