Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
se nečil přehřeješ procesor a skončíš jako op. pamět a napadne tě rootkit a už se ho nezbavíš. Nakonec ti ani dos ani bios nepomůže

nic du tak čus

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:27
- Nahlásit

Gerda
ráda bych ti řekla, že jsi měla 100% pravdu,

njn-já mám vždycky prafdu,jen Davídková to nebere.
Jen nechápu,proč tu repozici neudělal ortopéd,nebo kdo ti doporučil rehabilitace na chybně reponované rameno.

Jinak gratuluji k mínus 10kg -to je supééééééééér

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:29
- Nahlásit

benda2

pořád f kavárně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:34
- Nahlásit

Neessi
Jen nechápu,proč tu repozici neudělal ortopéd,
Protože se to stalo na ovčárech, když sem házela Dastymui od želvy balonek a nechtěla sem čekat až do nemocnice, bo to strašně bolelo, tak mi to nahodila jedna pani doktorka přímo tam.
Neshodila sem 10 kg, ale přesunula jsem se o jednu desítku dolu, zatím to vypadá na 6 kg což je u mě dost velkej úspěch. Pečivo eště furt nežeru, těstoviny ani rýži taky ne, fakt se cpu těma tvarohama, masem a bramborama. Hlavně to maso a acido věci a prostě to bílý s těma bílkovinama.

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:40
- Nahlásit

Gerda
Pečivo eště furt nežeru, těstoviny ani rýži taky ne

Bacha na to,asi bys měla sem tam trochu rýže zdlábnout.Aby se ti nepoondila imunita

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:42
- Nahlásit

Neessi
Aby se ti nepoondila imunita
Toho se nebojim, lemtam každej den mladej ječmen a eště lecitinový koktejl na hlavu - budu asi brzy děsně chytrááá .-))))

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 15:42
- Nahlásit

Gerda
eště lecitinový koktejl na hlavu - budu asi brzy děsně chytrááá .-))))
Na hlavu, jo? Taky ho potřebuju, gde se to schání?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:00
- Nahlásit

rosnička
Pani prosimvás, s tim zejtřkem to asi nevyjde, bo mi měli dát v bazáru převozní značky, s tímhle prý chytnu pokutu, pokud mě někde zastaví bez značek. Pokusim se zjistit, jestli nemají dnes oteřeno někde na úřadě, že by mi to jako přihlásili, ale nevim nevim. Nezvládneme to ten příští víkend? To už budu mít značky 100%
Lecitin se shání normálka, ne? U psychiatra přece ))))))))))))))

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:29
- Nahlásit

Gerda
Pani, kurňa, dyk vám tu převozní značku musej dát na základě kupní smlouvy F TOM BAZÁRU I SPĚTNĚ!!!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:30
- Nahlásit

Gerda
U psychiatra přece ))))))))))))))
Ále fuj, zase ňáká štrapác, to aby se čék ulítal, dyš chce mnět fšecko v rychtyku.

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:33
- Nahlásit

rosnička
kam jedeš?

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:40
- Nahlásit

želva
kam jedeš?
Evidentně do prd.le.

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 16:55
- Nahlásit

rosnička
no promin že jsem se ptala

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:00
- Nahlásit

želva
no promin že jsem se ptala
Neblbni, prosím Tě! Plánovaly jsme vyjet s Gerdou za Prahu a z výše zmíněných důvodů to nedopadne, takže vopravdu pojedu tam, kam jsem psala. Jistě chápeš, že jsem blahem bez sebe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:08
- Nahlásit

rosnička
Pani nebuďte na mě naštvaná, dyť já za to taky ňák moc nemůžu, v bazaru kupuju auto poprvé, já nevěděla, že mi maj dát převozní značky....
Jistě chápeš, že jsem blahem bez sebe.
A tohle je trochu zlý, ne?

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:23
- Nahlásit

Gerda
Pani, vdyk to taky nejni na vás. Enom přemejšlim, jesi sem víc naštvaná anébo se víc lituju!

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:05
- Nahlásit

rosnička
no a paní nechcete jít venčit zítra třebas do hvězdy,přijedu

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:21
- Nahlásit

želva
no a paní nechcete jít venčit zítra třebas do hvězdy,přijedu
Asi spíš né, pani, to vidím špatně.

želva
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:27
- Nahlásit

rosnička
paní vite co? jdete do háje,já se vás snažím dostat ven a vy nechcete,tak a máte smůlu , si dělějte co chcete

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:28
- Nahlásit

Gerda

Gerdičko,prosím tě,není na zadním okně auta přilepený takový zelený papír s písmenkama a číslama? Esli jo,tak to je převozní značka,ale můžeš ji použít jen 7 dní

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:30
- Nahlásit

rosnička
Enom přemejšlim, jesi sem víc naštvaná anébo se víc lituju!

To je evidentní sebelítost,což ve vašem případě je jediný luxus,který si můžete dovolit,tak se koukejte sebelitovat trochu víc,akčněji.........ať z toho taky něco máme

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:32
- Nahlásit

želva
já se vás snažím dostat ven a vy nechcete,

Ale pani nechce ven,ona chce pryč,daleko,nejdál......tak ji nech v klídku,až ji přejde sebelítost,tak za tebou přiběhne

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:32
- Nahlásit

Neessi
To je evidentní sebelítost,což ve vašem případě je jediný luxus,který si můžete dovolit,tak se koukejte sebelitovat trochu víc,akčněji.........ať z toho taky něco máme
Pani, neš ste se nadála, uš mě to přešlo, pročeš máte smolíka. Ale mohla bych si, čistě pro vás, něco novýho vymyslet, nescete?

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:33
- Nahlásit

rosnička
něco novýho vymyslet, nescete?

scíííííííííííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
Paní kolegyně, sluníčko desetitečné znamená jednoznačně jedno. Ty houbičky k obědu jste neměla zapíjet tou dvanáctkou .
Pokud jste si naprosto jistá, že chyba není na vašem přijímači pak to znamená, že ekologická situace v Praze je ještě tragičtější než vypadá

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:38
- Nahlásit

želva
jdete do háje
No, a přesně tam nemužu, coš mě rostrpčilo! Tak, a teť víte fšecko.

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:42
- Nahlásit

Neessi
scíííííííííííí
A to právje vůbec nemušim, bo muj život, pani drahá, vydá na román. Poslední dobou teda určitě. Pročeš bé vhodný posečkat, aš ho zbeletrizuju a slibuju vám, že máte u mě jeden výtisk i s autorskym vjenováním!

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:43
- Nahlásit

rosnička

Hele,teď mne napadlo,jestli ta Gerda auto kupovala fakt v bazaru.Protože převozní značky nedávaj jen na vrakovišti

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:43
- Nahlásit

Biluška
Ty houbičky k obědu jste neměla zapíjet tou dvanáctkou .
Jj,desítka by stačila!
Neessi
Gdyž už sme u toho,myslíte můdr,že mi neublížej dvje píva???Neublížej,já to vjeděla,ale dík!

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 18:44
- Nahlásit

Neessi
tak ji nech v klídku,až ji přejde sebelítost,tak za tebou přiběhne
Pani, teť sem si fšimla, že slibujete - za mě teda- ňáký bjehání. To ofšem nedělejte, bo poslední, gdo mě viděl běhat, se smíchy poeal!

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání