| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:13
- Nahlásit
Teda děfčata todle vám semka muším dát
Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá. Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka. Přesto jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva se známe?" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:
"Sakra," říká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ojel na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru?"
"Ne,"odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:22
- Nahlásit
Alexa
vypni se sama ))))))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:23
- Nahlásit
Alexa
Ty jsi pako.
Frizo už má dva zuby
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:24
- Nahlásit
Mucholabka
Frizo už má dva zuby
maloš? Jako přezubený?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gerda
maloš? Jako přezubený?
Taky koukám že docela brzo
To bude tím že dostává k jídlu maso a vepřová hlava jde mléčnýma zubama dost blbě pohryzt, tak se snaží co může.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:33
- Nahlásit
Mucholabka
celá vepřová hlava?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:34
- Nahlásit
Gerda
celá vepřová hlava?
Vydrží tak dva a půl dne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:35
- Nahlásit
Mucholabka
celá vepřová hlava?
Vydrží tak dva a půl dne.
někomu i celej život ))))))) ...než naroste hovězí.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:39
- Nahlásit
Gerda
Teda vlastně půlka hlavy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:40
- Nahlásit
Mucholabka
))))))))) musejí být chytří, picbumi, když žerou hlavy....jako indiáni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:43
- Nahlásit
prekérka: http://www.super.cz/bulvar/verte-neverte/37054-pro bral-se-na-zacatku-vlastni-pitvy.html
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 23:48
- Nahlásit
Konečne sem zase na chvilku tady a mám hroznou radost. Danoušek je zase mezi chodícíma i běhajícíma a dokonce vyskočil i na boudu. Tak to fakt asi bylo něco skřípnutýho. Ale strachu mi teda nahnal, dědoušek.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 01:23
- Nahlásit
asi si koupim tenhle, bude se pripadne hodit i na lva kdyby vzal caru ze zoo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 06:26
- Nahlásit
Biluška
Strejda eště pořád nevyřídil ty dotace na výzkum nemačkavosti
Tak už to je zařízené. Krejzlíky vyrobí VŠ v Liberci. Budou z nanovláken a multifunkční. Budou sloužit jako krejzlík, dále jako ochranná rouška proti prasečí chřipce a dogy, bernardýni a politici si tím budou utírat uslintanou hubu. Výzkum, vývoj a výrobu zaplatí Kostelecké uzeniny, protože potřebují něco pro toho slintala, co mají v logu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 08:10
- Nahlásit
Dobrý den, celý den, bába leze komínem
Dneska je tady mlha. Dneska jsme nemuseli lízt do auta kufrem. Zato ale zas bylo vomrzlý sklo zevnitř Uš máme protaženou cestu k domečku, uš se jezdí jedna radost
Rexík uš vod soboty nepapá Rimadyl (po poradě s můdr), ale zato jsem mu večra večera na zádech vobjevila pár strupů Opět tedy nasazuju ostropestřec ... Tak snad to zmizí ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 08:41
- Nahlásit
Dobre rano,opet na ceste do Roznova. Snezi nam.
Lucynka moc cisel
Mame zaplacenou zalohu na dva britaky. Jeden ma super vadu,je dlouhosrsty. V patek budou doma.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 08:51
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co včera do noci četli Sběratele a teď maj oči jak vyoraná myš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:00
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁAÁÁÁÁAÁÁÁÁJN!
Alexa
Ne,"odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna...
panebože! PA NE BO ŽEEE!!!! mám fakt úplně debilní den, říct, že je na pikaču je dost slabý označení, ale TOHLE!!! TOHLE všechno otočilo!!!!
Alexa je královna všech žestí!!!
dík Alexo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:01
- Nahlásit
Dobré ráno mrazilky
Tak jsem dnes jela do práce autem, než jsem ho očistila, tak bych byla nejmíň na půl cestě. Docela mě fascinovali lidi řidiči, gdyby to byli lidi chodci, tak né, ale řidiči????? Jak může řidič-debil zaparkovat tak, že kolem něj stěží projede jiný auto, protože na druhé straně silnice je metrová bariera sněhu fakt nechápu, měl kam popojet, stačilo o půl metru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:02
- Nahlásit
malinka
Danoušek je zase mezi chodícíma i běhajícíma a dokonce vyskočil i na boudu
Tinta76
..Rexík uš vod soboty nepapá Rimadyl
tak jste ho vysadili úplně?? No paráda. A ty strupy asi nejsou toho důsledek, to by bylo moc rychle asi, ž ejo?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 09:11
- Nahlásit
PetraK
tak jste ho vysadili úplně?? No paráda. A ty strupy asi nejsou toho důsledek, to by bylo moc rychle asi, ž ejo?
Úplně. Ještě v pátek ráno měl, pak jsme s nim navečír v tý sibérii šli k rodičům a zpět (cca 2,5 km, byl sice trošku unavenej, ale dali jsme mu rači tu arniku, v sobotu už rimady nedostal. Včera se se mnou tahal vo plyšovýho losíka ale musím dávat bacha. V sobotu jsme šli přes zasněženou louku, já měla sníh po kolena, chtěl v tom hopsat jako Kytka, ale to jsem mu rači nedovolila, zatím fakt vypadá v poho. Ty strupy ... vet řekl, že je to svrab, já nevím. Dal nám na to Advocate (kdyby to nezabralo, aspoň jsme ho vodčervili) a za měsíc Stronghold. Mezitim jsem mu sundala z krku Scalibor a začala mu dávat ostropestřec a strupy postupně zmizely. Takže vlastně nevim, co bylo příčinou ... A teď tu jsou zas ... Uvidim, jestli vůbec zabere ten ostropestřec ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:13
- Nahlásit
Tinta76
tak to je paráda, že jste vysadili a vypadá to gůtově. Hele jsem sklerotik - ty strupy- vím, že už jsem se ptala a aji jsem dostala odpověď, leč starý mozek má omezenou kapacitu. Dělali jste stěr a rozbory?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 09:24
- Nahlásit
PetraK
Jo, posílala jsem vzorek strupů do laboratoře (kontakt vod Lucynky) ... ale vet nám celkem logicky vysvětlil, že pokavad by to byl svrab, že nemá ani smysl dělat stěry, páč by se muselo jít hodně do hloubky a stejně je dost malá pravděpodobnost, že ta brebera se do toho vzorku dostane. Protože i jenom pár breber může udělat slušnou neplechu. Takže když je podezření na svrab, hned dává Advocate a pokavad je po třech tejdnech patrná změna, tak to byl svrab a dá na to ještě Stronghold.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:29
- Nahlásit
Tinta76
aha. Ale to je diuný, že ten stěr nedělal dochtor? . Murphyho poslal tehdy dochtor na odběr do laborky. I když je možný, že svrab se pozná hnedle.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 09:39
- Nahlásit
PetraK
No ale von byl přesvědčenej, že to je svrab a ten Advocate zabral, což je teda taky votázka, páč to mohlo klíďo bejt tim sundanym vobojkem a nebo tim ostropestřecem. Fakt nevim, já svrab nikdy neviděla. No a taky je možný, že je zase zpátky. Jako byt jsme nedezinfikovali/nedezinsektovali třá tam nějaká brebera zvostala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
no ale to by ten svrab chytla i Kytí, nebo se pletu?? Já se v tomhle nevyznám. Kožní věci jsou složitost převeliká.
a ešče sem si vzpomněla na svýho oblíbenýho Herijóta - ten na to přece taky kukal přes mikroskop, aby viděl brebery
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:46
- Nahlásit
Čau blpky, jak se máte? Mamka se fakt rači předávkovala neurolem, aby přečkala zimu ve stavu hybernace. Má radost, že Nanda zimu taky nesnáší. Maryje má nevěstu, hárá jí kámoška vlkodafka. A taky si dneska hrála s Popelkou, co je asi kříženej ofčounek s chrtem či malinou, bo tak rychlé starty Maryje vůbec nemohla stihnout. Ponořila se do závěje a dělala, že když Popelu nemůže chytit, rači se obalí sněhem a umrzne. A bude to mít za to. Je tu eště malinka?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 09:46
- Nahlásit
PetraK
a nebo taky my, že jo na to jsem se ho taky ptala, ale řikal, že prej to nehrozí, pokavad je pes zdravej, že svrab nejčastěji napadá oslabený jedince jako vypadá to celkem logicky a zatim mi to nikdo nevyvrátil ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:48
- Nahlásit
Tinta76
a nebo taky my, že jo na to jsem se ho taky ptala, ale řikal, že prej to nehrozí, pokavad je pes zdravej, že svrab nejčastěji napadá oslabený jedinc
tak ste teda asi zdravý psi!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2010 09:48 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
PetraK
ten na to přece taky kukal přes mikroskop, aby viděl brebery
ale však jo, jenže von povidal, že je lepčí rovnou použít ten Advocate, než se rejpat psoj v kůži, má prej zkušenost, že do vzorku breberu nenabrali, ačkoli to svrab byl ...
tak ste teda asi zdravý psi!!!
aš na tu hlavu, se psama si nás zatim nikdo neplete, i když mamka mě jednou voslovila Mufe
|