| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:26
- Nahlásit
Biluška
ok jdu na to . Teď jsme byli u babičky na oslavě a kreténi jezevčíci se servali fakt degeni a kousli do mě.. nenávidím jezevčíky
Jinak tady to bude mít papoušková
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:37
- Nahlásit
Fifi
Zatím se jim to tu moc nezamlouvá,páč sou v dolním pokoji,aby se při stěhování nemotali pod nohama,nebo nevyběhli z otevřenejch dveří,jak už to uděla Bůc.A usídlila se sousedům přez cestu na střeše.Ještě že je zima a dlouho tam nevydržela.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:38
- Nahlásit
leila
Moc hezký ščéně. To je z Ďáblovky?
jablunka
Jsi na horách, zvykej si
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:49
- Nahlásit
Biluška
jj bere z ďáblovky má jedno očko hnědé a druhé modré
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý vodpoledne! Tady je ale chnusně Ovšem dostali jsme spásnej nápad udělat si vejletek, tak jsme vyrazili na Vlčí Horu a vono co? Vono tam svítilo sluníčko Takovýho vitamínu dé, co jsme syntetizovali a jak nám je všem teďkonc fajn
jablunka
usídlila se sousedům přez cestu na střeše
proboha, kam ste se to nastěhovali
brezen2008
pozdravuje tě Bedříšek
tady s kamarádem Daliborkem
a tutok je sám Daliborek - strašně rychle roste, před měsícem byl poloviční ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 15:56
- Nahlásit
Tinta76
proboha, kam ste se to nastěhovali
Na Vysočinu.....to je taky nápat postavit barák pot úrovní cesty.
Ale vypadá to pjekně,zasněžená střecha a na ní psí ťápoty.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:01
- Nahlásit
jablunka
jo tagle a co sousedí? jsou v poho, nebo koukaj krz záclonu, co se to tam nastěhovalo za egzotí?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:04
- Nahlásit
brezen2008cau,ja vim,ja uz si s ni pisu davno,i spolu kecame pres foun,je fajna zenska.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:09
- Nahlásit
Tinta76
koukaj krz záclonu, co se to tam nastěhovalo za egzotí?
Asi tak.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:21 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
jablunka
a takhle to vypadalo na Vlčárně:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:31
- Nahlásit
Tinta76pekny zimni fotky,jeste,ze se divam z okna z roboty na tu hnus zimu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:39
- Nahlásit
nemethova5
jako tady je ale taky pěkně hnusně, za tim sluníčkem jsme museli popojet pár kiláků, ale stejně vylezlo, až když jsme se vyšplhali nahoru ... celkem náhoda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:40
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 16:41
- Nahlásit
Tinta76jako super fotky,zimni jak vysije,ja jsem sice v rachote,ale byla jsem se psem venku,je tam -10,tak jsem udelala par fotek a zalezla do tepla,protoze mam misto nosu rampouch.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:05
- Nahlásit
čau všem, Jabloni, moc gartuluju k bydlení, hlavně ať se rychle vybalíte a uprdelíte a ať se vám tam krásně žije.
Tinta76
pani, vyste francouzka?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:08
- Nahlásit
čáu žumponi, my sme byli se smečkou venku, fakt mráz jak sviňa i jsem malý oblíkla, včera jsem si koupila silný punčochy pod kalhoty fakt epesní , vypadám v nich trochu jak harapes , ale zima mi nebyla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:13
- Nahlásit
kejtlintak to je hlavni,ze vam pani neni zima,ne?kdyby jste videla me,tak reknete cibule hadra,jo a kdyby me chtel nekdo znasilnit,tak to radsi vzda,nez by me vysvlekl,tak by ho to dotycneho chudaka asi presla chut,to nemam jenom strample,jako vam reknu co mam,kdyz jdu na ten druhej objekt,jo?jako yslim na nohach,takze teply kalhotky,pak ty hruby strample,pak podvlekacky termo a na tom jeste zatepleny kalhoty a na tom maskacovy kalhoty,ale nesmim mit hnacku,nebo nutne curat,to je pak blby pani.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:14
- Nahlásit
nemethova5
ale nesmim mit hnacku,nebo nutne curat,to je pak blby pani.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:14
- Nahlásit
za chvilu jdu na vanocni vecirek, se uz docela tesim jen doufam, ze cestou neumrznu. Jeste jsem chtela pred vecirkem ukuchtit jedno nepecene pecivo, ale asi nestiham.
Uz nam v obyvaku stoji Vitor (nas vanocni strom) se tesim az na nej budu veset koule.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:20
- Nahlásit
jbatpani,co se chechtate,mne nebozakovy,chudakovy,radsi,kdyby jste me politovala,jako radsi budu jak koule,nez zmrznout,jeste,ze hajan ma taky zimni oblecek,az bude vychrapany,tak ho v tom vyfotnu,sila jsem mu to sama pred dvema lety,jinak drzi dost kvalitne a dokonce na brichu je bilej pruh a na bokach taky,jako od soli,no chudaci mali pesove,jako pekny svinstvo ta sul.
lucYnka XIIIvy mate pojmenovany i stromek,to mate zivej,nebo umelej,ja kupovala dneska smrcek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 17:44
- Nahlásit
Tinta76
krása
že ho líbám na ulitku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 18:32 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Čus trupky ,tady máte dokumentaci mého dortu pro vnučku
http://samanka.rajce.idnes.cz/Dort_pro_Julinku_2./
ten marcipánový obleček byl docela makačka.Mám modré ruce od těch cukrářských barviček.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 18:47
- Nahlásit
Neessino mooooc peknej,se vam to povedlo,neco podobnyho mi delala mati v mych peti letech a mam i fotky,jste dobra pani!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 18:51
- Nahlásit
Neessi
ty brdo jste moc cikovna pani
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
já fim ,když to čék dělá z gruntu a s žádných polotovarů,tak to dá makačku.Jen jsem to přepískla s krémama -ze 4 másel! a zbylo hodně.Tak se chlap a čubiny "obětovali",že to teda dojí.Doufám,že se neposerou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:11
- Nahlásit
Neessi
To je nádhera!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:15
- Nahlásit
Leilóóóó jsi tu někde?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:17
- Nahlásit
jablunka
Jsem zvědavá,jestli to Julinka zítra ocení,teda pokud to dovezu celé -na výšku má dort 47 cm!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:17
- Nahlásit
Neessi
Moc hezky, si vyhrajes teda.
jablunka
Mysli na Sadylko, rano k vet a dle domluvy co nejdriv boule ven.
|
bigdagda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 19:22
- Nahlásit
Neessi
Nádhera,Julince budou zářit očka uvidíš
Fifi
o nejdriv boule ven.
Chjo,budu se též soustřeďovat.
Mám obavy,že Ice praskl kolení vaz,nosí nožku nahoře,doufám,že si ji jen natáhle někde na ledu.
jablunka
Tak co se ti zdálo při první noci v novém?
|