Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:07
- Nahlásit

jablunka
hovado váží 200kg a jeho 13ti letej NO kterej se v noci procházel po silnici maximálně 15 kg

Co chcete vod primitiva,pani!Příště mu jí flákněte přes tu voteklou držku a já vám dosvědčim,že ste byla celou noc se mnou

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
Příště mu jí flákněte přes tu voteklou držku a já vám dosvědčim,že ste byla celou noc se mnou
No já k tomu neměla daleko,páč sem mněla 4 píva a tudíž sem byla nesmrtelná!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:28
- Nahlásit

jablunka
páč sem mněla 4 píva
No to chápu,ten debil měl kliku,že ste uvědomělá a znáte svojí míru bo mít jich 6,měl po neděli pohřep

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:47
- Nahlásit

davidkova renata
čus ségra, no si dobrá kamarádka, jak tady čtu.
Hele a jak to vypadá v Liboci, u rybníčka asi nic moc, u nás je najednou +8°, plánovala jsem odpolední výlet s opalováním.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
No to chápu,ten debil měl kliku,že ste uvědomělá a znáte svojí míru bo mít jich 6,měl po neděli pohřep
Hlavně měl kliku,že mě odtáhl muskej,jink by mu vopravdu dneska zvonili!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:50
- Nahlásit

davidkova renatazdravim vsechny,ja taky nemela vcera k rane daleko,miluju prudice,chodime s hajanem delat potrebu do lesika,vzdycky zaleze do kraku,zenska na me jecela,at si to po te svoji oblude uklidim,tak jsem ji poslala do p...e!a at stara rachejtle zaleze bo uvidi ten tanec,jinak ve meste uklizim,vo to zadna,jablunkano miluju takovy vyzrany prasata a pes skomira hlady,nebojte pani priste ho leknete,on ho trefi slak

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:52
- Nahlásit

nemethova5
nebojte pani priste ho leknete,on ho trefi slak

To nejni vůbec špatnej nápad!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:53
- Nahlásit

jablunkadyk to rikam porad,ja vam klidne taky dosvedcim,ze jste byla u nas na navsteve.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:02
- Nahlásit

Neessíííííííííííííí
Máš na saraxátku dotaz.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:13
- Nahlásit

Lola1
u rybníčka asi nic moc, u nás je najednou +8°, plánovala jsem odpolední výlet s opalováním.
čau ségra,no tady to vypadá podobně,vopalovačka leda f solárku
nemethova5
nebojte pani priste ho leknete,on ho trefi slak

No a jablůůůnka nemusí dělat vůbec nic,jen se mu vokáže
tak jsem ji poslala do p...e
no máme hodně společnýho,taky proto spolu kamarádíme.a vy ste f práci pani?Že sedíte na netu...Já bych taky měla,ale nece se mi,pudu asi zejtra.Vodpoledne jdu se želvou do Šárky to zas bude vysilující bo Nyný hárá a čoklové jaxi nechápou,že je to moje kolo No aspon se procvičím ve vrhu na cíl čímkoli. Koustat taky nejdem bo Jarda má na cvičáku grilování tak se rači vožere

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:19
- Nahlásit

davidkova renata
No a jablůůůnka nemusí dělat vůbec nic,jen se mu vokáže
To jako že vypadám tak hrozně???No pani,to sem vod vás nečekala!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:20
- Nahlásit

davidkova renatajeste sedim doma,vcera jsem byla se s kamosem na pivu a ostatnima,,byla sranda,uz jsem se tak dlouho nezasmala a tema ?muj skoro ufiknuty prstenicek.no zitra asi se pojedu podivat na cvicak,at je hajan v obraze,jinak ja jsem si pekne popila vcera,ale nastesti mi nic neni,mam rada fernet citrus s kofolou a ze jich bylo tech panacku vcera,ale doma v pohode,jeste me vyprovodili na bus,pry abych jim nesedla nekde na tramvaj a neudelala si vokruzni jizdu po ostrave.pani hajan by nyny chranil on je gentleman a harajici feny ho nezajimaji ani ted ani pred tim,on je skvele prohani,jo kdy ti muzu brnknout,jinak ta baba me vcera vytocila do imr vere,jsem byla jak papinak jenom bouchnout!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:21
- Nahlásit

jablunkanebojte pani,ja jsem jak carodejnice poranu taky a pry kdyby si zmije do me kousla tak pry umre???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:23
- Nahlásit

nemethova5
jeste me vyprovodili na bus,pry abych jim nesedla nekde na tramvaj a neudelala si vokruzni jizdu po ostrave

no vy teda máte pověst,pani
by nyny chranil on je gentleman a harajici feny ho nezajimaji
njn,dyš ste daleko
kdy ti muzu brnknout

hele přece jen du do tý práce,tak co třeba kolem 7 večer,pak budu čučet na Raftáky tak po tý sedmý by to šlo,esi můžeš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:24
- Nahlásit

nemethova5
pry kdyby si zmije do me kousla tak pry umre???

jablunka
To jako že vypadám tak hrozně???
Depák,pani!!To jako že máte děsnou sílu vosobnosti,chápete?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:25
- Nahlásit

davidkova renatano jasne,sak budu hlidat mrtvolky a neboj,ty mi nikam neutecou,dnes mam kremacku.ja se taky budu divat,bo tam mam telku.ze se vam pani chce v sobotu do robotu,aby jste se nam nestrhala?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:27
- Nahlásit

jablunkanebojte pani,ja mam taky silu osobnosti,ze prede chlapy utikaji.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

Čus lidi, jenom procházím, jelikož malujeme . Co taky u nás jinýho, že jo. Dneska jde do žluta pokojík pro větší dítě. Řeknu vám, takový malování s horečkou, to je teda zážitek. Myslím, že i Píkaso by žasnul nad tím, co dokážu vytvořit
Můdr, co mám dělat když už mám týden horečku a nemůžu se jí zbavit? Ani plíseň v tabletkách nezabírá

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:29
- Nahlásit

davidkova renata
Depák,pani!!To jako že máte děsnou sílu vosobnosti,chápete?
Tak to jó,jedině tak!
nemethova5
nebojte pani,ja mam taky silu osobnosti,ze prede chlapy utikaji.
Tak to já mám spíš opačnej problém!

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 11:48
- Nahlásit

Biluška
Můdr, co mám dělat když už mám týden horečku a nemůžu se jí zbavit? Ani plíseň v tabletkách nezabírá

Mazat urychleně na RTG plic a vyměnit antibiotika

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 12:58
- Nahlásit

Neessi
Proč na RTG plic? Mě jinak nic není, jenom se nemůžu zbavit té horečky . Mám vrozený odpor k doktorům a čím míň jich vidím, tím líp. Ale neber si to osobně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 12:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
co mám dělat když už mám týden horečku a nemůžu se jí zbavit
Pani,rozvažte si dobře zda se jí chcete skutešně zbavit.Jednak v tomto chladném období,které nám nastává se mi jeví jednoznačně jako výhoda a dvanak kdybyste jí naopak zvýšila ,mohla byste vytápět nějakou místnost místo topného tělesa a ušetřila tak nemalý obnos za otop...
a navíc..isdpch se fstekne

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
F tom máte naprostou pravdu pani. Neustále otvírám okna a řvu, že je tady přetopeno. Mášenek neustále topí a topí a topí a ještě se opovažuje tvrdit, že je tady zima. Vůbec nemá smysl pro ekonomiku. Pořídím mu taky nějakou chorobu, nebo mu upletu svetr. Když o tom tak přemýšlím tak asi to první, ten svetr bych mohla leda tak lepit vteřinovým lepidlem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 13:16
- Nahlásit

Biluška
F tom máte naprostou pravdu pani
Sem tu pro vás,pani
ten svetr bych mohla leda tak lepit vteřinovým lepidlem
Nooo,pokud mu ho tím lepidlem přiděláte i na tělo,ušetříte aji obnos za prací prostředek bo ho hned tak nesundá

želva
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
paní vemte si bundu,je zima ale neprší a vyjedu krátce po 2 hodině a až budu na Dejvický,tak tě 3x prozvoním a můžete vyrazit,ju?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 13:50
- Nahlásit

želva
Ok,já vyrazím stejně tak v půl,to je akorát

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renata

Už ste se vrátila,pani,nebo ještě bloudíte se želvou v černým lese?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:16
- Nahlásit

Neessi
Sem tu ale čučim na telku a tady nigdo nigde!!!!!!!!

Joker
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:49
- Nahlásit

Bude zítra trénink?
Jinak oznamuji závod IPO-V: 1. místo 87-86-98

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 21:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Joker
Bude zítra trénink
Nee,Jarda de na toho grilovanýho čuníka.
Tož gratulujem

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání