| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:06
- Nahlásit
Biluška
Můžu si tipnout jaký máte stromeček a cukroví? Umělej a kupovaný?
Tipuješ hodně špatně,letos máme po 8 letech borovičku živou a cukroví peču já,holka a babi každej rok.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:14
- Nahlásit
jablunka
,letos máme po 8 letech borovičku živou
Nemívali jste předtím mrtvé borovičky, že ne?
Se ptám, protože co tak koukám kolem sebe tak většinou Vánoce nesnáší lidi co cukroví kupují, stromek mají umělý a z celých Vánoc jim zbyli akorát ty dárky. Na ty pak nadávají ještě víc - na davy lidí v obchodech, na to, že jim někdo dal blbý dárek jaký nechtěli....a souhrně na to, že by konečně měli ty pitomé Vánoce skončit.
Lidi co pečou, mají živé stromky, živé kapry a tak nějak dodržují různé tradice mají většinou Vánoce rádi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:25
- Nahlásit
Biluška
Nemívali jste předtím mrtvé borovičky, že ne?
Jen jednu,celej osm let.
Se ptám, protože co tak koukám kolem sebe tak většinou Vánoce nesnáší lidi co cukroví kupují, stromek mají umělý a z celých Vánoc jim zbyli akorát ty dárky. Na ty pak nadávají ještě víc - na davy lidí v obchodech, na to, že jim někdo dal blbý dárek jaký nechtěli....a souhrně na to, že by konečně měli ty pitomé Vánoce skončit.
Lidi co pečou, mají živé stromky, živé kapry a tak nějak dodržují různé tradice mají většinou Vánoce rádi
Tak to ale není,dodržuju veškeré tradice,dokonce i půlnoční,jen kapra ne,dárky dávám ráda,ale během celého roku,s narvanejma obchodama počítám a třeba díky obrněnosti jsme se předevčírem dost natlemili s pokladní v globusu jedné hodně hysterické paní,jen se mi prostě nelíbí to co březnoj,že to někdo pobere jako tři dny přetvařování,přežírání a pak tradá do reality.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:30
- Nahlásit
Biluška
já vánoce taky nemusím, možná proto, že nikdy v dětství nebyly hezký....
ale taky peču, rybu máme taky, stromek živej, dárky taky, zvyky ne páč půlnoční u nás v kostele neprobíhá a abych jela 8 km do města to fakt nbe, protože sváteční řidiči jsou mazec životu nebezpečný kór v tomto počasí a davy lidí v obchodech to mi trochu vadí, ale ne, že bych zuřila.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:33
- Nahlásit
no vždyt píšu že nejsem normální ani vaše,takže mě neřešte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:35
- Nahlásit
brezen2008
no vždyt píšu že nejsem normální ani vaše,takže mě neřešte
Nekecej,jsi naše a normální,to je dost relativní u nás fšech.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:37
- Nahlásit
v žumpě je někdo normální?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:37
- Nahlásit
jablunka
en se mi prostě nelíbí to co březnoj,že to někdo pobere jako tři dny přetvařování,přežírání a pak tradá do reality.
No tak přežírat ať se klidně přežírají když jsou blbí. Když se chtějí přetvařovat tak je to taky jejich věc, já se s takovýma nebavím. Celoročně, nejen o Vánocích. Takže jsou mi v zásadě taky putna. Já Vánoce miluju, celou tu atmosféru a všechno.
kejtlin
Na půlnoční taky nejezdím. Vůbec do kostela nechodím, jsem v žádném nebyla asi deset let a nenastanou-li velmi nepříznivé okolnosti tak do žádného po zbytek života ani nevlezu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:48
- Nahlásit
Nadává se na vánoce?? se přidám!
jednak úpa nesnášim hlášku Musíš myslet pozytývně(asi vot jébata) Jako todle dyš slyšim,upozornuju,že sem blízka vraždě bo to je táááák nebetyčnej žvást,že to dál nejde
a vůbec..proč by měl mít někdo rád vánoce??? Kuli tomu,že se to sluší nebo že je to "tradyce?" Nesnášim tradice ,bejvaj hodně úchylný a velmi často při nich umře hnusnou smrtí moc zvířat ,proto je nenávidim a priori!
By mě zajímalo kdo z těch co vánoce tak milujou(nemluvim vo těch dnech volna,to je silnej argument i pro mne ) vlastně ví co a proč slaví?Že by byli všichni tak hluboce věřící?
Já to vidim trochu jako březen..hodně přetvářky,lidi sou na sebe celej rok hnusný jak to de,ale voni sou ty vánoce,taxe přemůžou a budou na sebe hodný at všicííí viděj f krámech boží dopuštění,vopchodnícííí si mnou ruce páč s tim pruděj uš vot září,spousta neuvěřitelnejch kravin se kráásně prodá bo tradyce je tradyce a vůbecc..až tije komerce
P.S . a to nemluvim vo tom,že mi něgdo!!! vyžral to cukroví a musela sem dělat jiný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,jsme na tom stejne,nenavidim vanoce,jsou to nejhorsi umele vyvolany svatky,nic dobreho na tm nevidim,akorat zbytecne vyhozeny prachy za peachoviny a hrozna fales lidi kolem me,co si hrajou na hodny lidi,nastesti verici nejsem a nikdy jsem nebyla!jo aspon jsem te potesila psima miminama,ne?jako vidis sama,jak matka vysiluje a nema duvod!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
davidkova renata
a to nemluvim vo tom,že mi něgdo!!! vyžral to cukroví a musela sem dělat jiný
Tak jako to chápu pani, to fakt jo. Tohle je zoufalá situace
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:01
- Nahlásit
Biluška
ohle je zoufalá situace
no tak vidíte!!!! dyk řikám..blbý vánoce!Normálně se tu kuláč válí tejden a pak ho hodim psovi a ted todle!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:04
- Nahlásit
davidkova renatacha,cha,tak to mas dobry,to ti to cukrovi sezrala nana?to snad,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:07
- Nahlásit
nemethova5
to ti to cukrovi sezrala nana
ta naštestí nahoru na kredenc nevyleze,ale děcko si přistavilo židli asik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
davidkova renataale ty mas sikovny decko,pekne se naladovalo a svedlo to na nanu,nebo co ty vis,nana ma netuseny moznosi,ani o nich nevite pani,ze mate psa kaskadera!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
no tak vidíte!!!! dyk řikám..blbý vánoce!Normálně se tu kuláč válí tejden a pak ho hodim psovi a ted todle!
Sem vám řikala paní, že na to máte uvalit embargo . Se poučíte ze situace a příští rok už si dáte majzla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
nemethova5
mate psa kaskadera
no zas takovej kaskadér,aby si dovolila sežrat cukroví přece jen není bo má put sebezáchovy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:14
- Nahlásit
Biluška
Se poučíte ze situace a příští rok už si dáte majzla
hovno majzla! vobjednám si s gerdou cukroví z moravy vod nějakejch jejích známejch a přivezou ho aš 22.12. ..si může děcko šmejdit jak chce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:27
- Nahlásit
Bily srajdy tajou! Ted sem myslela, ze ruplo nekde topeni a kape to na podlahu ale nenene, zacalo krapat v okapu. Jupiii! Sice bude bahynko, ale nebude deda mraz, neco za neco.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:33
- Nahlásit
Fifino,tak ja radsi trosku toho dedu mraze,nez to bahno,jen trosililinku,at nemusim psa cistit porad.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
jsem se koukala na tvý příspjefky a mysli pozitvině, prosim tě, dyk to je hrůza todleto!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 18:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Fifi
Bily srajdy tajou
přesně pani!!!!at dou do řiti,stejně jako jébat s pozytývním myšlením
a vám budem zejtra držet palce!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:12 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
brezen2008
davidkova renata
dámy nebuďte permanentně nasraný! Přeci vám nerozhodí brusle taková blbost, jako Vánoce! Každej si to přeci zařídí, jak chce.
Ty lidi, co nakupují, se snad ani nemůžou přežrat, protože to prostě za ty 3 dny nemůžou stihnout fšechno sníst. Řekla bych, hlavně pohodu a takovou, jakou kdo chce a tu může mít. Pokud není někdo, kdo by vás do těch tradic vytrvale nutil. S tím mám zkušenosti, ale nedám se. Přeju vám totéž.
jo, brezen2008 a jsi naše, pokud tedy o to stojíš.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
a vám budem zejtra držet palce!!
Kujem
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:18 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Lidi - teda spíš ženský - narazila jsem na docela zajímavej, a ve videích i místama dost vtipnej článek o podprdách
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:20
- Nahlásit
tak jsem si vopekla a snědla 2 kila bůčku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:23
- Nahlásit
Fifi
taky budu držet palečky,po17 budu smět nakouknout na pc co a jak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:24
- Nahlásit
brezen2008
snědla 2 kila bůčku
ty si cuneeeee! co na to soudruh Zlucnik?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 19:29
- Nahlásit
Fifi
nic,jsem to zapila2 pivama a je mi nejlép na světě
|