Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 14:26
- Nahlásit

impact
Sou teda hodně mocinky pěknoučký, to jako jo! Hele ty naše nudle v práci sou strašlivý zabijáci, normálně vyřvou každýho cizího, kdo vleze do kanclu, úplný komando ))) A když si začnou hrát, nedá se tam vůbec pracovat, děsně vrčej, řvou tahaj se za hlavy ))) A když je hezky přivítáš, umazlej tě k smrti, hlavu ti poskáčou a tak. Celkem teď máme v plném počtu pět nudlích. Jednoho fleta, jednu zlaťandu, jednu ředitelskou čupku, jednu Maryji, jeden bígl, teď chodí občas adamita, kluk od Cecýlyje Jablunkový, bostonka, jen výjimečně, jednou už byla vlkodafka, a pak nějké různé psy, co přijdou s někym na schůzku. Meken už je vyhlášenej jako největší psí shromaždiště. A proto jako jediní dosáváme instrukce, když má přijet návštěva z kraje, bchom si hlídali psi u svých stolů a nenechali je lítat po baráku a nemluvili sprostě na chodbě.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 14:32
- Nahlásit

miisha
Chceš? Tady.

Gerda
Ty woe a kde to makáš. Já to ci věděěěěět.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 14:34
- Nahlásit

Právě sem mařce připravila žrádlo na cca čtrnáct dních, samý dobroty - masový kostky s mrkvou, hovězí s čínckou zeleninou, sou tam asi aji trošku houby, hovězí se zleninou s hráškem, celérem atd a svačiny pro mě a pro ní -mrkvu s japkem a celérem zlitý kefírem a žličkou medu. Můžu tam přidat aji česnek? Jak je to s tim česnekem? Nemá to ňákej vlif na srce?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 14:53
- Nahlásit

ahoj dezoláti, jestli se ten povrch venku nespraví, tak mě ti čoklové brzo připraví o rozum, co ti tady dělají, to je něco.
včera jsem po cestě z kulečníku postavila megaiglů a přes noc to zamrzlo tak, že jsme na tom dneska normál seděli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:02
- Nahlásit

Gerda
Můžu tam přidat aji česnek?
Kdyz tam das do cely dafky dva strouzky, prd se stane.

To je balada venku, takhle, kdyz nemrzne a je snih a nefouka a chumeli, jak v pohadce. Nezvykly privaly snehu v polabsky placce. Fotky nic moc, cerny fleky na snehu, pardon.
bezhlavy peef - perdelice na vylete a na zaver Kremyl se Sadlem.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:05
- Nahlásit

Ty woe, já se nudím jak kráva.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:06
- Nahlásit

impactpovídej mi o tom, kurvnik, co bych dala za normál sníh...

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:11
- Nahlásit

jbat
Co bych dala za to, kdybych tady nemusela sedět.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:13
- Nahlásit

impact
už ti na to přišli, že sedíš, nebo co?

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:22
- Nahlásit

jbat
Kdyby tady byli lidi, tak budu aj chodit.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:24
- Nahlásit

Hele jak mi pěkně ladí s dekou.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:26
- Nahlásit

impact
no máš to vystajlovaný.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:28 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Znáte to?

Se fakt nudím.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:35
- Nahlásit

impact
jůůůůůůůů!!!!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat

miisha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:17
- Nahlásit

impact

nechci, na pěstování bambusu mám malou zahradu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:20
- Nahlásit

čau,tak já jsem byla běhat ,dastyho jsem si připravila,že jako budem běhat až na kopci ,no a ten magor se vyčural na auto a pak najednou běžel,tedy klusal ,ale já ho nemohla zastavit ,takže až skoro dole u křižovatky jsem ho dobrzdila,pak jsme šli přes křožovatku,to šel vedle nohy a pak se zas rozběhnul sám ,do kopce mě táhnul chvíli a pak jsem dali 5 koleček po rovince a lidi na nás koukali jak na cvoky ,pak jsem dastíka pustila aby si hrál s pejskami a pak zas klusal
nevím kolik metrů jsem uběhli,ale bavčilo nás to oba dva,já tedy spíš funěla,ale to se časem podá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:12
- Nahlásit

davidkova renata
já to našla,tu velkou pardubickou z železníkem v roce 1991,jak padlul a pak vyhrál
koukni
http://www.youtube.com/watch?v=idaRMv-Teks&feature =related

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:17
- Nahlásit

impact
heled dá se prát pořádně tahle deka,co má hafík pod sebou? jako jestli to vypráním odstraní ty chlupy ? maj u nás čínani 2 metrovku za 120 kč

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:25
- Nahlásit

brezen2008
No já to kupuju u ťamanů taky. Mám ej průměrně asi tři měsíce. Koupím deku, používám ji jako přehoze přes postel, když tam lezou, peru ju a jak se zachlupatí a zajde, dám ji čoklům a koupím novou.

Trvanlivost to nemá veškerou žádnou, ale za ty prachy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:29
- Nahlásit

čus babizny, co děláte?
Sme byli v té Holomóci. Cesta šílená tam a ještě horší zpět Humus. Na výstavě nic moc. Co se stánků týče - na oblastkách jich snad bývá víc Nesehnala jsem nic z toho, co jsem potřebovala. Co se týče psů - viděla jsem akorát šeltky a borderky a přišli mi na docela dobré úrovni. Chof jde dopředu . Nebylo tam ani jedno zvíře s šílenýma ušima, výškou, nebo barvou Essi bylo tak jsem ho neviděla . Doma mezitím napadlo dalších dvacet čísel, kašlu na to a odhazovat už to nebudu

leila
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:38
- Nahlásit

Biluška
pche jste byla v olomouci a nešla jste se podívat na jednihou pumičku jo dosatala jen CAJC, BOB ji Václavík nedal - klesl tím pádem u mě jen trošku, ale co si bém povídat, Clark je ten nejlepší vzor

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:40
- Nahlásit

Biluška
Doma mezitím napadlo dalších dvacet čísel
Hele u nás taky a to je ve středních Čechách fakt hustý. Ani jsem radši nejela na cvičák.
Jinak dneska jel na běžky táta a psa měl na volno, prej mu nebude kazit radost ze sněhu. Já šla jen na malou vycházku s josefčíkem po silnici, protože, tak kde neni prohrnuto má chudák pes sníh po krk, tak aby se i dědeček prošel.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar sněženky a ledněnky
Baico
Já šla jen na malou vycházku s josefčíkem po silnici,
no tak ty moje potfory chodily jen ve vyšlapanejch cestičkách, vždycky si chvíly poskákaly v závěji a pak běhaly sem a tam po cestičce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:52
- Nahlásit

Biluška
Baico
Nevím kolik zase napadlo,uš odmítám tu hrůzu sledovat,ale vím že dneska Terezka do Pardubek nevodjede,nevyjedeme ty úžasne udržovaný kopce.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:54
- Nahlásit

Alexa
vždycky si chvíly poskákaly v závěji a běhaly sem a tam po cestičce.
Nojo, ale josefčíkovi bude už 13 let, tak už na nějaký velký hopsání do závějě neni. Navíc to provozoval už dopoledne, když jsme s tátou ty hromady sněhu vyhrnovali ze dvorka.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:05
- Nahlásit

impact
dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:09
- Nahlásit

Baico
Hele u nás taky a to je ve středních Čechách fakt hustý.
Polapska placka fakt zklamala, mame tu vic snehu nez v lbc, rikala maticka. Tu je silenost, jen tem coklum se to strasne libi. Teda Agate uz asi moc ne, bo se prezrala snehu a asi si premrazila zaludka.
Podotykam, ze sem stala PO PAS ve snehu ve skarpe, kdyz sem s cubkama uhybala rozjetymu pluhu. Perdelove se nepropadly a zraly mi cepici s bambulkou a zmrzlejma brckama blemcaly gesicht.
Sadlo dnes skakalo v zavejich jak ten jelen siku nebo co to na ni Gerdice nasla.
jablunka
dneska Terezka do Pardubek nevodjede,
Aspon ti pomuze hrabat bily sracky.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:19
- Nahlásit

Fifi
jen tem coklum se to strasne libi.
Jo to jo. Každej centirmetr sněhu znamena pokles pokles IQ u Bajkonůra o jeden bod. Takže už jsme v současný situaci na -30 bodů. Příští týden jsem chtěla jet na Mělník na závody, ale asi tu vostudu nebudu riskovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:29
- Nahlásit

leila
pche jste byla v olomouci a nešla jste se podívat na jednihou pumičku jo
Hledala jsem ji, ale nenašla Asi už byla pryč, sem přijela dost pozdě, až kolem jedenácté.

dosatala jen CAJC, BOB ji Václavík nedal - klesl tím pádem u mě jen trošku, ale co si bém povídat, Clark je ten nejlepší vzor
Ten nás gdysi posuzoval, Bibince dal BOB navzdory tomu, že ho kousla do dlaně . Ho kousla jenom trošinku, chtěla si s ním hrát

<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání