| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
jak jste pocitali?
normál, rovnice o třech neznámých....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
šebrleho,ježiši kolik chceš? já ti na papírek napíšu klidně milion,chci šebrleho,polonahého stačí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:53
- Nahlásit
brezen2008
nic, půlmega, nebo čtvrtmega, nebo nedam ani obal z kinofilmu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 16:58
- Nahlásit
Gerda
tak tady máš
500 000
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:22
- Nahlásit
brezen2008
sou jen virtuální, nehraju!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 17:44
- Nahlásit
Gerda
no tak za půlmega mi šeblne nestojí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:04
- Nahlásit
Holky jsou s Jaffinem zpátky z veteriny a zlomenou tu nohu nemá, vazy prý v pořádku a vet netuší, proč má nohu oteklou a nemůže na ni stoupnout. Dostal injekci na odvodnění a absolutní klid na lůžku. To je teda věc.
S mojima čoklama jsem jela na sáňkch z Petřkovic do Šilheřovic a zpět, udělalo to 15 km, to se docela dá byl s náma i maloš, ale ten samosebou netahal, občas běžel, občas mi seděl na klíně a nechal se taky vozit.
Blbé je, že když jsem jen tak seděla a buzerovala psy, mrzly mi nohy, takže do soboty to musím nějak vymyslet. A pojedeme až do Krzyzanowic
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:18
- Nahlásit
Mucholabka
já jsem se taky šla roztát do vany
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:29
- Nahlásit
Gerda
tak už mám ta kytky,tchýnin jazyk a tak dál
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:14
- Nahlásit
Mucholabka
Hmm, zdá se, že Ebony měla pravdu ))))
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ahoj, kotě je naočkovaný, máš to mejlíku a je to KOCOUR. Takže teď se nedivim, že je horší piraňa než gdejakej ratlik
Gerda
díky za kontakt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ééééééé, teď moc netuchám f čem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
símťa, kdybys nebyla amatér, navlíkla by sis maloša na fusekle a to celé teprve strčila do boty. Ale to potřebuješ ještě jedno štěnisko...nebo si vem to jimmijovic kotě a budeš ho mít jen jako tu krátkou sportovní fusku...
březen
Tchýnin jazyk je hnusná kytka, měla sis pořídit něco krásnějšího přece.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 21:13
- Nahlásit
Gerda
Tchýnin jazyk je hnusná kytka, měla sis pořídit něco krásnějšího přece.
A navíc jedovatá,proto se i tak přiléhavě jmenuje.Při prvním psovi šli tyhle hnusy z domu.S postupně zvětšujícím se počtem psů a koček zůstal jen bambus a když byly kočky,tak eště obilíčko.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 23:26
- Nahlásit
ahoj všichni, krysařík nemá zlomenou nohu má flegmónu, rafli se s čivavákem o háravku a čivavák ho kousnul do nohy, máme atb v injekci i v prášcích, vet říkal že jsem dojela včas, že ani teplotu nemá, ale flegmóny jsou prej zrádný, že by byl mnohem radši,kdyby měl nohu zlomenou
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 23:36
- Nahlásit
kejtlin
ahojka, to mela moje fenka taky po napadeni a pokousani, je to opravdu dost blba zalezitost , nas to tehdy vyradilo na mesic - lecba ATB + nasledna rekonvalescence, ale nastesti to probehlo bez komplikaci .. tak drzim palce krysarackovi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 03:41
- Nahlásit
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Led 2010 06:15
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Koukám můdr nedorazila, tak jí jdu napsat. Fčéra jsem to nezvládla, ve dvě mě přepadla tak příšerná migréna, jsem to musela v práci zabalit. Jsem myslela, že ani nedojedu autobusem domu, bez toho abych ho neznečistila Ale dopadlo to dobře. Doma jsem rovnou zalehla a spala až do 4:30
kejtlin
krysařík nemá zlomenou nohu má flegmónu
co to je? čudinka, ať se brzo uzdraví!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 07:57
- Nahlásit
jablunka
dík a já chtěla ještě ten nejvyší,tak to né,mám to všechno ve vysoké výšce,kam já musím lézt po židlích,takže psiska tam nedošáhnou
Gerda
krásnějšího zadarmo nic nebylo,je to vod paní z baráku,co jim to tam lidi ničej a tak,takže mám doma 1 jazyk,pak ještě 2 kytky a pak ještě jednu takovou co padá na zem
jinak ahojda všem,dnes jsme byli jenom okolo 4 bluků,bo jestli to vyjde zejtra a nenapadne půl metru sněhu,jak hlásej,tak jdem na vejlet
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:13
- Nahlásit
Mucholabka
Že se svejma psema fakt něco děláš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:38
- Nahlásit
v Praze sněží ))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:44
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁAAAÁÁÁJN!!
Najde se zde dobrá duše, která by mě politovala??
Když nehledám po nocích křičící děti, tak aspoň "operuju možnou torzi", abych se v noci nenudila.
Při včerejší večerní prochajdě jsem Ešusovi házela mičudu z krpálu. Při posledním hodu, když už byl skorem nahoře najednou se tak divně položil - asi jako kdyby dělal "down" a začal děsně naříkat. Páč vim, že je hysterik, použila jsem léčebnou metodu zvanou :"Dobrý, dobrý, to nic neni!" s nohama nic evidentně neměl, ale když jsem mu sáhla po stranách sáhla na břicho za hrudníkem, tak mu to hrozně cukalo. asi jako když vám cuká sval na ruce, nebo na noze.Čokl byl divnej, furt dělal takový kolečka, jako dopředu a zpátky ke mně, dopředu a zpátky ke mně, takhle jsme šli celou cestu dom, vocas svěšenej, psůch si nevšímal. Jen domů, museli jsme okamžitě dom. tam stál jak oslík, s ocáskem furt dolů, na místě si lehnul do polohy sfinx a já to viděla černě. Ten čokl si při tom lítání po kopci určo votočil žaludek!! Takhle tam furt ležel a čuměl. Já už počítala kam pojedeme takhle v noci, Brtnik se mi smál čokl nakonec ze sebe vyrobil preclik a usnul. Ne tak já. celou noc jsem ho hlídala, spala na jedno ucho, jedno voko. Jak se otočil, byla jsem auf. Ráno normoš, vítal mě jako kdyby mě měsíc neviděl, všechno sežral (Brtnik pochopitelně nejapný poznámky, kam že ten pes to žrádlo moch asi tak dát, dyš má ten přetočenej žaludek ). Tak nevim. Doufám, že to byla nějaká blbost. Křeč třeba?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 08:56
- Nahlásit
PetraK
heled,to je děsný,já nevím,jestli dasty přechodil torzi,ale najedl se,začal pochodovat,funět,furt by lízal něco ze země,,mě nenapadlo nic jiného.než nasadit náhubek a jít ven,byli jsme asi hodinu venku a pak udělal bobek a byl klid,břicho taky na fouklí,no bylo to asi 3 dny co jsem ho měla,mě nenapadla ta torze,až ráno kolega říkal,že pes měl namále a mohla to bejt,ale od té doby máme klid
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:02
- Nahlásit
brezen2008
NESNÁŠIM TORZI fakt ne.
Hlavně že to s Dastym dobře dopadlo.
A doufám, že u nás šlo o nějakou ptákovinu, že někde za rohem něco nečíhá.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:05
- Nahlásit
PetraK
no to je moje můra největší,všechno zvládnem,ale torze se bojím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:09
- Nahlásit
Gud mornink.
PetraK
ou maj gát, ještě že je už v poho, jestli žral a kakal, tak můžeš bejt klidná. Ale nezávidím, taky bych nespala a štrésovala.
Torze je jen u větších plemen, že?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:10
- Nahlásit
Nazdra sněhuláci
nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních nesnáším sních
PetraKbrezen2008
No děfčata obávám se že torzi žaludku pes nepřechodí tady máte o tom diskuzi
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_2223_0.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Alexa
No děfčata obávám se že torzi žaludku pes nepřechodí tady máte o tom diskuz
což já vím, že nepřechodí - jen se tak maximálně může hodně, hodně velkou náhodou stát to, že se zcela náhodně přetočí zas zpátky - jako u toho čokla, co si to přetočil zpátky když skočil do kufru auta (náhoda jak blblec, že pánik ho do toho kufr nedal sám, nechal tam psa skočit).Já zatím vím jen o tomhle jediným případu a pochopitelně tehdy psali, ať to nikdo nezkouší, že to fakt byla ze zadele klika, každá torze vypadá jinak.
Já si nemyslím, že by jí Ešus přechodil, já se jen bála, aby to nebyla, podle toho jak se choval. No a taky aby to nebylo cokoliv jinýho hnusnýho. Fuj to byla fakt noc.
jbat
Torze je jen u větších plemen, že?
aji třeba u józefpšíkůch. i když u větších je to pravděpodobnější.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:28
- Nahlásit
Alexa
paní, prosím, kam chodíte k vetovi? Veterina na Zbraslavi "U malý řeky" se zhoršila, na náměstí je špatná jaksi setrvale a rodiče maj nemocnou psovou.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 09:32
- Nahlásit
děcka, my byli včera se pstvem v polích a já si asi urvala kouleno, opuchlý to mám, bolí to jak čupka a v těch lodičkách se mi chodí úpa suprovje...
jinak ale buržůzoazní prochajda, tma a přitom světlo, super.
|