Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3789 . 3790 . 3791 . 3792 . 3793 . 3794 . 3795 . 3796 . 3797 . 3798 . 3799 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:48
- Nahlásit

Alexa
musím vám ukázat jakýho má moje Bára šikovnýho bratříčka:
Baruna je malidajová?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
tyjo! Tváří se strašně zabijácky! Chce tě stopro uklovat!

jo bylo to hrozně nasratý pápěří! Tvářilo se to hrozně svěřepě a vůbec to nechtělo domů, Brtnik ho dycky nacpal do budky a von zas za náma, Tak ho tam zašpuntoval

Biluška

no jo, toje bojovej pípbům!

leila

Blbosti mě baví víc než výcvik

vítej v klubu. No já už nevím co všechno je čistě klikrem a co metodou, která vlastně byla založená na principu klikru, ale :
*zavírat dvířka od kuchyňský linky
*vyhazovat papíry / umělou hmotu do odpadků
* mrtvý péf
*šílená veverka
*Áve Cézar
*rozlišování hraček podle názvu
*slalom mezi nohama
*fotbal
*aport kovových věcí
*úklid lahve od piva (ale ten jsme nedotáhli, to jsem zrušila, páč to nedával do basy a rozbíjelo se to)
*Tač (kdy tlápne tlapou na terč)
*obíhání stromů nebo něčeho v obou směrech
*obíhání mě
*nošení si misky při krmení (to nedělej, to fakt nedělej, budeš plakat potom/
*to bublání do vody (ale to jen tak lehce, žádnej sasrak to nejni, páč nebyl čas, zas až v létě)
a asi ještě něco, ale mi teď nenapadne už asi nic.

Chystám se ho naučit na povel cenit žuby žahnutý naholu, tak to jsem zvědavá,inspirovala mě Fifijová s tím vídejkem co tu dávala s rotíkem

už si pomalu vzpomínám na další

*poklona
*americká plácáná
*nošení míčků do vany /tohle je vlastně základ potom pro to vynášení odpadků/a
*úklid hraček

ešče něco asi přibude

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:02
- Nahlásit

leila

jo a dobře se s klikříem učilo skákání přes překážku na levou tyč a na pravou tyč, to taky nejni marný.
Knížku 101 psích triků máš? Tam toho je.

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:04
- Nahlásit

PetraK
*šílená veverka
*Áve Cézar
- to je jak??

nošení si misky při krmení
to dělá sama i když jí to vůbec neučím prostě na to nějak sama přišla - teda neveme to do huby, ale honí to po celé kuchyni

Chystám se ho naučit na povel cenit žuby žahnutý naholu
tak toho bych asi u Týnice nedosáhla to je ale tak mírumilovný pééés
My se chceme v nejbližší době naučit ještě sundávání ponožek to jí mocinky bavčí
A až docílíme fáze sud vs. barel tak přejdeme na to aby se zamotala do deky to je mooc príma trik

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:07
- Nahlásit

PetraK
jo a dobře se s klikříem učilo skákání přes překážku na levou tyč a na pravou tyč, to taky nejni marný.
to se učím při agi, ale pomocí klikru to šlo raz dva záleží jak daleko k ní dojdou povely při tom adrenalíínu

Knížku 101 psích triků máš? Tam toho je.
nemám, ale určo pořídím - už jsem na to slyšela mnohé chvalné názory tož jednoho krásného dne si vyjedu do centra

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:10
- Nahlásit

leila

šílená veverka - leží na zádech,zadní natažený, přední pokrčený a tváří se jako debil (ten výraz je jaksi přirozený, ten cvičit nemusel )

Áve Cézar .sedí a "salutuje" - pokrčí levou přední /ale tohle- nevím proč hrozně nerad dělá/

Jo a ešče sem zapomněla na náš majstrštyk!! Umí "říct" rum! Tudle "objednával" pro celou hospodu Říkala jsem si, že by se to dalo využít. Vsadit se s číšníkem, že nám čokl objedná pití a když jo, že to bude zadáčo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:11
- Nahlásit

leila

jojo ta knížka je fakt dobrá, tam je třeba to balení se do deky, pěkně rozfázovaný.

My teď pracujem na zajíci. Zatím jsme ve fázi vožralýho zajíce, páč se hrozně komíhá, jak je velkej tak mu to moc nejde

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:12
- Nahlásit

čau dezoláti, píšu z domu, gde můžu citovat a podtrhávat a tmavit a ztlušťovat.

buřtguláš výbornej, teda aspoň spolubydla říkala.

Hilduš mi spí v klíně, trošku ju štvu, že se furt giglám, jak píšu.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:13
- Nahlásit

PetraK
leila
101 psích triků máme a je fakt super.... jen Brut na tyhle hrátky jaksi nemá náturu ( holt hošíček )... piraňa zase nejdřív odcvičí celou sestavu a teprve pak začne přemýšlet. Holt hyperaktivka bláznivá se projevuje ... navíc u všeho děsně hopsá, takže se musím smát a tím ruším "výcvik"

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:17
- Nahlásit

PetraK
leží na zádech,zadní natažený, přední pokrčený a tváří se jako debil (ten výraz je jaksi přirozený, ten cvičit nemusel
hehe myslím, že toto by ovládla dokonale, alespoň tev výraz kor když má kratší psysky než má hubu a čouhá jí ta přední řada ven

Jo a ešče sem zapomněla na náš majstrštyk!! Umí "říct" rum! Tudle "objednával" pro celou hospodu Říkala jsem si, že by se to dalo využít. Vsadit se s číšníkem, že nám čokl objedná pití a když jo, že to bude zadáčo
tak to jo to se vyplatí, ale musíte asi chodit po hospodách kde Vás jako neznají páč podruhé to asi moc neprojde

Zatím jsme ve fázi vožralýho zajíce, páč se hrozně komíhá, jak je velkej tak mu to moc nejde
to jo to je docela kumšt i u malého psa - to si necháváme "napotom" až po roce, teďka má přecejen půl roku

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:17
- Nahlásit

jbat
buřtguláš výbornej,

hergot nemluv vo jídle!! Mám dneska pitnej den!! K večeři sem měla mrkvovou šťávu a zapila to heřmánkovým čajem

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:19
- Nahlásit

brut
Holt hyperaktivka bláznivá se projevuje ... navíc u všeho děsně hopsá, takže se musím smát a tím ruším "výcvik"
to mám doma taky, ale už je trošku utlumená takže se dá učit i po 2minutách kdy si poblbne A hopsat hopsá i při výcviku, ale zase to umí moc krásně hold foxl - to mají asi vrozené

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:21
- Nahlásit

leila
ale musíte asi chodit po hospodách kde Vás jako neznají

no to jo, budem jak cirkus Humberto, budem objíždět okolí

no jo, na zajíce je ešče malá. A my zas už moc velký , ne ale jde to, jen u některých cviků má člověk plný ruce. My už teda jsme ve fázi, kdy panáčkuje sám a přede mnou. Ale jen chviličku - i když ... dneska se při prvním pokusu pochlapil, druhej stál za starou bačkoru, ale ten první šel dobře.

hehe myslím, že toto by ovládla dokonale, alespoň tev výraz kor když má kratší psysky než má hubu a čouhá jí ta přední řada ven

no tak to budete mít za chvilku. Já u tohodle vycházela z povelu mrtvej péf a pak jsem se jako nad ním rozkročila , on se točil za mnou a tam to začlo.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:26
- Nahlásit

leila
to mám doma taky, ale už je trošku utlumená takže se dá učit i po 2minutách kdy si poblbne
ahááá, tak to má piraňa co dohánět, páč hopsá celou dobu

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:30
- Nahlásit

brut
ahááá, tak to má piraňa co dohánět, páč hopsá celou dobu no jo australani jsou ještě větší paka než foxíci teda co porovnávám ty co znám - proto jsem je taky jako jedny z prvních zamítla když jsem vybírala čistého psa páč mít to v bytě Ale kámoš má boží fenečku, tento rok s ní začne závodit v OB, ale ta je superní

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:33
- Nahlásit

PetraK
no to jo, budem jak cirkus Humberto, budem objíždět okolí
akorád aby se to nešířilo rychlostí blesku jakože to péf umí

My už teda jsme ve fázi, kdy panáčkuje sám a přede mnou. Ale jen chviličku - i když ... dneska se při prvním pokusu pochlapil, druhej stál za starou bačkoru, ale ten první šel dobře.
tak vidíš on je to povel na dýl jde tam hodně o stabilitu - proto od mala se malá učí stát na gymbolu - tam chytne fajn balanc

no tak to budete mít za chvilku. Já u tohodle vycházela z povelu mrtvej péf a pak jsem se jako nad ním rozkročila , on se točil za mnou a tam to začlo.
teda nevím jestli docílím alespoň mrtvého psa páč malá je neustále naplá jak struna, alespoň špička ocásku se vždycky kýve ale budeme se snažit třá po 3h prochajdě by to mohla dát

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:40
- Nahlásit

Gerda
Baruna je malidajová?
????? že sis nepřečetla zahajovací titulku Jinak bys věděla že je to Standa Doležal a Bodie od Mlazických tůní

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:48
- Nahlásit

leila
no jo australani jsou ještě větší paka než foxíci
pokud mohu posoudit, tak máš pravdu ( občas si říkám... bohužel)

páč mít to v bytě Ale kámoš má boží fenečku, tento rok s ní začne závodit v OB, ale ta je superní
v bytě je mít můžeš, ale musíš jim dopřát hodně moc vyžití, aby nedemolovali ... jakou fenečku má? Nemohla by jsi se ho zeptat, jestli nechce dojet na první coursingový speciál ? Zatím je přihlášených 15 australáků, což je víc než na kdejaký výstavě..

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:50
- Nahlásit

PetraK
hergot nemluv vo jídle!! Mám dneska pitnej den!! K večeři sem měla mrkvovou šťávu a zapila to heřmánkovým čajem

ty jo, tak si k tomu dej aspoň kousek anglické, ne?

děcka, jaký jsou nejvíc nejromantičtější písničty? ale jako fakt metamegaromanťárny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:51
- Nahlásit

leila

teda nevím jestli docílím alespoň mrtvého psa
eh, však tomu našemu potrhdílu taky pěkně dlouho trval. ale je to moc dobrej povel, páč se dá pak hásky použít když jdeš něco operovat.

Zajíc bude běh na dlouhou trať to je mi jasný

akorád aby se to nešířilo rychlostí blesku

a tak po Prahé je hospod fůra

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:53
- Nahlásit

jbat

ty jo, tak si k tomu dej aspoň kousek anglické, ne?

si mrcha.
No já to mám jasný, nej romantičtější jsou vod depeš a štajnůch.
http://www.youtube.com/watch?v=cuUydoDqL84

to je cajdák!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:55
- Nahlásit

PetraK
tý jóó, co to máte za bláznivej den? Tohle bych nevydržela ani náhodou .... mám vyzkoušeno, že v podvečer padám do mdlob hlady

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:59
- Nahlásit

brut
pokud mohu posoudit, tak máš pravdu ( občas si říkám... bohužel)
proto jsem ho taky zavrhla

v bytě je mít můžeš, ale musíš jim dopřát hodně moc vyžití, aby nedemolovali
to je mi jasné no - já dávám týnce tak 4h procházek denně + nějaké to cvičení doma a stejně citím, že by potřebovala sem tam více, ale momentálně je to jaksik nad mé schopnosti sedím nad učením po únoru bude zase lépe tak se holčička vyblbne

jakou fenečku má?
má Shadow Silarillion - je moc šikovná taková na ausíka hodně jemňoučká, ale ono zas na ten sport je to fajn....

Nemohla by jsi se ho zeptat, jestli nechce dojet na první coursingový speciál ?
zeptat bych se mohla, ale nevím nevím - záleží kde to je a jestli se tam lehce dostane - jak vidíš z obrázků je handicapovaný tož to není nejlehčí se někam dostat

PetraK
hele tady jsou vidět ty naše žubííí

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:00
- Nahlásit

jbat
děcka, jaký jsou nejvíc nejromantičtější písničty? ale jako fakt metamegaromanťárny...

myslím že todle je úplně ten největší cajdák
http://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY

a pak todle
http://www.youtube.com/watch?v=kB67HO8tkQs

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:04
- Nahlásit

PetraK
eh, však tomu našemu potrhdílu taky pěkně dlouho trval. ale je to moc dobrej povel, páč se dá pak hásky použít když jdeš něco operovat.
no jo to jo tož já jí to budu učit snad to pochopí záleží kdo s nervama vydrží dýl jestli ona či já

a tak po Prahé je hospod fůra
a jóó to pak všechno vysvětluje. Oproti Prahé je Ostrava malá vesnička - tu se takové věci rozkřiknou dost rychle

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:05
- Nahlásit

brut
tý jóó, co to máte za bláznivej den? Tohle bych nevydržela ani náhodou .... mám vyzkoušeno, že v podvečer padám do mdlob hlady

já vím, bavily jsme se o tom. Tak já čas od času dojdu k tomu, že si tělo zaslouží kapek si odpočinout a mít čas na to vyčistit ten sajrajt co mu tam posílám. Tak dneska jsem si řekla, že je už na čase. A taky - nechtěl se mi loupat ten pomeranč a japko, co jsem si přinesla k snídani a Hyena mi s tím nechtěla pomoct, tak jsem zvostala hladová

leila
hele tady jsou vidět ty naše žubííí

dokonalá šílená veverka, - už jí máte hotovou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:08
- Nahlásit

leila

Oproti Prahé je Ostrava malá vesnička - tu se takové věci rozkřiknou dost rychle

no jo, dyš vy fšicí chodíte asi do Stodolní jenom, nebo ne?

tož já jí to budu učit snad to pochopí

pochopí, je to fox! Otázka je, jestli to bude chtít děla, to už jsme někde jinde. Je to fox!

leila
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:12
- Nahlásit

PetraK
dokonalá šílená veverka, - už jí máte hotovou
ooo a bez cvičení to uměla týden po příjezdu k nám

no jo, dyš vy fšicí chodíte asi do Stodolní jenom, nebo ne?
náhodou ne , na nás je tam moc lidu raději chodíme do zapadlejších míst

pochopí, je to fox! Otázka je, jestli to bude chtít děla, to už jsme někde jinde. Je to fox!
vono to totiž spolu tak nějak souvisí ti lovečáci jsou tak chytří až jsou vyčuraní

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:15
- Nahlásit

Čustéééééé!!!!

Mám ooobr radost, dneska mi přišel poštou Frizákův rodokmen eče ho pak musím přeregistrovat do svojí organizace, ale hlavně že je papír doma.

A taky už se naučil štěkat, bubeček jeden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

leila

ti lovečáci jsou tak chytří až jsou vyčuraní

po pěti letech bych si troufla říct, že jsou PŘEDEVŠÍM VYČŮRANÍ. ale neměnila bych

na nás je tam moc lidu raději chodíme do zapadlejších míst

to si ověřím v březnu, až tam dorazím na koncert

huž po týdnu a bez učení? No , to bych se bála, jak dopadneš, až jí něco naučíš

<< 1 ... 3789 . 3790 . 3791 . 3792 . 3793 . 3794 . 3795 . 3796 . 3797 . 3798 . 3799 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání