Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3690 . 3691 . 3692 . 3693 . 3694 . 3695 . 3696 . 3697 . 3698 . 3699 . 3700 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:26
- Nahlásit

bigdagda
budu se též soustřeďovat.
Dikec, budeme to potrebovat.
doufám,že si ji jen natáhle někde na ledu.
To sou roury psi, fakt, vsude ted nekde neco, des. Snad se jen natahla, ja rano taky slusne plachtila a mela strach o koleno.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:36
- Nahlásit

kejtlin
jsem tu, jsem tu copák?

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:37
- Nahlásit

bigdagda
Julince budou zářit očka uvidíš

Enem esli,pani. Jen jsem zapoměla udělat místo na svíčku,to by bylo blbý,kdybych ji loupla za tu panenku dozadu,co? To by jí mohly chytit vlasy a pak by zářila celá

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:41
- Nahlásit

Fifi
Mysli na Sadylko, rano k vet a dle domluvy co nejdriv boule ven.
kuwa,se tomu nakonec nevyhnete.Budu na vás myslet.
bigdagda
Mám obavy,že Ice praskl kolení vaz,nosí nožku nahoře,doufám,že si ji jen natáhle někde na ledu.
Taky moc dobrý!Tak dej pak vědět.
Tak co se ti zdálo při první noci v novém?

Nic,nějak se to nestihlo....usnula sem okolo třetí a ve třičtvtě na šes sem se vzbudila se srdeční zástavou,páč i gdyš psi byli ve spodním pokoji,zavřený,zavřená ohrádka u schodů,já zavřená v kuchyni na matraci na podlaze,tak Bůca fšechny tyhle překážky překonala a přišla mi plivnout do gezichtu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:43
- Nahlásit

leila
můžu dát na tebe kontakt, mám možná zájemce na PFko, taky pejskařku.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

kejtlin
jj jistě předej kontakt dále

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:46
- Nahlásit

jablunka
Bůca fšechny tyhle překážky překonala a přišla mi plivnout do gezichtu.
Se ji stejskalo, v novym a bez maminky..
kuwa,se tomu nakonec nevyhnete
Bohuzel. Zacalo to bolet, i po me uz sekla.

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:49
- Nahlásit

dneska jsme na poli s panem aronem potkali stado 34 srnek, nebo jelenu, nebo co to je. bylo to jak z nejakeho prirodopisneho filmu. nikdy jsem nic trakoveho nevidel.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:11
- Nahlásit

argosek
Šmárjá, kde žiješ, žes nikdy neviděl stádo zvěře?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:15
- Nahlásit

argosek
dneska jsme na poli s panem aronem potkali stado 34 srnek, nebo jelenu, nebo co to je. bylo to jak z nejakeho prirodopisneho filmu. nikdy jsem nic trakoveho nevidel.
U nás se taky takhle houfujou. Je to úplně neuvěřitelný pohled. Ptala jsem se myslivců proč to jako dělají a žádný mi to nebyl schopný vysvětlit

Neessi
pani, já se vám divím, že se vám s tím chce dělat, dyť se to nakonec stejně sní . Ale čananý to teda je. Mášenek měl nemravný myšlenky a říkal, že když jsou ty šatičky z marcipánu tak by tu panenku hrozně rád svlíknul

all
Venku je mínus čtrnáct a ten tupoun Arman odmítá vlézt do baráku Se z něho fakt zblázním. Když ho násilím dotáhnu dovnitř tak sedí u dveří a řve Takhle blbýho psa jsem teda ještě neměla

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:21
- Nahlásit

Biluška
No já doufám, že mi Mordor venku nezmrzne. Už aby dofičel brácha, musíme tu boudu zateplit. Já woe řeším, jak to Mamby dostat žrádlo. To je taká trupka.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:28
- Nahlásit

Biluška
Ptala jsem se myslivců proč to jako dělají a žádný mi to nebyl schopný vysvětlit
Dělaj to za 1. kvůlivá ochraně - když jich je víc predátor si na ně tak snadno netroufne, páč v tom sněhu a se stuhlými svaly se blbě běhá. A za 2. kvůlivá teplu - když jich je více pohromadě dokážou utvořit větší teplo když zalehávají na noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:31
- Nahlásit

leila
Dělaj to za 1. kvůlivá ochraně - když jich je víc predátor si na ně tak snadno netroufne, páč v tom sněhu a se stuhlými svaly se blbě běhá. A za 2. kvůlivá teplu - když jich je více pohromadě dokážou utvořit větší teplo když zalehávají na noc
To pochopím když je jich třá kolem deseti. Ale jednou jsem viděla stádo, to odhaduju tak na šedesát až sto kousků. Jsem neměla moc času počítat, páč jsem kolem jela autem a vzápětí mi vstoupili do cesty tři jeleni . Takže jsem zapoměla na stádo srnek a čumákovala jsem na jeleny.
Mi řekni, že sto srnek chrní pohromadě na jedné hromadě, aby jim bylo tepleji

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:36
- Nahlásit

Biluška
Mi řekni, že sto srnek chrní pohromadě na jedné hromadě, aby jim bylo tepleji
no ten velký počet je hlavně kvůlivá te ochraně ale spí namačkané jedna na druhé Jinak jsem ještě zapoměla důležitý fakt, že v zimě jsou mnohm lépe vidět a proto je třeba se chránit

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:39
- Nahlásit

leila
o ten velký počet je hlavně kvůlivá te ochraně
Pch, Armánkovi je naprosto jedno kolik jich je, stejně je hodlá fšechny sežrat . Když je jich víc pohromadě tak je radši, páč to je velká kořist

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:43
- Nahlásit

Biluška
že se vám s tím chce dělat, dyť se to nakonec stejně sní

Nechce,ale před rokem jsem se prozradila tím dortem k 1.narozkám,že umím,tak se to letos vyžaduje automaticky
A nejen ,že se to sežere,nejspíš to rozpatlá.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:48
- Nahlásit

Biluška
Pch, Armánkovi je naprosto jedno kolik jich je, stejně je hodlá fšechny sežrat
to těm sfiním juzevcům je to taky fuk - ale kdyby se srnečky dostaly do úzkých pak by už armánek asi nebyl nebo my měl dost hnusný šrámy

OT: potřebuji vaši reakci na majla ať můžu dále pokračovati

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:52
- Nahlásit

leila
- ale kdyby se srnečky dostaly do úzkých pak by už armánek asi nebyl nebo my měl dost hnusný šrámy
Myslíš, že by se postavili proti psovi? . On je Armánek neloví, páč to má zakázané. Ovšem kdyby byl venku beze mě, třá s děckama tak by je asi neposlechl a lovit by šel. Možná, že kdyby mu dali srnečky do dršky tak by ho to přešlo . Gozéra takhle kdysi schytla od divočáků a od té doby nezdrhala ani omylem. Když ucítila divočáka tak mi strachy lezla do klína a klepala se jak drahej pes

potřebuji vaši reakci na majla ať můžu dále pokračovati
uš du

Neessi
Tak jim řekni, že jsi to od loňska zapoměla . Nebo, že umíš jenom tenhle jeden druh a ten už měli a ty se nechceš opakovat

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:56
- Nahlásit

Biluška
Myslíš, že by se postavili proti psovi?
to vím na 100% obrátí se i proti člověku, když je průser... já bych je moc nepodceňovala
Gozéra takhle kdysi schytla od divočáků a od té doby nezdrhala ani omylem.
Gozérka měla štětí, že je veliká páč nepár psisků už přišlo o život
Teď jel děda na slovač - je pozván nějakými picálisty na divočáky - tož jsem zvědavá jestli si opět nesplete divočáka s medvědem

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 21:04
- Nahlásit

leila
Gozérka měla štětí, že je veliká páč nepár psisků už přišlo o život
To já vím. Taky už jsem se s ní v duchu loučila když jsem viděla jak vlítla do toho křoví Jenže kdybych jí šla pomoc tak tam se mnou vlítne celá saň. Takže jsem zahájila zrychlený ústup domů, že malý zavřu a půjdu posbírat Gozéřiny vnitřnosti. Pak nás Gozi předběhla, dosvištěla domů, našla jsem ji v boudě jak se klepe strachy. Měla pár modřin a škrábanců, ale nic vážnýho. Ovšem divočáků už se bojí jak ďas.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 21:23
- Nahlásit

tak holky se najedli granulek,napili a jdou zas spát
v televizi nic nedávaj

leila
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2009 22:30
- Nahlásit

Biluška
Taky už jsem se s ní v duchu loučila když jsem viděla jak vlítla do toho křoví
to věřím.. ale na druhou stranu znám i pár juzevců kteři takové setkání přežili... i když jsou teď např. bez oka.. ale žijí...
Každopádně stav prasat se zvyšuje, takže můžeme mít stále větší obavy

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 00:31
- Nahlásit

Zdravím,
může mi někdo vysvětlit, proč jako tohle počasí nebere ohled na malé, staré pejsky? Haskyně to evidentně nesvědčí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 01:10 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

jsem zpjet zvanocniho vecirku bylo moc fajn, vypila jsem tri caje,kafe late a dala si veeelikej obrhamburgr a kdyz sem si chtela dat nakladanej hermos rekli ze kuchyn je zavrena asi se bali ze jim tam vsechno vyzeru
Dokonce jsem zacla zase uvazovat ze si dodelam skoolu, jak tam byli vsichni ti spolustudaci. Do unorasi to mušim ješte promyslet. Bylo fajn, po ceste dom jsem ani neumrzla.
Byli jsme u Krakora kousek od riegrovych sadu jak je odsud Babeta Feakturova a tenhle clovek prej chova pumy, tak jsou to mozna ty co Gerdus potkava. Doufam, ze Babeta Frakturnice neni mala puma, to by Gerda schytala pokud mi sem nastehovala pumu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 07:17
- Nahlásit

dobré ráno všem
sníh žádnej nepadá,chlapi jsou už doma ,dastík spinká na matraci a holky se tulej k páníkovi,chlap přemejšlí co má koupit rodičům pod stromek a má na to 500 kč,takže jsem na něj zvědavá
já mu letos už koupila a dala dárek mezi dveřma - slipy s ponožkama
jdu do práce na skoro celej den ,pa pa

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 09:24
- Nahlásit

Krásné huš teplé ráno (jen - 11)
plosíím, plosíím má něgdo heslo na Falco, sem ho nigde v hlavě ani v PC nenašla. Mejl pod členem. Díky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:36 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

bodre mrazive rano vsem, pred chvili tu byl vet, kotata uz jsou naockovata, Babeta podle pohmatu tehotne nevypada.

malinka
plosíím, plosíím má něgdo heslo na Falco
uz vam leti holub pani

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:40
- Nahlásit

lucYnka XIII

óó, velké díky. To ste teda čiperná. Hůůůš je tůůůůů.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:44
- Nahlásit

malinka
óó, velké díky. To ste teda čiperná. Hůůůš je tůůůůů
se blizej vanoce tak jsem udelala v tomto duchu ten dobrej skutek doufam, ze uz mam odskutkovano

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2009 10:59
- Nahlásit

do prdele co je to za humus venku??? ani nemám chut psát,vostatně ani nemůžu bo mi zamrzla klávesnice
jablůůnka
toš gratuluju k přestěhování,teta

<< 1 ... 3690 . 3691 . 3692 . 3693 . 3694 . 3695 . 3696 . 3697 . 3698 . 3699 . 3700 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání