Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3690 . 3691 . 3692 . 3693 . 3694 . 3695 . 3696 . 3697 . 3698 . 3699 . 3700 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:13
- Nahlásit

impact
O jaky osvete to mluvis zrovna ty ted? Nejak nechapu tudle tvoji reakci...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:13
- Nahlásit

Mathea
nevím, jak jsi mladá, s příspěvku Bilušky si myslím že zřejmě mladší než já a Biluška, taky pro mě bylo v mládí všechno bud´ černý nebo bílý a měla jsem ideály, bohužel s přibývajícím věkem jsem zjištóvala, že se nedá ani desetina z nich převést do reality, nechci Ti brát naděje a sny, ale na to musí každý přijít sám.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:16
- Nahlásit

Mathea
Ale já ti to řekla hned na začátku, že se o tomhle bavit nebudu, protože se to zvrhne v další nekonečnou řešku proč ano a proč ne. A do takové diskuze se mi skutečně nechce, protože se nikdy nedobereme konce. Já řeknu A, ty budeš argumentovat B. Budu tedy argumentovat D, ale ty hned přihodíš protiargument C.

Ty to nevidíš? Kolikrát jsi už tuhle diskuzi vedla a kolikrát ses dobrala konce, který jsi čekala? Nebo co čekáš? Že uznám, že to byla blbost? Toho se nedočkáš. Žádný, pro obě strany dobrý, závěr to mít nebude a bude z toho jen x stránková debata o ničem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:16
- Nahlásit

Mathea
Btw - proc bych mela delat veci, po kterejch je poptavka, ktera je vsak absolutne nesmyslna v ramci zachovani povah, exterieru a zdravi zvirat?
No tak je nedělej, copak tě někdo nutí?

Ne, neni to o moji mladosti a idealech. Je to o tom, ze premejslim a nejsem kratozraka
Pro mě, za mě....

impact
A můžu osvětovat, jak chci. Stejně se s každým novým psem akorát dozvím, že jsem prostě cvok.

Včera u nás byli na návštěvě známí. Přivezli štěně kokra. Asi. Každopádně to zatím vypadá hodně jako kokr . Věděla jsem, že chtějí kupovat štěně a něco jsem se do nich nahučela o výběru chovatele, o rodičích, o zdraví, o škrkavkách.....
Koupili v jakési množárně, podle jejich slov "byla tam taková dlouhá řada kotců a fůra psů, hlavně buldočci, jezevčíci a kokři". Štěně je plné škrkavek, mělo zánět v očích, prodala jim ho v pěti! týdnech...prostě klasická množárna. Řvala jsem po nich jak šílená proč ho proboha kupovali. Proč? Protože bylo o tisícovku levnější než štěňata v jiných inzerátech. Vzdávám to, na přesvědčování lidí prostě nemám nervy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:19
- Nahlásit

A vůbec, kašlete na ideály a pojďte se radši pokochat

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:19
- Nahlásit

kejtlin
Jo, asi sem mlada, blba a naivni, kdyz si myslim, ze kdyz se o necem diskutuje, diskuze se ma tykat daneho tematu a ne prijit s tim, ze jsem mlada a na muj prispevek nijak jinak nereagovat. To si uz fakt delate prdel, ne?
Nedozvedela sem se odsud za tudle cca hodinovou diskuzi absolutne nic, krome tohohle. Do ted nevim, proc impact nakryla svou fenu. Ale uz se to asi nedozvim, ze by proto, ze to nema zadnej duvod, kterej by byl aspon trochu normalni?

No nic, jen to vsecko pekne mnozte, vopravdu tim tem psum desne pomuzete. A taky takhle pekne diskutujte, poplacavejte se navzajem po ramenou, diskuzi odvadejte nekam uplne jinam, to vam jde opravdu dobre.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:25
- Nahlásit

Mathea
ne je to o tom že bezpapíráci tady byly jsou a budou a jejich štěňata taky a s tím Ty nic neuděláš, prostě se s tím budeš muset smířit.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:32
- Nahlásit

kejtlin
Jo, to je hrozna prdel, fakt.

Dete do haje, damy, co maji tri rite zkusenosti, ktery mne, podle vas chybej. Ja vim, ze ten problem neni u me, ze je v kratkozrakosti a tuposti lidi, co delaj svinarny vuci populaci psu. Diskuzi, kterou sem se snazila vest na jakysi urovni, bez urazek a osobnich ataku, ste presne do tohohle prenesly vy.

Toz se tu mejte.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

Mathea
Jo, to je hrozná prdel, fakt
a jsme u toho, až trochu poznáš, o čem je život, tak mi dáš zapravdu, že to není o množení nebo nemnožení bezpapíráků, ale o úplně jiných, závažnějších věcech a problémech.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:46
- Nahlásit

Mathea
Dete do haje, damy, co maji tri rite zkusenosti, ktery mne, podle vas chybej.
Se nevztekej, nikdo ti nic nedělá. Chápu, že jsi čekala podporu ostatních, kteří se vztekle sesypou na provinilou Impact za to, že namnožila bezpapíráky. Holt to vidíme jinak no. Já už nikomu nic rozmlouvat nebudu, ať jsou to papíráci, bezpapíráci, nebo třá plyšáci.Časem k tomu taky dojdeš, uvidíš. Ale teď jsi na to fakt ještě moc mladá, bylo by smutné kdybys k tomu došla tak brzo.
Diskuzi, kterou sem se snazila vest na jakysi urovni, bez urazek a osobnich ataku, ste presne do tohohle prenesly vy.
Ale no tak.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:50
- Nahlásit

Biluška
Chápu, že jsi čekala podporu ostatních, kteří se vztekle sesypou na provinilou Impact za to, že namnožila bezpapíráky.
Pšt, nebo odněkud vyskočí Erin a jsem jasná.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:53
- Nahlásit

Mathea
Zas to nějak moc prožíváš ne? Nejseš pánbůh, abys spasila svět. Množení psů tu vždy bylo a bude, můžeš se pokoušet to změnit, ale nemyslím si, že budeš mít úspěch.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 21:59
- Nahlásit

Biluška
Chápu, že jsi čekala podporu ostatních, kteří se vztekle sesypou na provinilou Impact za to, že namnožila bezpapíráky.
Ale no tak.
Mam ji podporit? No problem - ac je Mathea mlada vekem - (teda cumim, ze to berete jako minus a vomlatite ji to vo kebuli bez dalsich argumentu), v hlave to ma srovnany a nepotrebuje obhajovat, diskutovat umi. Na slusne polozeny otazky reply nedostala, ale zase se dozvedela neco dalsiho.
impact
nebo odněkud vyskočí Erin
Se ti po ni nejak stejska.

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:01
- Nahlásit

Inzerát ze včerejších novin:

Hledám vhodného páníčka pro 2 dalmatiny (pes a fenka), stáří 2 roky. Prosím pomozte. Tel. 723 287 443

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:02
- Nahlásit

kejtlin
Jiste

Biluška
Nici podporu sem necekala, to si me s nekym, Bilusko, pletes. Nevim, kdo tu porad vyrvava neco o stade, podivej, co se semklo ted kolem tebe, impact..? To za stado jiz neoznacis, vid? protoze se to tyka tebe a tvych nazoru, tak je to spravne. Na co sem mlada, prosim te? A podle ceho tak soudis? protoze znas muj rok narozeni? Opet drobet kratozrake. Cimz o sobe zaroven zdaleka netvrdim, ze vim vse a vse nejlip. Ale to v mych prispevcich cist nechcete.

Pavlina Moravcova
prosim te, ty nam e radsi v tomhle ohledu nemluv vubec, dekuju.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 22:09
- Nahlásit

Fifi
Nn, to je moje paranoia.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 07:17
- Nahlásit

čus žumpizny, bděte a dřete

normálně jsem ráno našla ve dřezu myš. Malinkatou. Mláďátko Nejspíš tam spadla a nemohla ven. Dobře jí tak, jenomže eště žila. Neumím zabíjet malinké myši,co s ní? Když se chytnou do pastičky tak mě to teda nijak nebere, ale když ji mám nějak zabít osobně tak mi va

Mathea
Fifi
1) o stádě tady vždycky mluvívá nebožtík Psíček, nikoliv já. Nechápu proč mi podsouváte jeho slova.
2) Nechápu proč jsou lidi, kteří náhodou mají stejný názor označovaní jako stádo. Já tam drobný rozdíl vidím. Malinký, ale je tam.
3) Proč nesmí Pavlína Moravcová vyjádřit svůj názor? V žumpě snad smí kecat každý, ne? Nebo už krom povolených témat budeme mít i povolené lidi? To budou mít modří radost, už jim dost šlapem na paty
4) Určitě jsem nikdy a nikde nevyčítala Mathee její věk. Řekla jsem jí, že je mladá a že chápu, že ve svém věku vnímá svět jinak než já. Ale že bych jí to vyčítala, to jsem si fakt teda nevšimla. Ani, že by to dělal někdo jiný
5) Kašlu na to, vy dvě si rozmlouvejte komu chcete co chcete, já už jsem z toho fakt vyrostla. A nijak to nesouvisí s odchovem mých setrů bez PP. Souvisí to s tím, že je to prostě házení hrachu na zeď, lidi chtějí bezpapíráky tak je holt mají mít. Je to stejné jako chtějí nakupovat věci u ťamanů -prostě cena rozhoduje. Dobře jim tak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 07:25
- Nahlásit

čau žumpo, je tepleji -13, v práci nám opět jako každoročně vypli vodu a by nezamrzla, takže kanystry a na záchod si rezehříváme sníh je to vopruz.
jen jedno pozitivum ten mráz má, maso pro psy mám na balkoně a ne po známých v mrazácích

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 07:55
- Nahlásit

dobrý den
venku je tepleji,bo jsem šla v krátém rukávu a bez ponožek a tepleji mi bylo
jinak jsem si říkala,že tedy se přemůžu a udělám tu večeři tedy
tak neudělám,bo se nebudu doprošovat chlapa aby mi laskavě na to dal prachy,na to nemám nervy,tak si koupím párky a budu dlapat párky s chlebem,je to nejlevnější a dá se to taky jíst
co bude jíst on,netuším,ale vím že se pohádáme a budem čumět na bednu s párkem v hubě
jdu pracovat až do štědrého dne,zítra se odvezou morčata a bude tu zas větší prostor na jiné věci,třebas na předělání zbylého nábytku co tu ještě mám
jinak potřebuji 300 000 abych mohla bydlet ve svém,sice v baráku,ale zato kde maj plnopsů amužu tammít všecky psy a nikomu to vadit nebude
ale já je nemám,tak nebude nic a budu čekat dál

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 09:59
- Nahlásit

líbí se mi, jak se tady dá prostřednictvím internetu udělat z kynologického hnoje množícího bez PP hrdinu... hawk.

Jinak bych fakt potřebovala pomoct té čubě, je té mojí spolubydlící, s tou fenou bydlím i s Blbís a je prostě skvělá, bezproblémová, jenže ani já mít pssa u sebe nemůžu a na Vánoce jede z Rýmařova poslední autobus ve tři, takže se nemám jak dostat zpět za ní do Olomouce a nemůžu ji tam nechat dva dny přece...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čau kreténi
je hyc ..asi -5 jenom
se furt nehádejte,bestak hovno vyřešíte a jednou to každýmu jednomu někde jinde sečte někdo jinej..aspon teda doufám!
Jinak bych fakt potřebovala pomoct té čubě
co to meleš? vona jí tam nechá?
edit..aha jébate,už sem to našla..

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:19
- Nahlásit

Čus bus žumpíci!
Je někdo ještě kromě mě v práci, nebo už jsou všichni doma?
Jinak jsme si včera vyzkoušela relý letní gumy, fakt adrenalin. Ze cvičáku jsem přijela a klepaly se mi ruce, jak alkoholikovi po týdenní abstinenci.
A taky mám dneska koncert na zobcofku, na Kladně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
A taky mám dneska koncert na zobcofku

hele fčera sem viděla f telce nějakou reklamu na nějaký šíílený dývýdý nebo co to bylo,nějaká směs písní,prej hity,no prostě sračka nesmírná ,zpívá to jeden čék,nevim jaxe menuje,ale požóóór!! prej s nejnovějším hitem Černá orchidej ,máte co dohánět ,trupky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

Baico
Je někdo ještě kromě mě v práci
jo já, až do 19hod

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Baico
Je někdo ještě kromě mě v práci
Já.
Do 18:00. I ve středu, prosím.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:33
- Nahlásit

davidkova renata
prej s nejnovějším hitem Černá orchidej ,máte co dohánět ,trupky
Taky už jsem to viděla. Ale jám mám dneska na programu sonátu a koncert pro 4 zobcové flétny a nějaké koledy
kejtlin
jbat
To jsem ráda. Jsem na tom přeci jen o něco líp, taky to mám sice až do středy, ale ne tak do večera.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:39
- Nahlásit

Baico
To jsem faktr ráda, že jsi ráda, že jsme na tom hůř...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

jbat
To jsem faktr ráda, že jsi ráda, že jsme na tom hůř.
No jasně, nic nepotěší víc, jak cizí neštěstí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:48
- Nahlásit

Baico
zejtra a pozejtří mám noční, fakt humus o štědrej den ráno končím a mám 5 dní volna.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2009 10:48
- Nahlásit

Baico
mám dneska na programu sonátu
Sonáta ,jaxe posral pantáta...tudletu máte v repertoáru??

<< 1 ... 3690 . 3691 . 3692 . 3693 . 3694 . 3695 . 3696 . 3697 . 3698 . 3699 . 3700 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání