Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3762 . 3763 . 3764 . 3765 . 3766 . 3767 . 3768 . 3769 . 3770 . 3771 . 3772 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 10:37
- Nahlásit

Tinta76
písni jí emila,asi sem ted moc nenakoukne,do mailu jo

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 10:38
- Nahlásit

Sorry že vám sem lezu, ale množit s NO bez pp to je fakt síla.
Proč? Pro peníze asi těžko pochybuji,že je prodáte se ziskem.
A pro lásku ke psům taky ne, tak proč?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 10:38
- Nahlásit

No jo, někdo je schopný najít krycího psa pro čubu během týdne-pokud možno nejdál tak ob ulicu, zatímco já hledám pro uchovněnou fenu už asi rok v rámci střední a západní Evropy a žádný mi není dobrý. A nepůjdu do toho, dokud to nebude echtgoldpes.

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 10:41
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

Jen jsem vám chtěla sdělit svou radost

Radost z čeho?Z množení bezpapírů?Určitě mají udělaný rtg kyčlí,povahový zkoušky,....že?
Plný útulky ovčounů i štěňat,ale nějakej chytrák stejně namnoží!

Víš co seber pana "chovatele"a běžte se spolu poradovat do pár útulků!

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 10:42
- Nahlásit

Alexa
a on má nějaký blbý vedlejší účinky???
noooo, dělá strašný díry v peněžence ne vážně, snad nemá, ale pokavad je Rex v cajku i bez toho Rimadylu, tak mi přijde zbytečný ho tim ládovat, aby mu pak zabíral, když ho bude jó potřebovat
Z mého lajckého pohledu bych ho asi spíš nevysazovala v zimě anebo zkus ještě snížit dáfku dávej mu čtrtku a uvidíš
to nás taky napadlo ... to bysme případně taky mohli zkusit

davidkova renata
písni jí emila,asi sem ted moc nenakoukne,do mailu jo
tak počkám do večera, pak jí dyštak písnu ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 10:59
- Nahlásit

Cus, zrejme na me prazacii plivnuli vetamiksovou jedovatou slinu! Ze se ridic ozve misto hodinu predem asi 7 minut pred prijezdem, budiz, moh bejt rad, ze me chytil doma.. Ale ze misto hovezich sisek ma v aute samy kureci, to se mi jeste nestalo. Takze pristi tyden se akce opakuje, kureci jsem si od nej nevzala. Doufam, ze mu to jiz naskladni spravne.
Pavlina Moravcova
Tim padem zadny sisky hoveziho u me nemas.
A k planovanymu vrhu se nevyjadruju, byla bych hooodne sprosta. Vemu te s sebou nekdy do skrivan, chces?!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:19
- Nahlásit

Tinta76pani,davejte ctvrtku,pokud se rymadil dost dlouho podava tak podporuje krvacivost a to dost velkou,hele ale to je stejne jedno,budes si muset vybrat to mensi zlo,taky bych se voptala mudr?jeste k tomu je rymadil dost drahej,vim sama,ja jsem presla na movalis a jsem spokojena,taky zalezi,jak to snasi,druha strana,pani optejte se te mudr.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:20
- Nahlásit

Pavlina Moravcovaja tu taky moc nepisu,ale myslim,ze to kryti je upa zbytecny,kdyz se nemuzou udat ani papiraci,ja bych to brachovy rozmluvila v dobrem a nastinila situaci,utulky jsou fakt plny,jak bez PP ovcounu tak s PP.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:23
- Nahlásit

Fifi
Cus, zrejme na me prazacii plivnuli vetamiksovou jedovatou slinu!
panii! vy nam prazskym kradete privilegijum zmrsenych vetamixackych akci, ale my vam to doprejem at to pak zas nemusime poslouchat reci o pragocentrismu.

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 11:30
- Nahlásit

nemethova5
pani, díky! každej názor potřebnej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:34
- Nahlásit

Tinta76a zkousela jste ten movalis?jeste je jeden metacan,ja dokonce pro psa dostala metacan neco jak sirup,jak muzu pomuzu,jeste bych se zeptala te mudr

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:38
- Nahlásit

nemethova5
Budeš dnes v práci? Odpo půjdu s psama hodně ven a potřebuju cíl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

laguna
Sorry že vám sem lez
nám to nevadí,semka může každej..teda skoro každej
Eire
Víš co seber pana "chovatele"a běžte se spolu poradovat do pár útulků!
a můžou s sebou vzít i toho velkochovatele papírovejch vlkošedů..žádnej rozdíl
jinak s tim samosebou nesouhlasim,to je snad jasný.
Tinta76
no von drahej je jak svina..zkus se voptat veta na ten movalis,ale dlouhodobě(rozuměj furt) bych byla taky vopatrná i dyš movalis stojí cca 50--60kč..

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:43
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Baico
dodatečně třeseme panu Bajkonůrovi tlapkou a přejeme mu minimálně ještě dvojnásobek veselého žití

Pavlina Moravcova
Jen jsem vám chtěla sdělit svou radost(krytí je plánované delší dobu a už mám zájemce na 5 štěňat, aniž by byla ještě nakrytá), hádat se tu nebudu, páč to stejně nemá cenu.
je hezké se těšit na kulaté, chlupaté kuličky .... jen si člověk musí uvědomit nejen tu zodpovědnost teď, ale i do budoucna a kounout se okolo sebe..... čím tvůj brácha přispěje k zlepšení chovu NO? Jak máte vyřešený případný návraty psů, dohledávání po útulcích atd. ? Budete v kontaktu s majiteli štěňat, aby jste věděli, že se mají alespoň slušně? Pokud ano a brácha celoživotně ponese za ně plnou odpovědnost... tak proč ne. Jiank mi to přijde jen jako další množení bez rozmyslu a jen kvůli těm krásnejm, chlupatejm kuličkám, který až vyrostou můžou putovat do útulků......

Mám papírovýho psa, kterej je fakt nádhernej ( jen maličko přerostlej... ti co ho viděli můžou potvrdit). Dostala jsem několik nabídek na krytí s ním... štěňata by byli bezpapíráci samozřejmě, protože Brut nikdy uchovněnej nebude. Odmítla jsem a právě z toho důvodu, že nemá čím by svému plemeni prospěl, nejsem si jistá, že majitelé fenek jsou natolik zodpovědní, aby se o své bezpapírové vrhy v budoucnu postarali a já bych nikdy nechtěla dojít k tomu, že by mi na dvorku běhalo yx bezpapíráků velikosti Bruta a povahově zkažených.....
Vím, co dokáže jeden blbej majitel z těchto psů udělat..... a útulek? To je sama kapitola....

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 11:47
- Nahlásit

nemethova5
zkousela jste ten movalis?jeste je jeden metacan,ja dokonce pro psa dostala metacan neco jak sirup,jak muzu pomuzu,jeste bych se zeptala te mudr
davidkova renatano von drahej je jak svina..zkus se voptat veta na ten movalis,ale dlouhodobě(rozuměj furt) bych byla taky vopatrná i dyš movalis stojí cca 50--60kč..
voboje to má účinnou látku meloxicam - ten nám nezabíral (metacam máme ještě doma ve stříkačce ) ... když už bych měnila, tak na nějakou tu "kopii" rimadylu, třá norocarp (tam je carprofenum) ... ale měnit zatim nechci, jenom nechci do psa cpát zbytečně cokolif ... proberu to s můdr a uvidíme ... kdyžtak budem dávat čtvrtku, teď máme 42 půlek, po čtvrtkách bysme to měli ještě na 84 dní ale jak řikám, vo prachy mi teď vůbec nejde ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 11:55
- Nahlásit

Tinta76
vo prachy mi teď vůbec nejde ...
můžu se stavit??? sem nějak f tísni bo co a dyš vám vo prachy nejde taxem jako myslela..

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
no pani, nejde mi vo ně, bo žádný nemám ale jako se stafte, uvařim vám třá kafíčko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:03
- Nahlásit

Tinta76
uvařim vám třá kafíčko
, bo žádný nemám
zbytečná cesta

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:04
- Nahlásit

Mucholabkajo budu,a muzes mi tam prohnat ty cerny mrdky!zjistili jak se dostat do objektu,aniz by spustili infrazavoru a taky ti reknu,jakou na ne dnes nalicim past,to dostanes zachvat smichu,jak se sykorky chytnou na futro!!!v kolik tak asi?jo a musim mit hajana pustenyho,bohuzel,debilove si zalezou do kanclu,jak budou chtit ven musi prozvonit,asi tak nejak!

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 12:04
- Nahlásit

davidkova renata
taxi trhněte aspoň ušetřim i to pitomý kafe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:06
- Nahlásit

Tinta76
spoň ušetřim i to pitomý kafe
jako to je neskutečný jaxou někerý lidi krkaví??!!! ani tu culifindu by čéku neudělala!!! Hamba vám!!

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:12
- Nahlásit

brut
dodatečně třeseme panu Bajkonůrovi tlapkou
Děkuju za něj!Dostala jsem několik nabídek na krytí s ním... štěňata by byli bezpapíráci samozřejmě
Stejný jako u nás. Taky jsem do toho nešla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:13
- Nahlásit

Tinta76ja bych vam třa kafe taky uvarila ale vy jste daleko a davidkova to samy,coz me teda se.e,jinak co se tyce movalisu,nezabiral,metacan je taky super,taky mi ho dal vet do strikacky,ja jenom vas chci pani upozornit,ze se mnozi pripady velke krvacivosti po rymadilu,coz mi rikal nas vet,hele a co treba trocoxil(mavacoxibum),zda se mi,ze to je jak rymadil,je to primo,na klouby atd,ale na to taky bacha,je to jedena tableta,stoji kolem 800kc.,ale pes ma mesic klid,takyje po tom nejaka krvacivost,ale to by jste se musela zeptat veta,co je lepsi,jestli dat jednu tabletu za celej mesic,nebo ho ladovat po ctvrtkach rymadilu,je to jen muj nazor,treba se zeptat odbornika.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:16
- Nahlásit

Baico
Stejný jako u nás. Taky jsem do toho nešla.
, mno a to mm doma papírovou čubu z dovozovýho spojení, které u nás mělo jen jeden vrh a stejně dumám nad tím, jestli jí budu vůbec někdy připouštět ( hlavně když nemám s kým,protože tady je to geneticky dost zmršený) ...a to by štěňata byly papíráci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:17
- Nahlásit

Baicotaky dodatecne gratulirujem vasemu velkomedvedovy lednimu,at zije jeste hooooodne dlouho a plno uspechu s nim.no i kdyby hajan nebyl kastrat,tak ho ke kryti nepustim,taky bylo hodne zajemcu,je to kryptak a zadny prinos by taky nebyl,nemam chut videt psi na retezu,jeste kryptaky v dalsim koleni,on by prinos taky do chovu nebyl,takze ho mam jako skvelyho partaka a kamarada.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
jako to je neskutečný jaxou někerý lidi krkaví??!!! ani tu culifindu by čéku neudělala!!! Hamba vám!!
to je neskutečný, jak někteří lidi slibujou, že se přijedou podívat a stále nic ( to dřív do toho Práglu dorazím já s piraňou než vy sem k nám)

Tinta76
# Zasláno: 7 Led 2010 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
pani!!! to vám musim říct, tuhle jsme si koupili Nescafé, to veliký balení ... jsem to votevřela a normálně to smrdělo ředidlem manža si z toho vodvážně uvařil kafe, ale řikal, že mu moc nechutnalo, jsem dala ještě čuchnout ségře, esi jako nemám halušky a ta teda málem vrhla, tak jsem to kafe fkydla f koš odpadkový vystřelovací ale jak tak koukám, tak jsem ho asejc měla poslat vám

nemethova5
to proberu s vodborníkem, napíšu večer mudr

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:19
- Nahlásit

brutjo,protoze jste normalni,a skupinka nas dalsich,spise znam ty magory,delat stenata co to da a do mrte ty psi strhat,je nezajima ani exterier,ani pak zmrsena povaha a beru to taky tak.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:22 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

Fifi
Tak si ho nech!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:23
- Nahlásit

nemethova5
taky znám bohužel ty míň rozumný ...a pak to podle toho vypadá

<< 1 ... 3762 . 3763 . 3764 . 3765 . 3766 . 3767 . 3768 . 3769 . 3770 . 3771 . 3772 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání