Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3771 . 3772 . 3773 . 3774 . 3775 . 3776 . 3777 . 3778 . 3779 . 3780 . 3781 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:51
- Nahlásit

já navrhuji - Pat a Mat

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:52
- Nahlásit

tak třeba eště čip a dejl

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Gerda
jsem asi divná,ale mě sex nikdy nebavil,proto raději nesexuji

Biluška
Člen
- Nahlásit

šmarjá, napřed musíme vědět essi sou to samičky,nebo samečci, ne? Pavli, di se podivat, to je moc důležité

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:55
- Nahlásit

nebo tuk a špek

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:57
- Nahlásit

Biluška
musíme vědět essi sou to samičky,nebo samečci,
Nemusime, operativne zamenime. Tra na Patku a Matku.

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 14:58
- Nahlásit

chládek a tiňtěra
salam a lejkum
bop a bobek
kassandra a esmeralda
davítková a desenský

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:03
- Nahlásit

jbat
davítková a desenský
TY SI VUUUUUUUUL!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:06
- Nahlásit

jbat
ty si kráva strašlivá )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:06
- Nahlásit

jbat
davítková a desenský
Davítková tě zabije Co ti to chuďátko kůzlátko udělalo, že ho chceš pojmenovat po takovým blbovi? (nemyslím Davídkovou )

Fifi
Nemusime, operativne zamenime. Tra na Patku a Matku.
Já ti nevím, třá čučka a getka bude znít dost blbě . Ta čučka hlavně

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:07
- Nahlásit

Fifi
TY SI VUUUUUUUUL
Gerda
ty si kráva

se dohodněte aspoň

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:08
- Nahlásit

pawLINka

Jo mluví jako já a hrubým hlasem Žanka hlásá sprostoty,jo prdí taky

jbat

davítková a desenský

to je tak k smíchu, jak ty kočáry pro psáky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:11
- Nahlásit

no co,tak s desenským odjede do maringotky,bude mít plno psů,ukáže mu jak správně vychovávat a cvičit psi,bude sem psát,že to vodnesou psi ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:11
- Nahlásit

Biluška
Davítková tě zabije
ploč?

Co ti to chuďátko kůzlátko udělalo, že ho chceš pojmenovat po takovým blbovi?
nikdy nevíš, essi z něj nevyroste smradlavej cap, no ne? a pak by se to hodilo.

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:14
- Nahlásit

Eire
to je tak k smíchu, jak ty kočáry pro psáky.
takže je to k pláči...?

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:15
- Nahlásit

neda mi to, proste mi to neda, takze ke fcerejsku a uzasnemu napadu rodiny Moravcovych o kryti feny NO bez PP

Pavlína Moravcová
Zrovna vcera, kdyz sem vysla z jednoho mistniho lepsiho baru, kde sem sedela s kamosem a chvilku sme kdakali o zivote, sem se desne rozcilila.
Uz sem sedela v aute a od svyho auta prilitnul kamarad, esli netucham, ci muze bejt to stene, co tam pobiha. Upozornuju, ze to bylo na ty nejhlavnejsi ulici u nas v Chlumci, kde ty auta prece jenom docela jezdej. Vylitla sem z autaku a na chodniku tam pobihalo stendo, neco sprsklyho s NO, bylo to velmi mladicke. Hnalo se to ke mne a ve stejnou chvili se z jednoho nejhorsich pajzlu v Chlumci vynoril malej cikan a zacal na stene rvat. Dobehl ho a capnul, tak sem ho zastavila, at kurva na toho psa dava pozor, ze sou u silnice. Bez jakykoli odpovedi zaplul zpatky do toho pajzlu.

CHci rict jen tolik, ze pokud chces ty a tvuj cteny bratr prichystat podobny, horsi, mozna lepsi osudy dalsim psum, tak si posluzte. Ale kez vam za todle chovani upadnou fsecky koncetiny a hlava.

Biluška
A todle je ten duvod, proc sem nedavno Pavline napsala, at ona na me radsi nemluvi.

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:20 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

jbat

takže je to k pláči...?

Tak a teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet..

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:23
- Nahlásit

Mathea
A todle je ten duvod, proc sem nedavno Pavline napsala, at ona na me radsi nemluvi.
Mě Pavlíniny nápady taky někdy docela zaráží, třá ty pařezy přivézané k obojku, nebo čuby svázané dohromady, aby si zajistila přivolání té mladší.
Ale dost dobře nechápu proč by měli štěňata (byť bezpapírové) dávat romulusům? Hele, já je fakt neznám, třá je fakt dají každému, třá ne. Ale i nepapírovým štěňatům lze najít kvalitní majitele, ty jsi svoje taky snad nerozdala menšině, ne? Ani vietnamské, ani romské

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:26
- Nahlásit

Biluška
Nerejpej, jestli ti neni jasny, jak sem to myslela, nema cenu se o tom dal bavit.

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:28
- Nahlásit

Eire
takže je to k pláči...?

Tak a teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet..

jak chceš...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:31
- Nahlásit

Mathea
Nerejpej, jestli ti neni jasny, jak sem to myslela, nema cenu se o tom dal bavit.
Já rýpu?
No tak se o tom teda bavit nebudem, stejně musím ve se saní než tam bude úplná tma.
Jen tak mimochodem na okraj. Asi rok,možná dva zpátky se na jichu Čech narodili štěňata puli s PP. Poměrně málopočetné plemeno a ten slavný cár papíru měli. Paní je bez skrupulí dala do zveráku, do akvárka. Kde proboha všichni pořád berete tu jistotu, že ten papír zajistí štěněti nějaký šťastný život?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:32
- Nahlásit

třá ty pařezy přivézané k obojku, nebo čuby svázané dohromady, aby si zajistila přivolání té mladší.

??
ty jo...

březne
nemáš eště škvarky, mám hlat jak pes...

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:33
- Nahlásit

Biluška
Poměrně málopočetné plemeno a ten slavný cár papíru měli. Paní je bez skrupulí dala do zveráku, do akvárka. Kde proboha všichni pořád berete tu jistotu, že ten papír zajistí štěněti nějaký šťastný život?

možná de spíš o to, že se do toho pouští čék tady ocaď, co se denně může seznámit s osudy těch čoklů tady v tématech hledám domov pro...

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:35
- Nahlásit

Biluška
Kde proboha všichni pořád berete tu jistotu, že ten papír zajistí štěněti nějaký šťastný život?
ja nikdy nic takovyho nenapsala. Ba naopak, ale ja sem ta mlada, naivni plna idealu;)

Já rýpu?
Jo

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:38
- Nahlásit

nazdarte...koukam ze si pojmenovavate kozi kozi kozi )) ..slusny ..i na vas, vy hovadny skutkove!
..moje budou Kdenicneni a Nismrtnebere

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:38
- Nahlásit

jbat
mám,ale jsi daleko

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:40
- Nahlásit

Biluška

Kde proboha všichni pořád berete tu jistotu, že ten papír zajistí štěněti nějaký šťastný život?

Jistota není nikdy žádná,ale vzhledem k tomu co za zvířata a jakého původu plní většinu útulků,není těžké si dovodit,že kříženci a bezpapíři jsou na tom podstatně hůř.Možná i proto,že bývají zdarma nebo za menší obolus než zvířata s PP,se zdravotními vyšetřeními,zkouškami povahy....

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:40
- Nahlásit

brezen2008
mám,ale jsi daleko
Kua...

StaHi
Kdenicneni a Nismrtnebere

kámoška má psa a ten se jmenuje Ajéje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:42
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=QrLbEdfPRo4&feature =related
Fouka, fouka vetricek, nafoukal zavej, ze nesly otevrit venkovni dvere. A to sme v polabsky placce, na horach to musi byt masakro. Kdoz musite jeste nekam vozidlem, opatrujte se a tem, co jsou uz na cestach, stastny navrat. Davejte majzla, neni to rit.

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 15:47
- Nahlásit

děcka nemáte někdo nějaký echo, jetsli vlaky jezděj v pohodě?

<< 1 ... 3771 . 3772 . 3773 . 3774 . 3775 . 3776 . 3777 . 3778 . 3779 . 3780 . 3781 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání