| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:01 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
impact
hehe znám jí jen z můj pes ale nooo copak?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:03
- Nahlásit
Gerda
miluje sních
já ho nesnáším, potažmo gdyž ty blpky do kopce odmítaj táhnout, trochu táhnou na rovině a z kopce běžej eště že mám ty suprduprbotky
Biluška
já ti nevim v první chvíli bych na matku B asik vlítla, ale po rozmyšlení gdyž se zamyslím bych to zkusila řešit v klidu, páč jak píšeš stejnak matce A neuvěří a akorát budou f perdeli sousedské fstahy, Problém nastane ve chvíli kdy si puberťačka B1 zas něco vymyslí možná vytisknout inkriminovanou diskuzi a mít jí v záloze? Nebo si podat puberťačku B1? Vůbec nezávidím je to dilema, zase na druhou stranu aby puberťačka A1 neměla pocit že se na ní matka A vy.rala?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:05
- Nahlásit
Tak koukám, že čubís co jsem nedávno řešila kvůli té patelle je v nabídce chjo asi su nenormální ale nedovedu si představit dát Týnu pryč a to jsou stejně staré na druhou stranu paničku chápu, ale myslela jsem že to pořeší jinak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:08
- Nahlásit
Alexa
no právě. Kdyby to nebyli přímí sousedi tak tam prostě vlítnu. Ale to jsou úplně přímo přímí sousedi Navíc matka B je taková...inteligenčně poněkud nevyvinutá. Prostě typická vesnická buranka, která si nevidí ani na špičku nosu . Neuvěří mi to ani když jí pod nos donesu celou náruč důkazů (jako že je stejně nemám, krom tý diskuze nemám nic).
impact
Ty vole, kdo dělá foxly v nouzi?
teroše v nouzi dělá Fifiová. Foxli patří k nim, nebo je má někdo extra?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:08
- Nahlásit
leila
Jsem, jak to říct... NEBETYČNĚ VYTOČENÁ.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:12
- Nahlásit
Biluška
teroše v nouzi dělá Fifiová. Foxli patří k nim, nebo je má někdo extra? jsou extra http://www.foxteriervnouzi.estranky.cz/
Jsem, jak to říct... NEBETYČNĚ VYTOČENÁ.
ehmm já taky - chvíli jsem zvažovala, že to vezmu do vlastních rukou, ale jaksik chybí mi čas Hele slečna si po výcviku 1 slovy jednoho foxe založila výcvikové centrum a účtuje si tam ceny jak kr.va http://www.vycvikhurikan.cz/ Slečna mi přijde docela taková všeznalá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:12
- Nahlásit
Biluška
Tohle jsem myslela - http://www.foxteriervnouzi.estranky.cz/
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:15
- Nahlásit
impact
slečna si tam dělá skuper reklamu sama sobě viď? A přitom mám dojem že je nejeden foxl v útulkách a tam je úplné ho.no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:17
- Nahlásit
impact
Tohle jsem myslela - http://www.foxteriervnouzi.estranky.cz/
Buď jsem slepá, nebo tam nic nevidím. Teda nic rozčíleníhodného
leila
Ji znám z agi. Teda spíš podle jména, osobně nic moc. Co je s ní?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
Ji znám z agi. Teda spíš podle jména, osobně nic moc. Co je s ní?
ono jí stačí chvíli číst na mujpes - byla v anglii tak to všechno vi nejlepe a my jsme naprosti amateri - asi takto
Buď jsem slepá, nebo tam nic nevidím. Teda nic rozčíleníhodného
no rozčilitelne mozna je ze tam neni ani jeden fox v nouz pritom u vas v oryjentu jsou hned 2 + nejaci krizenci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:20
- Nahlásit
leila
no rozčilitelne mozna je ze tam neni ani jeden fox v nouz pritom u vas v oryjentu jsou hned 2 + nejaci krizenci
A jo, tak to jo Už na to koukám, oni jsou to fakt spíš stránky o jejích foxlících než o těch v nouzi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:21
- Nahlásit
leila a Biluška
Měla tam dva psy v nabídce. Teda bylo jich víc, ale u prvních dvou nebylo vůbec uvedeno, odkud jsou. Prvního jsem podle fotky poznala - MP Brno. Druhej byl velice pěkný parson, tak jsem mu chtěla najít nový majitele. Jenže tam nebyl kontakt, tak jsem začala shánět slečnu... No a mezitím to smázla a teď se mi ještě v podstatě vysmála...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:22
- Nahlásit
Biluška
Znala jsem takovou holku, byla to moje kamarádka, jen teda nebyla sprostá. V případě Jany bych řekla, že si maminka přála mít veeelmi dokonalou holčičku a prostě se to nedalo snést, tak to Jana ventilovala takhle. Co s tím nevím, myslím, že by ti její maminka nevěřila.
Byli jsme v Lysé nad Labem pro králíky. Musím říct, že místní silničáře zima opravdu zaskočila. Zaskočila i ty kretény z výstaviště, nebyli schopní ani uklidit parkovistě. Ještě ke všemu zůstali chovatelé zalezlí v králíkárnách a nepřijeli si koupit MOJE králíky.
V důsledku toho jsme absolvovali návštěvu u rodičů. Franta (otčím), měl potřebu mi říct, že bych měla něco dělat s počtem psů, co mám.
Řekla jsem mu, že samozřejmě, že už mám zamluvené štěně vlčího špice.
Odjížděla jsem s dobrým pocitem, zatímco Franta tam stál a přemýšlel, jak by reagoval.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:22
- Nahlásit
impact
To je ten problém, že celé "v nouzi" není nijak organizované. Může si v tom dělat kdo chce co chce a je to v pytli
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:23
- Nahlásit
Kdo to teda chtěl vidět jak jedu?
http://www.stream.cz/video/411487-sane
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:24
- Nahlásit
Biluška
Ale zase musím uznat, že na takovýho člověka jsem narazila snad teprve po třetí za ty roky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:26
- Nahlásit
kachna_
V případě Jany bych řekla, že si maminka přála mít veeelmi dokonalou holčičku a prostě se to nedalo snést, tak to Jana ventilovala takhle.
Tohle asi nebude stejný případ. Matka B na dítě B1 neklade žádné nároky, v zásadě asi stačí když nepropadne. Do žádných kroužků nechodí, žádný sport nedělá. Jenom se tak fláká kolem baráku, prudí všechny kolem a vymýšlí si. Některé lži se celkem dají i pochopit (třá když ji dětská doktorka poslala do lázní skrz léčbu obezity - je fakt hodně, ale hodně tlustá - a ona všem říkala, že jede skrz průdušky), některé jsou úplně nelogické a hlavně mi přijdou divné vzhledem k jejím jedenácti letem (třá že na ni otec přepsal půl baráku).
|
leila
Člen |
- Nahlásit
impact
Měla tam dva psy v nabídce. Teda bylo jich víc, ale u prvních dvou nebylo vůbec uvedeno, odkud jsou. Prvního jsem podle fotky poznala - MP Brno. Druhej byl velice pěkný parson, tak jsem mu chtěla najít nový majitele. Jenže tam nebyl kontakt, tak jsem začala shánět slečnu... No a mezitím to smázla a teď se mi ještě v podstatě vysmála...
to fakt?? já měla vždycky štěstí jen na ty co někdo daruje, žádnýho útulkáče jsem tam nikdá neviděla
Jinak to víš byla v anglii všechno zná nejlépe... My jsme houby kynolozi
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
impact
Tak to je zase nejaka novinka.. byli tam foxici, zmizelo vse pridane z utulku, clovek jak blb preposila odkazy, se na to vyseru a priste foxiky pridavam normal na terose. Jsem chtela mit uctu k dele se provozujicim projektum, ale todle uz je moc. Takze od zitra budou foxata na terosich, pls, kdo mate jaky v merku, poslete mi na s.o.s.terier uzenac seznam.cz.
že celé "v nouzi" není nijak organizované. Může si v tom dělat kdo chce co chce a je to v pytli
Nemyslim, proste kdyz se nekdo na neco vyprdne, ujme se toho nekdo jinej, zmeni se web..
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:28
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo to teda chtěl vidět jak jedu?
už zase ty psy týráte pohybem ???
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:30 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Fifi
pani ten Robin foxterierskej uz pry ma domov? Hanka Smejkalova mi rikala, ze ji dnes volala pani ze Skrivan a ze ho mame smazat a ja vo nicem nevim, tak se vas tazu a hned mazu.
edit: tady ten posledni
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-psu-k-o svojeni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:30
- Nahlásit
Fifi
jeden fox je u nás. www.utulekosoblazsko.cz . Je děsně podobnej Armánkovi, ale fakt děsně
Nemyslim, proste kdyz se nekdo na neco vyprdne, ujme se toho nekdo jinej, zmeni se web..
Musela by se na to tahleta vyprdnout, pak by to šlo. Ale když to nepustí tak co? Dublovat stránky?
leila
Jinak to víš byla v anglii všechno zná nejlépe... My jsme houby kynolozi
Sem byla dva měsíce v Německu a dva týdny v Rumunsku, sem velkokynolog?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:30
- Nahlásit
Fifi
ok posilam ti tam ty osoblazske - a za foxiky, diky ze se toho ujmes ja mit cas - ale u me by to dopadlo tak, ze bych nestihala aktualizovat ... Jinak si premenim i odkaz na webu a poslu dal mezi foxikare jestli nevadi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:32
- Nahlásit
leila
už zase ty psy týráte pohybem ???
Jaké máme suprové odložení ve sněhu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:32 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Fifi
uff tak uz ti to poslala iluska - jsou tam dva jeden Hladkej a druhej Drsnej
Biluška
ty ti nevim, kdyz ona to neni ta ánglie, jo kdybys byla v émerice to je jiná ale takhle? Vždyť to není ani přes moře
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
Jaké máme suprové odložení ve sněhu
to zase jo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:36
- Nahlásit
leilaBiluška
Jste hovno kynoložky, já byla v Anglii, ale aji v Norsku, Švédsku, CHorvacku, Ytálii, Monaku, Francii, Lichtenštejnsku, Holandsku, Švýcarsku, Německu, Maďarsku, Finsku, Polsku, Slovensku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Dánsku, Tunisu a či já vím kde fšude. Proto mě ti psi tak poslouchají ;)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:37
- Nahlásit
Biluška
Hele je tlustá, špatně se učí..., co jí zbejvá, než si vymejšlet? Nevim, jak tohle vysvětlit dítěti. Mamča mi vždycky řikala, že nic neni spravedlivý. Ale taky to nefunguje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:38
- Nahlásit
Biluška
určitě nejsi páč ti tam chybí aspoň roční pobyt na nejmenovaném místě na Vysočině u toho jehož jméno se nesmí vyslovit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:39
- Nahlásit
Mucholabka
Jste hovno kynoložky, já byla v Anglii, ale aji v Norsku, Švédsku, CHorvacku, Ytálii, Monaku, Francii, Lichtenštejnsku, Holandsku, Švýcarsku, Německu, Maďarsku, Finsku, Polsku, Slovensku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Dánsku, Tunisu a či já vím kde fšude. Proto mě ti psi tak poslouchají ;)
ufff to je výčet no jooo pak si můžete dovolit ty agresivní picbumy, už to docela chápu měla by sisi založit psí školu a brát za lekci moooc moooc páč si všude byla a všechno znáš
|