| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobrý den celý den Tinta leze komínem
http://www.novinky.cz/krimi/189053-zranenou-lyzark u-zachranilo-misto-sanitky-psi-sprezeni.html
teda mám před sebou těžký úkol, mám si vybrat tátu pro štěně
PetraK
tak přijeď k nám. máme přípravu na koncert, bude veselo
myslela jsem že bude až v březnu??????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:06
- Nahlásit
Baico
nás jde celá grupa, bude to božíííííí
WROOOOOOOOOOONG
http://www.youtube.com/watch?v=_B9u2122ssA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:07
- Nahlásit
Alexa
záftra jsou hošíčci depešíííí, v březnu jsou hošíčci štajníííííí!!
Bo-o-o-o-o-o-že, se těšim!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:07
- Nahlásit
Nazdar blázni, praskly mi podrážky od bot, zjistila jsem, že mám jen jedny, tzn teď už nemám žádné, mám úplně mokré nohy a musím si jet koupit nové boty - fůůůůj nesnáším nakupovat nové boty! Žádné se mi nelíbí - umíte si kupovat boty? Jako vybrat si? Když si vyberu, většinou stojej tři tisíce, do toho nejdu, ty normální mi přijdou hnusné, protože jsou vesměs velice zdobeném, se špičatýma špičkama, nebo sou nedejbože bílé...prostě kakastrofa!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:09
- Nahlásit
Alexa
Jo to ale bude Rááááááááááámštáááááájn v Ostravě.
Teď budou Depešáci v Praze.
mám si vybrat tátu pro štěně
Přetěžký úkol. A jsi omezená jen ČR nebo můžeš vybírat i za hranicema?
Já kdybych měla vybírat, tak si z běloušů v ČR nevyberu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:11
- Nahlásit
Gerda
musím si jet koupit nové boty
Hele já si boty nakupuju v těch výprodejích, co jsou po celý Praze. Mám je sice na jednu sezónu, ale jsou takový decentní, neteče do nich a stály 400 Kč
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:13
- Nahlásit
Baico
Přetěžký úkol. A jsi omezená jen ČR nebo můžeš vybírat i za hranicema?
jen ČR, ona má Terka vybraný asi 4-5 psů a teď vybrat z nich, no už jsme nějaký vyloučily ale stejně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:16
- Nahlásit
Alexa
4-5 psů a teď vybrat z nich
Tak to už je trošku jeddnodušší . Já už mám tatínka vybraného, jen se čeká až začne feňule hárat a jdem za ženichem do Holandska. Jedu taky jako tlumočník a spolujezdec
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:16
- Nahlásit
Alexa tak to je moc pekny hele. To me potesilo po ranu.
Jbat klidne doval. Vem aj Hildu. Zatop, uvar, umej nadobi a vyvenci psy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:18
- Nahlásit
imapct - jasně! a ty si zajdi na pivo a přijď ve dvě ráno s nějakým kokotem a dělejte rachot.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:18
- Nahlásit
Baico
musím si jet koupit nové boty
Hele já si boty nakupuju v těch výprodejích, co jsou po celý Praze. Mám je sice na jednu sezónu, ale jsou takový decentní, neteče do nich a stály 400 Kč
no přesně, i když loni jsem si u Deichmana koupila zimní boty a teče do nich jak sfiňa.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:22
- Nahlásit
Alexa
i když loni jsem si u Deichmana
Todle neni ani značkovej obchod. Je to rpostě výprodej. Jeden je na Václaváku nahoře u koně u vlezu do metra a o druhým vím v ulici Na Poříčí. Tam si vyberu vždycky a za slušnou cenu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:23
- Nahlásit
Jbat ty woe, ja pracuju. A budu dnes pracovat tak dlouho, ze uz na to pivo ani nestihnu jit. Ale jestli budes rychla a vsechno stihnes, tak si klidne skoc.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:28
- Nahlásit
imapct - však já myslela abys na to pivo šla ty, že bych to jako měla jak doma - vařím se s gulášem (no dobře, to zas taková práce není, ale stejně...) a tohle mám za to!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:29
- Nahlásit
jako ale fakt, 10,11 hodin denně v práci, která mě pěkně sere, pak doma todle... mně dneska někdo popíchnout, tak ho rovnou zabiju.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:31
- Nahlásit
Jbat ja vim, jak jsi to myslela a chtela jsem tim rict, ze u nas se takovy veci nedelaj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:39
- Nahlásit
Alexa
teda mám před sebou těžký úkol, mám si vybrat tátu pro štěně
no nazdar!! Výběr ženicha je věc řekla bych nelehká
Baico
Jo to ale bude Rááááááááááámštáááááájn v Ostravě.
Teď budou Depešáci v Praze
správně! Je vidět, že je uniformovaná! Čikovná, dostane kus párku /piškoty už nenabízim, tudle mi je někdo hodil na hlavu /
Gerda
že mám jen jedny, tzn teď už nemám žádné
ó pani jak vám rozumim!! Sem v podobné situaci. Nepraskla mi sice podrážka, ale do většiny bot mi nějak prosakuje voda . Jediný do kterých ne jsou trekovky a v těch do práce nemůžu. Co je ale horší, ŽE NEMÁM BOTY NA KONCERT!! Což jsem zjistila až včera Stýlofky jsem prostě nerozchodila - jak je vobuju, stane se ze mě náčelník Krvavá noha v čem já pudu? Přece si k bombrovi nemůžu vzít kozačky!!! Ach jéje, jsem v průšvihu
- umíte si kupovat boty?
NE!! NE!! Protože boty který se líběj mě už nevyráběj, dělaj jenom čistě holčičí, bagáně nedělaj - jenom ty stýlofky a ty se mi teda nepovedly koupit, páč mi prostě nejdou rozchodit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:40
- Nahlásit
bry den
furt mi nejde muj notasek, teda on jde ale za chvilku se vypne, tak jsem na pujcenym od mamky, ale ten je hrooooozne pomaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
je hrooooozne pomaly
brý den, nic si z toho nedělejte pani, já sem dneska taky hrozně pomalá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:46
- Nahlásit
PetraK - chtělas říctř "já jsem vždycky strašně pomalá", ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:48
- Nahlásit
jbat
já jsem vždycky strašně pomalá"
ne, jednom dneska. Pokud teda nemám na mysli myšlenkový pochody , to je fakt. páč jinak blesk je můj pomalejší brácha.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:49
- Nahlásit
PetraK
do většiny bot mi nějak prosakuje voda
v tomhle je mezi náma rozdíl, já mám vážně jen jedny boty. Ach bože, dnes pojedu na flóru, prostě vemu to, co mi padne do ruky, fakt koupě bot je prostě děsná věc, to už si jako menší zlo volim koupi gatí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:57
- Nahlásit
Gerda
v tomhle je mezi náma rozdíl
no je, já bych ty co do nich prosakuje voda měla vyhodit, jenže si řikám, že se daj nosit, když je sucho
, to už si jako menší zlo volim koupi gatí.
jestli si chceš místo bot koupit gatě, buď si jistá, že ti do nich poteče taky. A ešče budeš blbě vypadat, když budeš mít na nohouch místo botouch kalhoty
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 10:59
- Nahlásit
tak jsem přišla na to,že mě doma stačí,postel,pc stůl,mrazák pro psi,televize a jedna židle a kousek stěny, v obýváku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:02
- Nahlásit
PetraK
jestli si chceš místo bot koupit gatě, buď si jistá, že ti do nich poteče taky
si koupí šusťáky, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:12
- Nahlásit
kachna_
si koupí šusťáky, ne?
ale divně bude vypadat stejnak!
brezen2008
tak jsem přišla na to
čím míň nábytku tím líp! Míň uklízení, míň bordelu, víc prostoru, víc světla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:18
- Nahlásit
PetraK
neee, to myslim tak, že stejně strašný je kupovat si kalhoty, ale furt míň strašný než kupovat si boty. Nejlepší je kupovat si jen oběd v hospodě, kde maj pouze jedno meníčko, čék nemusí vybírat a nemá to dilemátko výběru.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:29
- Nahlásit
PetraK
jo,jo,ted jsem dodělala šroubovákem a kladívkem kus stěny ,místo toho dala mrazák a židli a psiska maj celou stěnu na postýlky a já můžu dát na mrazák kytky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
neee, to myslim tak,
šak já vim, já jen žertovala Ivánku
Nejlepší je kupovat si jen oběd v hospodě, kde maj pouze jedno meníčko
naprosto souhlasim. Brtnik má vždycky trapnou připomínku když číšník přinese menu. Brtnik ho otevře, řekne - "Jjá už mám vybráno ale tady TA! se to bude učit nazpaměť, než si vybere takže přiďte až zejtra!"
brezen2008
a já můžu dát na mrazák kytky
no vidíš, nábytek je naprosto zbytečnej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 12:23
- Nahlásit
Mucholabka
Fčera jsem sakra dělala celý den, dej mi svátek!
So kesáš, včera ses flákala v Rožnově a pochvalovala sis kolik máš volna gdyž máš volnou pracovní dobu Nevymlouvej se a koukej dřít
PetraK
dyk dřu, jinak bych tu asi byla ne!
V deset, ona přichází do práce v deset No moje nervy
|