| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:32
- Nahlásit
Alexa
Šiš pani, to je přece marketingovej tah, aby ten strom zdechl a ty sis za rok přišla koupit nový Kam by chudáci obchodníci přišli, kdyby každýmu vydržel jeden stromek několik let
jbat
kolik jich už za to stálo a přitom to nestálo!!!!!!
Musíte být šikovnější paní .p . Nebo to pořešit vyjágrou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:34
- Nahlásit
PetraK
jbat
Biluška
chlap musí stát za to, aby mohl někam lézt. Jinak nic
Tak hlavně musí vůbec stát, že ano, jinak by to lezení nemělo žádný smysl
jj.
Tak co? Tak nic. Tak slez
Hele je teprve úterý a vy už máte zásufkový téma na středu. Se předbíháte.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:36
- Nahlásit
Biluška
Musíte být šikovnější paní .p . Nebo to pořešit vyjágrou
csssss, jako dyž to nende tak to nende...
a vijagra, pani, něco vám povim - to je HRŮŮŮZA!!!! Když už i já jsem pomalu utíkala, tak to je co říct!
Ani von už nechtěl. A musel!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:36
- Nahlásit
lidi já bych spala až bych plakala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:46
- Nahlásit
čau kreténi,proč drásáte místřo abyste šíleli z vánoc? !
gdo bé krást ty stromcíííí tak bacha,,,žahnutý žuby nahóru...dyk víte
jo a gerda je eště dneska chorá bo měla blitky a purgace,uš má jen purgace prej..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
Chuděrka Gerda a angínku furt nemá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:52
- Nahlásit
Biluška
angínku furt nemá?
nene,jen sere a bleje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
jo a gerda je eště dneska chorá bo měla blitky a purgace
Se potřebovala pročistit před svátkama ne? Aby se mohla pak pořádně nacpat
Jinak blitky a purgace, to by chtělo i cizí slovo pro blitky. Blít je dcecentně řečeno vomitovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:56
- Nahlásit
jbat
Ani von už nechtěl. A musel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:58
- Nahlásit
Baico
vomitovat je velmi krásné a decentní slovo, budu ho používat
davidkova renata
Chuděra Gerda, to je o Vánocích dost blbá nemoc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 10:59
- Nahlásit
jbat
Ani von už nechtěl. A musel!
No jó no. To je riziko povolání. Ale musela to být síla, protože ještě jsem nepotkala chlapa, kterej když může, tak by nechtěl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:00
- Nahlásit
Čau lidi, byla jsem v krámě koupit maso, takhle nějak si představuju konec světa.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:01
- Nahlásit
PetraK
čemu se směješ, víš, jaká to byla prekérní situace???
já byla zamklá v koupelně třá...
davidkova renata
jo a gerda je eště dneska chorá bo měla blitky a purgace,uš má jen purgace prej..
nemá chlastat, dyš to neumí, PetroK, nevemem ji pod ochranný křídla? že bysme ju naučili chlastat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:02
- Nahlásit
Biluška
vomitovat je velmi krásné a decentní slovo
JJ, to je jedna z mála věcí, kterou my dala vysoká škola. Slovo vomitovat, pak vím, že mozek lorda Byrona vážil 2200g a rejnok je nabitej na 300 V. Prostě samý důležitý vjeci.
davidkova renata
Biluška
Chuděra Gerda, to je o Vánocích dost blbá nemoc
Já bych řekla, že tohle je blbý vždcky a o svátcích ještě blbější.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:02
- Nahlásit
Baico
Ale musela to být síla,
to byla...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:05
- Nahlásit
HM, tak dneska si prokletí posledního příspěvku na stránce sedlo na mě.
jbat
to byla...
Jak dlouho jsi byla zavřená v té koupleně?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:07
- Nahlásit
Baico
Jak dlouho jsi byla zavřená v té koupleně?
jen půl hoďky, než jsem se zregenerovala...
hele jako vono je to lechtivé téma, ale já se v životě tak nezasmála, i on, když jsme pak druhej den nemohli jít do práce a celej den jsme leželi a tupě zírali do stropu, tak nás sem tam chytil brutální záchvat smíchu....
myslím, že o tom napíšu článek na mé webové stránky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:11
- Nahlásit
jbat
co je prekérního na tom bejt zamklá f kópelce? Prekérní by bylo, dybys byla zamklá na chodbě před bytem
PetroK, nevemem ji pod ochranný křídla? že bysme ju naučili chlastat?
to nepude asi. Tobě už chlast nic neřiká a já nemůžu.
davidkova renata
o a gerda je eště dneska chorá bo měla blitky a purgace,uš má jen purgace prej.
nemá se líbat s mým šéfem.Ten to má taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:19
- Nahlásit
PetraK
Prekérní by bylo, dybys byla zamklá na chodbě před bytem
Nejprekérnější by bylo, kdyby tam byla nahatá . Mohla by pak před sebou držet hasičák a za sebou cedulku "exit" jako mistr Bín
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:23
- Nahlásit
Biluška
Nejprekérnější by bylo, kdyby tam byla nahatá . Mohla by pak před sebou držet hasičák a za sebou cedulku "exit" jako mistr Bín
blpky!!!!
Mohla by pak před sebou držet hasičák
no ten by musel bejt, aby mě zakryl!!!!!
za sebou cedulku "exit" jako mistr Bín
kamarádka má nad zadkem vytetovaný "exit only".
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:27
- Nahlásit
PetraK
Ten pes neskákal přes voves na violončelo,
Máte pravdu paní.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:51
- Nahlásit
Takhle mi zabouchnul děda dveře do baráku a někam odešel, zvenčí koule, já byla jen v noční košili a županu venku bylo kolem nuly, všechny okna zavřený na kličky, takže jsem se drásala okýnkem od špajzu asi tak 40krát 40 cm velikosti, bylo to kolem poledního, vstala jsem po noční a vyběhla jen venčit na zahradu, nevím kolik sousedů mě vidělo, ale asi se dobře bavili, já po celou dobu co jsem se škrábala tím okýnkem smála nahlas, nemohla jsem si pomoc, takže mužu bejt ráda, že mě ve finále neodvezli k chocholouškovi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:56
- Nahlásit
kejtlin
Já takhle jednou jenom v županu (podotýkám jenom v něm) vyběhla ve čtyři ráno vyvenčit Texíka. Byl ještě miminko a akorát se učil nečůrat doma. Bylo léto, venku už bylo světlo a polovina dědiny byla vzhůru (je to tu samej zemědělec). Štěně odmítlo přijít na zavolání a já si vzpoměla na poučku, podle které musíš štěně doběhnout a chytit když ti utíká. Prý to pak už nikdy nezkouší, páč ví, že ho předběhneš (asi to fungá, Tex mi fakt nikdy nezdrhl). Takže jsem se přes celou zahradu rozběhla za ním. V papučkách s bambulkou a v tom erotickém župánku co skrýval velmi, ale fakt velmi málo No, při běhu jaksi povolila šňůrka co ten župan držela a celé se to rozevřelo.... takže pokud byli sousedi vzhůru tak měli vzácnou možnost spatřit nahou blondýnu, za kterou vlaje rozevřený župan, kterak se řítí zahradou a huláká "tymalejhajzlecotysimyslíšžemiutečešpočkejažtěchyt nutaktězmlátimžesitýdennesedneš"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:13
- Nahlásit
Já jezdim v županu i v autě,když třeba pro někoho jedu k busu nebo pro mýho chlapa, když zůstal viset v půl druhý v praze s autem, praskla mu hlavní pojistka, a nefungalo nic, tak jsem taky vyrazila v županu, samozřejmě se můj chlap mohl zjevit ci kdyby tě zastavili policajti, nebo bys nabourala ale nevzala jsem si poučení, jednou mi pozdě večer kolem 23,30hod došly cigarety, hospody zavřený, tož jsem sedla do auta a jela do města do non stop baru, že mám na sobě župan mi došlo, až když jsem před tím barem vylejzala, peníze vozím v autě pořád kolem 100kč, tak sem si řekla, je všední den, třeba tam nikdo nebude, vracet se domů nebudu, byl tam jen barman koukal divně, neříkal nic, cigarety mi prodal, sice se dvakrát ptal, jaký že jsem chtěla, ale nekomentoval moje oblečení
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:31
- Nahlásit
tak morčata jsou už pryč a jdu ven
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:35
- Nahlásit
a mám v sobě už 6 ibalginů 400stovkovejch a vaječníky stávkujou jak svina
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:29
- Nahlásit
a už nikdy nebudu delat debilní štrůdl,se mi to 2x rozpadlo,kašlu na to,psi si to snedí ke svačině
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:30
- Nahlásit
brezen2008
březne, ty vole, ty máš náladičku. :
usměj se, vždyť už brzo bude po Vánocích!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:30
- Nahlásit
Tak a je to v pérdeli, je po sněhu a opět najíždíme na režim "bahno"
Borderáček Aronek je moc chytrý pejsek, naučil se telefonovat a ani přitom nerozkousal mobil . Mášenek totiž jako správný podnikatel nemůže bez mobilu ani na záchod Takže si ho s sebou musel vzít když šel chystat dřevo. Mobilek mu hezky vypadl do bahýnka a rochnil se tam. Mášenek běhal po baráku a hledal telefounek. Pak ho napadlo si zavolat z mýho a měl obsazeno . A vzápětí vypnuto. Začal šílet, že mu ten foun někdo ukradl. Nějaký rafinovaný zloděj vlezl k nám na zahradu plnou psů a šlohl mu mobil co měl v bundě přehozené přes větev ořešáku . Tak jsem začla hledat taky a zjistila jsem, že ho má v hubě Aron a volá Muchoš . Tak Muchoš, až najdeš zmeškaný hovor od Mášenka tak mu nevolej, to byl Aronek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:37
- Nahlásit
Biluška
jo bahno všude,psi zasraný podvozky,4x denně vytírat
jbat
no to by muselo bejt už tak po 5 lednu,do tý doby ani vomilem,
to bude štědrej den,ráno se pohádám s jendou,pak do 2 do práce a pak na hřbitov a pak ven se psema,večer na kopeček,pak se zas pohádat s jendou
stačí že jsou koupila 3 řízky a to mi bude večer vyčítta,že nemám koupenej salát
|