Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3771 . 3772 . 3773 . 3774 . 3775 . 3776 . 3777 . 3778 . 3779 . 3780 . 3781 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:22
- Nahlásit

jbat
nic nepřišlo.
určitě to sežrali trpaslíci v drátech Tak to zkusím eště jednou.

Gerda
Anebo, a to je velmi fikané - Pejsek a Kočička....
No to je ofšem ale velmi fikané. Ale pani, nezapoměla ste na to, že sou to dvě kozí? By to musela být Pejsková a Kočička

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:46
- Nahlásit

http://www.pohadkar.cz/video/spadla-z-oblakov-zaha dny-cudzinec-8dil/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:14
- Nahlásit

Gerda
měse vždycky líbilo tohle
http://www.pohadkar.cz/video/pingu-popcorn-29dil/

jinak zítra do lesa asi nejdem,jenompodél vody,to nás kdyžtak najdou až zapadnem
vjeřím tomu,že nebudou cyklisti

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:37
- Nahlásit

brezen2008cau,to by musel byt asi ciklista adrenalinar,ne?i kdyz u nas ti blazni jezdi i v takovym pocasi????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:46
- Nahlásit

nemethova5
no vono stačí,aby si vzali jiný kola a jsou schopní jezdit i v tomhle počasí
co hajánek?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:01
- Nahlásit

brezen2008hajan?no nic moc,kdyz von furt to prase zere ten snih a porad ma poradnou s.acku!uz mi s tim leze na nervy,dostane po tlame a nabere si znova plnou hubu,jak je to ledovy,tak jestli mu to nedela paseku v brichu,jinak dobry,je dosti frustrovanej,ze nemohl chytit zlodeje,musel byt zavreny,jinak klid,az na tu kalamitu,co tu je,abych se zitra vubec dostala do prace.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:28
- Nahlásit

StaHi
kozi kozi kozi

sou jen dvě ty troubo!

pawLINka
ale vony jsou to dvě - tramtadadáááááá - kozenky

pani Gratulace nejvějtčí. Obří a olbřímí!!!

Vzhledem k počasí navrhuju je pomenovat Vločka a Vánice.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:18
- Nahlásit

nemethova5
no mě sindy to dělá taky
aspon se můžeš vymlouvat na sníh a kalamitu

asi to zejtra vzdám,bo kdyby jenom padalo tak se to dá,ale von je hnusnej vítr a to bysme za půl hodky šli domů

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:35
- Nahlásit

Holky, díky za gratulace...
Jména zatím nedostanou, protože jsem poučena z předchozích nezdarů...
Koza, kterou už nemáme, mívala i 5 kůzlat. Nakonec přežily většinou jen 2 - 3.

U těhle taky nevím. Bílá je menší, taková míň schopná, nechce stát, ale když ji dáme k vemenu, tak pije. Hnědá je větší, stojí, ale nechce pít. Navíc Matylda si té bílé moc nevšímá, olizuje jen tu hnědou. Rasistka.

A ještě jeden postřeh - Jula, která má taky co nevidět rodit, se o ty kůzlata stará jak kdyby byly její - olizuje je, pomekuje na ně. Myslím, že to snad u ní vyvolá brzo porod...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:35
- Nahlásit

brezen2008jo a taky po tom tak s.re?no ja bych to vzdala,zitra to ma byt jeste vetsi masakr nez dnes!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:50
- Nahlásit

Jsem byla venku krmit. Nemohla jsem najít misky, páč byli totálně pod sněhem, ale totálně, nebyli vidět ani obrysy Za hodinu napadlo asi patnáct čísel. Tu Olomouc zítra vzdávám, v tomhle nikam nejedu

leila
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 21:12
- Nahlásit

nenávidím sníh a nenávidím zimu a ta kráva malá to asi vycítila a tak ji moc moc milánkuje sviňucha dneska jsme byli 4 slovy čtyři hodiny venku, jinak by mi zbořila byt siňucha, a ač je teď na večer celá pod sněhem, odhaduji že tady bude cca 35cm a furt valí, tak se jí venku líbí a furt dělá tunýlky, sem tam nad nějaký vyskočí jinak jí celou procházku nevidím

leila
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 21:15
- Nahlásit

Biluška
Tu Olomouc zítra vzdávám, v tomhle nikam nejedu
ste tam měla ject vystavovat či jen koukat? Prý je tam moc hnusně, jako každý rok a navíc je tam moc moc sněhu

Muchooooš estli si tu tak zítřejší stříhání odvolávám
nikam na výstavu nejedu páč má být taglenc celý týden a do těch prdelákovic se houbelec v tomto dostanu, dojdeme někdy před brnem ju???

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 21:16
- Nahlásit

Biluška
Jsem byla venku krmit. Nemohla jsem najít misky,
Já měla problém najít auto.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 21:26
- Nahlásit

leila
jen koukat a utratit nějaký prachy. Toš aspoň ušetřím

jablunka
Já měla problém najít auto.
To mám, páč jsem měla problémy dostat děcka ze školy. Fakt drsný. Mášenek pro ně vyjel a za hodinu se vrátil s tím, že nemůže vyjet velký kopec. TAk to zkusil objet po staré a taky nevyjel. Absolutně neprohrnuté. Volala jsem holkám, že mají přijet autobusem ve dvě. Ten nejel vůbec Tak jsme zase sedli do auta a jeli pro ně obklikou přes tři dědiny, zajížďka asi deset kiláků, ale v cestě jenom malý kopec, který jsme vyjeli . Humus humulus.

Jo a psy nemůžu vůbec pustit na zahradu, páč v jednom místě máme tak vysokou závěj,že prakticky nemáme plot Čouhá ho asi třicet čísel, to moje hopsinky-agiliťáky teda nezastaví

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:06
- Nahlásit

Leila,ok stejne musim do Poruby za Jaffinem,dostal na tu nohu jen heparoid,tak jim musim dovezt atb a mast. Nebo ho chytnu za skuru a zajdem znova na veterinu. Pokud se vzpamatuju z toho,ze jsem se dostala na karaoke a zpival Josef...Joejoe ma ode mne slibenou pusu,kdyz pujde jeste jednou. Mela jsem cely cesnek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:18
- Nahlásit

Mucholabkacus,jak jsi dojela na sanich s coklidama?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:21
- Nahlásit

nemethova5-cau. Vcera pohoda,15 km do bazantnice a z5 a zadni mrtvi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:24
- Nahlásit

Biluška-my byli dneska pracovne v Roznove. Neni dobry napad jet v kalamite do Beskyd.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:26
- Nahlásit

Mucholabkahele jsem si vzpomnela na hajanova mlada leta,jak me tahal na bobach,taky cca osm km tam a osm zpet,no jo,vy jste na tom lip,lip trenovani,hele kde ted chodis na cvicak?chodis vubec?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:31
- Nahlásit

nemethova5-na cvicak uz nechodim,clenem nejsem nikde,ted me bere spis "atletika" u psu. Mozna budu znova chodit az bude stat barak. Nebyl ani cas a po jednom incidentu ani nalada. Necham si doplatit zbytek co mi zko dluzi-14 tis, a dam si voraz.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:40
- Nahlásit

Mucholabkaco to????on ti cvicak dluzi prasule?no tak to se ti nedivim teda a jeste po incidentu,barak budete mit kde?ja bych taky sporovala ale zatim nemam cim.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 22:44 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

No,puvodne se mi to melo vratit na jare z dotace,o kterou se ale nikdo nestara. Ale z 20 uz jsem za rok dostala 6. Jo,a barak bude v Bartovicach. Dneska jsme merili radon.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 08:31
- Nahlásit

čau všem
tady sněží furt
tak vyrážíme ,bo ta malá holka,ráno lítala jak střelená,jsem jí řekla hned venku,jestli bude lítat,tak jdem na vycházku do polí podél vody,jí to bylo šumák,tak jdem,už ted tady jančí a těší se,je asi divná
sindy to samí,mi pomáhala zabalit batůžek ,se těším jak malí děcko
ale řidičům to nezávidím
tak čau přátelé,kdybych se tu do 20 hodin neukázala,dejte mě hledat,bo jsem zapadla a čekám na vysvobození

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 08:58
- Nahlásit

Biluška
jsem měla problémy dostat děcka ze školy. Fakt drsný. Mášenek pro ně vyjel a za hodinu se vrátil s tím, že nemůže vyjet velký kopec. TAk to zkusil objet po staré a taky nevyjel. Absolutně neprohrnuté. Volala jsem holkám, že mají přijet autobusem ve dvě. Ten nejel vůbec Tak jsme zase sedli do auta a jeli pro ně obklikou přes tři dědiny, zajížďka asi deset kiláků, ale v cestě jenom malý kopec, který jsme vyjeli . Humus humulus.
Mi nebudeš věřit,ale Fifijová je mi svědkem,my to měli to samé,nemohli sme dostat holku z Pardubic.:lolojela busem jen do Bylan a pak šlus,Tom z jedný strany nevyjel kopec,z druhý strany to bylo ucpaný kamijónama.....nakonec nás zachránil kámoš s teréňákem,kterej ji dovezl.Ofšem už teď víme,že bé problém v neděli,jak ji dostat do Pardubic.
Jo a psy nemůžu vůbec pustit na zahradu, páč v jednom místě máme tak vysokou závěj,že prakticky nemáme plot Čouhá ho asi třicet čísel, to moje hopsinky-agiliťáky teda nezastaví

S tímhle problém nemám,ofšem Ota se odmítá venčit úplně,páč sníh ho pálí do nohou,Cecílije,Milouš a Puči nejsou vidět,páč zapadnou do sněhu,jen Bůca,Brůs a Ted jsou v pohodě.Teda On Puči tak,strašně se mu líbí,jak ho Brůs hledá a nemůže najít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:09
- Nahlásit

jablunka
Ji v neděli nikam nevozte, bude mít prázdniny . My jsme v pátek ráno váhali jestli vůbec děcka vézt do školy, pak k jejich velké smůle Tomáš ten kopec projel. Odpoledne už ne . Jestli to do pondělka nepřestane tak holt budou mít volno. Stejně by byli asi jediné kdo by dojel, většina žáků je tady z těch kopců .

S tímhle problém nemám,ofšem Ota se odmítá venčit úplně,páč sníh ho pálí do nohou,Cecílije,Milouš a Puči nejsou vidět,páč zapadnou do sněhu,jen Bůca,Brůs a Ted jsou v pohodě.Teda On Puči tak,strašně se mu líbí,jak ho Brůs hledá a nemůže najít.
Mým blbečkům se to líbí všem I Lilátko zklamalo Stará bába Rozárka se včera válela tak nadšeně, že jsem měla strach, aby si neuhnala torzi. Šeltice a Texál si v tom budují tunely a jsou děsně hepy. Blbečci jedni, evidentně nečetli, že pohyb nepotřebují

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:13
- Nahlásit

Je to dneska na saně, nebo spíš na norování?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:25
- Nahlásit

Mucholabka
Na norování, je to měkký a boří se to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:26
- Nahlásit

Nazdar blázni, strašně sem zaspala, teprve teď vstávám! Makám s Mařkem do lesa, bude hopsat v závěji. V noci se jí to strašně líbilo, dělala nosorožce - nabrala si na košíček hroudu sněhu a měla roch. Vona čoveče pod tim sněhem nějak strašně sobře hledá blivajzy k sežrání svinuša.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 09:57
- Nahlásit

Biluška
Ji v neděli nikam nevozte, bude mít prázdniny
No já bych v tom problém neviděla,ale ona má praxi a strašně se tam těší.

<< 1 ... 3771 . 3772 . 3773 . 3774 . 3775 . 3776 . 3777 . 3778 . 3779 . 3780 . 3781 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání