| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:07
- Nahlásit
Biluška
Ale můžeš vynechat plemena a použít pouze jména
Ty snad ani neumírej, Biluško, to je masakr, takovejch čoklů!
Co říct o smrti tak nenadálé,
snad slzy roní, však vzpomínají na ni stále,
v srdcích živých či za mostem duhovým,
kdo z nich už umřel, to vám fakt nepovím.
Biluše milá, jezevčíka zachránila - Valdíšek slzí, šťastná s ním byla.
Biluše hrdinně Cassinku a Braissynku představila rodině - taková byla!
Srdce navždy otevřela hbitým malým tvorům, co běh je jejich životem - šeltie Hessinka, QwinkyWinky a Bonnie zbořili Biluši dům svým dupotem - taková byla, ani přesto je nezabila!
Puma chrabrá Biluši trápila - Biluše chrabřejší Pumici zmlátila - taková byla!
Lilátko Alf, obludka zmačkaná, u Biluše našla domov a byla v něm hýčkaná - div se světe, Biluše jí měla ráda, nebohému psu nikdy nenastavila záda - taková byla!
Biluše naše, duše čistá, vždy bývala spíš optimista.
Vždy bývala s ní aspoň sranda, to vzpomíná a slzí malamutka Wanda.
Ó Biluše, budiž ti země lehká! V našich srdcích sílí smutek, za každý tvůj dobrý skutek, co ti stejně jako Ovec utek, po zásluze odměń tě kynologický bůh - Mia zrovna chrápe, ale ani pro ní nebyla jsi vzduch!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:19
- Nahlásit
Gerda
Jéééžiš to je dojemný,pani ,a pravdivý!Hlavně ta pasáž jak jí ty čokli škodili,Bilušce naší umřelý ,teda řeknu vám,moc pjekně ste to napsala ,Biluše bude ráda,že umřela bo jinak by nedostala takovou krásnou básničku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:25
- Nahlásit
davidkova renata
Prosimvás, já tam chtěla ňák zakomponovat tu duši, ale znáte to - některý vjeci čék slovama prostě nevyjádří.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:29
- Nahlásit
Gerda
Vyflákněte se na duši,pani,beztak to skoro nigdo nepochopí,tu hloupku jako...
Né že umřete dříf jak já,budu vod vás potřebovat tedleten epytaf nebo něco podobnýho,to je fuk,hlavně aby to bylo tak dojemný
Možná to bude už brzo bo du ven a ty vořešííí mě asi přivedou k infarktu.Ale možná to přehodnotim a přivedu je do klinycký smrti.A bez epytafu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
Já se vám na něco vznešenýho složim pani, nebojte, vořeši a kaštani sou zejména na podzim nebezpečný a takovej bezprizornej čék jako vy se jim snadno může stát kořistí - už je vidim, jak obíraj žebra a u toho zlovjestně mručej - čistá hrůůůza pani vám povídám!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:51
- Nahlásit
Gerda
Děkuji paní, moc děkuji. Jsem dojata. Ouplně k slzám
Budu na vás pamatovat v závěti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:57
- Nahlásit
Biluška
Budu na vás pamatovat v závěti
No já bych ňáký prachy a sklizenou úrodu, hlavně ne psy ))))) i když...Lilátko bych brala, vodila bych jí do práce pro rozveselení smutných kolegů - alfa na živo ještě neviděli .-))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:07
- Nahlásit
Tak sem tu a zase du,páč je mi nedobře i gdyž to dobře dopadlo.
Gerda
Prosila bych taky jeden epitaf,bo du chcípnout do křoví.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:19
- Nahlásit
jablunka
to už bude dobrý
a já vyhraju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:46
- Nahlásit
sarax
a já vyhraju
Cha sem se dneska dozvěděla,že nic nebrání tomu,abych dítě ještě měla!!! Jen by to muselo bej umělý oplodnění.......
A na to já co???Na to já prdím,tagže si klidně vyhraj.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:51
- Nahlásit
jablunka
mno já se přes 4 nedostanu tak asi tak
taky nemáte nafukovací barák že
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:28
- Nahlásit
jablunka
A jak dopadl doktor? Dostal přes pazoury, nebo ne? Nenapínej....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:46
- Nahlásit
Biluška
A jak dopadl doktor? Dostal přes pazoury, nebo ne? Nenapínej....
Nedostal,byl zlatej a já sem ráda,že sem doma už teď.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:47
- Nahlásit
jablunka
co ti bylo,že se vo tom tady zase píše? jsem mimo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:48
- Nahlásit
jablunka
Cha sem se dneska dozvěděla,že nic nebrání tomu,abych dítě ještě měla!!!Jen by to muselo bej umělý oplodnění.......
No to snad bylo logický hned,jak jsi se ptala,ne!
A co,jak se cítíme,paninko?Bolí ramínka,bolí?Přidej si jeden pořádnej polštář na noc,bude líp
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:42
- Nahlásit
Neessi
A co,jak se cítíme,paninko?Bolí ramínka,bolí?Přidej si jeden pořádnej polštář na noc,bude líp
Na houby,můdr,na houby,ale nebolej mě ramínka,jen levá kliční kost a břííííííííííško.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:45
- Nahlásit
želva
co ti bylo,že se vo tom tady zase píše? jsem mimo
Jen takovej malej zákrok pod narkózou a teď umírám v posteli s notebokem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:46
- Nahlásit
jablunka
No nazdáááárek ,taxi už doma jo?No to byl fofr,patrně tě rači vyrazili bo s tebou už nemohli vydržet
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
patrně tě rači vyrazili bo s tebou už nemohli vydržet
Tak nějak,sem prudila hned u fchodu ze sálu,že esli mě nepustěj,tak jim tam umřu a bude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:55
- Nahlásit
Biluška
Pani,plííís,nemethova se nakonec vykašlala na tu psí pojistku od Český pojištovny,to asi udělala gůt ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:05
- Nahlásit
Fšicííí
Zas nigdo nigde ,to jako budu trpět samomluvou za chvíli .
A du vocad teda
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 05:55
- Nahlásit
jablunka
Na houby,můdr,na houby,ale nebolej mě ramínka,jen levá kliční kost a břííííííííííško.
.......tak večerní vizita byla OK,teď ráno už nebolí jen klíční kost,ale fšecko,že jo?To nic,to bude gůt,jak říká Davídková.Tak fstávat,ustlat,uvařit snídaně ,svačiny a de se makat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 06:53
- Nahlásit
davidkova renata
Pani,plííís,nemethova se nakonec vykašlala na tu psí pojistku od Český pojištovny,to asi udělala gůt ne?
Nevím, jelikož jsem pořád nesehnala pojistné podmínky té druhé pojistky . Už jsem zprudila dokonce i našeho zemského ředitele a vzkázala jsem mu, že to chci mít v pondělí do desíti na stole . Smál se a prohlásil, že budu. Tak uvidíme. V opačném případě ho zaregistruju na cz-psa a bude si tu vysvětlovat sám proč druhá (nebo třetí, co já vím, furt se to mění) největší makléřská firma v republice nemá pojistné podmínky blbého Mazlíka. A natruc pojistím všechny u České, aby podnikatelská měla fsteka, že nedodala podmínky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 07:20
- Nahlásit
Biluška
V opačném případě ho zaregistruju na cz-psa
ano,to by mu mohlo býti dostatečným trestem
jinak koukněte do Co z toho vyroste,zas nás někdo předběh!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 08:50
- Nahlásit
dobré ráno všem,zas mizím,pa večír
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 09:30
- Nahlásit
Biluška
Bilušinko jak tady čtu o WanděPandě, že jako ty slepičky jako neé. Tak když jsem před dávnými lety chodila na cvičák tak tam je hned vedle pídi ranč a s majiteli jsme se dobře znaly, no a oni taky chovali No+slepice samo, že někdy když přišel nový pes tak některá slípka zařvala no a ti milí lidé to řešily tak, že když zjistily a nebo chytily přímo při činu to ho dotyčného NO tak mu jednoduše už tu mrtvou slípku daly do tlamy a nebo alespoň část a zavázali. Chvíli mu to tak nechali a pak tvrdily, že už problém není. Nevím jestli si ze mě utahovali a nebo to bylo fakt, ale já jim to ze žrala.
Tak mě jen napadlo co kdybys to taky vyzkoušela?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 09:31
- Nahlásit
Neessi
tak večerní vizita byla OK,teď ráno už nebolí jen klíční kost,ale fšecko,že jo?
Jj,fšecko,fšecičko,ale sou na mě hodný,Spala sem po dlouhý době do 8:45 a vobstarali se sami.
Biluška
Tak uvidíme. V opačném případě ho zaregistruju na cz-psa a bude si tu vysvětlovat sám
Chůdě říďa!!!
isdpch
koukám, že zdrávi došli ... no to je dobře
Díky, za pár dní su jako rypka.
Brýýýýý ráááánko fšicíííííí....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:11
- Nahlásit
Darina1
No, když měla tu mrtvou slepici v hubě tak jsem ji ani nemusela přivazovat Držela ji jak židovská víra a odmítala pustit.
Momentálně jsme si půjčili od souseda výcvikové hejno krocanů a trénujeme na nich. Celé hodiny chodíme kolem krocanů tam a zpátky a jakmile se po nich jenom podívá tak schytne traverzou přes hlavu a FUUUUUJ JÉÉÉÉÉÉ TOOOOOOO zařvu na celou vesnici. Výsledek je značně neuspokojivý. Jeden krocan přišel o ocasní brka, jedna paní se tak lekla mého řevu, že spadla z kola a jedna se opařila horkým kafem.
isdpch
zemského ředitele
bože co to je za funkci, to je jak za první republiky
Pch, máme zemského ředitele, oblastního ředitele, top poradce a nevím co všechno ještě. Mám v nich zmatek . Každopádně vím, že ten nejvyšší je zemský ředitel a ten vám sem přijde vysvětlit jak to, že nemáme ty pojistné podmínky
davidkova renata
jinak koukněte do Co z toho vyroste,zas nás někdo předběh!
Tam jsem ještě nebyla, hned tam letím. To je hrozné, tady co si člověk nepřitluče, to ukradnou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:17
- Nahlásit
Biluška
Výsledek je značně neuspokojivý. Jeden krocan přišel o ocasní brka, jedna paní se tak lekla mého řevu, že spadla z kola a jedna se opařila horkým kafem.
Dovolím si nesouhlasit,paní kolegyně,já to shledávám jako velmi uspokojivé,zejména je-li jedna z žen ta pani Kolíčková
A jinak každej začátek je těžkej...výcvikové hejno krocanů mne zaujalo ,to my tu nemáme .Snad ho ani nepotřebujem bo dyby ten Kan udělal na Nyný hudryhudry,nejspíš si cvrnkne do trikotu stejně jako já
To je hrozné, tady co si člověk nepřitluče, to ukradnou
Hrozné,a takovej nápad,ku*va!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:18
- Nahlásit
Biluška
A už za se kecáš, že jo.
Tady na tom vašem babinci si alespoň spravím vždy podotýkám vždy spravím náladu. Tak zdar a sílu posílají Biško a Damiško.
P.S. pozor ať ti něco neskočí do krku při tom jódlovaní.
|