| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
Dovolím si nesouhlasit,paní kolegyně,já to shledávám jako velmi uspokojivé,zejména je-li jedna z žen ta pani Kolíčková
To bohužel neni . Za zmínku ovšem stojí, že sousedi z druhé strany Kolíčkové si minulý týden pořídili štěně bulteriéra. Nevím proč, až je potkám tak hodím řeč jestli se jim taky ztrácely kolíčky
bo dyby ten Kan udělal na Nyný hudryhudry,nejspíš si cvrnkne do trikotu stejně jako já
To jsou ochočení Kanové. Šeltie už se je neobtěžují obcházet a procházejí jim pod břichem . Lilátko prochází skrz ně s názorem "uhni, nebo budeš uhnut" a puma je přeskakuje. Jenom Wandice se je snaží zprovodit ze světa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:23
- Nahlásit
Darina1
To víš že jo . Pravda je ta, že kolem krocanů chodíme, že šíleně ječím, škubu vodítkem a místo traverzy používám botu, tzv. dřevák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:59
- Nahlásit
Dobré ráno všichni posteloví povaleči!
Dnes se nám naboural bus v zatáčce u krčské nemocnice, blbý na tom bylo, že sem se držela levou rukou, něco mi v ní ruplo, strašně to bolelo, opotila sem se, zařvala jsem 2x Do pí.i přes celej bus, udělalo se mi zle a omdlela sem na Kačerově.Jeden by řekl, že ten den dobře začal.
Jablunko, no konečně seš už zase onlajn. Epitaf ti napíšu, až se mi v hlavě zas po tý omdlenici rozsvítí
Marie už má období ocásku stranou, ale dnes si hrála se svým kamarádem berňákem. Ona si chtěla hrát na mámu a tátu, on se chtěl jen honit. Pak mu přišla jiná, neháravá, kamarádka a Marii opustil - je ten pes normální, když opustí háravou fenu v nejlepšim?????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:17
- Nahlásit
Gerda
je ten pes normální, když opustí háravou fenu v nejlepšim?????????????
Je to chlap,pani ,co vod něj čekat dobrýho.
strašně to bolelo, opotila sem se, zařvala jsem 2x Do pí.i přes celej bus, udělalo se mi zle a omdlela sem na Kačerově
No tak to je pěkný ráno ,Co furt máte s těma haksnama???!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
Co furt máte s těma haksnama???!!!
Dyť to eště nemám rozhejbaný ty trupko! A dnes sem na tý pazouře visela v busu a málem mě kleplo. Eště že se pak dostala elektrošoky, dala sem si zas o stupeň víc, to mě uklidnilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:25
- Nahlásit
Gerda
Eště že se pak dostala elektrošoky, dala sem si zas o stupeň víc, to mě uklidnilo
No aspon že tak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:50
- Nahlásit
Gerda
blbý na tom bylo, že sem se držela levou rukou, něco mi v ní ruplo, strašně to bolelo, opotila sem se, zařvala jsem 2x Do pí.i přes celej bus, udělalo se mi zle a omdlela sem na Kačerově.Jeden by řekl, že ten den dobře začal.
Aúúúúúúúúúú,pani,cejtím s váma!!!
Epitaf ti napíšu, až se mi v hlavě zas po tý omdlenici rozsvítí
To nespjechá,sem se rozhodla,že eště chvilku vydržím!
Biluška
škubu vodítkem a místo traverzy používám botu, tzv. dřevák
Jako že psovod do psa nekope,psovod ukazuje psovi nohou směr???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:57
- Nahlásit
isdpch
hele nechcete se někdo přidat na ten sraz v Lobči ??
Teď sem mimo mísu,buď konkrétnější.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:58
- Nahlásit
jablunka
Jako že psovod do psa nekope,psovod ukazuje psovi nohou směr???
POchopitelně. Jak jinak by pes věděl kam má jít?
isdpch
Já bych se přidala, ale do Lobče je to moc blízko, to nemá cenu někam jezdit. Proč nepořádáš sraz třebas v Karlových Varech? Tam je prý taky krásně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:04
- Nahlásit
Biluška
ale do Lobče je to moc blízko, to nemá cenu někam jezdit.
A gdeže to vlastně je????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:26
- Nahlásit
isdpch
Tak sem si teď našla nerrychlejší a nejkratší cestu a vychází nám to na 2,5 hodiny....... To mi bylo okamžitě zamítnuto,páč sem v rekonvalescenci a jak to tak vypadá,podle mého muže,ještě půl roku budu!!! Asi mu začnu říkat Frantine!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:34
- Nahlásit
jablunka
Asi mu začnu říkat Frantine
Spíš mu řekni: "musíte se víc snažit,pane spráfče!"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:36
- Nahlásit
Gerda
Tak konečně sis rozhýbala to rameno v tom busu,to je dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:38
- Nahlásit
Neessi
jo, to neříkám, povolilo to, ale ta bolest byla opravdu velká Už mi rehabilitační ruku nacpala skoro k uchu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:39
- Nahlásit
Neessi
F tobě je taky dobroty jak f pr...i medu
no nic,vona mě sranda přejde,du venčit a vořešíííí už stojej u dveří frontu(jak na toho pita )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:41
- Nahlásit
jablunka
Tak sem si teď našla nerrychlejší a nejkratší cestu a vychází nám to na 2,5 hodiny
Mně to vychází na půl hodinky autem a nebo dvě hoďky lesem pješky nebo 3/4 hod lesem na koni .....ale ještě uvidím,to bych tam mušela být hned na začátek,dokud budou fšichni střízliví a isdpch ještě nezraněn,bo by tam bylo moc práce
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:44
- Nahlásit
davidkova renata
no nic,vona mě sranda přejde,du venčit a vořešíííí už stojej u dveří frontu(jak na toho pita )
Tak si vem prak s sebou a trénuj střelbu
Já jedu za chvíli na cvíčák,budeme ždíbat do figurantů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
Neessi
Mně to vychází na půl hodinky autem a nebo dvě hoďky lesem pješky nebo 3/4 hod lesem na koni
Se máš,já to mám fšude daleko.....
to bych tam mušela být hned na začátek,dokud budou fšichni střízliví a isdpch ještě nezraněn,bo by tam bylo moc práce
Hned na začátek a při prvním náznaku akce brát paly!!
davidkova renata
Spíš mu řekni: "musíte se víc snažit,pane spráfče!"
Snad už ani rači nééééé!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 15:00
- Nahlásit
Gerda
povolilo to, ale ta bolest byla opravdu velká
No,to chtělo hned,jak sis to rameno vyhodila,tak s tím takhle šikovně škubnout.Stejně si myslím,že ta prvotní repozice na Vovčárech nebyla dobře provedená (teda nic proti nikomu,ale to se musí fakt umět).Tak to dneska pořádně vyhřej a od zítřka jsi zdravá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 15:18
- Nahlásit
Neessi
Stejně si myslím,že ta prvotní repozice na Vovčárech nebyla dobře provedená
Já v tu chvíli byla ráda za to, že mi to někdo vůbec nahodil, kdyby mě místo toho vzali lopatou po hlavě, byla bych taky radši než čekat na odjezd k doktoru. Když sem si to nahazovala poprvé sama, měla sem rozhýbáno do 14 dnů, nebyl to problém. tady se asi něco urvalo a blbě to srostlo, táhne se to už přes tři měsíce a zdaleka to neni dobrý, o původním stavu ani nemluvím. Asi to nebylo venku úplně, ale po první nepovedené repozici se to dostalo ven úplně, teprve po té druhé repozici to skočilo zpět do jamky.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:32
- Nahlásit
Gerda
Pani, né že se zraníte, viteže na vás spolíhám! Ste má jediná záchrana!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:37
- Nahlásit
rosnička
Pani, dyť víme, zejtra tam jedu, dám vám zprávu, jestli pro mě mají nějakou rozumnou káru, abychom mohly v sobotěnku vyrazit. Pokud ovšem auto nebude, pak musíme čekat - to snad chápete, že jo?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:50
- Nahlásit
Gerda
Pani, chápu leccos, ale AUTO PROSTĚ BUDE. A rozumný, uvidíte, ňáký s gumovejma nárazníkama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:04
- Nahlásit
rosnička
rozumný, uvidíte, ňáký s gumovejma nárazníkama
Tak to vám můžu pomoct,pani ,dole v Břevnovje je vo víkendu posvícení,můžete ject na autodrómu
P.S.jedete TAM?
Neessi
3/4 hod lesem na koni .....
Vůbec nevim vo co go,ale pokud ty pojedeš kamkoli na lóšadi ,rozhodně si to nenechám ujít
trénuj střelbu
Jí trénuju .Většinou stačí moje vizáš ,a dyš je jedinec nervově votužilej,házim klacky,cihly nebo hrst kamínků .Dneska sem zahnala jednoho irskýho setra,jednoho dalmatína a jednoho vořecha.Nervy f cajku měl jen ten dalmatín ,takže se do línijí stejně nehodí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
Sem tu,ale nevím na jak dlouho,páč mi to blbne!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:28
- Nahlásit
jablunka
A jé,votpojená je tu
no biluše tu taky neni,že zas ty trpaslííícííí Nakonec ty šmejdi eště založej vodbory,jak předpovídá Benda...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:30
- Nahlásit
Dobrou noc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:31
- Nahlásit
Biluška
Dobrou noc
Co je,proboha??Trpajzlíci vám držej u hlavy pistoli bo co??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:33
- Nahlásit
Mě to neblbne, ale jsem skoro mrtvá. Tomáš už mi kope čananý hropeček vedle Brajenky. Do postele se mi nasáčkovali všechny psice včetně Wandy-destruktorky a jsou absolutně nadšené . Já nadšená nejsem, bo je mi blbějc jak Isdpchovi. Jdu zase umřít, bude ze mě krásný humrlec a budu chodit strašit na hřbitof
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
Vůbec nevim vo co go,ale pokud ty pojedeš kamkoli na lóšadi,rozhodně si to nenechám ujít
Na lošadi by nebyl problém-je tam perfektní stezka pro koňáky,ale nevim,esli pro mě...páč 3/4 hodiny v sedle tam ,tak zpátky bysem asi musela pješky,bo nemám plechovou pr...l a westernový sedlo jsem darovala na Vovčáry
házim klacky,cihly nebo hrst kamínků
No hele,rači to sbírej za světla,bo v šeru klacek nemuší bejt klacek (všichni nesbíraj:lol
|