Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:52 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

rosnička
muj život, pani drahá, vydá na román

Pani,tyhle myšlenky jsem ve vašem věku měla taky a materiálu na cca 100 titulů a od té doby jen vyhrožuju,že to začnu psát a vydávat.Jenže ten můj domácí neumětel schválně nic nedělá,abych neměla čas psát,zvlášť od doby,kdy jsem začala smolit knihu :Chlap na zabití.
Nevím,jestli to dělá ze solidarity k ostatním chlapům,páč po přečtění prvních 10stran by nastala virocida(vir=muž).......
Ale esli se vám povede vydat něco do doby,kdy budu schopná ještě udržet myšlénku,tak na vjenování trvám

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:52
- Nahlásit

jablunka
že mi neublížej dvje píva???Neublížej,já to vjeděla,ale dík!
Dvje, tři píva nemužou ničemu škodit, hlejte, bestak je vosvícený dochtoři doporučujou na zažívání. A to VY KONKRETÉNNĚ mušíte mnět při tom mnošství harantů na cimprcampr!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:54
- Nahlásit

jablunka
Neublížej,já to vjeděla,ale dík

Třá deset,ale kdo to má pak chodit "vylejvat"

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:56
- Nahlásit

Neessi
Ale esli se vám povede vydat něco do doby,kdy budu schopná ještě udržet myšlénku,tak vjenování trvám
A sme u jádra pudla, pani! Kamarát "špíííísovatel" mi tu minulej tejden vyhrožoval inzultací na veřejnosti. Nevim teda uš přesně proč, bo JÁ UŠ MYŠLENKU NEUDRŽIM, ale mi něco řiká, že to souviselo s ňákou nevochotou spolupracovat, na čem, to nemužu sloužit.

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:03
- Nahlásit

rosnička
to souviselo s ňákou nevochotou spolupracovat, na čem, to nemužu sloužit.

no tohle je nejlepčí vobrana:možná vim co,ale už nevim proč

Teda pani,vy máte dneska chandru-vy budete mít dva dny volna a už teď se bojíte,že si s tim neporadíte.Tak víte co,přijeďte,mám tu dvě volné vstupenky na hrad Kost se soukromým výkladem,aspoň nepropadnou a pak mne zastoupíte ještě 22.11. ve Státní opeře na nějaký slávě,jo?

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:10
- Nahlásit

Neessi
Pani, já nemam chándru, já sem líná, jak krafskej vohon a hledám si důvody, proč NEMUŽU ALE APSOLUTNĚ VŮBEC NIC DĚLAT. A ty se, jak známo líp uplatňujou mimo dosah "pracantů" z vokolí, že jo, pročeš sem si vymyslela, že nejlíp zdrhnout. Coš mi nevyšlo, ač sem teda nasadila fšecky myslitelný páky. Já snat vopravdu budu mušet ňáko fungovat a teprá tendle fakt mi spůsobil splín. Hnus, co se tady děje!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:25
- Nahlásit

rosnička
NEMUŽU ALE APSOLUTNĚ VŮBEC NIC DĚLAT.

ale aspoň f tý opeře byste mne mohla,pani,zastoupit(stačí malý večerní šatičky a ftupenku se jmenofkou vám pošlu)

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:39
- Nahlásit

Neessi

ale aspoň f tý opeře byste mne mohla,pani,zastoupit(stačí malý večerní šatičky a ftupenku se jmenofkou vám pošlu)

Pani, vo večerních šatech mi ANI NEMLUFTE!!!!!!!!
Něgdy minulej tejden sme se ve věčim počtu chystali na Vofčáry trochu si zastěhovat. Gerda, náš dvorní šofér, mě zapřísahala (taky uš nevim, proč, patrně sem v ní z předchozích setkání zanechala dojem co estét:cool, ať se, proboha, voháknu do pracovního, bo jí hárá Máňa a taky že snad bé pršet, bo co. Sem ji ujistila, že jako jó a hned sem začala osnovat plán, kterak budu stát na místě srazu VE VELKÝ VEČERNÍ fčetně černý paruky, na nohou gondoly s dvanácticentymetrovejma kramflekama, v ruce jantarovou cigaretovou špičku, v rudym saténu, jak filmový hvjezdy s třicátejch let.
A přectafte si, co sem zjistila: PANI, DYK JÁ NEMÁM ANI TU VELKOU VEČERNÍ!!!!!!!!!Je teda fakt, že sem ji léta nepotřebovala, to zas né, ale je to smutný, to uznejte. No níííc, operatývně sem si ji vypůjčila- samosébně že dekadentní aš za hrop- a ten muj hňup šéf mi zatrhne dovolenou, tagže fšecko vyšlo vniveč. Vite, co mi to stálo útrap, neš sem fšecko zajistila?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:05
- Nahlásit

čus fšicííí nepojízdní
Vo co tady go ve stručnosti?Nějakej pléééz jo?Tanyny jo? No to nejdu bo sem líná jak rosňa
Biluška
Pani já sem ale zcela lihuprostá,čili to muší bejt vážně vážný
Nejhorší je,že mi mutant ulít a já se ani nestihla zeptat esi do nebíčka nebo do peklíčka..

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
Nějakej pléééz jo?Tanyny jo? No to nejdu bo sem líná jak rosňa
Jó, dyby tanyny, to by se eště snad i dalo, ale OPERA!!!!!!!!!!!! Pani, to je neštěstí, né abyste se nevjedomky k něčemu zavázala!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:14
- Nahlásit

rosnička
né abyste se nevjedomky k něčemu zavázala!
Depá,sem vostažitá jak vostříž,rači ani nebudu votvírat mejly ,čék neví.Vopera jo????? No to mi pos...r ,eště toho trochu.a nejlíp třá Janáček,ten je takovej romantickej a a uklidňující

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:43
- Nahlásit

co máte v plánu zítra?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:46
- Nahlásit

želva
co máte v plánu zítra?
My máme f plánu hárat!

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
no a co? já že bych ráda vyrazila klidně jenom se sindy,nechceš někam jít?
se zase vtírám,ale parukářku známe denně

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:57
- Nahlásit

KDE JSTE VŠICI

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:58
- Nahlásit

rosnička
ale OPERA!!!!!!!!!!!!

Ale nééééééééé,to je slavnostní mezinárodní recepce na počest uvedení na trh jedné očkovací látky.Bude to jen v češtině,němčině a angličtině-takže klíííd.Stačí se tam jen mihnout,jako že jsem tam byla,něco zobnout a srknout drink...Dokonce i parkoviště je tam zdarma na tu fstupenku.Hele,malé večerní pouzdrové koktejlky pošlu,když tak si je sešpendlíte,aby na vás nevlály,přimalujete si nějakou tu vrásku na ksicht,aby mne nepomlouvali,že jsem byla na plastice
a bude fšechno gůt.To víte,Davídkovou tam poslat nemůžu s jejíma proporcema,vždyť by se za tu fstupenku mohla skovat celá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:59
- Nahlásit

želva
no a co? já že bych ráda vyrazila klidně jenom se sindy,
No to leda bo mě nebaví 3 hodiny sundavat to černý hovado z Nyný páč mu příde sexy.Už aby skončila ,to je děs co ty čokli předváděj,já bych to kastrovala ze zákona bo se cejtim vomezovanáBud se na ní snažej vlízt a ani nepozdravěj nebo vilně čučej dyš sou uvázaný.Nyný mi to neusnadní bo je hravá a ty debilové si myslej,že na ně jako čeká bo co.Pokud je nezastraší už moje vizáž(to se často nestává ),házim po nich nejčastějc klacky bo f Oboře nic jinýho neni.Jenže jak ho hodim,Nyný zas de pro něj a můžu začít znova.Chjo..
Nevim kam bysme šly,moooožná do Šárky ,ale někde kanálama a až poo.
Gerda
Nechceš jít taky?Nebo třá v neděli esi to zejtra nejde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:02
- Nahlásit

Neessi
přimalujete si nějakou tu vrásku na ksicht,aby mne nepomlouvali,že jsem byla na plastice

Hlavně at si nebere s sebou nějakýho šamstra bo vás pomluvěj,že ste si našla mladýho milence
To víte,Davídkovou tam poslat nemůžu s jejíma proporcema
To chápu...musela byste mít fstupenek víc bo na jednu židli bysem se nevešla

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
JE MI JEDNO KLIDNĚ POO,JENÍM JE DOMA,TAKŽE MI MUŽE HLÍDAT TO DRAJVOVÝ HOVADO I MALÉHO ČOKLA - FERDU,JEŠTĚ ŽE MÁM SINDY
tak mi klidně pošlu sms a já dorazím,taky raději poo,má bejt hezky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:09
- Nahlásit

želva
No tak snad,ale musíme se plížit bo ty hovada vilný sou fšudeGde je Gerda,nevíš?Esi by taky nešla...
Já to vidim tak na 14 hodinu,předběžně!Upraví se to dle potřeby

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
na jednu židli bysem se nevešla

no naležato asi né s tou vaší vejškou,ale moje koktejlky by vám mohly sloužit jako cirkusovej stan

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
počkej písnu jí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:19
- Nahlásit

Neessi
jako cirkusovej stan
Tam si vlezte sama a můžete tam dělat klauna,pani ftipná
Anebo u nás je prej ted posvícení,mám se zeptat esi nemaj nějaký šikovný angažmá pro vás?

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:20
- Nahlásit

davidkova renata
takže dá zítra vědět,tak jsem jí napsala že klidně i o neděli,tak dá vědět

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:33
- Nahlásit

tak dobrou noc všem,jdu ještě venčit a pak šup do postýlky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

želva
Ok
Tož fšícííí
du vocud páč tu nigdo nejni a nakonec bych eště skončila na vopéře.Tak brou

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 07:44
- Nahlásit

davidkova renata
Anebo u nás je prej ted posvícení,mám se zeptat esi nemaj nějaký šikovný angažmá pro vás?

No možná bysem mohla dělat tu zápasnici v těžký váze(ale bez toho tlustýho hada,plís),bo jiný uplatnění bych na posvícení neměla.Jablunka by dělala vykladačku snů a vy byste se tam mohla uplatnit ve stryptýzu jako "svlíkání se za bičem",bo to by se mohlo i na veřejnosti,páč by nigdo nic neviděl.
Jináč Dobrý ránko fšem (stejně fšicí chrněj.....)

želva
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 08:22 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Neessi
(stejně fšicí chrněj.....)
já ne,prosím,já jsem vzhuru vod 6 ráno
jsme byli na Parukářce a Sindy si našla asi 7 holčiček bíglíku,samí bíglové,tak to bylo něco pro ní,ta je prohnala a Dasty? ten si nesl míček a pak si našel kus klacku tak si ho hrdě taky nosil a Ferda,ten šel tady se mnou 2 bloky a taky byl štastnej . Morčatkům jsem natrhala trávu a ted počkám až nebude mokrá a pak dostanou štavnatou snídani

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 08:58
- Nahlásit

Brýýýýýý rááááánko fšicíííííííí...........

Fčera těsně před půlnocí sem měla maličkou scénku s místním řezníkem!!!!To hovado váží 200kg a jeho 13ti letej NO kterej se v noci procházel po silnici maximálně 15 kg.Vedli sme ho domů,páč řidiči vyskakovali a řvali na nás,bo si mysleli,že to chůdě patří k nám.Ta sfině ani nevylezla z baráku,tak sem tloukla a řvala tak dlouho,až vylezl aspoň z vokna.Váhu vysvjetlil tím,že je pes stařeček,místo díků že sme ho přivedli,nás poslal kamsi!!!Chlap mě musel vodtáhnout,bo jinak bych ho zabila!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 10:05
- Nahlásit

Neessi
zápasnici v těžký váze(ale bez toho tlustýho hada,plís

No pani,ale zápasnice bez hada nemá bůbec šťávu a netáhne... snad si nemyslíte,že ty lidi by tamšěli kulivá vám?.Hele a co teda jenom hadí žena...že byste jako předváděla nějaký pozice.Nebo pak už jenom tanec u tyče,jináč nevim..
svlíkání se za bičem",bo to by se mohlo i na veřejnosti,páč by nigdo nic neviděl

ste ale blba,pani

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání