| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 10:28
- Nahlásit
nemate prosim nekdo kontakt na ajunku co inzerovala tu malou hovici - mam zajemce, rad by si pro ni zitra dojel, ale ten kontakt co je u inzeratu nikdo nebere, diky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 11:20
- Nahlásit
Prej je to měkký a boří se to. Si děláte prdel.
Huž jsem psala v jiném tématu - tady celou noc pršelo a je tady tak 3 - 5 cm silná vrstva ledu. Ve všech obchodech je vyprodaná sůůůl. Jako mazec. Nedá se jít ani ven.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 11:25
- Nahlásit
pawLINka
tak tady se to boří jak prase. Jsem vzala psice na běžky. Humus, po kiláku jsem vyplivnutá jak normálně po deseti I na lyžích se bořím po kolena do prašanu. Doslova. Dokonce i psice jsou utahané a to prdlačku táhly, po sto metrech se na to vykašlaly a šly na prověšených šňůrách. Akorát já jak trupka ječela "gougougou", k rychlejšímu tempu je to stejně nedonutilo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 11:30
- Nahlásit
Biluška
Tak radši prašan než ledovku...
Jsem úplně znechucená, nemůžu jet ani k rodičům, kde mám zapomenutou náhradní baterku do foťáku a nabíječku, takže nemůžu vyfotit pořádně ani kůzlata.
Při venčení jsem měla o psiska strach, protože se jim furt rozjížděly nohy. Vlastně se ani nevyvenčily, protože na to neměli čas. Hrůza.
Jinak kůzlátka - hnědá je na tom dobře, skáče, pije a je ok. Béžová je na tom mnohem hůř (dokonce jsme mysleli, že nepřežije noc) - na nožkách se neudrží, pije jen když ji přistrčíme (a to stejně jen málo). Ale věřím, že to bude v pohodě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 11:43
- Nahlásit
pawLINka
Tak radši prašan než ledovku...
To asi jo. Viděla jsem na atlasu nějaké fotky a vypadá to teda dost brutus. V tom prašanu se sice jeden hned unaví, ale nebezpečné to není, na té ledovce je to fakt o hubu.
Béžová je na tom mnohem hůř
Tak jí nějak pomožte, ne? Třá ji u té kozy podržte ať se napije. Některý mláďata jsou holt děsně líný
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 12:20
- Nahlásit
Bry den jelimani,
venku je krasne, super krasny snizek. V noci pri venceni jsme si se Skubcou hrali, ze dobyvame severni pol ale pak mi utek dom a uz si hrat nechtel Je to lina pes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 12:33
- Nahlásit
kdo ujíždíte na Pratchettovi, právě jede Barva kouzel na Markíze. Jsem ani nevěděla, že to zfilmovali .-)
lucYnka XIII
Pojď si půjčit moji saň, ta je ochotná si hrát furt Evidentně vůbec neberou v potaz tu teorii o nepotřebnosti pohybu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 12:48
- Nahlásit
Biluška
Pojď si půjčit moji saň, ta je ochotná si hrát furt
supr a budou me tahat na sankach? Ale vazim hodne, abych je nepredrela.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 12:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
nebudou, sou líný jak fši Běhat a dělat krávoviny, to jo, to by jim šlo. Ale makat, to ne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 13:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Jsme včera kámošovi stavěli garáž.
Kdo ale mohl čekat, že v noci začne pršet a pak mrznout a bude z toho kocka ledu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 13:23
- Nahlásit
Steph
Ste tu pani? Já na ajunku kontakt mám, ozvi se, jestli tu jsi, dám ti sem číslo a pak ho smažu.
Byli sme na dvě hoďky v lese, děcka, to je vám nádhera! Mařena šťastná jak blecha, lítala v závějích a fakticky skoro hodinu lítala za klackem, normálně jí to bafčí tak třikrát běhnout. V lese máme krásně vyfrézované cesty, okolo jsou "vysoké" závěje, no prostě nádhera jak blázen. A čokl je unaven,jupí! Teď jdu nspinkat já, večer musim jít na pívo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 13:56
- Nahlásit
impact
Vy ste jelita, ten vás musí nenávidět ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 13:59
- Nahlásit
Gerda
On to ještě netuší. Odjel do Prahy za prací.
Hele je, zápasníky prťavý...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 14:08
- Nahlásit
impact
No já ti nevim, ale ten jeden pejsek ležel už na zádech, ten druhej by ho už neměl prát...je to asi agresivní fenka, že? ))) A copa ti to tam teče za vodu? Nezatejká ti do střechy? Eště natoč, jak mydlej mafióza ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 14:18
- Nahlásit
Právě koukám na pořad o chobotnicích, jak jsou zvědavé a chytré, ta jedna si hraje s potápěčem, už poznala, že mu vadí, když mu vyndavá dejchací přístroj z pusy ))) Je na něj nasátá a vyndavá mu furt to dejchadlo )))) Maryje nekouká, válí se v posteli jako kravskej vocas, pudem asi zase ven.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 14:25
- Nahlásit
Gerda
Tam teče nějaká voda? Jsem si nefšimla.
MAfiána maj zakázaný mydlit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 14:32
- Nahlásit
jako přihlásim se akorát pro mne aktuálním fstupem bo ven odmítá jít i pes a nehne se rozumně z postele..
http://www.novinky.cz/koktejl/188425-supermoderni- hrbitovy-v-japonsku-pusobi-jako-z-jineho-sveta.htm l
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 14:38
- Nahlásit
ympakt - jo, zní to na začátku, že ti tam něgde teče voda, nbo něco smažíš....
ávám si zrovna na ksicht pleťovou masku, musim číst a psát bez brejlí, nic nevidim, j to děs, pk si budu bavit vlasy, další hodina bz brejlí, mám úplně mlžný odpoledne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:14
- Nahlásit
Hurá, cz pes už funguje
Debilní sníh, ráno pršelo, pak to zamrzlo a Agina má pořezané nohy až do podpaží. A vůbec jí nevadilo, že je zahrada krvavá, lítala jak trupka a aspoň to nejhorší udupala pro ostatní psy. Když ke mně přišla, koukala jsem proč má červené podpaží a až pak mi došlo že to je z toho hloupého zamrzlého sněhu. A Frizo Aginu přestává mít rád. Tak už vím jak budu mít dvojičky, Aga bude chodit ven s Fredem a Bucka s Frizínem.
Frizo začne řvát jak najatý a normálně do Aginy hryže.
Jdu Frizáka očkovat, se mu pomstím.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:23 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
ahoj všem
tak jsme byli venku,jeli jsme busem do radotína a pak pěšky do černošic a zpět
cesta podél řeky byla udupaná od běžkařů,občas jsme nějakého potkali a i cyklistu jsme potkali,ale ten se furt válel ve sněhu ,pak to vzdal a jel normálně na cestu kde jezdili auta,pak jsme ho už neviděli . potkali jsme paní co jí táhl pes na běžkách,takovej haskoun a s něčím,krásné bylo na ně koukat
taky jsme občas zapadali až po kolena,elis uplně a sindy ta až po břicho
jinak holky lítali okolo mě
pak jsme šli do lesa v černošicích.
Já jsem řvala a proklínala sníh jedině v místě,kde jsme museli do kopce,kterej byl skoro kilometr dlouhej a bořili jsme se všici,bo běžkaři to sice měli vyšlapaný,ale bořilo se to jak prase ,eliška se sindy šlapali za mnou
Jinak nikde nikdo,klid,žádné srnky,prasata jsme nepotkali
Až na konci v lese,jsme potkali końáky se psema
Autobus jel za 5 minut,tak jsem holky odkšírovala od oblečku a jelo se domu
ted dostali konzervu s granulemi a už chrápou
Fotečky budou zítra,je jich kolem 50 a já to neumím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:26
- Nahlásit
Dobrý večír!
Pan Bajkonůr je naprodej, neb mě dneska nebetyčně nasral. Krásně nachumelilo, tak jsem si půjčila tátovy běžky, vzala bederák, psovi dala postroj, zapnula a ten hajzl bílej mě na lyžích tahat nechce. Kolo taha bez problémů a o tom, když jdu pěšky ani nemluvim. Jsem se vrátila splavená a nasratá. K čemu mi je pes, kterej netahá? Takže za symbolickou cenu je k mání i s pytlem krmení
Jinak páteční kontrola u vinaře byla dost zajímavá. Dával nám tak koštovat, že jsem pak sotva trefila dveře do vlaku. a ještě mi dal 3 flašky dom. Sice ne slámový víno, ale fakt dobrý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:34
- Nahlásit
Baico
tak rychle volej Gerdě,ta ho bude chtít určitě nebo davídková
mě by se s dastym tady nesnesl
heled nezoufej,sice běžky nemám,ale běhat v postroji chce dasty jedině když má v hubě míček,jinak ani vomylem
mělas mu pověsit na klacek buřta,třebas by běhal
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:36
- Nahlásit
Baicopani koupi i za ten pytel granuli!ne vazne,byl by blbej a jeste by jste mu pani uhnala kylu,ze se nestydite pana velkomedveda tyrat,asi se dam taky na kontrolu chlastu!
brezen2008pani vy jste blazen,vzdyt se neda ani chodit venku!hajan ma taky porezanou packu,nenavidim snih a jeste ke vsemu hnusnou namrzlou bilou sracku!!!!!!
Mucholabkano chudak pani pesova,to je bordel ten zmrzly snih fakt hnus bordel,mela jsem si na blbej argos vzit brusle,to se neda!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:42
- Nahlásit
nemethova5
ale dá,jenom se to chce trochu více oblíknout
kdyby nešli chlapy na noční,šel by i dasty,bo co ten ráno vyváděl ve sněhu ,ale nešli bysme do lesa,to bych sním neriskla,jenom podél tý vody
viděli jsme kormorány,volavky a nějaké potápníky nebo co to bylo,prostě se to potápělo v řece
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:44
- Nahlásit
brezen2008
tady se fakt nedá, není to noemální sníh, ale ledový krunýř na sněhu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:47
- Nahlásit
to je bordel ten zmrzly snih
U nás je krýsně měkkej jak peřina.
nemethova5
byl by blbej
On tahat umí a tahá i rád, akorát na ty lyže za zadkem neni zvyklej. Kdyby před ním jel ještě někdo, tak by i běžel. Ale mi holt máme jedny běžky na celou rodinu
asi se dam taky na kontrolu chlastu!
No jestli to tak půjde dál, tak doufám, že mi zaplatěj i transpalntaci jater. Ale ten pán byl strašně hodnej a pyšnej na svoje víno, který bylo fakt dobrý. A kdybych se nenapila, tak by se smrtelně urazil.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:47
- Nahlásit
makrel
no tady je to taky ledovka,ale od velké chuchle a dál je to sypké a je toho hodně,takovejch 20 čísel určitě ,někde i více
no tu ledovku Vám nezávidím,to bych taky nešla,tak leda k nám na kopec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:49
- Nahlásit
brezen2008si svihla jako?mi je naprd byt oblecena to jsem i v praci,ti nepomuze ani svecena voda,bo u nas to je snad 10cm krunyr,hlavne u me v robote,jen cekam kdy si hajan urve slachu,nebo ja,mam i proti skluzovy boty a tezce na ho.no,to opravdu neni snih to je zap.ceny beton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:51
- Nahlásit
brezen2008jdu si na obchuzku rozbit hubu,tak kdybych se dlouho nevracela,tak se nedivte,ani skvaru nic mi tu nenechali buzeranti argosacti!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:53
- Nahlásit
nemethova5
tak to nezávidím
|