| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:12
- Nahlásit
čus fšicííí chorobný,nafouklý a vdavekchtiví
Tady to žije teda
To mám jako zas jít?No jak chcete
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:16
- Nahlásit
davidkova renata
Nikam,nikam!!!Přece tady nebudu sama!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:19
- Nahlásit
jablunka
No tak něco povidejte,ale jen chvílu bo se mi chce spát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:21
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,jak je?ja jsem si dnes malem ufikla palec,sla jsem pozde,uz mi to nezasil!mela jsem den blbec,co ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:23
- Nahlásit
nemethova5
ja jsem si dnes malem ufikla palec
Proboha a co ste dělala,pani??To určitě jak ste unavená z tý zku...ý práce!Si to zašijte sama,šak to umíte ,to neni žádnej velkej rozdíl přeci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
Tak děte chrápat,pani,bo s váma stejně nic nebude,eslivá ste ospalá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:25
- Nahlásit
davidkova renatajezisi,to ne,bo bych si tam byla misto zasiti schopna vysit nejakej monogram,no,co,co,mela jsem malo asi masa k chlebu,tak jsem si chtela pridat a ono ejhle,to muj prstenicek,hovno unavena,nesikovna,jinak huraaaa,mam volno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:27
- Nahlásit
davidkova renataa jinak,co ty a robota,furt stejny,co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:28
- Nahlásit
nemethova5
,hovno unavena,nesikovna,j
Takovejch nás je,ale já to vždycky svedu na něco jinýho,přece nepřiznám svou chybu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:29
- Nahlásit
jablunkaale jo,ja se priznam,vsak sem levak,ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:31
- Nahlásit
nemethova5
vsak sem levak,ne?
Hlavně že ne levá!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:34
- Nahlásit
jablunkano,to nekdy taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:37
- Nahlásit
nemethova5
bo s váma stejně nic nebude
Se mnou už dlouho nic neni...
nemethova5
mela jsem malo asi masa k chlebu
Njn,to já tudle přilepčila takhle čubě bo sem si seřízla 2 bříška komplet .bolelo to jak kráva,lila z toho krev asi 14 dní a hojilo se to asi 6 tejdnů .
Ale monogram nikdo nemá,eště to zvažte,pani
a vo práci nemluvte!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:41
- Nahlásit
davidkova renata
bo sem si seřízla 2 bříška komplet.bolelo to jak kráva,lila z toho krev asi 14 dní a hojilo se to asi 6 tejdnů.
Koho mi to jen připomínáte???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:42
- Nahlásit
jablunka
Koho mi to jen připomínáte
Nevim! Někoho koho znám?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:46
- Nahlásit
fšicííí
tož du,bo mám dost.Gde je Biluše,už fakt umřela? a gdy je pohřep?Doufám,že se nebude vybírat na věnec bo su lakomá a měla sem děsnej výdaj,mušela sem koupit novej lustr a mám schodek jak celá ČR
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
Někoho koho znám?
Vy víc jak já!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 21:48
- Nahlásit
davidkova renata
Tak brou noč,bo já du taky!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 06:32
- Nahlásit
Dobrý ránko fšem i invalidům,co si ořezali prsty a tak,
isdpch dneska asi nepříjde,bo vychází v MF i-dnes domácí lékař,takže bude načítat svoje choroby,co mu ještě chybí....
a želva :fotky psů na svatební šaty neumím.F tom přípatku si řekni Gerdě,ať ti udělá plakáty tvých psů,morčat,strašilek.......a udělá se takovej reklamní válec,kterej si na sebe navlíkneš.Pak nebudeš potřebovat židle,páč si v tom sto% nesedneš.
Jdu makat a ne abyste toho tady moc namastili,abych ta nemusela číst 3 hodiny,jasný
Jablunka stejně už nebude mít čas,páč jí sfouklo břicho a bude muset doma makat a dohánět škody,který tam napáchal svou neschopností škůdce Othelo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 08:36
- Nahlásit
dobré zamračené ráno všem
tady je hnusně a nejspíš bude i lejt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 08:49
- Nahlásit
Neessi
isdpch dneska asi nepříjde,bo vychází v MF i-dnes domácí lékař,takže bude načítat svoje choroby
a jé,bude to načítat jak písí data ,to se s nim můžem rozloučit...Uvidíme esi cinkne večír co si vobjevil
udělá se takovej reklamní válec,kterej si na sebe navlíkneš
No tak co dybysme těma vobrázkama želvu rovnou pomalovali?? To se dělá,malovat na těěělo,je to dokonce nějakej druh umění(no potěš koště )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:01
- Nahlásit
davidkova renata
jo klidně,ale jenom s Dárečkem,dastym,sindy a s fedou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:11
- Nahlásit
NeessiJablunka stejně už nebude mít čas,páč jí sfouklo břicho a bude muset doma makat a dohánět škody,který tam napáchal svou neschopností škůdce Othelo
Sybilo!!!Njn,máš pravdu,je to střevo!!!
isdpchjá už si od té doby co se v politice pohybujou takový figury jako Paroubek noviny nekupuju. Sem zase ochuzenej o ňáký báječný choroby
Však Paroubek je zhoubná choroba!!!
Brýýýý ráááánko fšicíííí.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:12
- Nahlásit
davidkova renataNo tak co dybysme těma vobrázkama želvu rovnou pomalovali??To se dělá,malovat na těěělo,je to dokonce nějakej druh umění(no potěš koště
Pani,vy ste hazardééééééér!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:23
- Nahlásit
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/04.10.2007/20 7452801370040-22:20-1-fenomen-dnes-hlavne-ze-nam-c hutna.html
jsem na to koukala a dost zajímavý
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:34
- Nahlásit
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/13.09.2007/20 7452801370037-22:00-1-fenomen-dnes-bio-svet.html
tohle mě taky zaujalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:22
- Nahlásit
jablunka
Pani,vy ste hazardééééééér!!!
Riziko je mým denním chlebem ,zrovna se už dva dny snažim vedle něco vysvětlit overdgovi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
zrovna se už dva dny snažim vedle něco vysvětlit overdgovi
Sem si fšimla,ale s nim je to vždycky vo hovně!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:53
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,prst zatim dobrej,jeste neupadl,je to dobre,jinak dobre rano vsem,ja ted vstavala,chrapala jsem skoro dvanact hodin vkuse a pes to same,kdyby me nevzbudila burina,tak spim dal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2007 11:06
- Nahlásit
Ahoj lidi, eště sem nehumžela, ale už se to blíží, nebojte. Enomže mě skoro na celý den odpojili trpajzlíci. Zmetci jedni. Nakonec jsem na ně pustila pumu, ta sežrala trpajzlíky a je to v cajku.
Wanda-destruktor má pod palcem slípky v půlce vesnice. Lidi už je slušně raději nepouštějí za plot . Jenom včera se semetrika pokusila o odboj, vypustila slepice a ty mi nadrzo vyhrabali narcisy před barákem. Tak mi selhalo vodítko....
Včera večer jsme šli ven až po tmě, jelikož mě zdržovali klienti v práci . Tak jsem pejskům dala ty slušivé svítící obojky, vyrazili jsme na pole a děti před námi po ulici s jekotem utíkali. Nevím proč? Blbečci vesničtí.
Davídková Renata
Gde se kecá s Oferdógem? Ať se můžu taky pobavit
|