| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:01
- Nahlásit
brezen2008no,ja to snist,tak se totalne poeam,a tak si dej,kdyz ti chutna,mas dobry zaloudek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:15
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem si vopekla a snědla 2 kila bůčku
Počkej až si to přečte Můdr, ta tě roztrhne jak hada
davidkova renata
To snad ani není možný, aby byl něgdo tak negativní jako vy . Nebyla si náhodou v minulým životě test na ajc?
Fifi
Nechápu nad čím jásáš Bahno všude, bordel všude, psiska imrvére zabahněný... Neřikám, že musí být furt mínus dvacet, to jako né. Mě by stačilo tak mínus pět a lehký sněhový poprašek, tak akorát na běžky, žádný dvoumetrový závěje
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:21
- Nahlásit
Biluška
paní tož papošková si nakonec čubís zďáblovky nebere - prý chovatelka docela zmatkovala chvili byla cuba volna chvili si ji nechavala...toz si evka bud veme ted 3mes strou bm cubis - huz nevim vodkud, nebo tricolorku - pry ted maji 3tyndny nebo nejak tak, ale tez nevim vodkud.... Moc vybíra, jen aby neprebrala vod aljosi stendo nece
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:26
- Nahlásit
leila
Moc vybíra, jen aby neprebrala vod aljosi stendo nece
Je tupída, s takovou fakt přebere To jsem zvědavá co pak bude mít za škvora Proč nebere tu z Ďáblovky? Ta je fakt hezká
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:31
- Nahlásit
Biluška
Je tupída, s takovou fakt přebere
já tak vybírala Alfonze zeano, malou jsem vubec nevybirala a nemuzu si ji vynachvalit - este jsme nebyli na vete ockuji si ji sama - jeste ze ma babi kulaty razitko
To jsem zvědavá co pak bude mít za škvora
to ja taky, hlavne takoveho aby ho mohla Entita týrat, kdyz uz je Evka v te ostrave
Proč nebere tu z Ďáblovky?
kvůlivá chovatelce - mela zamluvene mimi od ledna - chovatelka ji psala jako ok ok ok pak psala stenda se narodili pocitam s tebou pak najednou ji napsala, ze zadna bm cubis uz neni volna ze jedna jde k majitelce kr. psa a druhou si necha - pak ji psala ze teda ta co jsem ti ji posilala je volna za den ji volala, ze ne ze si ji nechava za pul hodiky volala jako ze teda je volna - ted je to zase ve fazi kdy cubis neni volna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:53
- Nahlásit
leila
No tak to je chování celkem na pytel, to i chápu
já tak vybírala Alfonze zeano, malou jsem vubec nevybirala a nemuzu si ji vynachvalit
Přesně tak, taky si nevybírám a fungá to . Belu jsem vybírala asi takhle: Máte pumi? Fajn tak já chci fenku
U Hesinky to bylo ještě složitější - zavolala jsem na inzerát,narodilo se jedno jediné štěně a to byla Sisinka .
Asi nejvybíranější štěně je Nýna, u té jsem předem věděla, že ji chci od Hemelíka a že chci naklonovat Sisinku . Vybírala jsem ze dvou a moje rozhodování spočívalo v tom, že jsem se zeptala, která z těch dvou je akčnější . Tu jsem drapla a hotovo.
Co dělá Eva v Ostravě?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
Biluška
No tak to je chování celkem na pytel, to i chápu
jj to jo - Evka uz pro ni mela vse nakoupene a pak ji volala, ze teda stene neni volne
Přesně tak, taky si nevybírám a fungá to
dalsi pumi jsem sic vybirala peclive, ale s tim ze vim z jake chs chcu a po jakem otci . ktera z cubis to bude je mi fuk, to mi vybere Anna...
Jinak malou jsem cekala do posledniho dne.. nevedla jsem ktere si nechava a ktere ne - nakonec mam entitu a mam stesti - sestra je pry dominantni a cerna bude nejspise nestandard...
Co dělá Eva v Ostravě?
studýruje tu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:12
- Nahlásit
leila
Pečlivý výběr je na houby, tohle se musí nechat na hlasu srdce
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:16
- Nahlásit
Biluška
Pečlivý výběr je na houby, tohle se musí nechat na hlasu srdce
sak jo, sem se do naseho budouciho tatinka zamilovala, ale anne ho neukradnu
je uzasny http://www.youtube.com/watch?v=cwnWDNRhP8w&feature =channel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:22
- Nahlásit
leila
V některých chvílích to vypadá, že ovčák s traverzou nahání pumiho
Jdu se svalit, zítra konečně nemusím ráno vstávat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Pro 2009 21:51
- Nahlásit
Brý večer vespolek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:26
- Nahlásit
brezen2008
Cože jsi to sežrala? 2 kila bůčku ? Chceš pohlavek ? Já tě přetrhnu,jak hada !!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:39
- Nahlásit
Dines
Lidi - teda spíš ženský - narazila jsem na docela zajímavej, a ve videích i místama dost vtipnej článek o podprdách
no jo, tady v Čechách je velice slabá osvěta ... to polky jsou hodně vředu ... mají svoje "lobby biuściastych" a "lobby małobiuściastych" a vědí, co nosit ... třeba tohle jsou hodně dobrý stránky, doporučuju "biust na źywo"
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:49
- Nahlásit
bry den,
u nas krasne predvanocne, jsem se rafla s tatkou. Tak sese mnou nebavi, napsala jsem mu smsku, ze promin, ale stejne sese mnou nebavi. Nemyslim si, ze to byla jen moje vina,, jako urcite i moje, ale rval i on na me, ale vzdycky se omlouvam ja bo jsem dcera a on otec, tak aby byl klid omluvim se ja. Jen me sere i ze kdyz se omluvim tak je nasranej a nemluvi se mnou.
Jinac uz mam darek pro brachu, dostane micky na squash, este mu chci neco koupit, ale nevim co.
Mamcadostane nejakej aloe vera napoj na prso, satecek co jsem ji udelala a nausnicky a tatka eukalyptovej olejicek do lampy, lupu se svetilkem a asik ponozky nebo black denim. Jsem to celkem sfoukla rychle na to, ze jsem jeste vcera temer nic nemela. Jen neco jeste pro brasuli chci, ale nevim co mu vzit, on je takovej specifickej, nevim cim bych se mu trefila do noty. Treba neco do auta bych mu mohla koupit. Co je trebado auta?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 22:56
- Nahlásit
Jo cokloj dostanesuseny streva, ja mu jich nakoupila hafo a on je moc nechce a kradou mu je kotata, ale pod strom miu je dam, aby nerek a kocky dostanou nahradni sloupek na skrabadlo Mohla bych jim dat i neco jednotlive, ale je jich moc Ba ne neco jim mozna dam, ale v petku se mi to kupovat nechce je to drahe jak krava a v eshopu uz objednat nestihnu.
Stejne jim chci po vanocich objednat furminatora terminatora.
A Babetu vyndam z klece a bude s nama u stromu, on ji vet jeste doporucil se klecovat, ze to nema poradne srostli a muze ji to zas rupnout, ale na vanoce ji vyndam.
Se uzdocela tesim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:22
- Nahlásit
lucYnka XIIIpani,nic si z toho nedelejte,ja se fest rafla s matkou,ale fest,vite jak to je pred tema prastenyma vanocema,no,proto vanoce nemusim,kazdej je nervni a uspechanej a lidi se chovaji jak blbci,tak to kaslete,mate prece micky a psa,ne?to je asi nejdulezitejsi,ze vas ty zvirata maji radi,moje zvirata teda me radi maji,od morcete,po zelvu az po hajana.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:29
- Nahlásit
nemethova5
dekuju pani jste moc mila, uz je to lepsi, snad se tatka odtrucuje a budou vanoce ok, ja se na ne docela tesim, tak neci, aby se kazili kravovinami. Hlavne se tesim na jidlo
Zvirata me radi maj, treba ted me milujou, cpu se kridylkama a vsechny se kolem shlukli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:52
- Nahlásit
lucYnka XIIIno jak jinak,kdyz jim,tak mi po noze tancuje morce,zobakem do me tuka kikina a hajous mi slinta na koleno,koukam,ze nas milujou vsechny,tak ja se taky tesim na jidlo,se priznam a hlavne se tesim na ty dva dny volna,vypnu mobil a třa se na firme fsici pose.te,vsak ja jsem nahraditelna,ale jo co bojis,odtrucuje!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:55
- Nahlásit
nemethova5
vypnu mobil a třa se na firme fsici pose.te,vsak ja jsem nahraditelna
jj to je nejlepci si ho vypnout, jen by vas otravovali.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 00:02
- Nahlásit
lucYnka XIIIja v to i pocitam,ale maji smolika,at si tam kde kdo chce,ja uz si volno vyrvala pul roku dopredu,budu jak ten kun s klapkama na ocich!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 07:34 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Ahoj, venku ledovka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 07:47
- Nahlásit
čau všem
venku je ledovka jak svina,bo to klouže desně,lidi padaj na huby a silničáři nikde i psům ujížděli pacinky
tak se tu mějte krásně,já jdu do roboty a zejtra možná do utulku trojského
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:17
- Nahlásit
čus žumpule, vstávat a makat, to že sou Vánoce neznamená, že se můžete flákat
Je tu všude bahno až po kolena, humus hnus,tetovaný myši a nacistický přilby nebo jak to bylo Ci zase sníh, ale jenom lajt
Ještě se vám musím pochlubit jak tu mám skvělý šťěňato na výcvik . Bude canisterapeutické a je tak fantastické, že dneska dokázalo vzbudit a zvednout z postele Mášenka . To je životní úspěch, to se hned tak někomu nepodaří . Jak zvedlo Mášenka tak už zvedne kohokoliv, kvadruplegiky nevyjímaje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
Kdysi jsem se chyta s otcem kvůli jeho,teď už bejvalé přítelkyni.Hrozně moc.Celej život sem se mu za všechno omlouvala,jak ty píšeš já dcera on otec,aby byl klid.
Tenkrát jsem věděla moc dobře,že hádku vyvolala uměle ona a byla jak moc často nejsem,tenkrát sem si byla 100% jistá,že to není moje chyba.A ač je můj otec nesnesitelnej despota a pruda,hrozně mě to mrzelo,páč je to můj jedinej rodič.
Nemluvili jsme spolu přesně dva roky a zítra to bude 12 let co v šest večer zazvonil u našich dveří. Sice mu to trvalo dva roky,ale pochopil,že už nejsem ta malá holka co se mu bude za všechno neustále omlouvat a i tím se náš vztah hodně posunul.
Držím palce,aby to u vás netrvalo tak dlouho.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:07 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
isdpch
čau, ty žiješ? Tunely sis splet - C´est la vie, tady je to OK.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:25
- Nahlásit
Brej den chrobácíííí, uš sem spjět mezi živejma, mám ale tisíc milijon mejlů, takže na vás nemam čas, notabene to šecko číst, ste jak zbjěsilý saně!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:30
- Nahlásit
Gerda
Ahoooj paní! To jsem ráda, že vás to už přešlo!
Jinak dneska tu trčím do čtyř a večer musím ještě plácat vosí hnízda, čímž budeme slovy 4 druhy cukroví
Jinom mi poraďte, co se dá dělat v práci, když nemáte co na práci a kontrolujou vám internet?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:38
- Nahlásit
Tinta76
To jako, že v Polsku bych sehnala podprsenku i já ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:43
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Musím říct, že zlatej sních ... ta ledofka, co tu máme je šílená, navíc do toho prší Dokonce i psi nechtěli jít ven
Vzhledem k tomu, že bydlíme v místech, kde se s nějakýma posypama nikdo nezdržuje, tak máme ledofku opravdu všude a já se nedostanu vůbec z baráku.... si myslím, že mám na dnešek vystaráno. Budu dělat salát, péct vánočku a blbnout s psékama v obýváku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:44
- Nahlásit
Baico
Jinom mi poraďte, co se dá dělat v práci, když nemáte co na práci a kontrolujou vám internet?
Vlastní NTB a mobilní připojení ?
|