| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:24
- Nahlásit
Ta výstava v Olomouci je zítra? Kurva, jsem na to zapomněla. Chtěla jsem se jet podívat na dvje plemena.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:33
- Nahlásit
PetraK
"poooočkej ty budeeeš lííítovaaat!"
No už lituju,pustil rádio jerevan
Brý den kačo,auu kačo ,kačíčku kuk kuk čau šéfe,ahoj aúúú ahoj ahoj ahóój pi*o do prdele tak du kačíčku blbečku mňau ahoj čoure čoure poď poď....
du rači ven s psama ty držej hubu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:34
- Nahlásit
Nazdar blázni, šak furt sněží, mrás kolem bjěží, musíme bjěhat taky, abysme se vohřáli, nebo si každej navlíknem svýho psa na nohu, tzn nejvíc f teple bude biluše. Mě ten sních neva, kdybych nemusela v neděli k té kámošce podepisovat další papíry krs půjčku, je hrozná, taky musí mít negativní platební historyji! Maryji sních nabíjí, asi vopravdickou eletrikou, bo běhá jak sviňa, dokonce aji za míčkem.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:39
- Nahlásit
Eire
Taky umí měnit hlasy? Náš Kuba vede úplný dialogy - mění hlasy jak schizofrenik.
A zvířata umí fakt dokonale - husy, kačeny, kosa, slepice, morčata.....
Jeho klec stojí před koupelnou, když jde někdo z koupelny, tak cvakne jak vypínač, brkne si a prdne. No prostě dokonalý zvíře.
Ráno když jdem za psama, tak se hned ozývá - Aaaarrrone, Árčíí, poď, Delino!, ke mně...
Na mě volá úchylným hlasem Milooouškůů. Je toho moc co umí a to ho nikdo nic neučí.
Jo, ještě umí dobře telefonovat. Když zvoní mobil, tak začne - Prosim, no, no, no, tak jo, no, tak ahoj!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:46
- Nahlásit
pawLINka
Prosim, no, no, no, tak jo, no, tak ahoj!
)))) to se určitě naučil, když mluvíš s rodičema, to je klasickej záznam telefonátu s maminkama ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:47
- Nahlásit
pawLINka
ak cvakne jak vypínač, brkne si a prdne.
klasický ráno s chlapem...
já bych žakýnka moc chtěla, ale těch peněz...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:52
- Nahlásit
jbat
Tenhle stál pár kaček. Je to totiž psychicky narušený pták...
Je z odchytu z volné přírody, což už je první problém v jeho psychice, ale prý byl v pohodě. Měl ho nějaký mladý kluk, který se mu věnoval, Kuba byl moc hodný... Pak se kluk rozhodl odcestovat a Kuba to psychicky neunesl - oškubal se a začal být agresivní. Nechali si ho nějací známí. Po čase se dal dohromady - obrostl a byl ok. Milého bývalého majitele nenapadlo nic lepšího než Kubu navštívit - od té doby se škube pořád a je agresivní.
A tak ho prodali. Za pár kaček ho koupil švagr a tak je Kuba tady. V létě je venku ve voliéře - obroste a je spokojený a v zimě je doma v kleci (během pár dní se celý oškube. Nemá ani letky). Je to takový labilek no... Ale i přesto je dokonalý.
Já se právě bojím si žakouna pořídit kvůli jejich závislosti. Raději bych zase nějakého takového zkaženého chudáka, kterého nikdo nechce. Už jen proto, že prostě nemám tolik času.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:54
- Nahlásit
Biluška
Humus, hnus a fijalový myši, nebo jak to říká Jabloň.
Máš to blbje....Hnus a humus fijalovej,gestapácký helmy a potetovaný myši.
Tady uš sme zapadaný vot půl sedmý ráno sem štyřikrát vodhrabávala a plat prtný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:05
- Nahlásit
davidkova renata
no já právje brečimj každej den ve všech 4 pracech bo to se prostě skutečně nedá..jako bez prdele.
jinak se řiká hnus,humus,filcky ,esesácký helmy a potetovaný myši..zdaleka to ale nevystihuje skutečnost
Doma mi to ani tak moc neva, na vycházky ve sněhu už jsem si zvykla, Hesinka zase chodí na kočičí záchod, páč sníh jí vůbec nedělá dobře. Ale jak musím sednout do auta tak mám tik a nervy na pochodu
eště jinak pozdravuj f holomocu pardálku co tam jednak bé mít stánek..
S čím má stánek? Ji zkusím najít.
Gerda
nebo si každej navlíknem svýho psa na nohu, tzn nejvíc f teple bude biluše.
Sem je v noci vzala skoro všecky do postele. Moc se jim tam líbilo, šmejdům jedněm Ale aspoň hřáli, to je fakt
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:19
- Nahlásit
menevadí shníh,když v tom tapem,ale řidičům to nezávidím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:21
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/188656-snehova-kalami ta-prichazi-od-jihu-a-to-je-jen-zacatek.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:22
- Nahlásit
jo a kde jste kupovali ty pytle na ty věci,do makra nemám přístup
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:39
- Nahlásit
brezen2008
jo a kde jste kupovali ty pytle na ty věci,do makra nemám přístup
ahoj , já je kupuju za pár kaček u Vietnamců
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:40
- Nahlásit
Eire
ahoj čoure čoure poď poď.
teď de ešče vo to komu to řiká
pawLINka
Je to takový labilek no... Ale i přesto je dokonalý.
ach jo, jo, ach jo.Lidem je fučik co těm zvířatům způsoběj, papoušek je kolikrát ne zvíře, ale spíš zanedbanej člověk. Ostatně kvíkvé mají na úrovni tříl (nebo pěti??) letýho dítěte, tak to o něčem svědčí. Jenže to lidi prostě nezajímá
jbat
já bych žakýnka moc chtěla, ale těch peněz
no peníze vem čert, ale musíš mít taky ještě někoho spolehlivýho, kdo toho ptáka po tobě podědí a víš, že se o něj bude dobře starat, a prostor pro něj a počítat s tím, že byt teda asi nebude vypadat úplně jako úplně, páč když ten pták bude puštěnej, že jo.... a puštěnej být musí.... no jo, nejni to legranda.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:40 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
hahoj vobludy, jak se tu dnes mate? Jdu nakrmit havet, maj veprove s droby co mi zustalo s akce vetamix, nebot jsem Gerde omylem objednala dvoukilovky - vcera jsem jim to varila, to bylo kecu, tata prej, ze se malem poblil a ze si urcite sousedi budou stezovat me neprislo, ze to aztak smrdi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:41
- Nahlásit
pawLINka
Je to totiž psychicky narušený pták...
hm,tagže ho sbal a vyraž s ním na Ptákočáry..jediný řešení
Biluška
S čím má stánek?
no patrně to bé se fším možným )))) ale třá chrtí i jiný voblečky vobojky vodítka a takový peachoviny,možná aji platinum grancle a tak..se seznamte )))))
du vocad bo sem tak nasraná že by eště byl malér..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:42
- Nahlásit
ahoj hipíci, jak je na tom Tonička? Tuhle jsem viděla, že jsem něco prošvihla a než jsem mohla poradit, poradili jiní.
pawLINka
Na mě volá úchylným hlasem Milooouškůů
Prosim, no, no, no, tak jo, no, tak ahoj!
uplně se slyšim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:43
- Nahlásit
davidkova renata
du vocad bo sem tak nasraná že by eště byl
co je, babo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:48
- Nahlásit
Kolega má dnes dobrou náladu a vyprávěl nám příhodu z ložnice - fčéra mu řiká žena - "ty, táto, už poď do postele ne?" A von se zalek svý povinnosti a řiká: "šak si blázen? Dyť je zima, mám jen letní gumy! To je vo zdraví tohleto!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
du vocad bo sem tak nasraná že by eště byl malér..
nebudte nasrana pani kouknete z okna takovej krasnej den, vsude snizek
Skuby na me rano pouzil lest jmenujese predstirany prujem, polozi hlavu na postel vzdycha a fuci mi do ucha, dela to kdyz fakt potrebuje ven, ze ma srajdu, jenze hajzl vychcanej to zacal pouzivat i kdyzharaj cubky, normos dela, ze desne musi ven a ja okamzite vystrelim a bezim, abyse neposral a venku vytvoril krasne bobiky. Asi ho budu muset traverzovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jbat
co je, babo?
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
Gerda
šak si blázen? Dyť je zima, mám jen letní gumy!
: a paxe vdávej!
edit:
a přesně pro todle rači du..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
: "šak si blázen? Dyť je zima, mám jen letní gumy!
davidkova renata
a paxe vdávej!
Gerdosláfka se bude vdávat? Bude další svarba??? Mám jít štrachat do gauče to boa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
a uš je tu malér!!
|
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:53
- Nahlásit
PetraK
ahoj hipíci, jak je na tom Tonička?
Ahoj , klepu na všechno, co nehoří, Toničce je mnohem líp.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:55
- Nahlásit
delam si cvicny testy do autoskoly a zjistuju, ze prd umim, asik jeste ke zkouskam nepudu,
PetraK
a uš je tu malér!!
jakej maler, ja se jen snazila davidkove v deprezi spravit naladu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
a paxe vdávej!
šak nejsu blázen, já mám přezuto, hnedle je zima veselejší )))))
PetraK
Bude další svarba???
NE NEBUDE!!!
Sme to četli, jak je tonka čipera! A to je moc dobře, posíláme Toničce velkopohlazení, ať se o ní Rozina dobře stará.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 11:59
- Nahlásit
Co je těžko uvěřitelný a myslela jsem, že se mi to jen zdá, je fakt, že Tonička líp slyší i vidí, než před mrtvicí.
no ty vado, valim bulvy to je skvělý. Oni se myslím povětšinou zvetěj líp než lidi, páč - tam není ten strach. Mi se tohle stalo u Murphyho. Byli jsme v práci, přišla jsem domů.... bože, nemůžu na to vzpomínat, ne, vím je nesmyslný mít výčit, páč do tý práce prostě jeden musí, ale mám je. nesmyslně ale mám, že tam byl sám.
Ale zvládnul to, zvládnul to dvakrát. Ta druhá mu ale sejmula zadní nohy, museli jsme mu pomáhat, moc špatně chodil, ale byl tady rád, takže nebylo co řešit. Tak ať je Tonka Tonkovatá už jen dobrá! Posílám jí hudlana na šňupák.
|
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:00
- Nahlásit
Gerda
Sme to četli, jak je tonka čipera! A to je moc dobře, posíláme Toničce velkopohlazení, ať se o ní Rozina dobře stará.
Děkujuuuu, vyřídím . Za chvilku jdeme na kontrolu. Snad už budu moct vzít Tonku na delší procházku, šijou s ní všichni čerti .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:00
- Nahlásit
lucYnka XIII
jakej maler, ja se jen snazila davidkove v deprezi spravit naladu
a dozajista budeš dost úspěšná. Taky je ešče šance, že to v tom bordelu tady přehlídne
Gerda
NE NEBUDE!!!
proč si ho nechceš vzít?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:02
- Nahlásit
tak to se podívám u nás
dík
|