Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:40
- Nahlásit

leila
To jako fakt.

Fifi
Mrdup, fakt. Jsem se na závěr dozvěděla, že ji otravuju.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:42
- Nahlásit

leila

páč si všude byla a všechno znáš
já to viděla v kině

impact
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:42
- Nahlásit

leila
Jinak si premenim i odkaz na webu a poslu dal mezi foxikare jestli nevadi
Taky bych ji odstřelial, pindu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:44
- Nahlásit

kachna_
Hele je tlustá, špatně se učí..., co jí zbejvá, než si vymejšlet?
Kdyby si jenom vymýšlela tak je mi naprosto ukradená. Je mi jedno když mi bude vyprávět pohádky o přepsaných barácích a tak. Ale není mi jedno když přijde k nám domů, stojí proti mě, čumí jak sova z nudlí, pak mě obejde a jde za Alenou Stejně tak mi není jedno když na návštěvě u nás z mého počítače zakládá blog www.nenavidimeC1 a poté co je seřvu obě mojí holce na chodbě uraženě říká "aby se neposrala"

leila
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:46
- Nahlásit

impact
Taky bych ji odstřelial, pindu.
hele bud rada ze ji nemusis potkavat - ja ji budu asi pravidelne potkavat na vystavach, foxim tabore apod... ale ja uz mam tolik nepratel v madarim klubu ze me jeden foxi nenastve
Jinak jako sve me to pac foxiku je fakt hodne a treba ten 3lety na osoblazsku je fakt nadhernej Se divym ze uz nema domov

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:46
- Nahlásit

Jo a největší kynolog je bezesporu Muchoš, páč byla nejdál

Du se svalit, nedrásejte, nebo vás Davídková zbije. Gde vůbec je celý den?

leila
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:48
- Nahlásit

Mucholabka
já to viděla v kině
ale to huž klijenti nemusí vědět ne? Holčina byla v anglii a chce 300 za lekci

Jo a největší kynolog je bezesporu Muchoš, páč byla nejdál
to jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:52
- Nahlásit

leila
Holčina byla v anglii a chce 300 za lekci
A za lekci čeho vlastně?

Tak pokud umí, pokud zná...pokud naučí, tak mi ta cena přijde adekvátní.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:55
- Nahlásit

Biluška
Ale není mi jedno když přijde k nám domů, stojí proti mě, čumí jak sova z nudlí, pak mě obejde a jde za Alenou
Hele tak si pořiď webkameru se zvukem a nahraj si to.
Něco podobného nám poradil "Všaktyvíškdo", když jsme se ptali, jak zařídit, aby nám Cir nelovil naše vlastní králíky, tak mu za to pošli nějaký drobný (všaktyvíškomu).

leila
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:55
- Nahlásit

Mucholabka
A za lekci čeho vlastně?
noromoš poslušnost

Tak pokud umí, pokud zná...pokud naučí, tak mi ta cena přijde adekvátní.
tož já nevím, mě to příjde hodně přehnané u nás super cvičitelka převychovala už několik psisek a bere 100 za idividual

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani ten Robin foxterierskej uz pry ma domov?
Pani, to neni pres skrivany, jestli tobe volala pani zadavatelka, ze nasel domov, jsem jen rada. Ono je to dost na vyliz, kdyz vsechny prosis, aby se ti ozvali, az pes najde domov a pak to ctes jinde.. Volas jim, a taak. takze za sebe rikam - nevim, me se nikdo neozval. A pausal mam uz pretazenej, kdyz sem obvolavala ztraceny terose kolem silvestra.

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:57
- Nahlásit

Mucholabka
Jste hovno kynoložky, já byla v Anglii, ale aji v Norsku, Švédsku, CHorvacku, Ytálii, Monaku, Francii, Lichtenštejnsku, Holandsku, Švýcarsku, Německu, Maďarsku, Finsku, Polsku, Slovensku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Dánsku, Tunisu a či já vím kde fšude. Proto mě ti psi tak poslouchají ;)
A já proč ti to tak rychle jelo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 22:02
- Nahlásit

Lola1
My nejezdíme na rychlost, ale na vytrvalost

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 22:33
- Nahlásit

Fifi
Pani, to neni pres skrivany, jestli tobe volala pani zadavatelka, ze nasel domov, jsem jen rada.
mne ne Hance volal pry nekdo ze Skrivan, tak ja nevim, stahuju ho a hotovo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 00:24
- Nahlásit

Asi mi umrel komp se poseru. Mam pucenej od maminecky ale budu muset dat svuj notas do opravy. Proc se veci kazej zrovna kdyz jsem uplne ale uplne bez penez?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:31
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít, je zase pondělí, tak žádný flákáníčko

lucYnka XIII
Proc se veci kazej zrovna kdyz jsem uplne ale uplne bez penez?
Na to se bude vztahovat nějaký ten márfyho zákon, se zeptej Matheji, ta je študuje

Tinta76
# Zasláno: 11 Led 2010 07:39 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Ten sních je boží Je ho úplně tolik, že se k nám do ulice za celej víkend neprodral traktor a když jsem se konečně dostala do práce, tak jsem musela vodházet 3x1x0,5 m nahrnutýho sněhu, abych mohla vůbec zaparkovat a mám dva báječně vytuněný puchejře
Jo a ráno jsem zjistila, že v ložnici na stropě ve spoji sádroše prosakuje voda , bydlíme v podkroví a nad náma je taková pidipidipůda ... co tam se v noci dělo?

Eire
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 07:43
- Nahlásit

lucYnka XIII

To máš blbý,většinou se pokazí v krátkém časovém horizontu minimálně 3 spotřebiče.

Uf,máme odhrabáno cca 15 cm noční sněhové nadílky z příjezdových prostor,a zadní prostory s plácky aby se měli pesani kde vytento.Už jsem nadřená tak,že to pro dnešek stačí... (zbožné to přání)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:28
- Nahlásit

Ahpj žumpo, byla jsem 3 dny v beskydech se psama s dalšíma 8 lidma a asi 15 psy v horský chatě bez signálu, naprosto úžasný víkend, přes počáteční sračky jako 15 hod jízda po dálnici D1 koppce s plně naloženým autem jsme nevyjeli, auto mi viselo 1/4 přes skalní převis, já to naštěstí neviděla, já vzala velůký psy, že ten kopec k chatě vyjdem pěšky a kamarádka s kamarádem, který to celé organizoval-když jsme byli na dálnici, tak skoro brečel, jak ho to mrzí, že chtěl, aby to bylo perfektní, se pokoušeli vyject mým autem, když viselo přes tu skálu-klouzalo to, tak ho nadzvedl a dal zpátky na silnici, prý u toho málem umřel-mám fakt těžký auto, ale tam už se nedalo nic jinýho dělat, nasedl do toho rozjel to a předjel mě se psama takovou rychlostí, stejně nevyjel až k chatě asi 200m od chaty vyložil mé a kamarádčiny věci do svýho multivana a nechali jsme to tam stát. škoda jen, že nám nevyšlo počasí-2 dny pršelo, takže se na sněhu udělala tvrdá krusta, takže jsme plánovali procházky na 10km a dělali jsme jen kratší 4 km asi, protože psi by si na ledě rozbili klouby a pořezali nohy o ten vršek, ale byl to stašně bezva víkend, co jsme vypili to asi dlouho nevypijem, super lidi a tak vůbec klidně bych tam zůstala 14 dní.
no a už mám doma malou NO no doma, v rámci socializace jsem u kamarádky na okoři takže asi tak.
co tady nového?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:37
- Nahlásit

Mucholabka
já myslela že máš nějaké spešl a voni to sou obyč sáně

čau všem

tak venku přes hodinu lítali psiska v závějích ,odpoledne půjdem klusat,bo dasty sám skáče do závějích,kde mu je až po krk

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:59
- Nahlásit

Holky, mám konečně stáhlý fotky kůzlat.

Matka Matylda:

Tatínek Evžen:

Půdorys budoucí matky:

Včera si sněhu užívala i Dorotka:

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:07 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Zdař žumpice

udělejte už někdo něco s těma bílejma s.ačkama. Sem musela jít dneska pješky do práce, páč ten bílej hnus co jsme odpoledne odházeli od auta tam zas napadal.
pawLINka
proč tejráš to zvířátko na sněhu???? Koukám že to světlý kůzle se stále drží, tak to už snad vydrží
Tinta76
Ten sních je boží
hele nechceš jít rači do komína a přestat tady vejskat nad tím bílým humusem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:17
- Nahlásit

Alexa
Proč týrám? Byla ščastná, pač mohla zabít kočku, psa a mohla norovat:

A kůzle se zatím drží - včera jsme ji postavili a hned sama hledala cecík, aby se napila. Sice má pokaděnou prdýlku a nožky, ale jinak je celkem v pohodě. Je o hodně menší a hubenější než ta hnědá a na nožičkách se moc neudrží ještě, ale je to už o hodně lepší. Tak doufám, že to bude v pohodě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:27
- Nahlásit

pawLINka
jé ty máš fretkuuuuuuuuuuuu
ty mám taky ráda,dá se snima chodit ven
kozičky pěkný
Tinta76
vid,je to dokonalýýýýýýýýýýýýýýýý
se už ted těším na odpoledne
ale řidičům to nezávidím

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:30
- Nahlásit

bré ráno smradi, tady není sních, tady je nějakej namrzlej humáč, po kterým se nedá chodit, ani se dvěma ani se čtyřma nohama a už vůbec ne se dvěma nohama v kozačkách na podpatku!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:33
- Nahlásit

jbat
Ty asi bydlíš na tom samým konci republiky jak já, co?

brezen2008
jé ty máš fretkuuuuuuuuuuuu
Je to boží zvíře. Takové své.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Uš mě to neba.....
Přez noc napadlo dalších 17 cm sněhu.
Svoje nejmladší dítko sem dneska vodvedla poprvé do školky,on byl nadšenej,já sentimentálně dojatá a poprvý sem to vořvala. Do školky sme šli 20 minut do kopce,ze školky sem byla doma za 5 minut,páč sem si to sjela na sáňkách.Sice na mě lidi čučeli jako na debílka,ale mě to bylo fuk.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:39
- Nahlásit

se všichni posrali nebo co, tady je lidí jak hnoje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:52
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁAAAAJN!!!!

o sněhu tentokrát taktně pomlčim

pawLINka
Vánice a Vločka sou boží!! Boží!! A fretka taky!! nějaký zážitky z večerního krmení by nebyly?

Víkend byl lukcusní - jen mě z toho lození v hlubokým sněhu bolej kapek haxny.

jablunka
Sice na mě lidi čučeli

ydojeti! Nechápou že
a), je to urychlovač cestování
za bé) je to skvělej návrat do dětství.

Tak ať se tam Mauglímu líbí. A ty neřvi jako kráva jordánská, páč když je zima, zastydne Ti potom rýma a budeš si muset nahřejvat hlavu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:05
- Nahlásit

jablunka
já bych to taky sjela

<< 1 ... 3780 . 3781 . 3782 . 3783 . 3784 . 3785 . 3786 . 3787 . 3788 . 3789 . 3790 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání