| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:38
- Nahlásit
Torze,pambu s nama a zlý pryč!!!
Pěknou malou sobotěnku přeji.
A nechci nic říkat,ale padaj tady ty bílý kousky vody.Konečne vyzkoušíme tu frézu,co koupil chlap na jaře ve slevě,fčera ji zprovoznil a vůbec se mi nelíbí .Řve jak tur a ještě aby s tím člověk chodil.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:42
- Nahlásit
holky, pokud jste něgdo takovej magor jak já a máte rádi dizajnový pičovinky, tak super webky - www.koziol.cz a www.estyle.cz a www.naoko.cz
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:49
- Nahlásit
kachna_
paní, prosím, kam chodíte k vetovi?
já jezdím ke své vetce k Týnci nad Sázavou, ale ta je tam až odpoledne, dobré reference mám na tu novou vetrinu v Jesenici u Benzínky tady: http://www.veterina-jesenice.cz/ maj tam snad všechno vybavení a ceny normální žádný přemrštěný a nebo na Spořilov: http://www.well-vet.cz/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:54
- Nahlásit
sem velmi,ale velmi nasraná!!!!!
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:55
- Nahlásit
Eire
Řve jak tur a ještě aby s tím člověk chodil.
hm, takže to je jako dybyste měli dva papuchy
jo hele pani víte co řek fčera ten náš pernatej mudrlant?
"KOLIK STOJÍ TEN BUŘT?"
šla jsem se převlíknout. Je skorem tak hroznej jako Aleksa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
Tss, jste divná!
Venku je kráásně! Sice padají takový ty malý mrdky a ještě fouká, tak jsem po venčení vypadala jak sněžný muž, ale je tam prostě kráásně. Už se těším až konečně vytáhnu boby nebo sáně a zapřáhnu čokloidy. (doteď bylo sněhu pořád málo)
A můj muž taky prudí. Mi volal (je řidič avie), že už ho museli vytahovat traktorem dneska a že ty silnice nejsou protáhlý, a že se na to může vysrat a že ať už je jaro.
Nechápu to.
Je tam krásně a šlus!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
popostrčte si jehlu, nějak se vám zasekla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:59
- Nahlásit
PetraK
popostrčte si jehlu, nějak se vám zasekla
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
uš dobrý?!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:01
- Nahlásit
jbat
to sou ceny ,ale líbí se mi tam pár věcí
heled lidi,máte někdo zkušenosti s tima takovejma vakama na prádlo,dáte to do toho a pak vysajete vzduch?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:01
- Nahlásit
davidkova renata
uš dobrý?
ne, musíte ji vyměnit. Je divná ňáká.
jakej pán takovej krám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:02
- Nahlásit
brezen2008
takovejma vakama na prádlo,dáte to do toho a pak vysajete vzduch?
jo, je to bezva, doporučuju k tomu strčit pytlík levandule, ať to pak máš voňavý.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:03
- Nahlásit
pawLINka
vid? se těším na zítřek,voblíknu pořádně sebe,vezmu si větší batoh,narvu tam oblečky a svačinku a vyrazíme
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:05
- Nahlásit
jbat
jo a tak super,koupím,mám tu děsně moc věcí a malou skřín,tak dík
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
tima takovejma vakama na prádlo,dáte to do toho a pak vysajete vzduch?
já to mám a je to naprosto supr. Kupuju to v Makru v akci a stojí 2 velký, 1 menší a 1 nebo 2 ruční nějak kolem 250,- káčé
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
Taky na saních?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:06
- Nahlásit
PetraK
"KOLIK STOJÍ TEN BUŘT?"
Máte lepčího ptáka,vo tom žádná ,tohle Kačík neřekne ani kdybych ho zabila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:06
- Nahlásit
brezen2008
jo a tak super,koupím,mám tu děsně moc věcí a malou skřín,tak dík
vono Ti to ze zimní megabundy udělá majinkou placičku, co strčíš i do mini škvíry, fakt moc dobrá věc. totéž budu řešit v Pražském bytě, taky není zrovna velkej...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:07
- Nahlásit
A co máte za ptáky, holky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:08
- Nahlásit
Eire
ani kdybych ho zabila
já ho zabiju i když to řekne , páč je fakt hroznej. Ale - von je starší než Kačík, Kačík je ešče mimino a vzhledem k tomu, že je to papouch tak se nebojim toho, že by to andule se svou slovní zásobou - ale hlavně mozkově - nenandal. Však vono to příde a pak, pak pani ..... "poooočkej ty budeeeš lííítovaaat!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:09
- Nahlásit
pawLINka
A co máte za ptáky, holky?
já mám malou andulu a Eire má žakouna
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:10
- Nahlásit
pawLINka
né ,pěšky + - 15 km na celej den
saně a 3 psi do mhd by mě nevzali
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:11
- Nahlásit
PetraK
a gerda má ještě andulku a snad janika má korelu,ale to nevím jistě
já měla rýžovníka,byl dobrej,vůbec jsem vo něm nevěděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:11
- Nahlásit
jbat
a neni to pak zmačkaný?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:12 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
PetraK
Jéé, máme tady taky žakouna. Andulu mám doma taky, mluví, ale není to vono...
Jinak ve voliéře toho mám hafo... Ale to je jiná.
Ale žako... To je dokonalý žvíže!
Bohužel je švagra a jak se odstěhují (už stříhám metr a ten den se vožeru, pač se nemůžu dočkat), tak si ho vezmou s sebou. Ten mi bude jediný fakt mega chybět...
brezen2008
Haha, tak to asi né.
15 km na celej den? To se budete plazit pani, ne?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:13
- Nahlásit
A ještě jsem měla kavku. To bylo taky dokonalé zvíře. Ručně jsem si ji dokrmila a byla neuvěřitelně milá a mazlivá... Myslela jsem, že mě přežije, ale bohužel si asi pichla něco do krku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:15
- Nahlásit
pawLINka
tak zejtra jdou jenom holky,dasty jde na noční
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
nekecej a pocem, víš co je ho tady? Moc
Zítra jedu na národku do Holomóca, jak teda f tomhle sjedu z hor dolů, to fakt nevím, to zas bude mrtvých
A předvčírem jsem vezla domů toho kšefťáka borderáka a bylo to tak drsný, že sem chvilkama normoš brečela. Humus, hnus a fijalový myši, nebo jak to říká Jabloň. Sem byla v pokušení to auto někde odstavit a dojít to i se psem pěšky
Cestou zpátky jsem ještě chytala jakýhosi vořecha, stejně jsem ho nechytla a asi někde umrznul . Zorganizovala jsem mega akci za účasti několika řidičů, dokonce jsem si dojela do jakési vesnice půjčit pár sáňkujících harantů, ale nechytli jsme ho
Nechci už nikam jezdit na těhle šílených cestách, vyhlásím hybernaci a začnu pracovat až v dubnu
jbat
Znám malýho knírače s torzí (znala jsem, nedal to) a baseta (ten to dal, asi proto, že ho vlastní veterinář).
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:19
- Nahlásit
pawLINka
paní to já mám na etapy,já nejsem tak rychlá,půjdem lesem a pak podél vody,eliška už ted je naštvaná že půjde s tak blbou paničkou,zas tapat,to bude zas řvát ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
bylo to tak drsný, že sem chvilkama normoš brečela
no já právje brečimj každej den ve všech 4 pracech bo to se prostě skutečně nedá..jako bez prdele.
jinak se řiká hnus,humus,filcky ,esesácký helmy a potetovaný myši..zdaleka to ale nevystihuje skutečnost
a eště jinak pozdravuj f holomocu pardálku co tam jednak bé mít stánek..ale venku bo prej vevnitř neni místo nebo nevim,tagže to patrně zdechne a dvanak vystavuje ty pošahaný chrtíííí konkrétně faraona a podengáče,kterej tam má bejt jedinej,taxe nedá minout asi.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:23
- Nahlásit
PetraK
a neni to pak zmačkaný?
není, vono se to jen zplacatí, jinýma směrama se to nazkrabatí, jen zvrchu dolů prostě.
|